Havaya

Havaya

Son dakika havaya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan havaya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan havaya haber sayfamızda...

Havaya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20.568 havaya haberi bulunmuştur.
ABD gizlice uzun menzilli füze gönderdi! 'Başkanın talimatı, fark yaratacaklar'
ABD gizlice uzun menzilli füze gönderdi! 'Başkanın talimatı, fark yaratacaklar' Amerikalı yetkililer, Ukrayna’nın Washington’ın gizlice verdiği uzun menzilli füzeleri ülkeyi işgal eden Rus güçlerine karşı kullandığını teyit etti.
25.04.2024 Dünya
Son dakika... Yunanistan'da gökyüzü kızıla büründü! Tekirdağ'dan giriş yaptı, İstanbul'a geliyor
Son dakika... Yunanistan'da gökyüzü kızıla büründü! Tekirdağ'dan giriş yaptı, İstanbul'a geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çeşitli uyarıların ardından Atina'daki çöl tozu şimdi Türkiye'ye geliyor. Tekirdağ'dan giriş yapan çöl tozu yurdun batı ve iç kesimlerinde tam 3 gün boyunca etkili olacak. Peki Türkiye'deki şehirlerde Atina gibi olur mu? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen açıkladı.
24.04.2024 Gündem
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer Instagram canlı yayınında aktardı. Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıklarken transfer için tarih verdi.
24.04.2024 Galatasaray
Çöl tozu Türkiye'ye geliyor! Gökyüzü kızıla mı bürünecek?
Çöl tozu Türkiye'ye geliyor! Gökyüzü kızıla mı bürünecek? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çeşitli uyarıların ardından Atina'daki çöl tozu şimdi Türkiye'ye geliyor. Tekirdağ'dan giriş yapan çöl tozu yurdun batı ve iç kesimlerinde tam 3 gün boyunca etkili olacak. Peki Türkiye'deki şehirlerde Atina gibi olur mu? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen açıkladı.
24.04.2024 Haberler
Saç-sakal tıraşı ücretini fazla bulun müşteri berbere kurşun yağdırdı
Saç-sakal tıraşı ücretini fazla bulun müşteri berbere kurşun yağdırdı Beyoğlu'nda, saç tıraşı parasını fazla bulan müşteri iş yerine kurşun yağdırdı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda, saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı.
24.04.2024 Haberler
Saç-sakal tıraşı ücretini fazla bulun müşteri berbere kurşun yağdırdı
Saç-sakal tıraşı ücretini fazla bulun müşteri berbere kurşun yağdırdı Beyoğlu'nda, saç tıraşı parasını fazla bulan müşteri iş yerine kurşun yağdırdı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda, saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı.
24.04.2024 Gündem
Galatasaray'da Mauro Icardi sazı eline aldı! Şampiyonluk yolunda güç verdi
Galatasaray'da Mauro Icardi sazı eline aldı! Şampiyonluk yolunda güç verdi Lige istediği gibi başlayamayan Mauro Icardi, tıpkı geçen sezon olduğu gibi son haftalara doğru ilerledikçe yine sorumluluk almaya, gol rakamlarını yukarı çekmeye başladı. Arjantinli yıldızın kritik katkısı, şampiyonluk yolunda Cim Bom’a güç verdi.
24.04.2024 Galatasaray
23 Nisan töreninde provokasyon! Gözaltına alındı
23 Nisan töreninde provokasyon! Gözaltına alındı Kayseri'de 23 Nisan kutlamalarında Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu öncesi R.K. (45), "Ey Müslümanlar puta tapmayın" diye bağırdı. Şüpheli, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
23.04.2024 Gündem
Fırtınanın ortasında kalan feribottan yeni görüntü! Her şey son 10 dakika içinde yaşandı
Fırtınanın ortasında kalan feribottan yeni görüntü! Her şey son 10 dakika içinde yaşandı Yalova-Yenikapı seferi sırasında fırtınaya yakalanan İstanbul Deniz Otobüsleri feribotunda bulunan araçlar dalgalardan zarar gördü. Fırtına sırasında araçların zarar gördüğü anlar ve yolcuların yaşadığı tedirginlik anlarına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. 7 araç 1 motosiklette meydana gelen hasarla ilgili İDO Genel Müdürü Murat Orhan açıklama yaptı.
