Fenerbahçe'de Rapaiç bombası!
Fenerbahçe'de Rapaiç bombası! Fenerbahçe’de Giuliano Terraneo'dan boşalan sportif direktörlük görevine gelecek yeni isim belli oldu.Lazio ve Inter gibi ekiplerde gösterdiği başarıların ardından sarı-lacivertlilere gelen ve bu sezon başında önemli yıldızları takıma kazandıran transfer operasyonunu yöneten Terraneo ile yollar, iki ay önce ayrılmıştı. İtalyan basınının iddiasına göre Fenerbahçe'de bu göreve gelecek isim Milan Rapaiç olacak. Bir dönem sarı-lacivertli ekibin de formasını giyen eski Hırvat futbolcu ile Fenerbahçe ekibinin kontak kurduğu bildirildi.
26.05.2016 Futbol
Terraneo'nun ailesinin masrafını da F.Bahçe karşılamış
Terraneo'nun ailesinin masrafını da F.Bahçe karşılamış Sezonu tamamlayamadan görevine son verilen F.Bahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, İtalyan medyasından Guerin Sportivo'ya içini döktü.
30.06.2020 Fenerbahçe
Skorer TV - Spor Bülteni | 11 Eylül 2015
Skorer TV - Spor Bülteni | 11 Eylül 2015 - Fenerbahçe’de Kjaer, Alves ve Ba’nın sakatlıkları nedeniyle Kasımpaşa maçında oynayamayacak olması teknik direktör Vitor Pereira’yı ilginç bir arayışa itti.   - Sportif direktör Giuliano Terraneo'nun gelişinin ardından Brezilyalı genç yıldızlara yönelen Fenerbahçe'nin 12 ismi mercek altına aldığı ortaya çıktı.    - Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu,Muslera'nın yorgunluğu sonrası Beşiktaş'tan transfer edilen Cenk Gönen'i ilk 11'e hazırlıyor.   - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Medipol Başakşehir ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
11.09.2015 Programlar
Terraneo eşleşmeyi değerlendirdi
Terraneo eşleşmeyi değerlendirdi Fenerbahçe Sportif Direktörü Terraneo, Atromitos kura ile ilgili değerlendirmede bulundu.
7.08.2015 Futbol
İmza törenine Terraneo damgası
İmza törenine Terraneo damgası Yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylası'nda sürdüren Fenerbahçe'de bugün Josef de Souza için imza töreni düzenlendi. Sportif Direktör Giuliano Terraneo'ya yöneltilen bir soru törene damgasını vurdu.
10.07.2015 Futbol
Terraneo Emre ile ilgili konuştu!
Terraneo Emre ile ilgili konuştu! Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, yeni transfer Fernandao'nun imza töreninde Emre Belezoğlu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
27.06.2015 Futbol
Skorer TV - Spor Bülteni | 24 Haziran 2015
Skorer TV - Spor Bülteni | 24 Haziran 2015 Sportif Direktör Giuliano Terraneo yönetiminde transferde dev adımlar atan Fenerbahçe, Portekizli Nani ile sürdürdüğü yoğun transfer görüşmeleri sonrasında mutlu sona ulaştı.   Defans hattına takviye yapmayı planlayan Galatasaray, rotasını İngiliz futbolcu Micah Richards’a çevirdi.   Kadrosundaki futbolculara bir çok teklif alan Beşiktaş, Demba Ba ile birlikte Ersan Gülüm’ü de Çin’e göndermeye hazırlanıyor.   Transferde önceliği defans bölgesine veren Beşiktaş, Lyon'un stoperi Bakary Kone'yi transfer etmek istiyor.
24.06.2015 Programlar
Skorer TV - Spor Bülteni | 5 Haziran 2015
Skorer TV - Spor Bülteni | 5 Haziran 2015 - Sportif direktörlük görevine Giuliano Terraneo’yu getiren Fenerbahçe, transfer çalışmaları için de kolları sıvadı.   - Fenerbahçe'nin en istikrarlı oyuncusu Mehmet Topal’ın, İngiltere'nin dev kulüplerinin transfer gündeminde ilk sıralarda yer aldığı,ancak Başkan Aziz Yıldırım'ın başarılı futbolcuyu bırakmaya hiç niyetinin olmadığı belirtildi   - Premier Lig'in iki büyük takımı Arsenal ve Manchester United’ın, Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera'ya talip olduğu öğrenildi.   - Beşiktaş, Şenol Güneş ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Siyah beyazlı yönetim, Bursaspor'la sözleşmesi sona eren teknik adamla resmi görüşmelere başlayacak.
5.06.2015 Programlar
Skorer TV - Spor Bülteni | 30 Mayıs 2015
Skorer TV - Spor Bülteni | 30 Mayıs 2015 Şampiyonlar Ligi’nde iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvayan Galatasaray yönetimi, Sivassporlu Aatif Chahechouhe’ nun transferi için harekete geçti.   Sportif direktörlüğe Giuliano Terraneo'yu getiren Fenerbahçe’nin, teknik direktörlük görevi için de İtalyan isimlerle temas halinde olduğu öğrenildi.   Spor Toto Süper Lig'de Gençlebirliği'ni 2-1 yenerek sezonu tamamlayan Beşiktaş’ta teknik direktör Slaven Bilic ve yardımcıları veda etti.   Teknik direktör arayışlarına devam eden Beşiktaş yönetimi, iki aday üstünde yoğunlaştı.
30.05.2015 Programlar
Giuliano Terraneo Fenerbahçe'de...
Giuliano Terraneo Fenerbahçe'de... Fenerbahçe Kulübü, Sportif Direktörlük görevi için İtalyan Giuliano Terraneo ile anlaşmaya varıldığını resmen duyurdu. İşte Terraneo ilk sözleri...
29.05.2015 Futbol
Skorer TV - Spor Bülteni | 29 Mayıs 2015
Skorer TV - Spor Bülteni | 29 Mayıs 2015 Önümüzdeki sezon için büyük bir değişime hazırlanan Fenerbahçe’de ilk adımlar atıldı. Fenerbahçe Yönetimi daha önce İnter ve Lazio’da sportif direktörlük yapan Giuliano Terraneo ile kulüp binasında biraraya gelerek el sıkıştı.     Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe,Kayserispor’un başarılı oyuncusu Okay Yokuşlu için harekete geçti.     Galatasaray’ın Hollanda’lı yıldızı Wesley Sneijder’in takımdan ayrılacağı iddia edildi.     Yeni sezon için görüştüğü hocalar arasında Mircea Lucescu’yu liste başında tutan Beşiktaş Yönetimi, Rumen teknik adamdan haber bekliyor. Beşiktaş’a yeşil ışık yakan Lucescu bir hafta süre istedi.
29.05.2015 Programlar