Son dakika... Tarihi törende Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Libya mesajı
Son dakika... Tarihi törende Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Libya mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yeni Tip Denizaltı Projesi 1'nci Gemisi Pirireis'in Havuza Çekme ve 5'nci Gemisi Seydialireis'in İlk Kaynak Töreni'nde açıklamalarda bulunuyor. Libya ile Doğu Akdeniz mutabakatını değerlendiren Erdoğan, "Gerekirse Libya'ya askeri desteği artıracağız. Karada, denizde ve havada her türlü imkanı değerlendireceğiz. Libya canımız pahasına yanında yer alabileceğimiz bir yer" dedi.
22.12.2019 Siyaset
Genelkurmay çatı davasında Hulusi Akar gelişmesi
Genelkurmay çatı davasında Hulusi Akar gelişmesi Genelkurmay çatı davasında müşteki sıfatıyla dinlenmesi beklenen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, operasyon nedeniyle duruşmaya katılamayacağına ilişkin mazeret dilekçesi gönderdi.
19.02.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Malazgirt'te
Cumhurbaşkanı Erdoğan Malazgirt'te Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıl dönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarı Eroğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Makedonya Devlet Bakanı Adnan Kahil, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Ahmet Aydın, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral Adnan Özbay, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Akyüz, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güven, Muş Valisi Aziz Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, il valileri ve belediye başkanları, milletvekilleri, sivil toplum kuruluşu genel başkanları, askeri erkan, kamu kurum amirleri ve on binlerce vatandaş katıldı. Helikopterle alana gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini bekleyen on binlerce vatandaşa hitap edecek.
11.09.2019 Haberler
MHP Milletvekili Adayları Listesi
MHP Milletvekili Adayları Listesi MHP milletvekili adayları kim? 7 Haziran seçimleri için belirlenen milletvekili adayları listesi güncel olarak haberimizde. Tüm illerin MHP milletvekili adayları listesi için haberimize tıklayabilirsiniz.
20.05.2015 Gündem
MHP milletvekili adayları belli oldu! İşte il il kesinleşmiş aday listesi
MHP milletvekili adayları belli oldu! İşte il il kesinleşmiş aday listesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde yer alacak milletvekili aday listeleri yayınlandı. MHP milletvekili aday listeleri Yüksek Seçim Kuruluna teslim edildikten sonra kamuoyu ile paylaşıldı. İşte MHP'de milletvekili adaylığı belli olan isimler, il il aday listeleri ve detayları...
11.04.2015 Gündem
Bahçeli 14 ismi kadrosuna almadı
Bahçeli 14 ismi kadrosuna almadı MHP’de en büyük sürpriz Ekmeleddin İhsanoğlu olurken, Bahçeli, Mehmet Şandır, Faruk Bal, Özcan Yeniçeri’nin de aralarında bulunduğu bazı isimlerle yollarını ayırdı.
7.04.2015 Siyaset
MHP Milletvekili İl İl Aday Listesi belli oldu!
MHP Milletvekili İl İl Aday Listesi belli oldu! MHP'nin milletvekili adayları belli oldu. Milliyetçi Hareket Partisi 7 Haziran'da gerçekleşecek olan Milletvekili Genel Seçimi'nde aday gösterilecek isimleri akşam saatlerinde açıkladı. MHP'nin listesinde kimler yer alıyor? İşte MHP'nin milletvekili adayları
9.04.2015 Siyaset
6 aylık bebeği kene ısırdı
6 aylık bebeği kene ısırdı KIRIKKALE’de 6 aylık bebeği kene ısırdı...
6.08.2008 Gündem
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arasında bayram ziyaretleri gerçekleşti.
11.04.2024 Gündem
MHP 55 adayını daha açıkladı
MHP 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde adaylıkları kesinleşen 55 yeni adayın isim listesini yayımladı.
21.01.2024 Gündem
Kayserispor, Vanspor FK karşısında zorlanmadan turladı!
Kayserispor, Vanspor FK karşısında zorlanmadan turladı! Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda Kayserispor, Vanspor FK'yı 4-0 mağlup etti ve üst tura yükseldi.
6.12.2023 Türkiye Kupası
Yakınlarından umutlu bir haber bekliyorlar
Yakınlarından umutlu bir haber bekliyorlar 6 Şubat’taki deprem felaketinin üzerinden altı ay geçmesine rağmen, onlarca kişi kayıp yakınlarından gelecek haberi bekliyor.
