Haberi

Haberi

Son dakika Haberi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Haberi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Haberi haber sayfamızda...

Haberi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 92.275 haberi haberi bulunmuştur.
SON DEPREMLER🌏 Son dakika deprem haberi: Az önce deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler 11 Mayıs 2024 Cumartesi
SON DEPREMLER🌏 Son dakika deprem haberi: Az önce deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler 11 Mayıs 2024 Cumartesi Son dakika deprem haberleri yakından takip ediliyor. Vatandaşlar küçük - büyük sarsıntı demeden az önce deprem mi oldu araştırmasına geçiyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesini anlık olarak güncelliyor. Peki en son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? İşte 11 Mayıs 2024 Cumartesi son dakika deprem haberi...
11.05.2024 Bilgi Rehberi
Çocuklar Duymasın'ın Zero Tuna'sı Volkan Severcan'dan samimi açıklamalar! 'Bunu yazmaya can mı dayanır'
Çocuklar Duymasın'ın Zero Tuna'sı Volkan Severcan'dan samimi açıklamalar! 'Bunu yazmaya can mı dayanır' Volkan Severcan, Nişantaşı City's'de görüntülendi. 'Çocuklar Duymasın' dizisinde 'Zero Tuna' karakterini canlandırarak hafızalara kazınan oyuncu, muhabirlerin kendisine yönelttiği sorulara samimi yanıtlar verdi. Severcan, ikinci torunu için heyecanla gün saydığını da belirtti.
11.05.2024 Cadde
Beyaz Saray' masa dağıldı' diyerek duyurdu
Beyaz Saray' masa dağıldı' diyerek duyurdu ABD Başkanı Joe Biden'ın İsrail'e yönelik 'Silah göndermeyeceğiz' açıklaması Tel Aviv'de depreme yol açtı. Öte yandan tüm dünyanın gözü gelecek bir ateşkes anlaşmasındayken Beyaz Saray'dan gelen son dakika haberi umutların yitirilmesine neden oldu. İşte yaşanan sıcak gelişmeler...
10.05.2024 Haberler
Meteoroloji yeni hava durumu haritasını yayımladı! Hafta sonu plan yapanlar dikkat
Meteoroloji yeni hava durumu haritasını yayımladı! Hafta sonu plan yapanlar dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu haritasını yayımladı. Hafta sonu plan yapanlar için peş peşe uyarılar geldi. Şiddetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış için tedbirli olunması hususunda vatandaşlar uyarıldı. 26 kente de "sarı" alarm verildi. İşte merak edilen detaylar...
10.05.2024 Gündem
Son dakika: Filistin tasarısı BM'de onaylandı! BMGK'da oylanacak
Son dakika: Filistin tasarısı BM'de onaylandı! BMGK'da oylanacak BM Genel Kurulu, Filistin'in BM üyeliğinin BMGK'da tekrar görüşülmesi ve gözlemci statüsünde olan Filistin'e bazı ilave haklar tanınması talep edilen karar tasarısını kabul etti. Dışişleri Bakanlığı'ndan konuya dair açıklama geldi. İşte detaylar...
10.05.2024 Dünya
Galatasaray'da Wilfried Zaha rest çekti! Okan Buruk'la yıldızı barışmadı
Galatasaray'da Wilfried Zaha rest çekti! Okan Buruk'la yıldızı barışmadı Galatasaray forması giyen Wilfried Zaha'nın takımdan ayrılmak istediği öğrenildi. Yıldız futbolcunun ayrılık kararında Okan Buruk'la olan anlaşmazlığının ön plana çıktığı belirtildi.
10.05.2024 Galatasaray
Gazze'deki savaşta son dakika... Hamas ile İsrail arasında ateşkes olacak mı? Beyaz Saray' masa dağıldı' diyerek duyurdu
Gazze'deki savaşta son dakika... Hamas ile İsrail arasında ateşkes olacak mı? Beyaz Saray' masa dağıldı' diyerek duyurdu ABD Başkanı Joe Biden'ın İsrail'e yönelik 'Silah göndermeyeceğiz' açıklaması Tel Aviv'de depreme yol açtı. Öte yandan tüm dünyanın gözü gelecek bir ateşkes anlaşmasındayken Beyaz Saray'dan gelen son dakika haberi umutların yitirilmesine neden oldu. İşte yaşanan sıcak gelişmeler...
10.05.2024 Dünya
Fotoğrafı paylaşır paylaşmaz öldürüldü! Güzellik kraliçesi konumunu yazdı, dakikalar sonra kurşuna dizdiler
Fotoğrafı paylaşır paylaşmaz öldürüldü! Güzellik kraliçesi konumunu yazdı, dakikalar sonra kurşuna dizdiler Güzel model lüks akşam yemeğinin fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı. Genç kadın, yaptığı paylaşımın sonu olacağını asla tahmin edemezdi. Fotoğraf, cani katilleri doğrudan ona yönlendirdi.