23.04.2024 Gündem
Dev dalgalar arasında kalan feribottan yeni görüntüler ortaya çıktı
Dev dalgalar arasında kalan feribottan yeni görüntüler ortaya çıktı Yalova-Yenikapı seferi sırasında fırtınaya yakalanan İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) feribotunda bulunan araçlar dalgalardan zarar gördü. Fırtına sırasında araçların zarar gördüğü anlar ve yolcuların yaşadığı tedirginlik güvenlik kameralarına yansıdı. 7 araç 1 motosiklette meydana gelen hasarla ilgili İDO Genel Müdürü Murat Orhan açıklama yaptı. Orhan, "Bu olay sonrasında 7 araç ve 1 motosiklette hasar gerçekleşmiştir. Bu hasara ilişkin sigorta birim yöneticiliğimiz tarafından tüm işlemler başlatılmış ve hasarların tazmini yönünde gerekli işlemler yapılmaktadır" dedi.
23.04.2024 Haberler
Rusya'nın gizli SİHA planı sızdı! Bütün özellikleri ortaya döküldü: Termobarik savaş başlığı taktılar
Rusya'nın gizli SİHA planı sızdı! Bütün özellikleri ortaya döküldü: Termobarik savaş başlığı taktılar Telegram gruplarından sızan ve dünya medyasında ses getiren gelişmede Rusya'nın gizli SİHA programının detayları yer aldı. Söz konusu fotoğraflar SİHA üretim merkezinin konumunu dahi ortaya çıkardı.
22.04.2024 Dünya
Damla Sönmez'den yeni hamle! 'İlk uzun metraj film deneyimim olacak'
Damla Sönmez'den yeni hamle! 'İlk uzun metraj film deneyimim olacak' 'Çukur', 'Alev Alev', 'Aziz', 'Maviye Sürgün' gibi dizilerde boy gösteren oyuncu Damla Sönmez, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı. Güzel isim, muhabirlerin sorduğu sorulara yanıt verdi ve yeni projelerinden bahsetti.
22.04.2024 Cadde
Mehmet Özdilek'ten Mauro Icardi vurgusu! 'Çok değerli ve kıymetli'
Mehmet Özdilek'ten Mauro Icardi vurgusu! 'Çok değerli ve kıymetli' Galatasaray'ın Pendikspor'u 4-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından spor yorumcuları değerlendirmelerde bulundu. Mehmet Özdilek'in Mauro Icardi'yle ilgili sözleri dikkat çekti.
22.04.2024 Galatasaray
Misillemelerin boyutu ortaya çıktı
Misillemelerin boyutu ortaya çıktı Son günlerde özellikle İran, İsrail’in kendisine düzenlediği saldırının hiçbir zarara yol açmadığını savunsa da, uydu görüntüleri aksini ortaya çıkardı. Aynı şekilde İsrail’de de vurulan üssün pisti de zarar görmüş...
22.04.2024 Dünya
Eski hakemden Galatasaray - Pendikspor maçının VAR'ına tepki! 'TFF talimatını biliyor mu'
Eski hakemden Galatasaray - Pendikspor maçının VAR'ına tepki! 'TFF talimatını biliyor mu' Süper Lig'in 33'üncü haftasında Galatasaray ile Pendikspor karşı karşıya geldi. Mücadelenin tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.
21.04.2024 Galatasaray
Beykoz'da anneler Filistin’de öldürülen çocuklar için sahile elbise ve oyuncak bıraktı
Beykoz'da anneler Filistin’de öldürülen çocuklar için sahile elbise ve oyuncak bıraktı Beykozlu anneler Filistin’de İsrail askerleri tarafından öldürülen çocuklara dikkat çekmek amacıyla Sahil Yoluna 5 bin çocuk elbisesi ve oyuncak bıraktı.
21.04.2024 Gündem
Dünya medyası Ankara'nın Orta Doğu'daki hamlesini yazdı: Arabulucu ülke Türkiye olacak
Dünya medyası Ankara'nın Orta Doğu'daki hamlesini yazdı: Arabulucu ülke Türkiye olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan Hamas lideri İsmail Haniye ile temaslarda bulundu. Dünya medyası ise bu temasların neden olabileceği sonuçları yazdı.
