İstaç

İstaç

Son dakika İSTAÇ haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İSTAÇ gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İSTAÇ haber sayfamızda...

İstaç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 238 istaç haberi bulunmuştur.
İmamoğlu'ndan para sayma görüntüleriyle ilgili açıklama
İmamoğlu'ndan para sayma görüntüleriyle ilgili açıklama İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, "Seçime 20 gün kala, CHP İstanbul İl binasının satın alınması sürecinde, bir hukukçu ofisinde yapılan bir işlem üzerinden fırtına koparmaya çalışan insanların kötülükçü akılları var" dedi.
12.03.2024 Gündem
İmamoğlu: 588 tarihi mezar ve hazireyi restore ettik
İmamoğlu: 588 tarihi mezar ve hazireyi restore ettik İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2021 yılında satın alınarak restore edilen Bulgur Palas'ın açılış törenine katıldı.
28.02.2024 Gündem
Zeytinburnu’nda lüks otomobil, yol çalışması yapan belediye aracına çarptı
Zeytinburnu’nda lüks otomobil, yol çalışması yapan belediye aracına çarptı Zeytinburnu, D-100 Karayolu'nda seyir halindeki lüks otomobil, sol şeritte çalışma yapan belediye aracına çarptı. Kazada 4 belediye işçisi ile otomobilin sürücüsü yaralandı.
18.01.2024 Haberler
Zeytinburnu'nda lüks otomobil, belediye aracına çarptı! 5 kişi yaralandı
Zeytinburnu'nda lüks otomobil, belediye aracına çarptı! 5 kişi yaralandı Zeytinburnu D-100 Karayolu'nda seyir halindeki lüks otomobil, sol şeritte çalışma yapan belediye aracına çarptı.
18.01.2024 Gündem
Esenyurt gece yarısı feci kaza: Kırmızı ışıkta geçen cipteki 2 kişi öldü
Esenyurt gece yarısı feci kaza: Kırmızı ışıkta geçen cipteki 2 kişi öldü Esenyurt Hadımköy Bağlantı Yolu’nda kırmızı ışıkta geçen cip, İSTAÇ’a ait mekanik süpürme aracına çarptı. Kazada cipte bulunan 2 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, cipte bulunan bir kişi ve mekanik süpürme aracında bulunan şoför yaralandı.
31.12.2023 Gündem
İstanbul Maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı!
İstanbul Maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı! Düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu nedeniyle bugün İstanbul'da bazı yollar araç trafiğine kapatıldı.
5.11.2023 Gündem
İstanbul Maratonu nedeniyle bazı yollar kapatılacak! İşte o güzergahlar
İstanbul Maratonu nedeniyle bazı yollar kapatılacak! İşte o güzergahlar Düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu nedeniyle 5 Kasım pazar günü İstanbul'da bazı yollar araç trafiğine kapatılacak.
3.11.2023 Gündem
‘Avrupa’nın en büyük tahkim merkezlerinden biri olduk’
‘Avrupa’nın en büyük tahkim merkezlerinden biri olduk’ İstanbul Tahkim Merkezi (ISTAC) yönetimi olağan genel kurul toplantısında yeniden yapılanırken, yeni dönem için hedef büyüttü.
25.10.2023 Ekonomi
İstanbul’un gıda çöpü %4 azaldı
İstanbul’un gıda çöpü %4 azaldı Verilere göre İstanbul’da geçen yıl günlük ortalama toplanan 18 bin ton çöp miktarı bu yıl 17 bin tona düştü. Gıda atık oranı da geçen yıllara göre yüzde 4 azaldı...​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
24.10.2023 Gündem
AKOM ve Meteoroloji’den bugün ve yarın için yeni uyarı geldi!
AKOM ve Meteoroloji’den bugün ve yarın için yeni uyarı geldi! İstanbul başta olmak üzere tüm yurtta etkili olan sağanak yağışlarla ilgili AKOM’dan ve Meteoroloji'den açıklama yapıldı. AKOM, İstanbulluları mecbur kalmadıkça trafiğe çıkmamaları konusunda da uyardı. Meteoroloji'de yeni haritayı paylaştı.
1.10.2023 Haberler
Son dakika... AKOM ve Meteoroloji’den bugün ve yarın için yeni uyarı geldi!
Son dakika... AKOM ve Meteoroloji’den bugün ve yarın için yeni uyarı geldi! İstanbul başta olmak üzere tüm yurtta etkili olan sağanak yağışlarla ilgili AKOM’dan ve Meteoroloji'den açıklama yapıldı. AKOM, İstanbulluları mecbur kalmadıkça trafiğe çıkmamaları konusunda da uyardı. Meteoroloji'de yeni haritayı paylaştı.
1.10.2023 Gündem
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan sağanak yağış uyarısı
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan sağanak yağış uyarısı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da beklenen sağanak yağışla ilgili vatandaşları uyardı.
30.09.2023 Gündem
Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı! 'Risk devam ediyor'
Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı! 'Risk devam ediyor' Sağanak yağış İstanbul dahil birçok kentte etkisini göstermeye devam ediyor. Meteoroloji'nin peş peşe uyarılarının ardından İstanbul'da sağanak yağış etkili oldu. İstanbul Valisi Gül'den yeni uyarı geldi. Peki sağanak yağış ne zamana kadar sürecek,1 Ekim Pazar günü hava nasıl olacak? İşte detaylar...
30.09.2023 Gündem