10.05.2024 Dünya
Görkem Sevindik ile Kübra Siyahdemir boşandı! 'Haberler doğru'
Görkem Sevindik ile Kübra Siyahdemir boşandı! 'Haberler doğru' Oyuncu Görkem Sevindik ile dört yıl önce nikâh masasına oturduğu milli basketbolcu Kübra Siyahdemir’den üzücü haber geldi. Bir çocukları olan ünlü çift, anlaşmalı olarak boşandı. Oğlu Marsel ile Bebek'te görüntülenen Sevindik, ayrılık haberini doğruladı.
10.05.2024 Cadde
Ağlarken paylaştığı fotoğrafların nedeni ortaya çıktı! Justin - Hailey Bieber çiftinden müjdeli haber
Ağlarken paylaştığı fotoğrafların nedeni ortaya çıktı! Justin - Hailey Bieber çiftinden müjdeli haber Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından ağlayan fotoğrafını paylaşan Justin Bieber, herkesi şaşırtmıştı. Bir dönem genç kızların aşkı olan Bieber'ın ağlama nedeni ortaya çıktı. Ünlü şarkıcının model eşi Hailey Bieber hamile pozlarını paylaştı.
10.05.2024 Cadde
İpler Umut’un elinde
İpler Umut’un elinde Umut, ipleri eline aldığı bu bölümde babasının yeniden yargılanmasını sağladı. Baba-oğulun kucaklaşması izleyicilerin yüreklerini ısıttı.
10.05.2024 Cadde
Ölüm makinasına ulaşmak bu kadar kolay! ‘Bizden çıkınca ne yaparsanız yapın’
Ölüm makinasına ulaşmak bu kadar kolay! ‘Bizden çıkınca ne yaparsanız yapın’ Okul Müdürü İbrahim Oktugan’ın, daha önce ruhsatsız silah bulundurmaktan suç kaydı olan 17 yaşındaki Y.K. tarafından öldürülmesi, silaha ulaşmanın kolaylığını ve cezasızlık algısını bir kez daha gündeme getirdi. Alıcı gibi ulaştığımız bir silah satıcısına “Birini vuracağım. Sizin için sıkıntı olmaz değil mi?” diye sorduğumuzda gelen “Kargo bizden çıktıktan sonra sorun yok” yanıtı da durumun sıradanlığını anlatıyor.
10.05.2024 Gündem
Selen Görgüzel'in 300 bin TL'lik bileziği bulundu!
Selen Görgüzel'in 300 bin TL'lik bileziği bulundu! Şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, sahne alırken 300 bin TL değerindeki bileziğini düşürüp kaybettiğini duyurmuştu. Bulan kişiye ödül vereceğini söyleyen Görgüzel, bileziğine kavuştu.
9.05.2024 Cadde
'Taş Kağıt Makas' yine nefes kesti! Umut zafere adım adım yaklaşıyor
'Taş Kağıt Makas' yine nefes kesti! Umut zafere adım adım yaklaşıyor Kanal D’nin sevilen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', temposu yüksek bir bölümle ekrana geldi. Ters köşe hikayesi ile izleyicileri şaşırtmaya devam eden diziye bu hafta; Fecir’in Harun Yakar’ı kovması ve Rüya’nın gerçekleri öğrenmesi damga vurdu.
9.05.2024 Cadde
Hamilelik haberi okulu karıştırdı! Öğrenciyle uygunsuz ilişkinin detayları pes dedirtti
Hamilelik haberi okulu karıştırdı! Öğrenciyle uygunsuz ilişkinin detayları pes dedirtti Her şey 'güzel öğretmenin' öğrencisine, 11 haneli telefon numarasının 10 rakamını vermesiyle başladı. İkili arasındaki uygunsuz ilişki en sonunda ortaya döküldüğünde, skandalın sayısız detayları mahkemede peş peşe gün yüzüne çıktı. Buna göre kadın öğretmen, kefaletle serbest kaldığı sırada ikinci bir öğrenciyle daha yasak ilişki yaşayarak hamile kaldı...
9.05.2024 Dünya
Estetik ameliyatta masada kaldı! Her yer bir anda kan gölüne döndü, tüyler ürperten görüntü
Estetik ameliyatta masada kaldı! Her yer bir anda kan gölüne döndü, tüyler ürperten görüntü Güney Koreli bir şarkıcıya benzemek için ameliyat masasına yatan genç, masadan kalkamadı. Olayın detayları ise dünya medyasında ses getirdi.
9.05.2024 Dünya
Aşk-ı Memnu'nun Adnan'ı Selçuk Yöntem ve Nihal'i Hazal Kaya buluştu! 'Taklım'
Aşk-ı Memnu'nun Adnan'ı Selçuk Yöntem ve Nihal'i Hazal Kaya buluştu! 'Taklım' 2008 - 2010 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan ve hala fenomen olmaya devam eden dizi Aşk-ı Memnu'da Nihal karakterini canlandıran Hazal Kaya ve Adnan karakterini canlandıran Selçuk Yöntem bir araya geldi. İkilinin karesine beğeni yağdı.
