İnsansız

İnsansız

Son dakika insansız haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan insansız gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan insansız haber sayfamızda...

İnsansız

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.097 insansız haberi bulunmuştur.
Ay'a adım atacak bir sonraki ülke hangisi olacak?
Ay'a adım atacak bir sonraki ülke hangisi olacak? Apollo 11, 1969'da Buzz Aldrin ve Neil Armstrong'u Ay yüzeyine indirdi. Sonraki 3 yılda yapılan yeni Apollo seyahatlerinde 10 Amerikalı daha Ay yüzeyine adım attı.
14.05.2024 Dünya
‘Her cephede kararlıyız’
‘Her cephede kararlıyız’ Marmaris açıklarında icra edilen tatbikata mesaj gönderen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İnsansız sistemlerden hava savunmaya, zırhlı kara araçlarından elektronik harp sistemlerine her cephede kararlı bir mücadele içindeyiz” dedi.
12.05.2024 Gündem
Bakan Güler: Türk Silahlı Kuvvetleri her an harekata hazır
Bakan Güler: Türk Silahlı Kuvvetleri her an harekata hazır Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler Denizkurdu-2 tatbikatı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Güler, " Yakın coğrafyamızda meydana gelen gelişmeler, Türk Silahlı Kuvvetleri'mizin her an harekata hazır, etkin ve caydırıcı bir güç olmasını ve bu gücünü pekiştirmesini zorunlu kılmaktadır." ifadelerini kullandı.
11.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Denizkurdu tatbikatı mesajı! 'Her cephede kararlı mücadele içindeyiz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Denizkurdu tatbikatı mesajı! 'Her cephede kararlı mücadele içindeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizkurdu Tatbikatı'na telefon bağlantısı ile katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güçlü ordu, güçlü Türkiye" vurgusu yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kimi zaman müttefiklerimizin uyguladığı gizli,açık ambargolara rağmen savunma yeteneklerimizi sürekli geliştiriyoruz, her cephede kararlı mücadele içindeyiz. " dedi.
11.05.2024 Gündem
Bu görüntüler Muğla'dan! 'Denizkurdu' nefes kesti
Bu görüntüler Muğla'dan! 'Denizkurdu' nefes kesti Muğla'nın Marmaris ilçesindeki Denizkurdu-2/2024 Tatbikatı'nda, bölgeye helikopterle intikal eden SAS timi, suya atlayıp yüzerek mayına, patlayıcı ve fünye monte etti. Timin helikoptere alınmasının ardından mayın imha edildi.
11.05.2024 Gündem
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3 tam 343 saat uçtu
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3 tam 343 saat uçtu Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA test uçuşlarına hız kesmeden devam ediyor. Bayraktar TB3’ün toplam uçuş saati tam 343 saat! İşte detaylar...
10.05.2024 Gündem
Son bir haftada 108 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 108 terörist etkisiz hale getirildi Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken MSB'den son dakika açıklaması yapıldı. Açıklamada, son bir haftada 108 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
9.05.2024 Haberler
Son bir haftada 108 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 108 terörist etkisiz hale getirildi Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken MSB'den son dakika açıklaması yapıldı. Açıklamada, son bir haftada 108 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
9.05.2024 Gündem
Ukrayna Rusya'yı vurdu! Çok sayıda yaralı var
Ukrayna Rusya'yı vurdu! Çok sayıda yaralı var Ukrayna ordusu, Rusya'nın sınır şehri Belgorod'a yönelik saldırı düzenledi.
9.05.2024 Dünya
HAVELSAN’ın BARKAN’ı UNIROBOTICS TRAKON LITE ile donatıldı
HAVELSAN’ın BARKAN’ı UNIROBOTICS TRAKON LITE ile donatıldı CANiK’in de içinde bulunduğu SYS Grubu şirketlerinden UNIROBOTICS tarafından geliştirilen TRAKON LITE Uzaktan Kumandalı Silah Sistemi (UKSS), HAVELSAN’ın BARKAN insansız kara aracına entegre edildi.
9.05.2024 Ekonomi
Baykar paylaştı! Hareketli ve sabit deniz hedefi atışları tam isabet
Baykar paylaştı! Hareketli ve sabit deniz hedefi atışları tam isabet Türk havacılığının altın çağı! Baykar, sosyal medyasından hareketli ve sabit deniz hedefi atışlarının tam isabetle vurulduğunu duyurdu ve bir de video paylaştı.
7.05.2024 Gündem
Tunceli'de terör operasyonu! 27 sığınak imha edildi
Tunceli'de terör operasyonu! 27 sığınak imha edildi Tunceli'de düzenlenen operasyonda daha önce teröristlerin kullandığı belirlenen 27 sığınak imha edildi.
7.05.2024 Haberler
Tunceli'de terör operasyonu! 27 sığınak imha edildi
Tunceli'de terör operasyonu! 27 sığınak imha edildi Tunceli'de düzenlenen operasyonda daha önce teröristlerin kullandığı belirlenen 27 sığınak imha edildi.
