Son Dakika Haberi | Canlı yayında açıkladı! Sosa, Mert Hakan...
Son Dakika Haberi | Canlı yayında açıkladı! Sosa, Mert Hakan... Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Gaziantep FK'ya 3-1 mağlup oldu. Maça Mert Hakan'ın kameralara yansıyan görüntüsü damga vurdu. Konuyla ilgili Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu...
21.12.2020 Fenerbahçe
"Benim yeteneklerim hep buraya layıktı ama ben değildim..."
"Benim yeteneklerim hep buraya layıktı ama ben değildim..." Haber Global kanalında yayınlanan Kontra programında, Uğur Karakullukçu, Galatasaray'ın Kayserispor'u 4-1 mağlup ettiği maç sonrasında sarı-kırmızılıların golcüsü Adem Büyük'e övgülerde bulundu. Karakullukçu, "Çok hırçın tamamen bireysel tarzda bir oyuncuydu Galatasaray'a kendisini ispatlamaya gelmiş. 'benim yeteneklerim hep buraya layıktı ama ben değildim, ben bunu değiştirmeye geldim' dediğini çok hissettiyor. Adem'in performansına çok büyük saygı duyuyorum." ifadelerini kullandı.
3.02.2020 Futbol
Uğur Karakullukçu: 'Guilherme'nin  satın maddesini niye kullanmıyorsun?'
Uğur Karakullukçu: 'Guilherme'nin satın maddesini niye kullanmıyorsun?' Haber Global programında yayınlanan Kontra programında Uğur Karakullukçu, Beşiktaş'ın son anda transferinden vazgeçtiği Yeni Malatyasporlu Guilherme'nin süreciyle ilgili dikkat çekici bir yorum yaptı. Karakullukçu, 'Guilherme transferini bitirme noktasına getirip etik davranıp almayacağız... Sebep nedir? Guilherme'nin o maddesinden faydalanmamak. Niye kullanmıyorsun, Malatyaspor alırken Beşiktaş'a mı sordu?' ifadelerini kullandı.
20.01.2020 Futbol
Evren Göz: "Galatasaray'da 'hadi beyler' diyen oyuncu yok"
Evren Göz: "Galatasaray'da 'hadi beyler' diyen oyuncu yok" Haber Global yorumcusu Evren Göz 'Kontra' programında Galatasaray'ın temel sorunu ve Real Madrid'e karşı alınan 6-0'lık maçla ilgili dikkat çekici değerlendirmelerde bulundu. Göz, 'Eskiden takımda isyan eden oyuncular vardı şimdi kimse hadi beyler demedi. Sıkıntı burada yoksa 6-0 kimsenin umurunda değil.' ifadelerini kullandı.
13.11.2019 Futbol
Evren Göz: 'Mevlüt Erdinç transferinde bazı olaylar oldu'
Evren Göz: 'Mevlüt Erdinç transferinde bazı olaylar oldu' Haber Global'deki Kontra programında Evren Göz, Fatih Terim'in 'Galatasaray yalnızlaştırılmaya çalışılıyor' sözlerini yorumladı. Dikkat çekici ifadeler kullanan Göz, 'Galatasaray 2 hakemle ilgili açıklama yaptı.17 kulüpte Galatasaray'a karşı açıklama yaptı mı yaptı. Bunun adı bence ittifak, sonrasında bazı kulüplerin haberi olmadığı ortaya çıktı. Geçen seneden başlayan bu sene de devam eden bir durum. Mevlüt transferini örnek vererek birleştiriyor hoca. Bu senede Mevlüt transferinde bazı olaylar oldu.' dedi.
2.09.2019 Futbol
Haber Global yayın hayatına başlıyor
Haber Global yayın hayatına başlıyor Yeni haber kanalı Haber Global'in yayına geçeceği tarih açıklandı.
21.09.2018 TV-Rehberi