Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde 29 memur görevden alındı!
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde 29 memur görevden alındı! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilli ve Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun, göreve başlamasının ardından, terör örgütüyle ilişkileri oldukları belirlenen ve daha önce de görevlerinden uzaklaştırılan 29 memur ile 1 daire başkanı ve 2 başkan danışmanın görevine son verilirken, 8 işçinin iş akitlerinin de askıya alındığı bildirildi.
19.08.2019 Siyaset
Diyarbakır'da teröre büyük darbe
Diyarbakır'da teröre büyük darbe - Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen başarılı bir operasyonla birçok hain eylemin sorumlusu olan ve İçişleri Bakanlığı mavi renkli arananlar listesinde bulunan terör örgütü PKK'nın sözde Amed eyalet sorumlusu Murat Üçer, örgütün sözde bölge sorumlusu Veli Taşkıran ile birlikte toplam 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
11.09.2019 Haberler
Vali Hasan Basri Güzeloğlu fabrika işçilerinin sigarayı bırakmalarını istedi
Vali Hasan Basri Güzeloğlu fabrika işçilerinin sigarayı bırakmalarını istedi Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Organize Sanayi Bölgesi'nde ziyaret ettiği iplik fabrikası işçilerinden sigarayı bırakmalarını istedi. Sigararının zararlarını anlatan Güzeloğlu, "Sigarayı bırakın, bir maaş ikramiye size verilecek" dedi.
11.09.2019 Haberler
Validen fabrika işçilerine, 'Sigarayı bırakın, bir maaş ikramiye alın' teklifi
Validen fabrika işçilerine, 'Sigarayı bırakın, bir maaş ikramiye alın' teklifi DİYARBAKIR Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Organize Sanayi Bölgesi'nde ziyaret ettiği iplik fabrikası işçilerinden sigarayı bırakmalarını istedi. Sigararının zararlarını anlatan Güzeloğlu, "Sigarayı bırakın, bir maaş ikramiye size verilecek" dedi.
4.08.2017 Gündem
Halat kopunca Vali yere düştü
Halat kopunca Vali yere düştü Kocaeli’de düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında düzenlenen halat çekme yarışında halat kopunca, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve ekibi yere devrildi. Kahkahalarla yerden kalkan Vali, önce çocuklara sarıldı. Kocaeli’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı renkli görüntülere sahne oldu. Seka Park’ta düzenlenen Gençlik Yürüyüşü ile başlayan kutlamalar daha sonra Seka Park uçurtma tepesi önünde devam etti. Uçurtma tepesi önünde önünde kurulan alanda düzenlenen halat çekme yarışlarında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karasomanoğlu’nun rakibi olan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve ekibi, çektikleri halat kopunca bir anda yere düştüler. Kahkahalarla yerden düşen Vali Güzeloğlu, takımında bulunan minik yarışmacıları kucakladı.
11.09.2019 Yaşam