Hüseyin Aşkın

Hüseyin Aşkın

Son dakika hüseyin aşkın haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hüseyin aşkın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hüseyin aşkın haber sayfamızda...

Hüseyin Aşkın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.568 hüseyin aşkın haberi bulunmuştur.
11 ile emniyet müdürü atandı
11 ile emniyet müdürü atandı 2022 Yılı Mülki İdare Amirler Atama Kararnamesiyle, Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın ile Giresun İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay merkeze çekilirken, 11 ile emniyet müdürü atandı.
13.08.2022 Siyaset
2022 yılı 'Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi' Resmi Gazete'de
2022 yılı 'Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi' Resmi Gazete'de Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirler Atama Kararnamesiyle, 422 Mülki İdare hizmetleri sınıfında görev yapan vali yardımcısı, kaymakam, bakanlık merkez teşkilatında görevli olanlar ile hukuk müşavirlerinin atamaları yapıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararnamesi ile 2 ilin emniyet müdürü merkeze alındı, 11 ile ise emniyet müdürü atandı.
12.08.2022 Gündem
Şehit Uzman Çavuş Abdullah Bayram Diyarbakır’da son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Uzman Çavuş Abdullah Bayram Diyarbakır’da son yolculuğuna uğurlandı Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerce yapılan taciz ateşi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Abdullah Bayram, Diyarbakır’da gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
28.06.2022 Haberler
MSB acı haberi duyurdu! 1 askerimiz şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu! 1 askerimiz şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerin taciz ateşi sonucu İs.Uzm.Çvş. Abdullah Bayram'ın şehit olduğunu duyurdu.
28.06.2022 Gündem
Diyarbakır'da sıcak çatışma! 2 asker şehit
Diyarbakır'da sıcak çatışma! 2 asker şehit Diyarbakır'ın Lice ilçesinde teröristlerle yaşanan silahlı çatışma esnasında 3 asker yaralandı. Hastaneye sevk edilen 2 asker tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Yaralı askerin ise tedavisi sürüyor.
23.06.2022 Gündem
Diyarbakır’da kozmetik fabrikasında korkutan yangın! Yaralılar var
Diyarbakır’da kozmetik fabrikasında korkutan yangın! Yaralılar var Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Lila Kozmetik fabrikasında çıkan yangında dumandan etkilenen 15 kişiden 5’i hastaneye sevk edildi. Çevre illerden gelen destekle yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.
13.06.2022 Gündem
Şehit Uzman Çavuş Serttaş, Diyarbakır'da son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Uzman Çavuş Serttaş, Diyarbakır'da son yolculuğuna uğurlandı Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe-Kilit operasyonunda çıkan çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Muhammed Serttaş (28), memleketi Diyarbakır'da düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
30.05.2022 Haberler
Şehit Uzman Çavuş Serttaş, Diyarbakır'da son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Uzman Çavuş Serttaş, Diyarbakır'da son yolculuğuna uğurlandı Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe-Kilit operasyonunda çıkan çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Muhammed Serttaş (28), memleketi Diyarbakır'da düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
30.05.2022 Gündem
Vali Su, evlat nöbetindeki aileleri ziyaret etti
Vali Su, evlat nöbetindeki aileleri ziyaret etti Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Mersin'den Diyarbakır'a atanan Vali Ali İhsan Su, HDP binası önünde evlat nöbetindeki aileleri ziyaret etti.
20.05.2022 Gündem
HDP önünde evlat nöbetindeki ailelere bayram ziyareti
HDP önünde evlat nöbetindeki ailelere bayram ziyareti Diyarbakır'da çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ailelerin HDP binası önündeki evlat nöbeti 973 gündür sürüyor. Evlat nöbetindeki 5'inci bayramlarının ilk gününde aileleri Vali Münir Karaloğlu ile AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Mehmet Mehdi Eker, Oya Eronat ve Ebubekir Bal ziyaret ederek, desteklerini iletti.