6.08.2023 Gündem
4 ay oldu onlardan hâlâ bir haber yok
4 ay oldu onlardan hâlâ bir haber yok Türkiye’nin yüreğini yakan Kahramanmaraş merkezli depremin üzerinden 4 ay geçti, ancak hâlâ onlarca kayıp var. Yakınlarının ise umutlu bekleyişi sürüyor.
9.06.2023 Gündem
Milli Eğitim Bakanlığından:
Milli Eğitim Bakanlığından: Milli Eğitim Bakanlığından:               Bakanlığımız personeli iken KHK ile kamu görevinden çıkarılan ya da Bakanlığımız adına yurtdışında resmi burslu öğrenci statüsünde öğrenim görmekte iken KHK ile   öğrencilikle ilişiği kesilen ve aşağıda bilgileri yer alan kişilerin ihraç işlemine karşın OHAL  İşlemleri İnceleme Komisyonuna yapmış olduğu başvuruları sonuçlandırılmıştır...
17.05.2023 Resmi İlanlar
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları CHP milletvekili adayları belli oldu. Bu sıcak gelişmenin ardından seçmenler yoğun şekilde "CHP il il milletvekili adayları kimler?" sorusunu yöneltiyor. İşte açıklanan milletvekili aday listesi...
11.04.2023 Bilgi Rehberi
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. Dönem İYİ Parti milletvekili adayları kimler?
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. Dönem İYİ Parti milletvekili adayları kimler? Partilerin milletvekili aday listeleri belli oldu. Son olarak İyi Parti'nin de milletvekili aday listesi kesinleşti. Şimdi seçmeler sıkça "İYİ Parti milletvekili adayları kimler?" sorusuna cevap arıyor. İşte açıklanan isimler...
9.04.2023 Bilgi Rehberi
İYİ Parti milletvekili aday listesi kesinleşti! İşte il il o isimler
İYİ Parti milletvekili aday listesi kesinleşti! İşte il il o isimler 14 Mayıs seçimlerine gidilirken İYİ Parti aday listesi kesinleşti. İdris Naim Şahin Ordu 1. sırada yer alırken, Gökhan Zan da listede yer buldu. İYİ Parti 9 ilde aday çıkarmadı.
11.04.2023 Gündem
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi CHP’de milletvekili adayları listesi netleşti. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
11.04.2023 Gündem
Bursaspor, Özer Hurmacı ile kendini buldu
Bursaspor, Özer Hurmacı ile kendini buldu TFF 2'nci Lig Beyaz Grubun 31'inci hafta maçında Bursaspor, sahasında ağırladığı Anagold 24Erzincanspor'u 2-1 mağlup etti.
8.04.2023 2.Lig
‘2 aydır canımızı arıyoruz’
‘2 aydır canımızı arıyoruz’ Kahramanmaraş merkezli depremlerin üzerinden yaklaşık iki ay geçti ancak hala onlarca kayıp insan var. Kayıplarını arayan aileler, “İki ay olacak herhangi bir gelişme yok. Öldü mü yaşıyor mu bilmiyoruz. Öldüğünü bilsek yasımızı tutarız” diyor.
2.04.2023 Gündem
Sevdiklerini arıyorlar
Sevdiklerini arıyorlar Can kaybının 50 bine dayandığı iki büyük depremden bu yana 1 ay geçti ancak onlarca kişi hâlâ kayıp. Yakınları ne yas tutabiliyor ne hayata devam edebiliyor. Kayıp yakınları, sevdiklerinin akıbetini bir an önce öğrenmek istiyor.
9.03.2023 Gündem
24 yıl sonra en büyük fay yarıkları
24 yıl sonra en büyük fay yarıkları Depremin merkezi sayılan Pazarcık’a en yakın bölge sayılan Tevekkeli köyünde fayın yolları 4 metre sola kaydırdığı saptandı. Bölgede incelemelerde bulunan ekipten jeoloji mühendisi Prof. Akyüz, “Gölcük depreminden sonraki en büyük fay atımları oluştu” dedi.
10.02.2023 Gündem
Samsunspor son 4 sezonda 80 futbolcu transfer etti
Samsunspor son 4 sezonda 80 futbolcu transfer etti Son 4 sezonda toplam 80 futbolcu transfer eden Samsunspor, Spor Toto 1. Lig’in bitmesine 7 hafta kala play-off potasının 5 puan gerisine düştü.
13.04.2022 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri