Hasta Ziyareti

Hasta Ziyareti

Son dakika hasta ziyareti haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hasta ziyareti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hasta ziyareti haber sayfamızda...

Hasta Ziyareti

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 427 hasta ziyareti haberi bulunmuştur.
Hastane saldırısına ilişkin 4 kişi eş zamanlı operasyonla yakalandı
Hastane saldırısına ilişkin 4 kişi eş zamanlı operasyonla yakalandı Denizli’de Üniversite Hastanesinin kafeterya kısmında gerçekleşen, 7 kişinin yaralandığı olayın failleri ve bağlantılı oldukları toplamda 4 kişi yakalandı.
5.03.2024 Gündem
Hastane kafeteryasını bastılar! 2’si ağır 7 kişi yaralandı: Korku dolu anlar ortaya çıktı
Hastane kafeteryasını bastılar! 2’si ağır 7 kişi yaralandı: Korku dolu anlar ortaya çıktı Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir hastanenin bahçesinde bulunan kafeterya önünde yaşanan silahlı saldırıda ilk belirlemelere göre 2’si ağır 7 kişi yaralandı. Yaşanan saldırının ardından kafeteryada yaşanan panik anları kaydedildi.
1.03.2024 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Evde sağlık hizmeti yaygınlaşıyor
Evde sağlık hizmeti yaygınlaşıyor Sağlık Bakanlığı, 81 ilde 86 koordinasyon merkezi, 865 hizmet birimi, 1252 hastane ekibi ve toplamda 6000’e yakın personelle sürdürülen Evde Sağlık Hizmetleri için kapsamlı bir düzenlemeyi yürürlüğe koydu.
3.06.2023 Gündem
Bakan Koca 6 maddeyle duyurdu! İşte 'Evde Sağlık Hizmetleri'nin yeni yönetmeliği
Bakan Koca 6 maddeyle duyurdu! İşte 'Evde Sağlık Hizmetleri'nin yeni yönetmeliği Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Evde Sağlık Hizmetleri' için yeni yönetmeliğin Resmi Gazete'de yayınlandığını duyurdu. 6 maddeyle yeni yönetmiliği paylaşan Koca, 'Hayırlı olsun' ifadesini kullandı.
2.06.2023 Gündem
Kübalı doktorlar, depremzedelerin evlerine giderek tek tek hasta görüyor
Kübalı doktorlar, depremzedelerin evlerine giderek tek tek hasta görüyor Küba’dan deprem felaketi sonrasında Türkiye'ye gelen sağlık profesyonelleri, Elbistan’da gece gündüz depremzedelerin tedavisini yaparken aynı zamanda yerleşim alanlarında ve köylerde hasta ziyareti de yapıyor. 
22.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hasta ziyareti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hasta ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte özel bir hastanede hasta ziyaretinde bulundu.
25.12.2022 Gündem
Esenyurt'ta baltalı damat dehşeti! Kayınpederinin minibüsünü parçaladı
Esenyurt'ta baltalı damat dehşeti! Kayınpederinin minibüsünü parçaladı İstanbul Esenyurt'ta Semra Karpuz kocası Aşkın Y.’den dayak yediğini belirterek babasının evine sığındı. Çılgına dönen koca Karpuz ailesinin evinin önünde gelerek park halindeki minibüse baltayla saldırdı.
25.12.2022 Haberler
Esenyurt'ta baltalı damat dehşeti! Kayınpederinin minibüsünü parçaladı
Esenyurt'ta baltalı damat dehşeti! Kayınpederinin minibüsünü parçaladı İstanbul Esenyurt'ta Semra Karpuz kocası Aşkın Y.’den dayak yediğini belirterek babasının evine sığındı. Çılgına dönen koca Karpuz ailesinin evinin önünde gelerek park halindeki minibüse baltayla saldırdı.
