İş İlanları

İş İlanları

Son dakika iş ilanları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan iş ilanları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan iş ilanları haber sayfamızda...

İş İlanları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 579 iş ilanları haberi bulunmuştur.
Avustralya'da iş ilanlarında düşüş sürüyor
Avustralya'da iş ilanlarında düşüş sürüyor Avustralya'da iş ilanları sayısı üst üste ikinci ayında da düşüş gösterdi.
2.04.2024 Uzmanpara
Avustralya'da iş ilanları sayısında düşüş sürüyor
Avustralya'da iş ilanları sayısında düşüş sürüyor Avustralya'da iş ilanları sayısı son altı ayın beşinde düşerek Covid-19 salgınının ardından rekor büyüme döneminin sona erdiğine işaret etti. Buna rağmen iş gücü piyasasında 2019'un aylık ortalamasıyla karşılaştırıldığında yaklaşık yüzde 50 oranında daha fazla ilan sayısı kaydediliyor.
20.03.2024 Uzmanpara
İngiltere'de açık iş pozisyonları geriledi
İngiltere'de açık iş pozisyonları geriledi İngiltere'de açık iş pozisyonları son üç yılın en düşük seviyesine geriledi.
11.03.2024 Uzmanpara
THY 5 BİN PERSONEL ALIMI 2024 | THY yeni personel alımı ne zaman, başvuru şartları neler ve kadro dağılımı nasıl olacak? THY iş ilanları...
THY 5 BİN PERSONEL ALIMI 2024 | THY yeni personel alımı ne zaman, başvuru şartları neler ve kadro dağılımı nasıl olacak? THY iş ilanları... THY 5 bin personel alımı yapacak. THY 5 bin personel alımı kadro dağılımı, başvuru şartları ve tarihleri şimdiden gündeme geldi. Türk Hava Yolları İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay, 2024 yılında yaklaşık 5 bin kişiyi işe alacaklarını duyurdu. Lisans öğrencileri, yeni mezunlar ve yetiştirilmek üzere pilot adayları olmak üzere üç farklı kadroda alım yapılacak. Peki, THY 5 bin personel alımı ne zaman, başvuru şartları neler ve kadro dağılımı nasıl olacak? İşte, detaylar...
22.02.2024 Bilgi Rehberi
THY’den 5 bin kişilik istihdam hareketi
THY’den 5 bin kişilik istihdam hareketi THY, uçuş ve yer çalışanı olarak pek çok pozisyonda 5 bin kişilik istihdam için iş ilanları açtığını duyurdu.
21.02.2024 Ekonomi
Rus savaş makinesi tam gaz! Avrupa'ya soğuk duş, planlar sil baştan
Rus savaş makinesi tam gaz! Avrupa'ya soğuk duş, planlar sil baştan Putin'in emriyle Sovyetler Birliği'nden bu yana en büyük sıçramayı gerçekleştiren silah endüstrisi, Ukrayna işgalinin ikinci yılına girilirken ekonomik bir dönüşümü de tetikledi.
16.02.2024 Dünya
Avustralya'da iş ilanlarında büyüme sona erdi
Avustralya'da iş ilanlarında büyüme sona erdi Avustralya'da iş ilanları sayısında rekor büyüme dönemi sona erdi.
14.02.2024 Uzmanpara
İşe alımda yapay zeka her şeyi değiştiriyor! Meslektaş gibi konuşuyor ücreti bile kendi belirliyor
İşe alımda yapay zeka her şeyi değiştiriyor! Meslektaş gibi konuşuyor ücreti bile kendi belirliyor Yapay zeka işe alımda yüzlerce adayı saniyeler içinde sınıflandırıyor, görüşme ayarlıyor, soru hazırlıyor ve mülakatı yapıp rapor sunuyor. Yapay zeka yazılımcıyla yazılımcı gibi pilotla pilot gibi konuşuyor. Adayın sahip olduğu beceri ve deneyim setini dikkate alarak ücret teklifi sunuyor...
12.02.2024 Milliyet Executive
Avustralya'da iş ilanları sayısında artış sürdü
Avustralya'da iş ilanları sayısında artış sürdü Avustralya'da iş ilanları sayısı 2023 yılının son ayının ardından, 2024 yılına da artışla başladı.
5.02.2024 Uzmanpara
Mossad operasyonunda 15 tutuklama! Sevk yazısında detaylar ortaya çıktı
Mossad operasyonunda 15 tutuklama! Sevk yazısında detaylar ortaya çıktı Uluslararası casusluk faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde İsrail İstihbarat Servisi Mossad'a çalıştıkları iddia edilen ve 15'i tutuklanan şüphelilerin tespit edilmesine ilişkin detaylar sevk yazısında ortaya çıktı.
5.01.2024 Gündem
Mossad'a ‘köstebek’ darbesi! MİT ve Emniyet'ten sürek avı
Mossad'a ‘köstebek’ darbesi! MİT ve Emniyet'ten sürek avı İsrail dış istihbarat örgütü MOSSAD adına ajanlık faaliyetleri yürütüp Türkiye’de bulunan şahıs ve kurumlara karşı saldırılar için bilgi toplayan 34 şüpheli Milli İstihbarat Teşkilatı ve Emniyet tarafından yapılan operasyonla gözaltına alındı.
3.01.2024 Gündem
MİT, Mossad'ı nasıl durdurdu! İsrail istihbaratına 8 ilde yapılan operasyonun şifreleri