2.05.2022 Gündem
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü girişine Gaffar Okkan'ın balmumu heykeli koyuldu
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü girişine Gaffar Okkan'ın balmumu heykeli koyuldu Diyarbakır’da 24 Ocak 2001'de, silahlı saldırıda 5 koruma polisiyle birlikte şehit düşen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın balmumu heykeli yapıldı. Heykel, İl Emniyet Müdürlüğü girişine konuldu.
11.04.2022 Gündem
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü girişine Gaffar Okkan'ın balmumu heykeli koyuldu
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü girişine Gaffar Okkan'ın balmumu heykeli koyuldu Diyarbakır’da 24 Ocak 2001'de, silahlı saldırıda 5 koruma polisiyle birlikte şehit düşen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın balmumu heykeli yapıldı. Heykel, İl Emniyet Müdürlüğü girişine konuldu.
11.04.2022 Gündem
Bakan Soylu: Savaşın bitmesini kendisine sorumluluk hisseden yegane ülkelerdeniz
Bakan Soylu: Savaşın bitmesini kendisine sorumluluk hisseden yegane ülkelerdeniz Diyarbakır'a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili olarak, "Barışı ve bu savaşın bitmesini kendisine sorumluluk hisseden yegane ülkelerden biriyiz. Çünkü barışın, huzurun, kardeşliğin, hem insanlığa hem geleceğe hem de geçmişin bıraktığı mirasa sahip çıkabileceğini bilen bir anlayışın çocuklarıyız" dedi.
25.03.2022 Siyaset
Evlat nöbetinde 900'üncü gün
Evlat nöbetinde 900'üncü gün Diyarbakır'da terör örgütü tarafından kaçırılan çocukları için 900 gündür evlat nöbeti tutan 263 aile, yürüyüş yaparak PKK ile HDP'yi protesto etti. 6 yıl önce kaçırılan oğlu Özkan için eylemini sürdüren baba Süleyman Aydın, "Buradaki anne ve babalar evlatlarını istiyor ama maalesef HDP, bir tek açıklama yapmayarak buradan kaçtı. Neden kaçıyorsunuz?" dedi.
18.02.2022 Gündem
Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okkan ile 5 mesai arkadaşı anıldı
Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okkan ile 5 mesai arkadaşı anıldı Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ve mesai arkadaşı 5 polis memuru, şehit edilmelerinin 21'inci yıl dönümünde düzenlenen törenle anıldı. Törende konuşan Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Diyarbakır'da gezdiğimiz her sokakta gördüğümüz birçok iş yerinde, evde onun gülen yüzüyle fotoğrafını gördüklerini belirterek, “Diyarbakırlılar Ali Gaffar Okkan'ı asla unutmadılar. Unutmayacaklar da. Çünkü o bu kenti çok seviyordu. Gerçekten Diyarbakırlılar da Ali Gaffar Okan'ı çok sevmişti” dedi.
24.01.2022 Gündem
Şehit mahalle bekçisi için tören düzenlendi
Şehit mahalle bekçisi için tören düzenlendi Batman'da hırsızlık şüphelilerini yakalamaya çalışırken silahlı saldırıda şehit olan çarşı ve mahalle bekçisi Abdürrezzak Kanat (30) için İl Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı.
1.01.2022 Gündem
Meclis Başkanı Şentop: Gençlerimiz hayatın her alanında göğsümüzü kabartan işlere imza atıyorlar
Meclis Başkanı Şentop: Gençlerimiz hayatın her alanında göğsümüzü kabartan işlere imza atıyorlar TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Gençlerimizin enerjisi, dinamizmi, gayretiyle ülkemizi çok daha ilerilere taşımak durumunda olacağız. Gençlerimiz hayatın her alanında göğsümüzü kabartan işlere imza atıyorlar." dedi.
11.11.2021 Siyaset
Hevsel Bahçeleri'ne uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı
Hevsel Bahçeleri'ne uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı Diyarbakır'da uyuşturucuyla mücadele kapsamında Hevsel Bahçeleri'ne düzenlenen operasyonda 240 kök Hint keneviri ile 30 kilo esrar ele geçirildi, 4 şüpheli gözaltına alındı.
