Gökmen Özdenak

Gökmen Özdenak

Türk eski millî futbolcu, spor yazarı. Galatasaray ve İstanbulspor'un eski futbolcularındandır. Eski millî kalecilerden Yasin Özdenak'ın abisidir. Ayı Gökmen olarak anılmaktadır. Halen spor yazarlığının yanı sıra TV 8 Televizyonunda yayınlanan Telegol isimli programda yorumculuk yapmaktadır.   Futbolculuk kariyeri Kulüp takımları kariyeri İstanbulspor forması giydi. Galatasaray'da oynadığı 13 yıllık dönemde 4 lig şampiyonluğu ve 2 Türkiye Kupası sahibi olan kadroda yer aldı. 1976'da, Galatasaray'ın Avrupa Kupaları'ndaki 50. golünü attı. Golcülüğü ve kafa vuruşları ile tanındı. 1980'de faal futbol yaşamını noktaladı.   Millî takım kariyeri 15 kez milli takımlara çağrılan Gökmen Özdenak, 1 kez Türkiye U-18, 4 kez Türkiye U-21, 1 kez de Türkiye A Millî forması olmak üzere toplam 9 kez milli formayı giymiştır ve müsabakalarda 1 gol kaydetmiştir.   Millî takım golleri NOT:Evsahibi olarak Türkiye baz alınmıştır.     Başarıları Futbolcu olarak Türkiye Süper Lig Şampiyonluğu 1968-1969 Galatasaray 1970-1971 Galatasaray 1971-1972 Galatasaray 1972-1973 Galatasaray Tff Süper Kupa Şampiyonluğu 1969 Galatasaray 1972 Galatasaray Başbakanlık Kupası Şampiyonluğu 1975 Galatasaray 1979 Galatasaray Türkiye Kupası Türkiye Kupası Şampiyonluğu 1973 Galatasaray 1976 Galatasaray

Gökmen Özdenak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 148 gökmen özdenak haberi bulunmuştur.
Mirasım Altınordu
Mirasım Altınordu Paramız, kaliteli formalarımız, güzel toplarımız yoktu ama içimizde futbol aşkı vardı... Sait Altınordu gibi bir insanı tanımak ve “Hoca-Öğrenci” ilişkisi yaşamak ayrıcalıktı... Başkan Seyit Mehmet Özkan’ın yaptıklarını gözlemlerken imreniyorum...
15.04.2020 Ege
Gökmen Özdenak: Fenerbahçe yenilseydi Mustafa Denizli gelecekti
Gökmen Özdenak: Fenerbahçe yenilseydi Mustafa Denizli gelecekti Derin Futbol yorumcusu Gökmen Özdenak, derbi sonrası "Fenerbahçe bugün yenilseydi, Cocu'yu gonderip Mustafa Denizli'yi takımın başına getirecekti" dedi.
25.09.2018 Futbol
Ahmet Çakar: “Kayserispor ligde ilk 5’i rahatlıkla kovalayabilir”
Ahmet Çakar: “Kayserispor ligde ilk 5’i rahatlıkla kovalayabilir” Spor yazarı ve yorumcusu Ahmet Çakar, Abdülkerim Durmaz ve Gökmen Özdenak ile beraber geldiği Kayseri'de İHA muhabirine açıklamalarda bulundu. Çakar, 'Ertuğrul Sağlam ile Umut ile Erol Bedir ve yabancı oyuncuları ile Kayserispor şampiyon olur mu, çok zor ama Kayseri’nin ben bu sene ilk 5’i, ilk 6’yı rahatlıkla kovalayabileceğini öngörüyorum.' ifadelerini kullandı.
15.09.2018 Futbol
Ahmet Çakar: “Kayserispor ligde ilk 5’i rahatlıkla kovalayabilir”
Ahmet Çakar: “Kayserispor ligde ilk 5’i rahatlıkla kovalayabilir” Spor yazarı ve yorumcusu Ahmet Çakar, Kayserispor’un bu sezon ligde ilk 5 sırayı rahatlıkla kovalayabileceğini söyledi.
30.06.2020 Kayserispor
Ahmet Çakar'ın Galatasaray rüyası...
