Hadise'nin paylaşımı 'aşk'ı ele verdi
Hadise'nin paylaşımı 'aşk'ı ele verdi Ünlü şarkıcı Hadise'nin son paylaşımı bir kez daha sosyal medyayı salladı. Yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım'la birlikte olduğu konuşulan Hadise, aşkını bir kez daha ele verdi. İşte Hadise'nin son paylaşımındaki o detay...
18.02.2020 Cadde
Hadise'nin özel hayatı neden bu kadar ilgi çekiyor?
Hadise'nin özel hayatı neden bu kadar ilgi çekiyor? Hadise yepyeni bir haberle daha gündemde. Bu kez aşk hayatıyla ilgili bir iddia var. İddialara göre Hadise ile Kaan Yıldırım aşk yaşıyor. Peki Hadise'nin özel hayatı neden bu kadar ilgi çekiyor?
13.02.2020 Ünlüler
Hadise ne yapmaya çalışıyor?
Hadise ne yapmaya çalışıyor? Sosyal medyayı en çok kullanan isimlerden birisi de Hadise. Özellikle de sık sık Instagram’da paylaşım yapan Hadise dekolteli ve cesur pozlarıyla adından söz ettiriyor. Instagram dışında da katıldığı ve jürisi olduğu programlarda da kıyafetleriyle dikkat çekiyor. Peki, Hadise neden bu işlere imza atıyor? Hadise ne yapmaya çalışıyor?
10.02.2020 Ünlüler
Hadise'nin göğüsleri olay oldu! İddialar doğru çıktı...
Hadise'nin göğüsleri olay oldu! İddialar doğru çıktı... Ünlü şarkıcı Hadise ile ilgili geçen seneden beri ortaya atılan iddialar doğru çıktı. Hadise'nin O Ses Türkiye'de giydiği elbise sosyal medyayı adeta salladı. İşte o görüntüler...
10.02.2020 Cadde
Hadise'nin paylaşımı sosyal medyayı salladı
Hadise'nin paylaşımı sosyal medyayı salladı Son günlerce 'kalçalı' paylaşımıyla gündeme gelen güzel şarkıcı Hadise'den Instagram hesabından yeni ve değişik bir paylaşım geldi. Hadise'nin yeni paylaşımı çok kısa sürede büyük ilgi gördü. İşte Hadise'nin o paylaşımı...
29.01.2020 Cadde
Hadise'nin sosyal medyadaki videoları ona ne katıyor?
Hadise'nin sosyal medyadaki videoları ona ne katıyor? Hadise, sosyal medya paylaşımlarıyla yine gündemde... Düzenli aralıklarla Instagram'dan video paylaşan Hadise herkesi şaşırtıyor. Peki bu durumun artıları, eksileri neler? Hadise'nin sosyal medyadaki videoları ona ne katıyor? Hadise'nin amacı ne?
23.01.2020 Trend
Hadise'den en sade paylaşım! Bornozlu ve...
Hadise'den en sade paylaşım! Bornozlu ve... Türkiye'nin en cesur kadın şarkıcılar arasında zirvede yer alan Hadise, bu kez hayranlarını şaşırttı.
18.11.2019 Cadde
Hadise yine yürek hoplattı
Hadise yine yürek hoplattı Güzel şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından yine çok konuşulacak fotoğraf paylaştı.
17.11.2019 Cadde
Hadise'den yürek hoplatan paylaşım
Hadise'den yürek hoplatan paylaşım Güzel şarkıcı Hadise'nin cesur paylaşımı sosyal medyada olay oldu.
12.11.2019 Cadde
Hadise'nin konserine damga vuran anlar! Sahnede dikkatini çekti ve...
Hadise'nin konserine damga vuran anlar! Sahnede dikkatini çekti ve... Ünlü şarkıcı Hadise'yi etkileyen çift. Hadise, 'birbirlerini bırakmadan, dans ederek eşlik ettiler ki özellikle sahneye davet ettim' dedi ve o çifti Instagram hesabından paylaştı.
3.11.2019 Cadde
Hadise ve Seda Sayan'dan samimi poz
Hadise ve Seda Sayan'dan samimi poz O Ses Türkiye'nin iki jürisi Hadise ve Seda Sayan'dan samimi poz geldi.
29.10.2019 Cadde
Hadise’nin ablasına koruma eşinden tehdit
Hadise’nin ablasına koruma eşinden tehdit Hadise’nin koruması işten çıkarılınca; korumanın eşi Gülşah Y. ile Hadise’nin menajeri olan ablası Hülya Açıkgöz mahkemelik oldu. Korumanın eşi, Açıkgöz’ü SGK’ya şikayet etmek ve TV’ye çıkıp her şeyi anlatmakla tehdit etti.
21.10.2019 Gündem
Hadise'den 'çiçek' gibi paylaşım!
Hadise'den 'çiçek' gibi paylaşım! Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Hadise'den 'Frida Kahlo'lu dikkat çeken paylaşım.
3.10.2019 Cadde
Hadise 'küvet'ten paylaştı! 'O sırada ben'
Hadise 'küvet'ten paylaştı! 'O sırada ben' Sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerin başında gelen güzel şarkıcı Hadise'nin Instagram paylaşımı dikkat çekti.
19.09.2019 Cadde
Reynmen 'Hadise'sine 'skandal' denilebilir mi?
Reynmen 'Hadise'sine 'skandal' denilebilir mi? Reynmen'in 'Ela' şarkısı dijitalde patlamış durumda. Spotify'da 15 milyon kez dinlenen şarkı 83 milyon defa izlendi. Şarkıya kayıtsız kalmak imkânsızdı. Ama en bomba hareket Hadise'den geldi...
30.07.2019 Kaos
Hadise, sosyal medyayı ne kadar etkili kullanıyor?
Hadise, sosyal medyayı ne kadar etkili kullanıyor? Hadise geçtiğimiz günlerde bir müzik kanalından 'En Güçlü Sosyal Medya Yönetimi' ödülünü kazanmıştı. Demet Akalın'ın "Ne işim var benim o kategoride be!" resti çektiği ödülün sahibi olan Hadise, hayatında ilk defa böyle bir ödül aldı. Ancak birçok kişi bu ödülü hak etmediğini düşünüyor. O zaman şu soruyu sormak şart: Hadise sosyal medyayı ne kadar etkili kullanıyor?
26.04.2019 Trend
Hadise: Seninki geliyor doğal davran!
Hadise: Seninki geliyor doğal davran! Güzel şarkıcı, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla krize soktu.
14.03.2019 Cadde
Hadise'den bomba paylaşım: Muratım, kasları ve ben
Hadise'den bomba paylaşım: Muratım, kasları ve ben Güzel şarkıcı Hadise'nin paylaşımı sosyal medyayı salladı...
21.01.2019 Cadde
Hadise'nin orta parmak hareketi skandal mı?
Hadise'nin orta parmak hareketi skandal mı? Hadise'nin Altın Kelebek Ödülleri'ndeki stili olay oldu, konu gereksizce dallanıp budaklanıp enteresan yerlere gitti. Özellikle beyaz şapkasıyla eleştirilen Hadise de sessiz kalmadı, hakkında konuşanlara cevap verdi. Sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ise 'şapka' tartışmasını bir kez daha alevlendirecek gibi gözüküyor...
3.01.2019 Kaos