25.12.2022 Gündem
Aksaray'da feci kaza! Hasta ziyareti yolunda hafriyat kamyonuna çarptı: 1 ölü, 4 yaralı
Aksaray'da feci kaza! Hasta ziyareti yolunda hafriyat kamyonuna çarptı: 1 ölü, 4 yaralı Aksaray'da, hafriyat kamyonuna arkadan çarpan otomobilde aynı aileden Atiye Aykül (42) yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı. Aykül ailesinin, Konya'ya hasta ziyaretine gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.
31.07.2022 Gündem
En uzun bulaş zinciri 9 kişi
En uzun bulaş zinciri 9 kişi Maymun çiçeği hastalığının vaka sayısı küresel olarak 5000’i geçti.
7.07.2022 Gündem
Hasta ziyareti dönüşü feci olay! 'Bir evden 3 ölü çıktı'
Hasta ziyareti dönüşü feci olay! 'Bir evden 3 ölü çıktı' İzmir’de yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda iki otomobilin çarpıştığı kazada hayatını kaybeden aynı aileden 3 kişinin, Karabağlar ilçesinde KOAH hastası akrabalarını ziyaret ettikten sonra dönüş yolunda oldukları öğrenildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
1.11.2021 Gündem
FETÖ'nün darbe girişiminin ardından açılan 289 davadan 288'i karara bağlandı
FETÖ'nün darbe girişiminin ardından açılan 289 davadan 288'i karara bağlandı Adalet Bakanlığı Sözcüsü Ertuğrul Çekin, "Hain darbe girişiminin beşinci yılında ülkemizin terörle mücadelesi kesintisiz bir kararlılıkla devam etmektedir. 289 fiili darbe davasının 288'i karara bağlanmıştır. Yargılaması devam eden bir dosya bulunmaktadır." dedi.
9.07.2021 Gündem
Ceza infaz kanununda değişiklik yapan kanun Resmi Gazete'de yayımlandı
Ceza infaz kanununda değişiklik yapan kanun Resmi Gazete'de yayımlandı Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'de yer aldı.
25.06.2021 Siyaset
Son dakika: Ceza infaz kanununda değişiklik yapan teklif Meclis'te kabul edildi
Son dakika: Ceza infaz kanununda değişiklik yapan teklif Meclis'te kabul edildi Gelen son dakika haberine göre; Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
16.06.2021 Gündem
Meclis’te ceza infaz kurumları mesaisi
Meclis’te ceza infaz kurumları mesaisi Meclis bu hafta ceza infaz kurumlarına ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifi için mesai yapacak.
14.06.2021 Siyaset
Kadın hükümlülere ‘çocuk’ ertelemesi
Kadın hükümlülere ‘çocuk’ ertelemesi AK Parti, yeni “Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı” hakkındaki kanun teklifini Meclis Başkanlığı’na sundu.
26.05.2021 Siyaset
Son dakika... AK Parti, 'mini infaz' paketini Meclis Başkanlığı’na sundu
Son dakika... AK Parti, 'mini infaz' paketini Meclis Başkanlığı’na sundu Teklifle; yabancı hükümlüler hakkında denetimli serbestlik tedbiri uygulanarak, cezalarının infazına karar verildikten sonra sınır dışı edilme işlemleriyle ilgili olarak bu hükümlülerin durumları İçişleri Bakanlığı tarafından incelenecek. Nakil talebinde bulunan ve maddi durumu yetersiz olan hükümlülerden nakil giderleri alınmayacak. Hükümlü ve tutuklulara hasta ziyareti amacıyla verilen ve izinler arasında beklenmesi gereken asgari bir aylık süre şartı kaldırılacak. Teklifle, 15 yaşından küçük çocuğu olan ve cezası 10 yıldan az kadın hükümlüler cezaevine girmeyecek ve hâlen cezaevinde çocukları ile kalan kadınların yasa çıktıktan sonra infazları ertelenecek.
25.05.2021 Siyaset
Kısıtlamaya uymayıp hasta ziyaretine gidiyorlardı! 18 bin 310 lira ceza...
