İstişare

İstişare

Son dakika istişare haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan istişare gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan istişare haber sayfamızda...

İstişare

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.733 istişare haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuveyt Emiri'ne resmi törenle karşılama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuveyt Emiri'ne resmi törenle karşılama Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri Şeyh Sabah Al Ahmed Al Jaber Al Sabah’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı.
8.05.2024 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: İsrail'e açılan davada mahkeme süreçlerine müdahil olacağız
TBMM Başkanı Kurtulmuş: İsrail'e açılan davada mahkeme süreçlerine müdahil olacağız TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Güney Afrika'nın İsrail'e açtığı ‘soykırım’ davası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş "Türkiye olarak Uluslararası Adalet Divanı Sözleşmesi'nin 63. maddesi gereği biz de bu mahkeme süreçlerine müdahil olacağız" dedi.
7.05.2024 Gündem
Ateşkes pazarlığı çıkmaza girdi
Ateşkes pazarlığı çıkmaza girdi İsrail ile Hamas arasında Mısır’ın başkenti Kahire’de yürütülen ateşkes görüşmeleri devam ederken, tarafların açıklamaları anlaşma olacağına ilişkin iyimser havayı dağıttı. BM ise “kıtlık” uyarısı yapıyor.
6.05.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz TİM Başkanı Gültepe ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz TİM Başkanı Gültepe ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüştü.
4.05.2024 Ekonomi
Bakan Kacır: Yerli üretimi esas almayı sürdüreceğiz
Bakan Kacır: Yerli üretimi esas almayı sürdüreceğiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tekirdağ’da gerçekleştirdiği programların ardından Valiliği ziyaret etti.
4.05.2024 Gündem
1.3 milyon kez indirildi
1.3 milyon kez indirildi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, gittiği Diyarbakır’da il eğitim değerlendirme toplantısına ardından eğitim gündemine dair açıklama yaptı.
4.05.2024 Eğitim
Bakan Özhaseki: 400 bin civarında inşaata başladık
Bakan Özhaseki: 400 bin civarında inşaata başladık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Malatya'da İl İstişare Toplantısı'na başkanlık yaptı. Toplantıya; Bakan Özhaseki'nin yanı sıra, Malatya Valisi Ersin Yazıcı, milletvekilleri, kurum müdürleri ile STK temsilcileri katıldı.
3.05.2024 Haberler
Bakan Özhaseki: 400 bin civarında inşaata başladık
Bakan Özhaseki: 400 bin civarında inşaata başladık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Malatya'da İl İstişare Toplantısı'na başkanlık yaptı. Toplantıya; Bakan Özhaseki'nin yanı sıra, Malatya Valisi Ersin Yazıcı, milletvekilleri, kurum müdürleri ile STK temsilcileri katıldı.
3.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek Cumhurbaşkanı Erdoğan MÜSİAD heyetini kabulünde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Önceliğimiz olan enflasyonu düşürmeye yönelik kararlı adımlar atıyoruz. Enflasyonda da yılın ikinci yarısından itibaren daha umut verici rakamları göreceğiz." ifadelerini kullandı.
3.05.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: Şimdi iş başında koşturma dönemi
Bakan Özhaseki: Şimdi iş başında koşturma dönemi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesi Malatya’da çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, “Bizim literatürümüze güzel bir söz vardır. ‘Seçim biter geçim başlar’. Şimdi geçim dönemi, şimdi iş başında koşturma dönemi” dedi.
3.05.2024 Ekonomi
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “Programlarımız, yani müfredat değişikliklerimiz, toplumun her kesiminden ilgi ve alaka gördü. Bu anlamda bize eğitim öğretim sürecine ilgi gösteren herkese gerek tüzel kişilere gerekse gerçek kişilere huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum” dedi.