MİT, Mossad'ı nasıl durdurdu! İsrail istihbaratına 8 ilde yapılan operasyonun şifreleri İsrail İstihbarat Servisi için Türkiye'de yabancı uyruklulara yönelik casusluk faaliyetleri içinde olabilecekleri değerlendirilen kişilere yönelik İstanbul merkezli 8 ilde operasyon düzenlendi. Operasyonun ayrıntıları da belli oldu.
2.01.2024 Haberler
MİT, Mossad'ı nasıl durdurdu? İsrail istihbaratına 8 ilde yapılan operasyonun şifreleri
MİT, Mossad'ı nasıl durdurdu? İsrail istihbaratına 8 ilde yapılan operasyonun şifreleri Milli İstihbarat Teşkilatı ve Emniyet İstihbarat Başkanlığı koordinesinde İsrail İstihbarat Servisine yönelik yürütülen operasyon sonucu yabancı uyruklu 34 kişi gözaltına alındı.
2.01.2024 Gündem
'169 bin gencin işe girmesine aracılık ettik'
'169 bin gencin işe girmesine aracılık ettik' Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, 2023 yılında son 5 yıla oranla 20-24 yaş arası üniversiteli genç işsizliğinde 10 puanlık düşüş olduğunu, ofis olarak 169 bin gencin işe girmesine aracılık ettiklerini söyledi. Atay, "Bu bizim için iftihar edilebilecek bir şey çünkü zaten ülkemiz bu coğrafyadaki en çok üretme kapasitesine sahip bir ülke. Gençlerimiz idealist, çalışkan. O zaman geriye arzla talebi buluşturmak kalıyordu" dedi.
27.12.2023 Ekonomi
Japonya'da işsizlik oranı değişmedi
Japonya'da işsizlik oranı değişmedi Japonya'da kasım ayında işsizlik oranı değişmezken, iş bulma oranında düşüş yaşandı.
26.12.2023 Uzmanpara
Motokuryelere yoğun talep! '35 bin lira maaşı var ama çalışan bulunmuyor'
Motokuryelere yoğun talep! '35 bin lira maaşı var ama çalışan bulunmuyor' İstanbul'da, son dönemde restoran ve büfelerin camlarında artan motokurye iş ilanı sayısı dikkat çekti.
8.12.2023 Haberler
Motokuryelere yoğun talep! '35 bin lira maaşı var ama çalışan bulunmuyor'
Motokuryelere yoğun talep! '35 bin lira maaşı var ama çalışan bulunmuyor' İstanbul'da, son dönemde restoran ve büfelerin camlarında artan motokurye iş ilanı sayısı dikkat çekti.
8.12.2023 Ekonomi
Elon Musk 120 bin TL maaşla Türkçe bilen temsilci arıyor!
Elon Musk 120 bin TL maaşla Türkçe bilen temsilci arıyor! ABD’li iş insanı Elon Musk’ın sahibi olduğu SpaceX firması, Türkçe bilen Starlink temsilcisi aradığını duyururken, aylık maaşın 120 bin TL olduğu öğrenildi.
23.09.2023 Ekonomi
16 bin üretici ‘en büyük fabrikada’
16 bin üretici ‘en büyük fabrikada’ Pandemide hızlanan dijitalleşme sürecinin meyvelerinden olan ve fason iş yapanlarla yaptıranları buluşturan Parkurda, 16 bini aşkın üyesiyle ‘ülkenin en büyük fabrikası’ konumuna ulaştı.
16.05.2023 Kobi
Orman Genel Müdürlüğü 131 geçici işçi alacak.
Orman Genel Müdürlüğü 131 geçici işçi alacak. İlan. gov. tr'de yer alan ilana göre Orman Genel Müdürlüğü 131 geçici işçi alacak.
29.12.2022 Ekonomi
155 sözleşmeli personel alınacak
155 sözleşmeli personel alınacak İlan portalı ilan. gov. tr'de yer alan ilana göre Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı 155 sözleşmeli personel alacak.
20.12.2022 Ekonomi
TOGG İŞ İLANI BAŞVURUSU nasıl, nereden yapılır? TOGG personel alımı ilanına kimler başvurabilir, şartlar neler?
TOGG İŞ İLANI BAŞVURUSU nasıl, nereden yapılır? TOGG personel alımı ilanına kimler başvurabilir, şartlar neler? Yerli otomobil TOGG'in ilk seri üretim aracı 29 Ekim günü banttna indi. Heyecanla TOGG'u bekleyenlerin yanı sıra birçok iş fırsatı da gündeme geldi. İlk iş ilanları da yayımlandı. Türkiye’nin Otomobil Girişimi Grubu (TOGG) iş başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları neler? İşte, TOGG personel alımı detayları...
2.11.2022 Bilgi Rehberi
DSİ 157 sürekli işçi alacak
DSİ 157 sürekli işçi alacak Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre DSİ 157 sürekli işçi alacak.
24.10.2022 Ekonomi
Burs dolandırıcılarına dikkat! Hedeflerinde gençler var
Burs dolandırıcılarına dikkat! Hedeflerinde gençler var Yeni eğitim öğretim yılı öncesinde tercih dönemlerinin ardından burs ve konaklama gibi başvurular yapılmaya başlanıyor. Ancak öğrencilerin bu başvuruları yaparken siber suçlulara dikkat etmesi gerekiyor.
8.09.2022 Gündem
İş ilanıyla 20 milyonluk dolandırıcılık
İş ilanıyla 20 milyonluk dolandırıcılık Sosyal medyada yüksek kazançlı iş ilanları paylaşarak dolandırıcılık yaptıkları tespit edilen şüphelilere İstanbul ve Şanlıurfa'da yapılan operasyonda 9 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin  20 milyon lira dolandırıcılık yaptıkları belirtildi.
29.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İş İlanları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.