7.05.2024 Gündem
Putin’den Ukrayna yakınında nükleer tatbikat talimatı
Putin’den Ukrayna yakınında nükleer tatbikat talimatı ABD'nin Ukrayna'ya silah yardımlarına yeniden hız verdiği sırada Rusya nükleer silahlarla gövde gösterisine hazırlanıyor. Putin, orduya Ukrayna yakınlarında nükleer tatbikat düzenlenmesi talimatı verdi.
6.05.2024 Dünya
Sabit ve hareketli kara hedefleri tam isabetle vuruldu
Sabit ve hareketli kara hedefleri tam isabetle vuruldu Bayraktar TB2, ASELFLIR-500 ile hedefleri işaretledi, MAM-L ve KMC + CİRİT ile hem sabit hem de hareketli kara hedefleri vurularak test başarıyla tamamlandı.
5.05.2024 Haberler
Sabit ve hareketli kara hedefleri tam isabetle vuruldu
Sabit ve hareketli kara hedefleri tam isabetle vuruldu Bayraktar TB2, ASELFLIR-500 ile hedefleri işaretledi, MAM-L ve KMC + CİRİT ile hem sabit hem de hareketli kara hedefleri vurularak test başarıyla tamamlandı.
5.05.2024 Ekonomi
Nefes kesen kovalamaca! Tarlada saklandılar, drone ile tespit edilip yakalandılar
Nefes kesen kovalamaca! Tarlada saklandılar, drone ile tespit edilip yakalandılar Batman'da polisin ‘Dur’ ihtarına uymayarak otomobille kaçan ve tarlaya saklanan şüpheliler nefes kesen kovalamaca sonucunda yakalandı.
5.05.2024 Gündem
Orta Doğu'daki savaşta son dakika... Gözler Kahire'de! Hamas'tan ateşkes açıklaması geldi
Orta Doğu'daki savaşta son dakika... Gözler Kahire'de! Hamas'tan ateşkes açıklaması geldi ABD'den Türkiye'nin hamlesine ilk yorum geldi, savaş uçakları ve silahlı insansız hava araçlarını yeni bir üsse kaydıran Amerikan ordusunun neden acele ettiği ortaya çıktı. Hamas yetkilisi, ateşkes ile ilgili açıklama yaptı.
4.05.2024 Dünya
Bakan Kacır açıkladı: Kritik teknolojileri üreten Türkiye'yi inşa ediyoruz
Bakan Kacır açıkladı: Kritik teknolojileri üreten Türkiye'yi inşa ediyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Sayın Cumhurbaşkanımızın ısrarı, iddiası ve güçlü liderliğiyle, ekonomik ve siyasi bağımsızlığımızın teknolojik bağımsızlığımızdan geçtiği anlayışıyla kritik teknolojileri üreten ve geliştiren Türkiye'yi inşa ediyoruz. Milli Teknoloji Hamlesi hedeflerimiz doğrultusunda; savunma sanayimizin başrolde olduğu bir dönüşüme tanıklık ediyoruz. Geçmişin acı tecrübeleri bize gösterdi ki; ateş çemberi içerisinde güvenli bir liman olan Türkiye'nin bekası ancak ve ancak savunma sanayisinde milli ve özgün teknolojiler geliştirerek mümkündür" dedi.
4.05.2024 Ekonomi
SİHA, İDA derken gelecekten fırlayan silah göründü! ABD Manta Ray'i test etti
SİHA, İDA derken gelecekten fırlayan silah göründü! ABD Manta Ray'i test etti ABD, Manta Ray isimli su altı drone'unun prototipinin ilk tam ölçekli testini tamamladı. İngiliz medyası ise, devasa otonom aracın özelliklerini derledi ve su altına 'hakim olma' yarışını yazdı.
3.05.2024 Dünya
Orta Doğu'da beşinci cephe açıldı! İsrail'e ilk saldırı, mesafe 1600 kilometre
Orta Doğu'da beşinci cephe açıldı! İsrail'e ilk saldırı, mesafe 1600 kilometre İran ve İsrail arasındaki tansiyonda belirgin bir düşüş gözlemlenirken, vekil güçlerin dahil olduğu çatışmalar tırmanıyor.
3.05.2024 Haberler
Bayraktar TB3 2 test uçuşunu da başarıyla tamamlandı! Yerli motor ile rekor irtifa
Bayraktar TB3 2 test uçuşunu da başarıyla tamamlandı! Yerli motor ile rekor irtifa Bayraktar TB3, 34. ve 35. test uçuşu da başarıyla tamamladı. Yerli motor ile rekor irtifa gerçekleştirildi. Yeni gelişmeyi Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından duyurdu.
2.05.2024 Gündem
MSB duyurdu! Kurtaran-2024 Tatbikatı tamamlandı
MSB duyurdu! Kurtaran-2024 Tatbikatı tamamlandı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Kurtaran-2024 Tatbikatı'nın 10 gemi, 3 denizaltı, 3 uçak, 2 helikopter ve 1 İnsansız Hava Aracı’nın iştirakiyle tamamlandığını açıkladı.
30.04.2024 Gündem
Üniversitelere açılacak yeni yapay zeka bölümleri belli oldu
Üniversitelere açılacak yeni yapay zeka bölümleri belli oldu Üniversitelerde yapay zeka, dijitalleşme ve büyük veri alanlarında açılacak yeni program ve bölümler YÖK Başkanı Erol Özvar tarafından açıkladı.
30.04.2024 Eğitim
Ukrayna'ya üst düzey sürpriz ziyaret! 'İşlerin değişeceğinden eminim'
Ukrayna'ya üst düzey sürpriz ziyaret! 'İşlerin değişeceğinden eminim' NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Ukrayna’ya düzenlediği sürpriz ziyarette Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile bir araya geldi. Stoltenberg, "Ukrayna'nın hak ettiği yer NATO'dur. Ukrayna NATO üyesi olacak” açıklamasında bulundu.
29.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İnsansız ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.