Ahmet Çakar'ın Galatasaray rüyası... Spor yorumcusu Ahmet Çakar, ligin son haftasında Galatasaray'ın çıkacağı Göztepe deplasmanıyla alakalı gördüğü rüyayı anlattı.
14.05.2018 Futbol
Ahmet Çakar'dan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi skor tahmini!
Ahmet Çakar'dan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi skor tahmini! Spor yazarı Ahmet Çakar son zamanlarda bulunduğu skor tahminleriyle gündem olmaya devam ediyor. Ahmet Hoca'nın son bombası ise Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin skor tahmini oldu.
13.03.2018 Futbol
Beyaz Futbol'a yeni isim: Gökmen Özdenak
Beyaz Futbol'a yeni isim: Gökmen Özdenak Beyaz Futbol'un kadrosuna futbol dünyasının sevilen ismi Gökmen Özdenak da katıldı. Ahmet Çakar, programa yeni katılan Gökmen Özdenak'a eski lakabıyla göndermede bulundu. Çakar, önceden hazırlattığı Barış Manço'nun 'Ayı' şarkısı Özdenak'a hediye etti ve stüdyo kahkahaya boğuldu.
22.01.2018 Futbol
Beyaz Futbol'da değişim! Rasim Ozan'ın yerine Gökmen Özdenak...
Beyaz Futbol'da değişim! Rasim Ozan'ın yerine Gökmen Özdenak... Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programında son dönemde yaşanan değişim dikkat çekiyor.
1.07.2020 Futbol
Bir garip sezon; 1979/1980
Bir garip sezon; 1979/1980 Türkiye 1. Ligi, yeni adıyla Süper Lig tarihinin en kısır, en ilginç istatistiklere şahit olduğu 1979/1980 sezonuna ait ilginç anektotları sizler için derledik. Eminiz ki 'vay be o sezon neler olmuş' diyeceksiniz. 4 büyüklerin ipten döndüğü, berabere biten maçların havada uçuştuğu o sezona gelin birlikte bakalım…
1.07.2020 Futbol
Gökmen Özdenak: Gomis Beşiktaş'ta oynasa...
Gökmen Özdenak: Gomis Beşiktaş'ta oynasa... Spor yorumcusu Gökmen Özdenak, Galatasaraylı forvet Gomis'in Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un yerine oynama durumununda 30 gol atabileceğini iddia etti.
21.12.2017 Futbol
Gökmen Özdenak: Fatih Terim'in sıkıntısı Arda Turan
Gökmen Özdenak: Fatih Terim'in sıkıntısı Arda Turan A Spor yorumcusu Gökmen Özdenak, Fatih Terim'in Galatasaray'a geleceğini ama tek sorunun Arda Turan'ın olası transferi olduğunu söyledi.
7.12.2017 Futbol
Gökmen Özdenak'tan olay benzetme!
Gökmen Özdenak'tan olay benzetme! Spor yorumcusu Gökmen Özdenak, A Spor canlı yayınında yaptığı Valbuena yorumuyla gündeme oturdu. Özdenak, Fenerbahçe'nin Fransız yıldızına "Hamster" benzetmesinde bulunarak sarı lacivertli taraftarların tepkisini çekti.
22.08.2017 Futbol
Gökmen Özdenak: "Ne olur abi 1,60 boyundaki adamdan"
Gökmen Özdenak: "Ne olur abi 1,60 boyundaki adamdan" A Spor yorumcusu Gökmen Özdenak için Fenerbahçe'nin yeni transferi Valbuena abartılıyor.
10.08.2017 Futbol
Skorer TV Spor Bülteni - 2 Ağustos 2017
Skorer TV Spor Bülteni - 2 Ağustos 2017 Spor yorumcusu Gökmen Özdenak, Galatasaray'da son günlerde tartışılan Mircea Lucescu ve Fatih Terim hakkında açıklamalarda bulundu.   Galatasaray Yönetimi, eski futbolcusu Jason Denayer’i tekrar kiralamak için gerekli girişimleri başlattı.   Adı geçtiğimiz günlerde Beşiktaş ile de anılan Milan'ın Paraguaylı savunma oyuncusu Gustavo Gomez, Fenerbahçe'nin radarına girdi.   Burak Yılmaz, Beijing Guoan ile sözleşmesini feshetti. Milli yıldız için ödenecek bonservis ve oyuncunun Trabzonspor'dan alacağı yıllık ücreti de belli oldu.
