Gizem Güler

Gizem Güler

Son dakika Gizem Güler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gizem Güler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gizem Güler haber sayfamızda...

Gizem Güler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 267 gizem güler haberi bulunmuştur.
Şehit eşlere bordo bereyle veda
Şehit eşlere bordo bereyle veda Türkiye, Gara şehitlerini gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurladı. Müge Coşkun ve Gizem Güler, şehit eşlerine bordo bereleriyle veda etti
13.02.2021 Gündem
Pençe Kartal-2 Harekatında şehit olan askerler son yolculuklarına  uğurlandı
Pençe Kartal-2 Harekatında şehit olan askerler son yolculuklarına uğurlandı Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde başlatılan Pençe Kartal-2 Harekatı sırasında teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Piyade Komando Yüzbaşı Burak Coşkun, Muhabere Komando Yüzbaşı Ertuğ Güler ve Muhabere Astsubay Kıdemli Çavuş Harun Turhan, Ankara'da son yolculuklarına uğurlandı.
12.02.2021 Gündem
MEB, okul öncesinde bu kez kararlı ama!
MEB, okul öncesinde bu kez kararlı ama! MEB, okul öncesi eğitimi Türkiye genelinde zorunlu eğitim kapsamına almaya yönelik attığı adımları hızlandırdı. Daha önce 2010’da 59 pilot ilde hayata geçirilen uygulama kesintiye uğramıştı. Bugün yüzde 50’yi geçen okullaşma oranının 2019’a kadar yüzde 100’e çıkarılması planlanıyor. Ancak MEB’in bu hedefte kararlılık gösterip göstermeyeceği merak ediliyor
15.11.2016 Gündem
İşte Benim Stilim'de kimler elendi?
İşte Benim Stilim'de kimler elendi? Ekranların vazgeçilmezi haline gelen İşte Benim Stilim adlı moda programında geçtiğimiz Cuma akşamı yeni bir eleme heyecanı yaşandı. 6. sezonu ile ekranlara gelen İşte Benim Stilim'de kim elendi? sorusunun yanıtı belli oldu. Jüri karşısına çıkan yarışmacılardan Zeynep Vuran ve Berrak Deniz elendi.
3.04.2016 Gündem
İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak?
İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak? Bugün yayınlanan İşte Benim Stilim yeni bölümde olaylar yine karıştı. TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasında Bahar Candan, Selay Topçuoğlu'nun hangi fotoğrafını stüdyoya verdi? Merak edilen İşte Benim Stilim yarışması yeni bölüm ayrıntıları sayfamızda.
31.03.2016 Gündem
‘Yarışmayla şansım açıldı’
‘Yarışmayla şansım açıldı’ ‘EVE DÖNÜŞ’te Ceyda’yı canlandıran Gizem Güler, adını ‘Bu Tarz Benim’ yarışmasıyla duyurmuştu.
9.11.2015 Cadde
İşte Benim Stilim All Star'da kim elendi?-izle
İşte Benim Stilim All Star'da kim elendi?-izle TV8'de dün akşam İşte Benim Stilim All Star eleme gecesi vardı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı İşte Benim Stilim All Star eleme gecesine dair detaylar, veda eden isim, haftanın birincisi kim oldu sorularının yanıtları haberimizde.
9.11.2015 Gündem
İşte Benim Stilim All Star'da kim elendi? 19 Eylül 2015
İşte Benim Stilim All Star'da kim elendi? 19 Eylül 2015 TV8 ekranlarının fenomen yarışması İşte Benim Stilim All Star dün akşam yayına giren son bölümde bu haftaki elenen isim açıklandı. İşte Benim Stilim All Star 19 Eylül 2015 eleme gecesi saat 20.00'da kim elendi sorusunun yanıtını verdi. İşte Benim Stilim All Star'da jüri üyelerinden en az oyu alan Tuğçe Ergişi yarışmaya veda etti...
21.09.2015 Gündem
İşte Benim Stilim All Star'da kim elendi?
