Güneysu

Güneysu

Son dakika güneysu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan güneysu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan güneysu haber sayfamızda...

Güneysu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 749 güneysu haberi bulunmuştur.
Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde şampiyon Mihalıççık Belediyesi oldu!
Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde şampiyon Mihalıççık Belediyesi oldu! Mihalıççık Belediyesi, Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde şampiyon oldu.
19.04.2024 Diğer
Rize’de otomobil, şarampole yuvarlandı! Ölü ve yaralılar var
Rize’de otomobil, şarampole yuvarlandı! Ölü ve yaralılar var Rize’nin Güneysu ilçesinde, şarampole yuvarlanan otomobilin sürücü Yasin Keleşoğlu (33) hayatını kaybetti, yanındaki Ozan Bayrak (36) ise yaralandı.
12.04.2024 Gündem
Rize’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Metin kazandı
Rize’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Metin kazandı Rize’de Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Rahmi Metin belediye başkanı oldu. İlçelerde ise AK Parti 7, CHP 3, MHP ise 1 başkanlık kazandı.
31.03.2024 Gündem
2024 RİZE MERKEZ SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Rize Rize Merkez Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 RİZE MERKEZ SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Rize Rize Merkez Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Rize Güneysu Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Güneysu ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Rize Güneysu Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hemşehrileri oy kullanmak için sandığa koştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hemşehrileri oy kullanmak için sandığa koştu 2024 yılı Türkiye Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hemşehrileri Rize’de belediye başkanı, meclis üyesi ve muhtarlarını belirlemek için oylarını kullanıyor.
31.03.2024 Gündem
Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Konforları için villalar yapma derdine düştüler
Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Konforları için villalar yapma derdine düştüler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Rizeliler ile iftar programında bir araya geldi.
28.03.2024 Haberler
Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Konforları için villalar yapma derdine düştüler
Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Konforları için villalar yapma derdine düştüler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Rizeliler ile iftar programında bir araya geldi.
28.03.2024 Gündem
Özel: 1 Nisan'dan sonra gençlerle yürüyeceğiz
Özel: 1 Nisan'dan sonra gençlerle yürüyeceğiz CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda, partisi tarafından düzenlenen mitinge katıldı.
21.03.2024 Gündem
Erdoğan, 'CHP'ye mahkum değilsiniz' diyerek muhalif seçmene seslendi: AK Parti burada
Erdoğan, 'CHP'ye mahkum değilsiniz' diyerek muhalif seçmene seslendi: AK Parti burada Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitingde konuşma yaptı. Erdoğan, 'CHP'li kardeşlerim; muhalefete bakıp da asla ümitsizliğe kapılmayın. Onlara mecbur ve mahkum değilsiniz. Siyasetten beklentiniz hizmet ve eser görmek ise uzağa gitmenize gerek yok, AK Parti olarak biz buradayız. Belediye başkan adaylarını millete değil yapay zekaya soranlara esaslı bir ders vermeye hazır mıyız?' şeklinde konuştu.
17.02.2024 Gündem
Dünya ‘1.5 derece’ sınırının eşiğinde! ‘Uzun yıllardır böyle bir tahmin görmedim’
Dünya ‘1.5 derece’ sınırının eşiğinde! ‘Uzun yıllardır böyle bir tahmin görmedim’ Meteorolojinin verilerine göre 2023’te son 53 yılın en sıcak aralık ayı yaşandı. Bu yıl yeni sıcaklık rekorlarının kırılacağını vurgulayan uzmanlar, küresel ısınmanın önlenmesi için hedeflenen ‘1.5 derece’ sınırının 2024’te aşılacağını söylüyor...
18.01.2024 Gündem
Beslediği sokak köpeği saldırdı, ölümden döndü
Beslediği sokak köpeği saldırdı, ölümden döndü Sahipsiz sokak köpeklerine yönelik tartışmalar sürerken Rize’de de sokakta besleyerek sevdiği başıboş köpeğin saldırısına uğrayan 12 yaşındaki E.B. yaralandı.
12.12.2023 Gündem
Yine köpek saldırısı! Rize'de başı boş köpekler 12 yaşındaki çocuğa saldırdı
