Halka

Halka

Son dakika halka haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan halka gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan halka haber sayfamızda...

Halka

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 32.224 halka haberi bulunmuştur.
80 yıllık T-34 Kızıl Meydan'a çıktı! 'Yıkıcı savaş sonrası, sergileyecek bir şeyleri kalmadı'
80 yıllık T-34 Kızıl Meydan'a çıktı! 'Yıkıcı savaş sonrası, sergileyecek bir şeyleri kalmadı' 9 Mayıs Zafer Günü nedeniyle ülke genelinde kutlamalar yapan Rusya'nın bu seneki gövde gösterisi de geçtiğimiz yıl gibi sönük geçti, İngiliz medyası ise bu sönüklüğü Ukrayna işgaline bağladı.
9.05.2024 Haberler
80 yıllık T-34 Kızıl Meydan'a çıktı! 'Yıkıcı savaş sonrası, sergileyecek bir şeyleri kalmadı'
80 yıllık T-34 Kızıl Meydan'a çıktı! 'Yıkıcı savaş sonrası, sergileyecek bir şeyleri kalmadı' 9 Mayıs Zafer Günü nedeniyle ülke genelinde kutlamalar yapan Rusya'nın bu seneki gövde gösterisi de geçtiğimiz yıl gibi sönük geçti, İngiliz medyası ise bu sönüklüğü Ukrayna işgaline bağladı.
9.05.2024 Dünya
ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ A.Ş TALEP TOPLAMA TARİHLERİ | Altınay Savunma Teknolojileri kaç lot dağıtacak, borsa kodu nedir, hisse fiyatı ne kadar?
ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ A.Ş TALEP TOPLAMA TARİHLERİ | Altınay Savunma Teknolojileri kaç lot dağıtacak, borsa kodu nedir, hisse fiyatı ne kadar? Altınay Savunma Teknolojileri A.Ş. SPK onayı sonrası talep toplamaya başladı. 8-9-10 Mayıs tarihleri arasında talep toplayacak olan şirketin halka arz fiyatı 32 TL olarak belirlendi. Bireysel yatırımcıya eşit dağıtım yöntemi ile gerçekleşecek olan halka arz kapsamında 58.823, 530 lot ayrıldı. Talep toplamanın sona ermesi ile Borsa İstanbul'da Yıldız Pazar'da işlem görecek olan şirketin halka arzına ilişkin bilinmesi gereken detaylar şu şekilde...
9.05.2024 Bilgi Rehberi
TALEP TOPLAMA TARİHLERİ | KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz olacak, kaç lot veriri? Koç Metalurji Borsa kodu ve hisse fiyatı ne kadar?
TALEP TOPLAMA TARİHLERİ | KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz olacak, kaç lot veriri? Koç Metalurji Borsa kodu ve hisse fiyatı ne kadar? Koç Metalurji A.Ş'nin SPK onayı almasının ardından halka arz olacağı tarihler belli oldu. Bireysel yatırımcıya eşit dağıtım yöntemi ile halka arz olacak olan şirketin halka arz fiyatı 20,50 TL olarak belirlendi. Peki Koç Metalurji A.Ş borsa kodu nedir, fon nerelerde kullanılacak? İşte Koç Metalurji A.Ş halka arzına ilişkin merak edilenler...
8.05.2024 Bilgi Rehberi
CFO’ların ajandası yapay zeka ve dijital finans
CFO’ların ajandası yapay zeka ve dijital finans “En Etkin 50 CFO” araştırması sonuçlandı. Binden fazla şirketin finansal performansları ve bireylerin etkinlikleriyle bu yıl sıralanan listede, yöneticilerin yüzde 30’u kadın. Yüzde 60’ı yüksek lisans mezunu. Finansın Liderleri ödüllerini 22 Mayıs’ta “Re-Navigating In The Age Of AI” teması ile düzenlenecek ‘CFO Summit 2024’te alacak.
8.05.2024 Kariyer
Yeniden yargılanacak olan tacizci hakkında korkutan iddia: 10 yıldır sokaklarda dolaşıyor
Yeniden yargılanacak olan tacizci hakkında korkutan iddia: 10 yıldır sokaklarda dolaşıyor Denizli’de 2013 yılında oyun oynama bahanesiyle evine çağırdığı iki çocuğa istismarda bulunduğu iddia edilen sanığa verilen 22,5 yıl hapis cezası kararı, Yargıtay tarafından bozuldu. Sadece 6 ay cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilen ve yeniden yargılanmasına karar verilen sanığın, kendi öz yeğenine de istismarda bulunduğu şüphesiyle soruşturma geçirdiği ortaya çıktı.