14.10.2021 Gündem
Diyarbakır'da 200 polisle uyuşturucu denetimi
Diyarbakır'da 200 polisle uyuşturucu denetimi Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde polis ekipleri uyuşturucuyla mücadele kapsamında 14 noktada uygulama gerçekleştirdi. Denetimlerde, haklarında çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan 4 kişi yakalandı.
9.10.2021 Gündem
'Narko Alan Diyarbakır' projesi kapsamında 1200 polis operasyona katıldı
'Narko Alan Diyarbakır' projesi kapsamında 1200 polis operasyona katıldı Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nce uyuşturucuyla mücadele kapsamında Bağlar ilçesinde 1200 polisle başlatılan 'Narko Alan Diyarbakır' projesi 80 kritik noktada Özel Harekat polisinin desteğiyle gece de ara sokaklarda ve caddelerde devam ediyor.
3.10.2021 Gündem
Son dakika... Şehit polisin katili vatandaşların ihbarı sonucu yakalandı
Son dakika... Şehit polisin katili vatandaşların ihbarı sonucu yakalandı Diyarbakır'ın Hani ilçesinde 2018 yılında şehit edilen Polis Memuru Nazım Tuncer'in faillerinden olduğu değerlendirilen Demhat Cilo kod adlı Velat O. isimli terörist vatandaşların ihbarı sonucu yapılan operasyonla yakalandı.
21.09.2021 Gündem
Haber ses getirdi; Akın akülü sandalyesine kavuştu
Haber ses getirdi; Akın akülü sandalyesine kavuştu Diyarbakır'da 'Yürüme engelli Akın'ın 3 tekerlekli bisikletle zorlu eğitim yolculuğu' haberi, ses getirdi. İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın tarafından ziyaret edilen Akın Aydar (10), akülü sandalyesine kavuştu. Aşkın, kendisinin de 28 yıl boyunca engelli babasına baktığını belirterek, oğlu için çırpınan anne Vasfiye Aydar'ı (31) çok iyi anladığını söyledi.
21.09.2021 Yaşam
Haber ses getirdi; Akın akülü sandalyesine kavuştu
Haber ses getirdi; Akın akülü sandalyesine kavuştu Diyarbakır'da 'Yürüme engelli Akın'ın 3 tekerlekli bisikletle zorlu eğitim yolculuğu' haberi, ses getirdi. İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın tarafından ziyaret edilen Akın Aydar (10), akülü sandalyesine kavuştu. Aşkın, kendisinin de 28 yıl boyunca engelli babasına baktığını belirterek, oğlu için çırpınan anne Vasfiye Aydar'ı (31) çok iyi anladığını söyledi.
21.09.2021 Gündem
Güneydoğu Anadolu'da 30 Ağustos coşkusu
Güneydoğu Anadolu'da 30 Ağustos coşkusu 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99'uncu yıl dönümü Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde de coşkuyla kutlandı. Kentler, ay yıldızlı bayraklarla süslenirken tören sonundaki geçitler renkli anlara sahne oldu. Diyarbakır'da Vali Karaloğlu ve beraberindeki protokolün önüne gelen 5 yaşındaki Alpaslan Parlak, üzerindeki asker kıyafetiyle selam verdi, alkış aldı.
30.08.2021 Gündem
15 yıl önce işlenen cinayette ‘arsa’ detayı!
15 yıl önce işlenen cinayette ‘arsa’ detayı! İzmir’de, 15 yıl önce oto alım satım işi yaparken ortadan kaybolan ve dosyası uzunca bir süre faili meçhul kaldıktan sonra geçen yıl iş arkadaşları tarafından öldürüldüğü ortaya çıkan Orhan Karaoğlan (39) cinayetinde sanıkların yargılanmasına devam edildi.
29.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hüseyin Aşkın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.