Gss Prim Borcu

Gss Prim Borcu

Son dakika gss prim borcu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gss prim borcu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gss prim borcu haber sayfamızda...

Gss Prim Borcu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 371 gss prim borcu haberi bulunmuştur.
GSS PRİM 2024 💥 YENİ GSS PRİMLERİ ne kadar oldu? Genel Sağlık Sigortası (GSS) nedir, GSS prim borcu nasıl sorgulanır? Yeni senenin GSS primleri...
GSS PRİM 2024 💥 YENİ GSS PRİMLERİ ne kadar oldu? Genel Sağlık Sigortası (GSS) nedir, GSS prim borcu nasıl sorgulanır? Yeni senenin GSS primleri... Genel sağlık sigortası primi Asgari ücret zammı ile değişen kalemler arasında bulunuyor. Herhangi bir sosyal güvencesi bulunmayan ve ülkemizde ikamet eden herkesin faydalanabildiği GSS kimleri kapsıyor? Genel sağlık sigortası için gelir tespiti ardından süreç başlıyor. 2023 GSS tutarı temmuz düzenlemesi ile değişmişti. 2024 asgari ücreti açıklandı. Peki, 2024 GSS primi ne kadar oldu?
29.12.2023 Bilgi Rehberi
Resmi Gazete'de yayımlandı! Bakan Koca duyurdu: 31 Aralık 2024'e kadar uzatıldı
Resmi Gazete'de yayımlandı! Bakan Koca duyurdu: 31 Aralık 2024'e kadar uzatıldı Genel Sağlık Sigortası (GSS) kapsamındaki vatandaşlar, prim borcu olsa dahi sağlık hizmetlerinden faydalanmaya devam edecek. Bakan Koca kararın Resmi Gazete'de yayımlandığını duyurdu.
25.12.2023 Gündem
Maaş bağlanmayan EYT’liler dikkat: 90 gün detayı!
Maaş bağlanmayan EYT’liler dikkat: 90 gün detayı! Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) yasası kapsamında 1 milyon 700 başvurunun büyük bölümüne emekli aylığı bağlandı. Bir kısım başvurunun ise tamamlanması bekleniyor. Hal böyle olunca maaşını şuana kadar alamayan EYT'lilere ise Yeminli Mali Müşavir Ahmet Kurtuluş önemli uyarılarda bulundu. İşte detaylar...
13.07.2023 Ekonomi
Yeni GSS prim borcu ne kadar oldu? İşte Genel Sağlık Sigortası'nda son rakam...
Yeni GSS prim borcu ne kadar oldu? İşte Genel Sağlık Sigortası'nda son rakam... Asgari ücret açıklandı. Bu yeni rakamlarla birlikte GSS pirim borcu da merak edilmeye başlandı. Sıkça "Genel Sağlık Sigortası prim borcu ne kadar oldu?" diye soruluyor.
20.06.2023 Bilgi Rehberi
GSS BORÇLARI SİLİNDİ Mİ? Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borcu sorgulama...
GSS BORÇLARI SİLİNDİ Mİ? Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borcu sorgulama... Genel Sağlık Sigortası (GSS) borcu silindi mi, borç sorgulama nasıl yapılır? En kapsamlı borç yapılandırma paketi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 23 Ocak tarihli Kabine toplantısı ardından açıklandı. Açıklamada, ''Vatandaşlarımızın ve şirketlerimizin vergi ve prim yükümlülükleri başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarımıza olan borçlarının cezalarını kaldırıyoruz.'' sözleri yer aldı. Hemen ardından GSS borçları silindi mi, GSS prim borcu son durum nedir? soruları öne çıktı.
29.01.2023 Bilgi Rehberi
GSS primi ne kadar oldu? Yeni zamma göre 2023 GSS prim borcu hesaplama
GSS primi ne kadar oldu? Yeni zamma göre 2023 GSS prim borcu hesaplama GSS primi yeni yılda ne kadar olacak? 2023 Asgari ücret zammının belirlenmesinin ardından değişecek ödemelerden birisi de GSS primleri. Peki 2023 Genel Sağlık Sigortası primi için olası rakamlar ne?
22.12.2022 Bilgi Rehberi
Tüm vatandaşlar Genel Sağlık Sigortası kapsamında
Tüm vatandaşlar Genel Sağlık Sigortası kapsamında Nüfusun tamamına yakınını Genel Sağlık Sigortası (GSS) çatısı altına alan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), sosyal güvencesi olmayan ve geliri düşük olan vatandaşların da sağlık hizmetlerinden faydalanmasını sağlıyor.
