SÜPER KUPA FİNALİ ne zaman 2023? Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı nerede, hangi stradyumda oynanacak?
SÜPER KUPA FİNALİ ne zaman 2023? Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı nerede, hangi stradyumda oynanacak? Turkcell Süper Kupa final maçı Galatasaray ile Fenerbahçe arasında gerçekşecek. 2023 Süper Kupa maçı TFF'den yapılan açıklamaya göre ileri bir tarihe ertelenmişti. Taraftarın beklentisi ise Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı yeni tarihinde!
3.02.2024 Skorer
GS-FB maçı ne zaman? Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçı saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi?
GS-FB maçı ne zaman? Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçı saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi? Süper Lig'de 13'üncü hafta maçında Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe'yi sahasında konuk edecek. Derbi maçı öncesinde Galatasaray 21 puanla ligde 4'üncü sırada yer alırken Fenerbahçe 20 puanla 7'inci sırada yer alıyor. Derbiden mağlup ayrılan taraf şampiyonluk mücadelesinde ağır yara alacak. Peki Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçı ne zaman saat kaçta?
19.11.2021 Süper Lig
Galatasaray - Fenerbahçe derbisi saat kaçta başlayacak? Derbi hangi kanalda?
Galatasaray - Fenerbahçe derbisi saat kaçta başlayacak? Derbi hangi kanalda? Galatasaray Fenerbahçe derbisi için nefesler tutuldu. Süper Lig'in 6. haftasında sarı kırmızılı takım bu akşam sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Galatasaray sezonun ilk derbisini kazanmak istiyor. Taraftarların gözü maç saatinde. Peki, Galatasaray - Fenerbahçe derbi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?
1.07.2020 Süper Lig