İşte Benim Stilim All Star'da kim elendi? Ekranların vazgeçilmez yarışma programı İşte Benim Stilim All Star'da haftayı ağlayan suratlarla tamamlayan Nihal Candan , Gizem Güler ve Tuğçe Ergişi dün gece yayınlanan eleme gecesine kalan isimler oldu. Peki İşte Benim Stilim All Star'da bu hafta kim elendi? 10 bin liralık büyük ödülü kim kazandı? Öykü Serter açıkladı...
15.09.2015 Gündem
İşte Benim Stilim All Star'da kim elenecek?
İşte Benim Stilim All Star'da kim elenecek? İşte Benim Stilim'de heyecan dolu eleme akşamı geldi. Bu gece İşte Benim Stilim All Star yarışmasına bir kişi veda edecek. Peki İşte Benim Stilim'de kim elenecek? Haftanın eleme potasına giren adayları belli oldu. İşte muhteşem eleme gecesinden sürpriz detaylar..
12.09.2015 Gündem
İşte Benim Stilim All Star eleme gecesinde kimler var?
İşte Benim Stilim All Star eleme gecesinde kimler var? Tv'in en çok izlenen yarışması İşte Benim Stilim All Star hız kesmeden devam ediyor. Bu hafta İşte Benim Stilim eleme gecesinde kimler olacak? Cumartesi günü yapılacak İşte Benim Stilim All Star eleme gecesi sürprizleri haberimizde.
12.09.2015 Gündem
İşte Benim Stilim All Star'da ilk elenen kim olacak-izle
İşte Benim Stilim All Star'da ilk elenen kim olacak-izle Tv8 ekranında yeni bölümleri ile ekrana gelen İşte Benim Stilim All Star'da haftanın ilk eleme gecesi için geri sayım başladı. Bu akşam 5. bölümü ile ekrana gelecek olan İşte Benim Stilim All Star'da Cumartesi günü eleme gecesi yapılacak. İlk elenen kim olacak?
4.09.2015 Gündem
İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları kim?
İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları kim? Tv8 ekranında İşte Benim Stilim All Star rüzgarı esiyor. Hafta içi yeni bölümleri ile ekrana gelen İşte Benim All Star yarışmacıları büyük yankı uyandırdı. 3 senenin en çok konuşulan isimlerinin yer aldığı İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları ile ilgili detaylar haberimizde.
2.09.2015 Gündem
Tuğçe Ergişi kimdir?
Tuğçe Ergişi kimdir? Tuğçe Ergişi sosyal medyada patlama yaptı. Peki İşte Benim Stilim All Star yarışmasıyla ekrana geri dönen Tuğçe Ergişi kimdir? Tuğçe Ergişi hakkında tüm detaylar haberimizde..
31.08.2015 Gündem
Nihal, Zeynep'in jüriye küfür ettiğini söyleyince ortalık karıştı
Nihal, Zeynep'in jüriye küfür ettiğini söyleyince ortalık karıştı İşte benim Stilim'de yarışmacılar arasındaki sular durulmak bilmiyor.. Özellikle her kavganın içinde gördüğümüz Nihal adlı yarışmacı yine bir tartışmanın başlamasına neden oldu. Zeynep isimli yarışmacının arka tarafta jüriye küfür ettiğini iddia eden Nihal, Nur Yerlitaş'ında kendisine destek vermesi ile ortalığın bir anda gerilmesine neden oldu. Zeynep Öztürk böyle bir şey olmadığını, prim yapmak için üzerine gelindiğini belirtsede jüriyi özellikle de Nur Yerlitaş'ı ikna edemedi. Nihal, Zeynep'in kızdığında jüri üyelerine bir bir saydırdığını, ağza alınmayacak sözler söylediğini ısrarla söylemeye devam etti. Zeynep ise tüm bu söylenenlerin asılsız olduğunu söyledi.
11.09.2019 Televizyon
Nur Yerlitaş gözyaşlarına boğuldu
Nur Yerlitaş gözyaşlarına boğuldu Bu Tarz Benim yarışmasında jüri üyeliği yapan Nur Yerlitaş yarışmacılardan Gülay Hançer ağlayınca moral olsun diye herkesten Gülay için alkışlı destek istedi. Ancak yarışmacılar Gülay'ın rol yaptığını iddia ederek alkışlamayınca Nur Yerlitaş sinirlendi. İlerleyen dakikalarda olay üzerine yorumlar yapılınca daha da sinirlenen Yerlitaş rejiden tansiyon aletini istedi. Yayın sırasında tansiyonunu ölçen Nurella gözyaşlarını tutamadı ve ağladı.
