Gerekçeli

Gerekçeli

Son dakika Gerekçeli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gerekçeli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gerekçeli haber sayfamızda...

Gerekçeli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.958 gerekçeli haberi bulunmuştur.
Zimmetine para geçirdiği iddia edilen katibin davasında karar
Zimmetine para geçirdiği iddia edilen katibin davasında karar Kayseri Adliyesi'nde bir mahkeme kalemine verilen yaklaşık 1 milyon TL teminat ödemelerini zimmetine geçirdiği iddiasıyla tutuklanan zabıt katibi Alpaslan Teke (36) hakkında 'zimmet' suçundan hazırlanan iddianame, ağır ceza mahkemesine sunuldu.
17.04.2024 Gündem
Galeria Sitesi'ne ilişkin davada gerekçeli karar açıklandı
Galeria Sitesi'ne ilişkin davada gerekçeli karar açıklandı Diyarbakır’da yıkılan ve 89 kişinin hayatını kaybettiği Galeria Sitesi'ne ilişkin davada yargılanan gerekçeli karar hazırlandı.
17.04.2024 Gündem
Annesinin sütünden zehirlenen 6 aylık bebek ve ablası ölmüştü! Aileyi yok eden faciada 15 gün detayı
Annesinin sütünden zehirlenen 6 aylık bebek ve ablası ölmüştü! Aileyi yok eden faciada 15 gün detayı Muğla’da, İnci Sandık (36) ile oğlu Sezai Talha'nın hastanede tedavi gördüğü, emzirdiği 6 aylık bebeği Uraz ile kızı Karya'nın (6) yaşamlarını yitirdiği ilaçlama olayının tutuklu sanığı Halil Kahraman'ın (44), cezası belli oldu.
11.04.2024 Gündem
YSK’dan yerel seçimlere ilişkin 81 karar
YSK’dan yerel seçimlere ilişkin 81 karar Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri olağan itiraz sürecinde toplamda 81 itiraza ilişkin nihai karar verildi.
10.04.2024 Gündem
İtirazlara ret kararı
İtirazlara ret kararı YSK, dün seçim sonuçlarına ilişkin bir dizi itirazda daha kararlarını açıkladı.
10.04.2024 Gündem
YSK'dan 6 il ve 10 ilçe için karar
YSK'dan 6 il ve 10 ilçe için karar YSK; 31 Mart Mahalli Seçimleri'nin ardından kendisine yapılan seçim iptali, mazbata iptali ve yeniden sayım başvurularıyla ilgili açıklamada bulundu. İşte YSK'nın bugün verdiği kararlar...
9.04.2024 Gündem
YSK'dan Hilvan kararı! Seçimler yenilenecek
YSK'dan Hilvan kararı! Seçimler yenilenecek Şanlıurfa Hilvan'da DEM Parti'nin ilçe belediye seçimlerinin iptaline yönelik itirazı reddedildi. Bu durumda Hilvan'da seçimler yenilenecek.
6.04.2024 Gündem
Bakan Özhaseki'den seçim sonucu yorumu: Vatandaş bu sefer biraz ihtar etti
Bakan Özhaseki'den seçim sonucu yorumu: Vatandaş bu sefer biraz ihtar etti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de seçim sonuçlarını değerlendirdi.
6.04.2024 Gündem
YSK, Van için gerekçeli kararını açıkladı
YSK, Van için gerekçeli kararını açıkladı Yüksek Seçim Kurulu, Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan hakkında gerekçeli kararını açıkladı.
6.04.2024 Haberler
YSK, Van için gerekçeli kararını açıkladı
YSK, Van için gerekçeli kararını açıkladı Yüksek Seçim Kurulu, Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan hakkında gerekçeli kararını açıkladı.
6.04.2024 Gündem
Ayşenur’u vahşice katletmişti! Eski sevgili için karar
Ayşenur’u vahşice katletmişti! Eski sevgili için karar Eskişehir’de eski sevgilisi Ayşenur Çolakoğlu'nu (21) tabancayla başına ve göğsüne 4 el ateş ederek öldüren Hasan Fakıoğlu’nun (23) iyi hal indirimiyle müebbet hapis cezası aldığı mahkemenin gerekçeli kararı açıklandı.
6.04.2024 Gündem
Tahkim Kurulu'ndan Trabzonspor'un cezasında indirim! Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat kararı
Tahkim Kurulu'ndan Trabzonspor'un cezasında indirim! Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat kararı TFF Tahkim Kurulu; Trabzonspor Kulübü, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın itirazlarını inceledi.
5.04.2024 Trabzonspor
Ardahan’da İlçe Seçim Kurulu seçimin yenilenmesine karar verdi
Ardahan’da İlçe Seçim Kurulu seçimin yenilenmesine karar verdi Ardahan’da mevcut başkan ve CHP adayı Faruk Demir’in kazandığı seçim, AK Parti yönetiminin itirazını değerlendiren İlçe Seçim Kurulu tarafından iptal edilerek, yenilenmesine karar verildi. CHP yönetiminin yenilenme kararının iptali için İl Seçim Kurulu’na müracaat edeceği bildirildi.
4.04.2024 Gündem
Son dakika: YSK'dan Van açıklaması
Son dakika: YSK'dan Van açıklaması Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, seçim sonuçlarıyla ilgili itirazların bugün de görüşüleceğini belirterek, "Van ile ilgili verilen gerekçeli karar bugün yazılacak" dedi.
4.04.2024 Gündem
SON DAKİKA: PFDK kararları açıklandı! Trabzonspor, Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu
SON DAKİKA: PFDK kararları açıklandı! Trabzonspor, Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu Büyük saha içi olaylarının yaşandığı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK kararları açıklandı. Fenerbahçeli Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu. Sarı-lacivertli ekibin itirazı sonrası Tahkim Kurulu'ndan da açıklama geldi.
3.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Gerekçeli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.