Kısıtlamaya uymayıp hasta ziyaretine gidiyorlardı! 18 bin 310 lira ceza... Adıyaman'da, sokağa çıkma yasağına uymayarak ehliyetsiz sürücü ile hasta ziyaretine giden otomobilde bulunanlara 18 bin 310 lira ceza kesildi.
10.01.2021 Gündem
Kısıtlamaya uymayarak ehliyetsiz sürücüyle hasta ziyaretine gidenlere 18 bin 310 lira ceza
Kısıtlamaya uymayarak ehliyetsiz sürücüyle hasta ziyaretine gidenlere 18 bin 310 lira ceza Adıyaman'da, sokağa çıkma yasağına uymayarak ehliyetsiz sürücü ile hasta ziyaretine giden otomobilde bulunanlara 18 bin 310 lira ceza kesildi.
10.01.2021 Gündem
Arabasını internetten satışa çıkardı! Hayatının şokunu yaşadı
Arabasını internetten satışa çıkardı! Hayatının şokunu yaşadı İstanbul'da yaşayan Selahattin Aydemir (27), internet sitesi üzerinden satışa çıkardığı otomobilini, Ankara'ya götürüp, 85 bin TL karşılığında anlaştığı E.Ş.'ye, ekspertize götürmesi ve eksik olan parayı tamamlayıp getirmesi için teslim etti. E.Ş., Aydemir'e, arkadaşı A. ile geldikleri araçta beklemesini söyleyerek ayrıldı. Bu sırada yandaki büfeye su almaya giden Aydemir, arkasını döndüğünde A.'nın geldikleri araçla gittiğini gördü. Dolandırıldığını anlayan ve karakola giderek şikayetçi olan Aydemir, aracını satmak isteyenlere de uyarıda bulunarak, "Beni mağdur ettiler. Aracımın bulunmasını istiyorum. Kaparo bile vermiş olsa, kesinlikle ve kesinlikle hiçbir şekilde güvenmeyin" dedi.
5.01.2021 Gündem
‘Geleceğe mührümüzü vurmaya odaklandık’
‘Geleceğe mührümüzü vurmaya odaklandık’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Birileri fildişi kulelerde ahkam keserken, milletimize karamsarlık yayarken, biz büyük ve güçlü Türkiye hedefimize doğru kararlılıkla yürüyoruz” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan TÜBİTAK Mükemmeliyet Merkezleri açılışını yaptı, iş makinesi kullandı.
10.08.2020 Siyaset
Salgında kritik iki ay
Salgında kritik iki ay Salgında temmuz ayı için hedeflenen “100 vaka” sayısının çok uzağında kalındığını açıklayan uzmanlar: “Önümüzdeki iki ayı çok iyi değerlendirmemiz lazım”
12.07.2020 Gündem
Sağlık kuruluşlarında yeni Kovid-19 kuralları: Fizyoterapistle toplu seans yok
Sağlık kuruluşlarında yeni Kovid-19 kuralları: Fizyoterapistle toplu seans yok Sağlık Bakanlığı, normalleşme adımları kapsamında ilçe devlet hastaneleri, ilçe sağlık müdürlükleri ve sağlıklı hayat merkezlerinde alınması gereken önlemleri açıkladı.
8.07.2020 Gündem
Son dakika... Normalleşme Döneminde Sağlık Kurumlarında Çalışma Rehberi güncellendi!
Son dakika... Normalleşme Döneminde Sağlık Kurumlarında Çalışma Rehberi güncellendi! Sağlık Bakanlığı'nca 'Normalleşme Döneminde Sağlık Kurumlarında Çalışma Rehberi' güncellenerek, yeni başlıklar eklendi. Buna göre, pandemi dönemi boyunca sağlık çalışanları, zorunlu olmadıkça yüksek riskli bölgelere seyahat etmeyecek.
7.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hasta Ziyareti ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.