2.08.2017 Programlar
Gökmen Özdenak'tan büyük gaf!
Gökmen Özdenak'tan büyük gaf! Galatasaray'ın efsanevi futbolcularından olan futbol yorumcusu Gökmen Özdenak, A Spor'da katıldığı bir programda unutulmayacak bir gafa imza attı. Özdenak, Sneijder'i yorumlarken "Sneijder 17 asist yapmış da hepsi gol mü olmuş" dedi.
2.07.2017 Futbol
Galatasaray'da kaptanlık tartışması! Muslera...
Galatasaray'da kaptanlık tartışması! Muslera... Galatasaray eski Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk'ün kaptanlık ile ilgili sözleri tartışma konusu oldu...
30.06.2020 Galatasaray
Telegol programının yayınlanacağı kanal ve başlama tarihi belli oldu
Telegol programının yayınlanacağı kanal ve başlama tarihi belli oldu Serhat Ulueren’in moderatörlüğünde TGRT Haber’de yayınlanacak olan Telegol, 27 Şubat Pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Bu tarihin seçilmesinin amacı, Galatasaray- Beşiktaş derbisinin gününde programa iddiali bir başlangıç yapabilmek.
1.07.2020 Magazin
Özdenak:"Fenerbahçe'nin sorunu..."
Özdenak:"Fenerbahçe'nin sorunu..." TV360'ta yayınlanan Telegol programına konuk olarak katılan Gökmen Özdenak, Fenerbahçe'nin kötü gidişini böyle yorumladı...
18.10.2016 Futbol
Süper Lig'in "100'ler Kulübü"
Süper Lig'in "100'ler Kulübü" Lig tarihinde en fazla gol atan futbolcu, 249 golle Hakan Şükür. Geride kalan 57 sezonda 100 ve üzerinde gol atan futbolcu sayısı 34 oldu.
1.07.2020 Futbol
Gökmen Özdenak'ın zor anları
Gökmen Özdenak'ın zor anları SKY 360 ekranlarında yayınlanan sunuculuğunu Serhat Ulueren'in yaptığı, Ziya Şengül ve Gökmen Özdenak'ın yorumcu olarak yer aldığı Telegol programında ilginç bir an yaşandı. Yorumcu Gökmen Özdenak kulüplerin transfer politikalarını eleştirirken özlü bir söz söylemek istedi. Sözü bir türlü hatırlayamayan Özdenak, stüdyodakileri tebessüm ettirirken, ekran başındakileri gülme krizine soktu.
30.06.2015 Futbol
Türk futbolunun efsaneleri Beyşehir'de
Türk futbolunun efsaneleri Beyşehir'de Türk futbol tarihine bir dönem adını yazdıran iki isim Konya’nın Beyşehir ilçesinde, üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.
1.07.2020 Futbol
Pele, Messi dedi!
Pele, Messi dedi! Brezilyalı efsanevi futbolcu Pele, Arjantinli futbolcu Lionel Messi'nin Cristiano Ronaldo'dan üstün olduğunu söyledi.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
"Mahmut Uslu sen önce..."
"Mahmut Uslu sen önce..." Galatasaray Divan Kurulu'nda konuşan Zafer Şener, Mahmut Uslu ve Gökmen Özdenak'ı ağır bir dille eleştirdi.
30.06.2020 Galatasaray
ALS hastalığı için destek maçı!
ALS hastalığı için destek maçı! ALS hastalığına dikkati çekmek ve farkındalık yaratmak için düzenlenen "Bir kova buz" kampanyasının yakaladığı başarı, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) ve Passolig'i harekete geçirdi.
1.07.2020 Futbol
Süper Lig'in en golcüsü Hakan Şükür!
Süper Lig'in en golcüsü Hakan Şükür! Eski adıyla Türkiye 1. Futbol Ligi, son yıllardaki adıyla Süper Lig'de geride kalan 56 sezonda en fazla gol atan futbolcu Hakan Şükür oldu.
1.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Gökmen Özdenak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.