8.05.2024 Gündem
İnce Memed destanı çizgilerde canlanıyor
İnce Memed destanı çizgilerde canlanıyor Çukurova’nın kavurucu güneşinde adalet peşinde koşan İnce Memed, İsmail Gülgeç’in çizgileriyle canlanıyor! “Yaşar Kemal’in Kaleminden İsmail Gülgeç’in Fırçasına Bir Destan: İnce Memed” bu eşsiz destana ortak olmaya çağırıyor.
8.05.2024 Kültür Sanat
Halka açılıp yatırımla büyüyecek
Halka açılıp yatırımla büyüyecek Hububat ve bakliyat ihracat-ithalatının önde gelen firmalarından Armada, halka arza hazırlanıyor.
8.05.2024 Ekonomi
Baykar paylaştı! Hareketli ve sabit deniz hedefi atışları tam isabet
Baykar paylaştı! Hareketli ve sabit deniz hedefi atışları tam isabet Türk havacılığının altın çağı! Baykar, sosyal medyasından hareketli ve sabit deniz hedefi atışlarının tam isabetle vurulduğunu duyurdu ve bir de video paylaştı.
7.05.2024 Gündem
YENİ HALKA ARZ TAKVİMİ SON DURUM: Bu hafta yeni halka arz var mı, başka halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler...
YENİ HALKA ARZ TAKVİMİ SON DURUM: Bu hafta yeni halka arz var mı, başka halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler... Halka arz takvimi, yatırım yapacakların takip ettiği konuların başında geliyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) halka arzı onaylanan şirketleri paylaşıyor. Bu hafta yeni halka arz var mı? İşte, halka arz olan şirketler...
7.05.2024 Bilgi Rehberi
Açık arttırmaya çıkarılan eserin İtalyan ressam Caravaggio'nun kayıp tablosu olduğu doğrulandı
Açık arttırmaya çıkarılan eserin İtalyan ressam Caravaggio'nun kayıp tablosu olduğu doğrulandı 2021'de 1,500 euro başlangıç fiyatıyla açık arttırmayla sunulan tablonun ünlü İtalyan ressam Caravaggio'nun kayıp eserlerinden biri olduğu anlaşıldı.
7.05.2024 Dünya
LİLA KAĞIT HALKA ARZ SONUÇLARI 2024 AÇIKLANDI 📌 Lila Kağıt (LILAK) halka arz kaç lot verdi? Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görmeye başlayacak?
LİLA KAĞIT HALKA ARZ SONUÇLARI 2024 AÇIKLANDI 📌 Lila Kağıt (LILAK) halka arz kaç lot verdi? Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görmeye başlayacak? Lila Kağıt halka arz sonuçları açıklandı. 30 Nisan 2-3 Mayıs tarihleri arasında talep toplayan Lila Kağıt'ın 3 gün süren talep toplama işlemlerinin ardından gözler dağıtılacak olan lot sayısına çevrilmişti. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen Lila Kağıt halka arz sonuçları açıklandı. Peki Lila Kağıt kaç lot verdi? Borsa'da ne zaman işlem görecek?
7.05.2024 Bilgi Rehberi
KOTON HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI! KOTON Mağazacılık halka arz kaç lot verdi? Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görmeye başlayacak?
KOTON HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI! KOTON Mağazacılık halka arz kaç lot verdi? Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görmeye başlayacak? Koton Halka arz sonuçları açıklandı. 30 Nisan, 2-3 Mayıs tarihleri arasında talep toplayan Koton Mağazacılık 30,50 TL hisse payı ile halka arz olmuştu. Bireysel yatırımcıya eşit dağıtımın olacağı SPK onayı sonrası duyurulmuştu. 3.473.380 yatırımcıya eşit oranda dağıtım yapıldı. Peki Koton halka arz kaç lot verdi? Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görecek?
7.05.2024 Bilgi Rehberi
Açık arttırmaya çıkarılan eserin İtalyan ressam Caravaggio'nun kayıp tablosu olduğu doğrulandı
Açık arttırmaya çıkarılan eserin İtalyan ressam Caravaggio'nun kayıp tablosu olduğu doğrulandı 2021'de 1,500 euro başlangıç fiyatıyla açık arttırmayla sunulan tablonun ünlü İtalyan ressam Caravaggio'nun kayıp eserlerinden biri olduğu anlaşıldı.
7.05.2024 Dünya
Astor Enerji'den yeni yatırım!
