Erzurumlu gencin 'Harikalar Diyarı! 22 civcicle başladı, Türkiye'deki ilk ve tek çiftlik
Erzurumlu gencin 'Harikalar Diyarı! 22 civcicle başladı, Türkiye'deki ilk ve tek çiftlik Erzurum'un Uzundere ilçesinde, Doğu Anadolu Bölgesi'nin ilk ve tek süs tavuk çiftliğine sahip olan Turgut Canbaş, "Harikalar Diyarı" adını verdiği yaşamı ile bir başarı hikayesi yazdı. Canbaş, artık Türkiye'nin dört bir yanından gelen taleplere yetişemediğini söylüyor.
5.10.2023 Gündem
Provalara başlıyor
Provalara başlıyor Serenay Sarıkaya, ‘Alice Harikalar Diyarında’ oyununun toplantısı için bir AVM’de objektiflere takıldı.
23.08.2019 Cadde
Lineage 2: Revolution oyununda yeni etkinlik!
Lineage 2: Revolution oyununda yeni etkinlik! Netmarble Corp., mobil çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu (MMORPG), Lineage 2: Revolution'a Alice Harikalar Diyarı'nın heyecan dolu dünyasını getirince, Aden'in Kahramanlarının karşısına tamamen yeni bir tehdit olan Harikalar Diyarı çıktı. Meraklı kedi Varot'un hatası nedeniyle, "Harikalar Diyarında Savaş" güncellemesinde, oyuncular Alice'nin dünyasını kurtarmak için onunla güçlerini birleştirebilir ve Harikalar Diyarına adım atabilir.
16.05.2019 Oyun Dunyasi
Harikalar Diyarı'na Nasıl Gidilir?
Harikalar Diyarı'na Nasıl Gidilir? 'Beyaz tavşanların peşinden gitme' diyenlere inat beyaz tavşanların peşinden gidin. Düşecek olsanız bile gidin. Hatırlayın. Harikalar diyarına varmak için önce düşmeniz gerek.
6.04.2017 İlişkiler
Öğlen uykusunun fantastik dünyası
Öğlen uykusunun fantastik dünyası Wengenn Harikalar Diyarında adlı kitabın yazarı Queenie Liao, evde bulduğu eşyalarla hazırladığı masal sahnelerine öğlen uykusundaki oğlu Wengeen'i de yerleştirince ortaya yarı gerçek yarı masal fotoğraflar çıktı. Sanatçı, çalışmalarını BBC'ye anlattı.
11.09.2019 İlginç Videolar