11.09.2019 Televizyon
Kemal Doğulu'yu şoke eden sözler
Kemal Doğulu'yu şoke eden sözler Bu Tarz Benim 13. bölümde Melisa Şahin'in Kemal Doğulu'ya "elersiniz biter" sözleri üzerine şaşkınlık yaşadı.
11.09.2019 Televizyon
Nur Yerlitaş'tan güldüren Mesut Yar açıklası
Nur Yerlitaş'tan güldüren Mesut Yar açıklası Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının bugünkü konuğu ünlü televizyoncu Mesut Yar oldu. Mesut Yar, Bu Tarz Benim yarışmasının efsane jürisi Nur Yerlitaş'ın kendi programına konuk olmamasından dert yandı. Nur Yerlitaş'ı programına getiremediğini söyleyen Mesut Yar, ünlü modacının özel koltuk istediğini söyledi. Programa telefon bağlantısıyla katılan Nur Yerlitaş ise “Şeytan diyor ki; git Kanal D'nin kapısına o Mesut Yar'ı nar gibi yar. Mesut Yar, sen nasıl yanlış konuşursun benim için. Bak canımın içi ben bir yere gitmiyorum. Beş altı kişi oturulan yerleri sevmiyorum. Neden biliyor musun? Konuşmayı seviyorum, bana sıra gelene kadar uykum geliyor.” karşılığını verdi. Mesut Yar ise Nur Yerlitaş'ın programa katılmamasından dolayı kırgın olduğunu söyledi.
11.09.2019 Televizyon
Annesinin hastalığı konuşulunca stüdyoyu terk etti!
Annesinin hastalığı konuşulunca stüdyoyu terk etti! Show TV'de yayınlanan Bu Tarz Benim programında Gizem Güler ve Ayşegül Doğan ile tartışan Tuğçe Ergişi’nin annesinin hastalığı ile ilgili söylenenlerden sonra stüdyoyu terk etti.
11.09.2019 Televizyon
Gizem ve Ayşegül geri döndü!
Gizem ve Ayşegül geri döndü! Bu Tarz Benim'in bu bölümünde elenen yarışmacılardan Gizem Güler ve Ayşegül Melisa Doğan programa geri döndü.
11.09.2019 Televizyon
Tuğçe stüdyoyu terk etti!
Tuğçe stüdyoyu terk etti! Gizem Güler ve Ayşegül Doğan ile tartışan Tuğçe Ergişi ağlamak için stüdyoyu terk etti.
11.09.2019 Televizyon
Bu Tarz benim kim elendi?
Bu Tarz benim kim elendi? Bu Tarz Benim eleme gecesinde bu hafta Özlem Özden ve Ezgi Baylar elenmek üzere jürinin önüne geldi.
14.12.2014 Cadde
Bu Tarz Benim'de bu hafta kim elendi?
Bu Tarz Benim'de bu hafta kim elendi? Bu Tarz Benim 13 Aralık eleme gecesi nefes kesti! Show Tv ekranlarında Cumartesi geceleri adından söz ettirmeye devam ediyor. Eleme gecesinde bu hafta kim elendi diye merak edilirken Özlem Özden en düşük puanı alarak yarışmaya veda etti. Ünlü türkücü Ceylan’ın konuk jüri üyesi olarak yer aldığı yarışmada eğlenceli dakikalar yaşattı.
15.12.2014 Cadde
Bu Tarz Benim'den elenen Gizem Güler dizide oynayacak!
Bu Tarz Benim'den elenen Gizem Güler dizide oynayacak! Bu Tarz Benim yarışmasından elenen isim Gizem Güler efsane dizi Medcezir'de. Medcezir 52. bölüm ile ekranlara gelecek olan Gizem Güler hangi karakteri oynayacak? İşte ayrıntılar..
11.12.2014 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Gizem Güler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.