Astor Enerji'den yeni yatırım! Ankara’da GES yatırımını tamamlayan ve santrali açmaya hazırlanan Astor Enerji, yeni bir fabrika yatırımı yapıyor.  Ankara'da basın mensuplarıyla bir araya gelen Astor Enerji AŞ Finansal İşler Müdürü (CFO) Olcay Doğan şirketin 2025 hedeflerinden, asgari ücret zammına kadar birçok konuda bilgi verdi. 
6.05.2024 Ekonomi
Ramses heykelinin yanında 200 bin dolarlık evlilik yemini
Ramses heykelinin yanında 200 bin dolarlık evlilik yemini Mısır Piramitleri’nin teknoloji milyarderi Ankur Jain ile Erika Hammond’ın düğünleri nedeniyle halka kapatılması sanat dünyasında tartışma yarattı.
6.05.2024 Kültür Sanat
Brezilya’da sel ve toprak kayması: 55 ölü, 76 kayıp
Brezilya’da sel ve toprak kayması: 55 ölü, 76 kayıp Brezilya’nın güneyinde sağanak yağış, sel ve toprak kaymasına neden oldu. Yetkililer, birkaç gündür devam eden selde 55 kişinin hayatını kaybettiğini 76 kişinin ise kayıp olduğunu duyurdu. Brezilya ordusu, selden etkilenenlere yardım için havadan ve karadan faaliyetlerini sürdürüyor.
5.05.2024 Haberler
Yüzbinler müziğe ücretsiz doyacak
Yüzbinler müziğe ücretsiz doyacak Yenikapı, yüzbinlerin buluşacağı büyük bir müzik şölenine hazırlanıyor.
5.05.2024 Cadde
KOÇ METALURJİ HALKA ARZ TARİHLERİ ne zaman? Koç Metalurji halka arz kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu?
KOÇ METALURJİ HALKA ARZ TARİHLERİ ne zaman? Koç Metalurji halka arz kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu? Koç Metalurji Halka Arz A.Ş halka arz oluyor! Halka arz takvimini takip eden yatırımcılar, Koç Metalurji şirketi talep toplama sürecini ve halka arz fiyatlarını araştırıyor. Peki, Koç Metalurji halka arz ne zaman, kaç lot veriyor?
4.05.2024 Bilgi Rehberi
ALTINAY SAVUNMA HALKA ARZ ne zaman, hangi bankalarda var? Altınay Savunma Teknolojileri halka arzı kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu?
ALTINAY SAVUNMA HALKA ARZ ne zaman, hangi bankalarda var? Altınay Savunma Teknolojileri halka arzı kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz oluyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arzı onaylanan Altınay Savunma şirketi katılım endeksine uygun mu? Altınay Savunma Teknolojileri A.Ş. halka arz tarihi ne zaman? Katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var?
4.05.2024 Bilgi Rehberi
Türkiye'de ilk kez Efes Antik Kenti’nde uygulandı! 'Çok etkileyici'
Türkiye'de ilk kez Efes Antik Kenti’nde uygulandı! 'Çok etkileyici' UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Efes Antik Kenti’nin turistler tarafından gece de ziyaret edilebilmesi için ışıklandırılmasının ardından "gece müzeciliği" lansmanı gerçekleştirildi. Türkiye’de ilk kez Efes’te uygulandı.
4.05.2024 Gündem
Altın, dolar, borsa ve mevduatta yatırımı olanlar dikkat: Enflasyona göre hangisi daha cazip?
Altın, dolar, borsa ve mevduatta yatırımı olanlar dikkat: Enflasyona göre hangisi daha cazip? TÜİK geçtiğimiz gün nisan ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Enflasyon yıllık %69,80, aylık %3,18 artış gösterdi. Özellikle son dönemde mevduat faizleri yüzde 60’a dayanırken, borsa rekor kırmış, altın fiyatlarında ise sert düşüşler görülmüştü. Peki enflasyona göre parasını korumak isteyenler için hangi yatırım aracı daha cazip? Altın ve borsa için beklentiler neler? İşte detaylar...
4.05.2024 Ekonomi
Kenya'daki sel felaketinde bilanço ağırlaşıyor: En az 210 ölü
Kenya'daki sel felaketinde bilanço ağırlaşıyor: En az 210 ölü Doğu Afrika ülkesi Kenya'yı vuran şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde bilanço ağırlaşıyor. Buna göre, hayatını kaybedenlerin sayısı en az 210'a yükseldi, 90 kişi ise hala kayıp.
3.05.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Halka ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.