21.04.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son durum... İsrail askeri havaya uçtu! Filistin bayrağını indirmeye gitti, korkunç görüntüler
Gazze'deki savaşta son durum... İsrail askeri havaya uçtu! Filistin bayrağını indirmeye gitti, korkunç görüntüler 1 Nisan'da İsrail, İran'ın Hizbullah ve Orta Doğu için en önemli komutanlarını Suriye'de öldürdü. Bloomberg ise söz konusu saldırının yeni detaylarını ortaya çıkarırken Suriye lideri Esad'ın saldırının istihbaratını çoktan aldığını yazdı. Filistin bayrağını indirmeye giden İsrail askerinin başına gelenler ise dünyada yankı uyandırdı.
21.04.2024 Dünya
MEB'den nakil işlemleriyle ilgili yeni karar!
MEB'den nakil işlemleriyle ilgili yeni karar! Kamu Denetçiliği Kurumu, çocuğunun naklini özel okuldan evinin yakınındaki devlet okuluna aldıramayan velinin başvurusu sonrası Milli Eğitim Bakanlığına tavsiye kararı verdi. Bakanlık, nakil işlemlerinde politika güncellemesine gidileceğini bildirdi.
21.04.2024 Eğitim
İsrail askeri tuzağa düştü
İsrail askeri tuzağa düştü Görüntülerde bir İsrail askerinin Filistin bayrağını indirmek için arazide yürüdüğü görüldü. Yaklaşık 20 metre sonra bayrağı indirmeye çalışan asker kurulan el yapımı patlayıcı (EYP) nedeniyle havaya uçtu. Batı Şeria'da çekildiği belirtilen görüntülerde askerin yaralandığı belirtildi.İsrailli yetkililer ise EYP'yi bölgeye konuşlandıran şüphelilerin tespiti için çalışmaların yürütüldüğünü duyurdu.
21.04.2024 Haberler
Sultangazi'de vahşet! 3 yavru kedi öldürülmüş halde bulundu
Sultangazi'de vahşet! 3 yavru kedi öldürülmüş halde bulundu Sultangazi'de, mahalle sakinlerinin baktığı yavru kediler, iddiaya göre kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından öldürüldü. Yavru kedilere bakan Gül Koçak, "Hayvanlara bunu yapan, insanlara neler yapmaz?" diyerek gözyaşı döktü.
21.04.2024 Gündem
Trump’ın 'sus payı' davası sırasında kendini yakan adam hayatını kaybetti
Trump’ın 'sus payı' davası sırasında kendini yakan adam hayatını kaybetti New York'ta eski ABD Başkanı Donald Trump’ın davası devam ederken, mahkeme binasının önünde kendini ateşe veren Max Azzarello’nun öldüğü açıklandı.
20.04.2024 Dünya
Kalsu gizemli saldırıyla yok edildi, ABD apar topar yalanladı!
Kalsu gizemli saldırıyla yok edildi, ABD apar topar yalanladı! İsrail'in İran'a misillemede bulunduğu gece yarısı Orta Doğu'daki iki ülkede de neredeyse eş zamanlı patlamalar duyuldu. Suriye'nin güneyindeki radar üssünün vurulduğu ortaya çıkarken, Irak'tan ise İsrail füzelerine ait parçaları gösteren görüntüler geldi.
20.04.2024 Haberler
İsrail’den İran’a kısıtlı misilleme
İsrail’den İran’a kısıtlı misilleme İsrail’in İran’a yönelik beklenen misilleme saldırısı oldukça ‘kısıtlı’ biçimde gerçekleşti. Nükleer tesislerin de yer aldığı İsfahan bölgesi hedef alınırken, İran’ın yeniden karşılık vermesi beklenmiyor.
20.04.2024 Dünya
Bakan Yerlikaya,' müsaade etmeyeceğiz' diyerek duyurdu! Restorana silahlı saldırıda 2 tutuklama
Bakan Yerlikaya,' müsaade etmeyeceğiz' diyerek duyurdu! Restorana silahlı saldırıda 2 tutuklama Aydın'ın Kuşadası ilçesinde dün gece bir restorana silahlı saldırı düzenlenirken, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olaya ilişkin 6 şüphelinin gözaltına alındığını, bunlardan 2'sinin tutuklandığını belirtti.
19.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Havaya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.