İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani

Son dakika İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani haber sayfamızda...

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.643 iran cumhurbaşkanı hasan ruhani haberi bulunmuştur.
Dünya medyası yazdı: Erdoğan'ın iki önceliği
Dünya medyası yazdı: Erdoğan'ın iki önceliği Alman gazetesi 'Erdoğan'ın sırlarının gardiyanı olan adam' başlığını attı, "Eğer Erdoğan'ın hedefine ulaştığını düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz" diyen Amerikan Foreign Policy dergisi ise çok konuşulacak bir analiz yayımladı.
9.06.2023 Dünya
Ruhani: Bazı gerçekleri ulusal birliğe zarar vermesinden korktuğum için açıklamadım
Ruhani: Bazı gerçekleri ulusal birliğe zarar vermesinden korktuğum için açıklamadım İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ulusal birliğe zarar vereceği gerekçesiyle "bazı gerçekleri" halka açıklamadığını söyledi.
1.08.2021 Dünya
İran Cumhurbaşkanı Ruhani'den yaptırım açıklaması
İran Cumhurbaşkanı Ruhani'den yaptırım açıklaması İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ülkesinde ABD'nin uyguladığı ekonomik yaptırımların kalkmamasından İran Meclisini sorumlu tuttu.
25.07.2021 Dünya
BM, İran'ı su krizini çözmeye çağırdı
BM, İran'ı su krizini çözmeye çağırdı Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiseri Michelle Bachelet, İran'a, Huzistan eyaletindeki su kesintilerine karşı düzenlenen protestoları "aşırı güç kullanarak ve toplu gözaltılarla bastırmak yerine eyaletteki su krizinin çözümüne odaklanma" çağrısında bulundu.
24.07.2021 Dünya
Partililerle bayramlaştı
Partililerle bayramlaştı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 81 ildeki AK Parti teşkilatıyla dün video konferans aracılığıyla bayramlaştı.
22.07.2021 Siyaset
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yoğun bayram diplomasisi
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yoğun bayram diplomasisi Gelen son dakika habere göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile ikili ilişkiler ve bölgesel bölgesel konuların ele alındığı telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Öte yandan Erdoğan Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Boşnak Üyesi Caferoviç ile telefonda görüştü
21.07.2021 Siyaset
İran Cumhurbaşkanı halktan özür diledi
İran Cumhurbaşkanı halktan özür diledi İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ülke genelinde meydana gelen elektrik kesintileri nedeniyle halktan özür diledi. Bazı ülkelerde ve Avrupa'da da genel elektrik sisteminin çökmesi gibi sorunların yaşandığını ve bu durumda 24 saat elektrik verilemediğini söyleyen Ruhani, bu tür risklerle karşı karşıya kalmamak için bazı bölgelerde otomatik kesinti yaşandığını belirtti.
6.07.2021 Dünya
Ruhani'den Biden'a nükleer anlaşma çağrısı!
Ruhani'den Biden'a nükleer anlaşma çağrısı! İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ABD Başkanı Joe Biden'a nükleer anlaşmayı bir an önce hayata geçirmesi çağrısında bulundu.
30.06.2021 Dünya
ABD'li yetkiliden 'İran ile nükleer anlaşma' açıklaması
ABD'li yetkiliden 'İran ile nükleer anlaşma' açıklaması ABD Dışişleri Bakanlığından bir yetkili, ABD ve İran arasında 2015'teki nükleer anlaşmanın şartlarına dönülmesi konusunda "önemli ayrılıklar" olduğunu belirterek yakın zamanda bu konuda bir anlaşmaya varılmasının zor olduğu sinyalini verdi.
24.06.2021 Dünya
Ruhani: Yüzde 48 katılım tekrarlanmamalıdır
Ruhani: Yüzde 48 katılım tekrarlanmamalıdır İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, 18 Haziran'daki seçimlere katılımın yüzde 48 olmasına üzüldüklerini belirterek bunun bir daha tekrarlanmaması gerektiğini söyledi.
23.06.2021 Dünya
İran: Yaptırımların son aşamasındayız
İran: Yaptırımların son aşamasındayız İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ABD'nin ülkesine uyguladığı yaptırımların son aşamasında olduklarını ve kendi döneminde kalkmasını temenni ettiğini söyledi.
16.06.2021 Dünya
Petrol ne kadar oldu?
Petrol ne kadar oldu? Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 73,16 dolardan işlem görüyor.