İBB'ye bağlı çalışanlar Saraçhane'de eylem yaptı! 'Sesimiz duyulana kadar buradayız'
İBB'ye bağlı çalışanlar Saraçhane'de eylem yaptı! 'Sesimiz duyulana kadar buradayız' İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı Ağaç A.Ş. çalışanları, verilen sözlerin tutulmadığını ve maaşlarının asgari ücret seviyesinde kaldığını iddiasıyla Saraçhane'de eylem yaptı. Gün boyu Saraçhane Parkında devam eden eylem için emniyet güçleri geniş güvenlik önlemi alırken, basın açıklaması yapan işçiler 'sesimiz duyulana kadar buradayız' dedi.
14.08.2023 Haberler
İBB'ye bağlı çalışanlar Saraçhane'de eylem yaptı! 'Sesimiz duyulana kadar buradayız'
İBB'ye bağlı çalışanlar Saraçhane'de eylem yaptı! 'Sesimiz duyulana kadar buradayız' İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı Ağaç A.Ş. çalışanları, verilen sözlerin tutulmadığını ve maaşlarının asgari ücret seviyesinde kaldığını iddiasıyla Saraçhane'de eylem yaptı. Gün boyu Saraçhane Parkında devam eden eylem için emniyet güçleri geniş güvenlik önlemi alırken, basın açıklaması yapan işçiler 'sesimiz duyulana kadar buradayız' dedi.
14.08.2023 Gündem
Tahkimin ‘yıldız’ ismi İstanbul’da ISTAC’da
Tahkimin ‘yıldız’ ismi İstanbul’da ISTAC’da İstanbul Tahkim Merkezi’nin (ISTAC) Milletlerarası Tahkim Divanı’nın “tahkimin dünya starlarını” bünyesinde buluşturmaya devam ettiği duyuruldu. Konuyla ilgili açıklamada, “Milletlerarası Tahkim Divanı’nda görevini tamamlayan uluslararası tahkimin saygın isimlerinden Jan Paulsson’ın vedasının ardından, dünya tahkiminin yıldız ismi Gary Born’u bünyesine katan ISTAC, tahkimde yıldızlar takımı geleneğini sürdürüyor” denildi.
8.08.2023 Ekonomi
İBB deprem bölgesinde 6 ayda neler yaptı?
İBB deprem bölgesinde 6 ayda neler yaptı? İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Maraş merkezli depremlerin ardından AFAD’ın yönlendirmesiyle Hatay’daki yardım faaliyetlerini yürüttü.
6.08.2023 Gündem
İBB Başkanı açıkladı! 45 saatlik haftalık çalışma saati düşürülecek
İBB Başkanı açıkladı! 45 saatlik haftalık çalışma saati düşürülecek İBB ve DİSK arasındaki toplu iş sözleşmesinin imzalanmasının ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, haftalık çalışma saatlerinin düşürüleceğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...
4.08.2023 Gündem
İstanbul’un denizi böyle temizleniyor
İstanbul’un denizi böyle temizleniyor İstanbul sınırları içerisinde bulunan beş milyon metrekarelik deniz yüzeyi alanı ile 515 kilometrelik kıyı şeridi her gün İSTAÇ ekipleri tarafından temizleniyor.
30.07.2023 Gündem
Eski Emniyet Müdürü Adil Serdar Saçan hayatını kaybetti
Eski Emniyet Müdürü Adil Serdar Saçan hayatını kaybetti Eski Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adil Serdar Saçan, kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
24.05.2023 Gündem
Türkiye'den bir Leylek Jonas geçti! İlk ve son kez fotoğrafladı: 'Öldü ama hayat da verdi'
Türkiye'den bir Leylek Jonas geçti! İlk ve son kez fotoğrafladı: 'Öldü ama hayat da verdi' 10 yıl boyunca yolu hep Türkiye'ye düştü. Bir tesadüf sonucu varlığından haberdar olununca da gelmesini dört gözle bekleyen kuşseverler ve Türk basını Leylek Jonas'ı bolca fotoğrafladı, ne yaptığını duyurdu. Ancak geçtiğimiz günlerde Jonas'tan kötü haber geldi. Onun hikâyesini tüm dünyaya duyuran yaban hayatı fotoğrafçısı Alper Tüydeş'e göre ise bu sonun tek bir anlamı var: 'Nesli tehlike altında olan kartal tarafından avlandı. Yani Leylek Jonas doğadaki misyonunu tamamladı'
17.05.2023 Gündem
Hukukçulara ortak sertifika programı düzenleyecekler
Hukukçulara ortak sertifika programı düzenleyecekler Türkiye’nin tahkim merkezi ISTAC, hukukçulara yönelik eğitim faaliyetlerini yoğunlaştırırken bu hedef doğrultusunda üniversitelerle iş birliğinin kapsamını genişletiyor.
27.04.2023 Ekonomi
Bayrampaşa'da hal yönetimi ile esnaf arasında 'sepet' gerginliği
Bayrampaşa'da hal yönetimi ile esnaf arasında 'sepet' gerginliği Bayrampaşa yaş sebze ve meyve halinde, yönetim kullanılmayan 'sepet' adı verilen kasaları toplamak isteyince kargaşa yaşandı. Bir hal esnafı boş kasaları ateşe verdi.
4.11.2022 Haberler
Bayrampaşa'da hal yönetimi ile esnaf arasında 'sepet' gerginliği
Bayrampaşa'da hal yönetimi ile esnaf arasında 'sepet' gerginliği Bayrampaşa yaş sebze ve meyve halinde, yönetim kullanılmayan 'sepet' adı verilen kasaları toplamak isteyince kargaşa yaşandı. Bir hal esnafı boş kasaları ateşe verdi.
4.11.2022 Gündem
İSTAC yönetimi güven tazeledi
İSTAC yönetimi güven tazeledi İstanbul Tahkim Merkezi (İSTAC) yönetimi, 12. Olağan Genel Kurulu’nda güven tazeledi.
29.10.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İstaç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.