Türkiye'nin corona virüsle mücadelesi! Son 24 saatte neler yaşandı?
Türkiye'nin corona virüsle mücadelesi! Son 24 saatte neler yaşandı? Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 5 bin 18 kişinin iyileşmesiyle Covid-19 tedavisi tamamlananların sayısının 38 bin 809'e yükseldiğini açıkladı.
28.04.2020 Gündem
Son dakika... Bakan Koca duyurdu! Rusya'daki hasta tıp öğrencisi Türkiye'ye getirildi
Son dakika... Bakan Koca duyurdu! Rusya'daki hasta tıp öğrencisi Türkiye'ye getirildi Gelen son dakika haberine göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Rusya'da tıp öğrencisi olan akciğer hastası Haluk Hasan Seyithanoğlu'nun ambulans uçakla Türkiye'ye getirildiğini bildirdi.
28.04.2020 Gündem
Ambulans uçak bu kez onun için havalandı!
Ambulans uçak bu kez onun için havalandı! Rahatsızlanan Türk vatandaşı Haluk Hasan Seyithanoğlu'nu almak için Rusya'ya giden Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçak, aldığı hastayla birlikte Türkiye'ye gelmek üzere Rusya'dan havalandı
27.04.2020 Haberler
Ambulans uçak bu kez onun için havalandı!
Ambulans uçak bu kez onun için havalandı! Sağlık Bakanlığı tarafından Moskova'ya gönderilen ambulans uçakla tedavisinin tamamlanması için İstanbul'a getirilen 24 yaşındaki Haluk Hasan Seyithanoğlu, "Koronavirüs nedeniyle ameliyatım gerçekleşmiyordu. Sağlık Bakanımıza beni buraya getirdiği için çok teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımızı da bu hizmetleri verdiği için şükranlarımı sunuyorum" dedi. 
28.04.2020 Gündem
Rusya'daki Türk vatandaşı için ambulans uçak yola çıktı
Rusya'daki Türk vatandaşı için ambulans uçak yola çıktı Sağlık Bakanlığı, Rusya'da bir hastanede akciğerlerinde hava birikmesi sonucu tedavi altında bulunan 24 yaşındaki Haluk Hasan Seyithanoğlu'nu Türkiye'ye getirmek için ambulans uçak gönderdi.
27.04.2020 Haberler
Sağlık Bakanlığı Rusya'daki Türk vatandaşı için ambulans uçak gönderdi
Sağlık Bakanlığı Rusya'daki Türk vatandaşı için ambulans uçak gönderdi Sağlık Bakanlığı, Rusya'da bir hastanede akciğerlerinde hava birikmesi sonucu tedavi altında bulunan 24 yaşındaki Haluk Hasan Seyithanoğlu'nu Türkiye'ye getirmek için ambulans uçak gönderdi.
27.04.2020 Gündem
MHP Milletvekili Adayları Listesi
MHP Milletvekili Adayları Listesi MHP milletvekili adayları kim? 7 Haziran seçimleri için belirlenen milletvekili adayları listesi güncel olarak haberimizde. Tüm illerin MHP milletvekili adayları listesi için haberimize tıklayabilirsiniz.
20.05.2015 Gündem
MHP milletvekili adayları belli oldu! İşte il il kesinleşmiş aday listesi
MHP milletvekili adayları belli oldu! İşte il il kesinleşmiş aday listesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde yer alacak milletvekili aday listeleri yayınlandı. MHP milletvekili aday listeleri Yüksek Seçim Kuruluna teslim edildikten sonra kamuoyu ile paylaşıldı. İşte MHP'de milletvekili adaylığı belli olan isimler, il il aday listeleri ve detayları...
11.04.2015 Gündem
Bahçeli 14 ismi kadrosuna almadı
Bahçeli 14 ismi kadrosuna almadı MHP’de en büyük sürpriz Ekmeleddin İhsanoğlu olurken, Bahçeli, Mehmet Şandır, Faruk Bal, Özcan Yeniçeri’nin de aralarında bulunduğu bazı isimlerle yollarını ayırdı.
7.04.2015 Siyaset
MHP Milletvekili İl İl Aday Listesi belli oldu!
MHP Milletvekili İl İl Aday Listesi belli oldu! MHP'nin milletvekili adayları belli oldu. Milliyetçi Hareket Partisi 7 Haziran'da gerçekleşecek olan Milletvekili Genel Seçimi'nde aday gösterilecek isimleri akşam saatlerinde açıkladı. MHP'nin listesinde kimler yer alıyor? İşte MHP'nin milletvekili adayları
9.04.2015 Siyaset
DEAŞ davasında 13 sanığa ceza, 5 sanığa beraat talebi
DEAŞ davasında 13 sanığa ceza, 5 sanığa beraat talebi Diyarbakır'da, 26 Ekim 2015 tarihinde DEAŞ'ın hücre evlerine düzenlenen ve 7 teröristin ölü ele geçirildiği, 2 polisin şehit olduğu operasyondan sonra haklarında dava açılan 18 sanıkla ilgili savcı mütalaayı mahkemeye sundu. 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne verilen mütalaada, 5 sanığın beraatine karar verilmesi, aralarında DEAŞ'ın sözde 'Diyarbakır bölge emiri' olduğu iddia edilen N.T.'nin de bulunduğu 13 sanığın ise 8 ile 27 yıl arasında değişen oranlarda hapisle cezalandırılması talep edildi. N.T., 20 Haziran 2017 tarihindeki duruşmada  tahliye edilmiş, Aralık ayında yeniden tutuklanmış ve 28 Aralık günü görülen duruşmada yeniden tahliye edilmişti.
5.02.2018 Gündem