15.06.2021 Uzmanpara
Ruhani, Hamaney’e karşı eleştiri dozunu artırıyor
Ruhani, Hamaney’e karşı eleştiri dozunu artırıyor İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, gelecek ay yapılması planlanan cumhurbaşkanlığı seçimleri için düzenlenecek seçim kampanyalarının başlamasına 48 saat kala eleştirilerine hız verdi.
28.05.2021 Dünya
Ruhani'den cumhurbaşkanı adaylarını veto edilmesine tepki
Ruhani'den cumhurbaşkanı adaylarını veto edilmesine tepki İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, halkın desteği olmadan ülkede alınan kararların meşruiyeti olmayacağını belirterek, Anayasayı Koruyucular Konseyi'nin (AKK) cumhurbaşkanı adaylarını veto etmesine tepki gösterdi.
26.05.2021 Dünya
İran kripto para madenciliğini 4 ay yasakladı
İran kripto para madenciliğini 4 ay yasakladı İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ülke genelindeki yaygın elektrik kesintileri nedeniyle kripto para madenciliğini 4 ay süreyle yasakladıklarını açıkladı.
26.05.2021 Uzmanpara
Petrolün varili ne kadar oldu?
Petrolün varili ne kadar oldu? Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 67,09 dolardan işlem görüyor.
24.05.2021 Uzmanpara
Ruhani: Viyana'daki müzakereleri nihai anlaşmaya varana kadar sürdüreceğiz
Ruhani: Viyana'daki müzakereleri nihai anlaşmaya varana kadar sürdüreceğiz İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Avusturya'nın başkenti Viyana'daki nükleer müzakerelere nihai anlaşma sağlanana kadar devam edeceklerini söyledi.
23.05.2021 Dünya
Petrol kaç dolar?
Petrol kaç dolar? Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 65,14 dolardan işlem görüyor.
21.05.2021 Uzmanpara
Erdoğan ve Ruhani Filistin’i görüştü
Erdoğan ve Ruhani Filistin’i görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile görüşmesinde, İsrail’in pervasız saldırıları karşısında İslam dünyasının söylem ve eylem birliği içerisinde bulunmasının zaruri olduğunu belirtti.
17.05.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ruhani ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ruhani ile telefonda görüştü Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Ruhani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan, Ruhani ile görüşmesinde, İsrail’in Filistin’de gerçekleştirdiği saldırılara ve zulme karşı Türkiye'nin tepkisini en sert şekilde ortaya koyduğunu belirtti.
16.05.2021 Siyaset
Ruhani İsrail'e komşu Mısır ve Ürdün'ü 'sessiz kalmakla' eleştirdi
Ruhani İsrail'e komşu Mısır ve Ürdün'ü 'sessiz kalmakla' eleştirdi İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırılarına tepki göstererek, "İsrail'e komşu ülkeler neden sessiz. Mısır ve Ürdün gibi büyük ülkeler İsrail'in komşusudur. Neden konuşmuyorlar?" dedi.
12.05.2021 Dünya
İran'da kısıtlamalar uzatıldı
İran'da kısıtlamalar uzatıldı İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında "kırmızı" ve "turuncu" kategorideki yüksek ve orta riskli kentlerde uygulanan kısıtlamaların bir hafta daha uzatıldığını açıkladı.
29.04.2021 Dünya
Ruhani: Nükleer anlaşma olduğu gibi uygulansın
Ruhani: Nükleer anlaşma olduğu gibi uygulansın İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, nükleer anlaşmanın eksiksiz uygulanmasını istediklerini ve ABD'nin yaptırımları kaldırması halinde ülkesinin anlaşmadaki taahhütlerine dönmesi için yaptırımların kaldırıldığını doğrulaması gerektiğini söyledi.
21.04.2021 Dünya
İran Cumhurbaşkanı: Müzakerelerde ilerleme sağlandı
İran Cumhurbaşkanı: Müzakerelerde ilerleme sağlandı İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Avusturya'nın başkenti Viyana'da İran ile 4 1 ülkeleri arasında devam eden nükleer anlaşma görüşmelerinde yüzde 60-70 ilerleme sağlandığını söyledi.
20.04.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun ramazan diplomasisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun ramazan diplomasisi Ramazan ayına da yoğun diplomasi trafiği yürüterek başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, telefonla görüştüğü dünya liderlerinin ramazan ayını tebrik etti.
16.04.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.