9.05.2024 Cadde
Savaşta son dakika... İsrail medyası Türkiye'nin ambargosunu yazdı: En zayıf halkamızı hedef aldılar
Savaşta son dakika... İsrail medyası Türkiye'nin ambargosunu yazdı: En zayıf halkamızı hedef aldılar ABD Başkanı'nın İsrail'i tehdit etmesi şok etkisi yarattı, faşist bakan 'Hamas Biden'ı seviyor' mesajını paylaşırken manşetlerde gözle görülür bir öfke var. Dört Avrupa ülkesinin atacağı adım ise, haritayı değiştiriyor. İsrail medyası ise Türkiye'nin Tel Aviv'e yönelik yaptığı ambargoya dair bir analiz yayınladı.
9.05.2024 Dünya
Nihat Doğan'ın eşi Arzu Doğan'dan 'boşanma' itirafı! 'Aramızdaki hikâye sonlandı'
Nihat Doğan'ın eşi Arzu Doğan'dan 'boşanma' itirafı! 'Aramızdaki hikâye sonlandı' Nihat Doğan ile İranlı Arzu Doğan (Arezoo Gharlar), Ağustos 2022'de sessiz sedasız nikâh masasına oturmuştu. Badıkan adını vedikleri 15 aylık bir oğulları olan çift, evliliklerinde iki sene dolmadan boşanma kararı aldı. Çok konuşulan ayrılığı Arzu Doğan açıkladı.
9.05.2024 Cadde
Okul müdürü İbrahim Oktugan öğrencisi tarafından öldürüldü! '5 aydır planlıyordu'
Okul müdürü İbrahim Oktugan öğrencisi tarafından öldürüldü! '5 aydır planlıyordu' İstanbul Eyüpsultan’da okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürünü silahla vurarak hayatını kaybetmesine neden olan 16 yaşındaki Irak asıllı Y.K. tutuklanma talebiyle hakimliğe sevk edildi ve ardından tutuklanarak cezaevine konuldu. Olayla ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.
8.05.2024 Gündem
Gazze'deki savaşta son dakika... Yakın çekim saldırı pozisyonu! Katliam için emir bekliyorlar, şok fotoğraflar uzaydan çekildi
Gazze'deki savaşta son dakika... Yakın çekim saldırı pozisyonu! Katliam için emir bekliyorlar, şok fotoğraflar uzaydan çekildi ABD savaşın sekizinci ayında ilk kez İsrail'e silah sevkiyatını durdurduğunu ilan etti, Tel Aviv'den ilk tepki geldi. Rusya ise doğrudan İsrail'e mesaj verdi. İsrail ordusunun saldırı için emir beklediği fotoğraflar ise uzaydan görüntülendi.
8.05.2024 Dünya
Batman'daki kazadan 16 gün sonra acı haber
Batman'daki kazadan 16 gün sonra acı haber Batman'da 23 Nisan'daki kazada ağır yaralanan 10’uncu sınıf öğrencisi 16 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.
8.05.2024 Gündem
KADEM'den Canan Sarı açıklaması! "İftiraya maruz kaldı, gerçeklik payı yoktur"
KADEM'den Canan Sarı açıklaması! "İftiraya maruz kaldı, gerçeklik payı yoktur" Kadın ve Demokrasi Derneği'nden (KADEM) basında yer alan Canan Sarı iddialarına tepki geldi. Yapılan açıklamada "6 yaşında evlendirilen kız çocuğu davasında mağdurun avukatlığını yürüten Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Avukat Canan Sarı, bugün bir gazetenin manşetten verdiği haberde apaçık bir iftiraya maruz kalmıştır. Sarı'ya yönelik ithamların hiçbir gerçeklik payı yoktur" denildi.
7.05.2024 Gündem
SON DAKİKA DEPREM HABERİ 💥 Liste halinde son depremler 7 Mayıs 2024 || Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde deprem meydana geldi? AFAD'dan son depremler
SON DAKİKA DEPREM HABERİ 💥 Liste halinde son depremler 7 Mayıs 2024 || Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde deprem meydana geldi? AFAD'dan son depremler Son dakika liste halinde son depremler sıralandı. Bugün deprem oldu mu merak konusu. En ufak sarsıntı hisseden vatandaşlar, deprem mi oldu sorusuna cevap arıyor. AFAD son depremler sayfasını anlık olarak güncelliyor. Peki en son nerede ve kaç şiddetinde deprem oldu? Son dakika 7 Mayıs 2024 son depremler listesi...
7.05.2024 Bilgi Rehberi
Acılı baba CNN TÜRK'e konuştu, Eylem Tok'a seslendi: Çamura battınız, çırpındıkça batıyorsunuz
Acılı baba CNN TÜRK'e konuştu, Eylem Tok'a seslendi: Çamura battınız, çırpındıkça batıyorsunuz Türkiye'nin konuştuğu kazada Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlu hala firari. Aci ailesinin kederli bekleyişi tam 68 gündür devam ediyor. O kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci 68 günde yaşananları CNN TÜRKmuhabiri Merve Tokaz'a anlattı. Baba Özer, Eylem Tok'a bir kez daha seslendi.
7.05.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Haberi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.