14.01.2022 Ekonomi
SGK yapılandırmaları için son 10 gün
SGK yapılandırmaları için son 10 gün Niğde Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nail Van, vatandaşların Sosyal Güvenlik Kurumuna olan borçlarını yapılandırmaları için son başvuru süresine 10 gün kaldığını bildirdi.
20.09.2021 Ekonomi
Son dakika: SGK prim yapılandırmasına başvuru yağdı
Son dakika: SGK prim yapılandırmasına başvuru yağdı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, SGK prim borçlarının yapılandırılmasında bugüne kadar 2 milyon 248 bin 894 kişinin başvuruda bulunduğunu belirterek, 101 milyar 7 milyon lira borç için yapılandırma işlemi yapıldığını ifade etti.
29.06.2021 Ekonomi
Son dakika! GSS prim borcu olanlar dikkat! Karar verildi
Son dakika! GSS prim borcu olanlar dikkat! Karar verildi Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; Genel Sağlık Sigortası (GSS) ve Bağkur prim borcu olanlar, yıl sonuna kadar sağlık hizmetlerinden faydalanmayı sürdürecek.
23.01.2021 Ekonomi
Gelir testi nedir? Gelir testi başvurusu sorgulama
Gelir testi nedir? Gelir testi başvurusu sorgulama Genel Sağlık Sigortası'nda önemli bir adım atılıyor. Devletten vatandaşlara büyük fırsat. Gelir testi yaptıran ve geliri asgari ücretin üçte birinin altında olan kişilerin borçları silinecek. Primler devlet tarafından ödenecek. Peki, gelir testi nedir, gelir testi nasıl yapılır? İşte gelir testi başvurusu ile ilgili merak edilen detaylar.
10.12.2020 Ekonomi
Genel Sağlık Sigortası nedir? GSS'den yararlanmak için ne yapılması gerekir? İşte cevabı
Genel Sağlık Sigortası nedir? GSS'den yararlanmak için ne yapılması gerekir? İşte cevabı Genel Sağlık Sigortası gündemden hiç düşmeyen bir konudur. Yeni bir uygulama olan bu sağlık sistemi, halk arasında GSS olarak biliniyor. 18 yaş üstü her Türk vatandaşının katılmak zorunda olduğu GSS’nin ne olduğunu öğrenebilir, buna göre hareket edebilirsiniz. Çalışan ve çalışmayan kesimi ayrı ayrı ilgilendiren Genel Sağlık Sigortası hakkında bütün merak edilenleri sizler için derledik.
3.03.2020 Sigorta
GSS prim borcu kimleri kapsıyor? Gelir testi yaptırılması şart mı?
GSS prim borcu kimleri kapsıyor? Gelir testi yaptırılması şart mı? Resmi Gazete'nin 8 Ocak tarihli sayısında 2002/3654 sayılı Bakanlar Kurulu kararında değişiklik yapıldı. GSS prim borcu bulunanlar, 2020 yılı sonuna kadar devlet ve üniversite hastanelerinden sağlık hizmeti alabilecek. Bu gelişme sonrası birtakım sorular akıllara gelirken "GSS prim borcu kimleri kapsıyor? Gelir testi yaptırılması şart mı?" soruları gündem oldu.
13.01.2020 Gündem
Prim borçlusuna  sağlık hizmeti
Prim borçlusuna sağlık hizmeti Genel Sağlık Sigortası (GSS) sistemine prim borcu olan vatandaşlar, yıl sonuna kadar sağlık hizmeti alabilecek.
9.01.2020 Ekonomi
Bakan Selçuk'tan GSS açıklaması!
Bakan Selçuk'tan GSS açıklaması! Genel Sağlık Sigortası (GSS) sistemine olan prim borçları nedeniyle sağlık hizmeti alamayacak olanlar artık alacak. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, prim borcu bulunanların 2020 yılı sonuna kadar hastanelerden sağlık hizmeti almaya devam edeceklerini duyurdu.
8.01.2020 Ekonomi
Son dakika haberi... GSS prim borcu olanlar dikkat! Karar verildi
Son dakika haberi... GSS prim borcu olanlar dikkat! Karar verildi Gelen son dakika bilgisine göre, Genel Sağlık Sigortası (GSS) sistemine olan prim borçları nedeniyle sağlık hizmeti alamayacak olanlara, devlet ve üniversite hastanelerinde sağlık hizmeti verilmesi 2020 yılı sonuna kadar sürecek.
8.01.2020 Ekonomi
GSS prim ödeme ve SGK prim ödemeleri için ek süre!
