93 bin TL'lik hırka olay olmuştu! 'Herkes kendi önündeki tabağa bakmalı'
93 bin TL'lik hırka olay olmuştu! 'Herkes kendi önündeki tabağa bakmalı' Profesyonel futbol hayatına nokta koyduktan sonra Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'da teknik direktörlüğe adım atan Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan, giyinme odasındaki 93 bin TL'lik hırka nedeniyle sosyal medyanın diline düşmüştü. Sosyetik güzel, "Gelinlerimden birine bırakacağım" dediği çok konuşulan hırkasıyla ilgili yeni bir açıklama yaptı.
14.06.2023 Cadde
Kurt Cobain'in gitarının satılması ne kadar doğru?
Kurt Cobain'in gitarının satılması ne kadar doğru? 'Nirvana' müzik grubunun solisti Kurt Cobain'in gitarı satılmış. Daha önce başka isimlerin enstrümanlarının satıldığını da duymuştuk. Fakat bunun ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum açıkçası...
23.06.2020 Ünlüler
Anlamadan paraya boğduk: Kurt Cobain'in hırkası satıldı
Anlamadan paraya boğduk: Kurt Cobain'in hırkası satıldı Halk arasında 'depresyon hırkası' olarak adlandırılan şöyle sıcak hırkalardan birini giyiyordu Nirvana grubunun vokalisti Kurt Cobain... O hırkayla çıkmıştı MTV'nin Unplugged sahnesine. Genç yaşta kaybettiğimiz müzisyenin hırkası, 200 bin pounddan fazla bir bedele satıldı.
28.10.2019 Trend
Annesinin ördüğü hırkaları çocuklar yararına satışa çıkardı
Annesinin ördüğü hırkaları çocuklar yararına satışa çıkardı Birçok ünlü ismin menajerliğini ve imaj danışmanlığını yapan Selim Akar, annesinin  kendisine   ördüğü hırkaları kendi sosyal medya hesabından satışa çıkararak, 'Annem Örsün Çocuklar Okusun' kampanyası başlattı.
28.02.2019 Cadde
Örgüyü sevdik, hep seveceğiz
Örgüyü sevdik, hep seveceğiz Soğukların başgöstermesiyle örgü giysilere de rağbet arttı...
27.11.2014 Stil
Defalarca bıçakladı, sonra montunu verip...
Defalarca bıçakladı, sonra montunu verip... Çin’in Yunnan eyaletinde sokak ortasında bıçaklı kavga görenleri dehşete düşürdü. Defalarca bıçaklanan şahıs, aldığı bıçak darbelerine rağmen ayağa kalkıp kaçtı.
11.09.2019 Haberler
Hırka-i Şerif ziyarete açıldı
Hırka-i Şerif ziyarete açıldı Ramazan ayının ilk Cuma günü ziyarete açılan Hırka-i Şerif'e, bu senede vatandaşlar büyük ilgi gösterdi...
5.09.2008 Gündem

Benzer Haber Etiketleri