'Güven Masası'na yapılan 335 bin başvurunun yüzde 95,66'sı sonuçlandırıldı
'Güven Masası'na yapılan 335 bin başvurunun yüzde 95,66'sı sonuçlandırıldı Emniyet Genel Müdürlüğü, polis merkezi amirliklerinde kurulan 'Güven Masası' birimlerine son 5 ayda yapılan 335 bin başvurudan yüzde 95,66'sının sonuçlandırıldığını açıkladı.
18.10.2021 Gündem
Bir yıl olmadan vatandaşa 'güven' verdi
Bir yıl olmadan vatandaşa 'güven' verdi İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü'nce, vatandaşların güvenlik hizmetleri kapsamında ilk başvurdukları polis merkezi amirliklerinde hayata geçirdiği 'Güven Masası' uygulamasında 8 ayda 186 binin üzerinde kişiye hizmet verildi.
9.11.2019 Gündem
Emniyet’ten sonra jandarmada da ‘Güven Masası’ uygulaması başladı
Emniyet’ten sonra jandarmada da ‘Güven Masası’ uygulaması başladı İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü'nden sonra Jandarma Genel Komutanlığı'nda da “güven masası” uygulamasını başlattı. Uygulamayla jandarma karakol komutanlıklarında vatandaşlar önce güven masalarında karşılanıyor, burada sorunları, talepleri dinledikten sonra ilgili birimlere yönlendiriliyor.
20.10.2019 Gündem
Emniyet'ten tanıtım filmleri
Emniyet'ten tanıtım filmleri Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından "Güven Masası" ile "Çarşı ve Mahalle Bekçileri"ni tanıtan filmler hazırlandı.
5.09.2019 Gündem
Emniyet'ten Güven Masası ve Çarşı ve Mahalle Bekçilerine tanıtım filmi
Emniyet'ten Güven Masası ve Çarşı ve Mahalle Bekçilerine tanıtım filmi Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ' Güven Masası' ve 'Çarşı ve Mahalle Bekçileri' adlı tanıtım filmleri Ankara İl Emniyet Müdürlüğü resmi internet sayfasında yayımladı.
11.09.2019 Haberler