GSS prim ödeme ve SGK prim ödemeleri için ek süre! GSS ve SGK prim ödemeleri 31 Ekim itibariyle sona eriyor. Bakan Selçuk'tan prim ödemesi yapacaklar için son dakika açıklaması geldi. Bazı ilçeler için GSS ve SGK prim ödemelerinde ek süre tanındı. İşte GSS ve SGK prim ödemeleri için sürenin uzatıldığı ilçeler.
31.10.2019 Gündem
Son dakika: Borcu olanlar dikkat! Yıl sonuna kadar...
Son dakika: Borcu olanlar dikkat! Yıl sonuna kadar... Borcu olduğu için sağlık hizmeti alamayan Bağ-Kur’lu ve GSS yükümlüsü vatandaşlar, 31 Aralık’a kadar hastanelerden ücretsiz yararlanabilecek. GSS primi ise bu yıl için aylık 76 lira oldu.
8.08.2019 Ekonomi
GSS prim borcu olanlar dikkat! Yıl sonuna kadar...
GSS prim borcu olanlar dikkat! Yıl sonuna kadar... 31 Aralık 2019 tarihine kadar Bağ-Kur’lular ve GSS primini kendisi ödeyenler, SGK’ya 60 günden fazla prim borçları olsa dahi sağlık hizmeti alabilecek. Dolayısıyla GSS prim borcu bulunan kişiler yıl sonuna kadar hastane kapısından dönmeyecek.
31.07.2019 Ekonomi
Son dakika: On binlerce kişiyi ilgilendiriyor! Yıl sonuna kadar...
Son dakika: On binlerce kişiyi ilgilendiriyor! Yıl sonuna kadar... Kanuna göre genel sağlık sigortalarının eksiksiz sağlık hizmeti alması için prim borçları 60 günü aşmamalı. Ancak 29 Mart’ta çıkan kararla borçlular da yıl sonuna kadar hizmet alabilecek.
10.04.2019 Ekonomi
Son dakika: Milyonlarca kişi için son fırsat! 31 Aralık'ta bitiyor...
Son dakika: Milyonlarca kişi için son fırsat! 31 Aralık'ta bitiyor... Genel Sağlık Sigortası prim borcu olan milyonlarca kişiye borcundan kurtulmak için tanınan süre 31 Aralık'ta doluyor. Borcunu bu tarihe kadar ödeyen vatandaşlar gecikme faizi ve cezası ödemeden 2012'den beri devam eden borçlarından kurtulabilecek. Borcunu ödemeyenler 1 Ocak 2019'dan itibaren sağlık hizmetlerinden de faydalanamayacak. İşte o şartlar...
17.12.2018 Ekonomi
GSS prim borcu için son gün
GSS prim borcu için son gün Genel Sağlık Sigortası (GSS), 1 Ocak 2012 yılından itibaren zorunlu hale gelmişti. Çalışmayan, emekli aylığı almayan, eşinden veya anne ve babasından sağlık hizmeti alamayan vatandaşlar da Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından genel sağlık sigortası kapsamına alındı. Gelir testine girenlerin prim borcu 53 lira üzerinden güncellenecek. GSS prim borcu için bugün son gün. GSS Prim borcu nasıl sorgulanır? GSS prim borcu nasıl ödenir? İşte tüm detaylar.
2.04.2018 Ekonomi
Sağlıkta 15 büyük reform
Sağlıkta 15 büyük reform Hükümet, sağlık alanında reform niteliğinde adımlar atmaya hazırlanıyor. Toplam 291 ilaç Türkiye'de üretilecek, Ankara’da çekilen röntgen Hakkâri’de görülebilecek. Sosyal güvenlikte 80 olan e-devlet uygulaması 120’ye çıkıyor.
26.03.2018 Ekonomi
Gençlere bedava sağlık müjdesi
Gençlere bedava sağlık müjdesi Liseyi bitirip üniversiteyi kazanamayan gençler, 18 yaşından sonra prim ödemek zorunda. Yeni düzenlemeye göre, bu gençlerin sağlık harcamalarını 2 yıl devlet ödeyecek.
14.10.2017 Ekonomi
6.3 milyon borçluya af!
6.3 milyon borçluya af! Devrim niteliğindeki yeni GSS sistemiyle 6.3 milyon kişinin prim borcu affedildi. 53.33 lira ödeyen herkesin sağlık hizmetine kavuştuğu sistemde, borçların faizleri siliniyor. İsteyene taksit de var.
7.04.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gss Prim Borcu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.