Yine köpek saldırısı! Rize'de başı boş köpekler 12 yaşındaki çocuğa saldırdı Rize'de başı boş köpek 12 yaşındaki çocuğa saldırarak yaraladı. Güneysu ilçesi Selamet köyünde yanına gelen köpeği beslemek isteyen minik E.B saldırıya uğradı ve feci şekilde yaralandı. İşte detaylar...
11.12.2023 Gündem
12 yaşındaki çocuk, sevdiği köpeğin saldırısına uğradı
12 yaşındaki çocuk, sevdiği köpeğin saldırısına uğradı Rize’de besleyip, sevdiği başıboş köpeğin saldırısına uğrayan E.B. (12) yaralandı. E.B.'nin durumunun iyi olduğu belirtildi.
11.12.2023 Haberler
Rize'de dehşet! 12 yaşındaki çocuk, sevdiği köpeğin saldırısına uğradı
Rize'de dehşet! 12 yaşındaki çocuk, sevdiği köpeğin saldırısına uğradı Rize’de besleyip, sevdiği başıboş köpeğin saldırısına uğrayan E.B. (12) yaralandı. E.B.'nin durumunun iyi olduğu belirtildi.
11.12.2023 Gündem
Elektrik kesintisi, öğretmene birincilik getirdi: Gurur verici
Elektrik kesintisi, öğretmene birincilik getirdi: Gurur verici Samsun'ın Ayvacık ilçesinde öğretmenlik yapan Muhammet Recep Güneysu, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen fotoğraf yarışmasında, teneffüs sonrası öğrencilerin okula girmek için koşuşturmalarının yer aldığı fotoğrafla birinci oldu
25.11.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu, neden 'devam' dedi? Özgür Özel kendisine gelen bilgiyi açıkladı
Kılıçdaroğlu, neden 'devam' dedi? Özgür Özel kendisine gelen bilgiyi açıkladı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili Genel Başkanlık seçiminin ilk turunun ardından ortaya çıkan görüntüler siyasetin gündemine damga vurmuştu. CHP'nin yeni lideri Özgür Özel'den tartışmalarla ilgili ilk açıklama geldi.
7.11.2023 Gündem
Erdoğan’dan Ayder Yaylası’na denetleme
Erdoğan’dan Ayder Yaylası’na denetleme Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize Ayder Yaylası’ndaki yoğun betonlaşmayı önlemek amacıyla yapılan yenileme ve koruma çalışmalarını yerinde inceledi.
7.11.2023 Gündem
Parti Meclisi’nde İstanbul ağırlığı
Parti Meclisi’nde İstanbul ağırlığı CHP’nin PM listesine İstanbul ağırlığı damga vurdu, en yüksek oyları İstanbul adayları aldı. Özel’in 60 kişilik PM listesini, 9 kişi deldi. Kılıçdaroğlu’nu destekleyen Salıcı, PM’ye giremedi ancak Salıcı’nın hazırladığı anahtar listeden 8 isim PM’ye girmeyi başardı.
7.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayder Yaylası'nda vatandaşlarla sohbet etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayder Yaylası'nda vatandaşlarla sohbet etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, memleketi Rize'de ziyaretler gerçekleştirdi. Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder Yaylası'nı ziyaret eden Erdoğan, vatandaşlarla sohbet etti.
6.11.2023 Haberler
Erdoğan, Ayder Yaylası'nda vatandaşlarla sohbet etti
Erdoğan, Ayder Yaylası'nda vatandaşlarla sohbet etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, memleketi Rize'de ziyaretler gerçekleştirdi. Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder Yaylası'nı ziyaret eden Erdoğan, vatandaşlarla sohbet etti.
6.11.2023 Gündem
CHP'nin Parti Meclisi üyeleri netleşti
CHP'nin Parti Meclisi üyeleri netleşti CHP'nin 38'inci Olağan Kurultayı'nda Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyeleri belirlendi.
6.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayder Yaylası’nda
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayder Yaylası’nda Rize programının son gününde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip, Erdoğan Ayder Yaylası'na geldi. Erdoğan, kentsel dönüşün çalışmalarını yerinde takip edecek ve bölgede incelemelerde bulunacak.
6.11.2023 Gündem
Parti Meclisi için iki anahtar liste yarıştı
Parti Meclisi için iki anahtar liste yarıştı CHP Kurultayı’nda 60 kişilik Parti Meclisi’ne 380 kişi başvurdu. 15 kişilik Yüksek Disiplin Kurulu için de 98 kişi aday oldu. Kılıçdaroğlu, PM için liste çıkarmadı.
6.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu ve Özel yorumu: Al birini vur ötekine
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu ve Özel yorumu: Al birini vur ötekine Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün gerçekleşen CHP kurultayında Kılıçdaroğlu ve Özel'in cezaevinde tutuklu bulunan Demirtaş ve Kavala'ya selam göndermelerine ilişkin 'Al birini, vur ötekine' şeklinde yorum yaptı.
5.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Güneysu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.