3.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı adına tam bir skandal!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı adına tam bir skandal! Katıldığı programda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Aşırı sağcı akımların kimi Avrupa ülkelerinde bizzat devlet tarafından himaye edilmesi, Batı demokrasileri adına tam bir faciadır, utançtır, skandaldır.' dedi.
2.05.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı adına tam bir skandal!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı adına tam bir skandal! Katıldığı programda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Aşırı sağcı akımların kimi Avrupa ülkelerinde bizzat devlet tarafından himaye edilmesi, Batı demokrasileri adına tam bir faciadır, utançtır, skandaldır.' dedi.
2.05.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: “Serbest geçiş sistemi’ni ülke genelinde yayacağız”
Bakan Uraloğlu: “Serbest geçiş sistemi’ni ülke genelinde yayacağız” Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Akıllı Ulaşım Sistemleri ile ulaşımın daha güvenli ve konforlu sistemler bütünü haline geldiğini belirterek, Bakanlık olarak temel sorumluluk ve misyonlarının Türkiye’de tüm ulaşım modlarına entegre, güncel teknolojileri kullanan yerli ve milli kaynaklardan yararlanan yenilikçi, dinamik ve sürdürülebilir akıllı ulaşım ağı oluşturmak olduğunu söyledi. Ulusal AUS Mimarisi geliştirme çalışmalarını tamamladıklarının altını çizen Uraloğlu, AUS sistemlerinin uydu üzerinden de birbirleriyle haberleşmesini sağladıklarını açıkladı. Uraloğlu, “Türksat’la birlikte mobil ve sabit antenler ile Karada Hareket Halinde Uydu İletişim Antenleri geliştirdik” şeklinde konuştu.
2.05.2024 Ekonomi
‘Hamsiye kota’ geliyor
‘Hamsiye kota’ geliyor Son yıllarda miktar olarak beklentileri karşılayamayan ve boyu küçülen hamsiyi gelecek nesillere aktarmak için Tarım ve Orman Bakanlığı ile balıkçılar harekete geçti.
2.05.2024 Ekonomi
AK Parti’de önce kamp sonra kongre
AK Parti’de önce kamp sonra kongre Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan AK Parti MYK’da, ay sonunda milletvekilleri ve belediye başkanlarının katılacağı bir istişare kampının yapılması, ardından da olağan kongre sürecinin başlatılması planlandı
2.05.2024 Gündem
Erdoğan, Danıştay Başkanı Yiğit'i kabul etti
Erdoğan, Danıştay Başkanı Yiğit'i kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde Danıştay Başkanı Zeki Yiğit'i kabul etti.
1.05.2024 Gündem
Bakan Işıkhan'dan, '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü' mesajı
Bakan Işıkhan'dan, '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü' mesajı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, işçilerin '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.
1.05.2024 Ekonomi
Erdoğan başkanlığında toplanan YİK'te 'yeni anayasa' vurgusu: Türkiye’nin ihtiyacı var
Erdoğan başkanlığında toplanan YİK'te 'yeni anayasa' vurgusu: Türkiye’nin ihtiyacı var Çankaya Köşkü'nde Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık ettiği toplantı basına kapalı yapıldı. Yapılan açıklamada, 'Yeni anayasa çalışmaları toplantıda ele alındı; Türkiye’nin sivil, demokratik, özgürlükçü ve kuşatıcı bir anayasaya olan ihtiyacı vurgulandı.' denildi.
1.05.2024 Gündem
Tarlalarda görülen ‘sarı pas’ hastalığı için ilaçlama önerisi
Tarlalarda görülen ‘sarı pas’ hastalığı için ilaçlama önerisi Türkiye'de tarım arazisi bakımından önemli bir yere sahip olan Sivas’ta tarlalara büyük ölçüde zarar verdiği bilinen ve genelde yağış fazlalığı nedeniyle olan ‘sarı pas’ hastalığı görülmeye başlandı.
1.05.2024 Ekonomi
Bakan Işıkhan 1 Mayıs'ta işçilerle bir araya geldi
Bakan Işıkhan 1 Mayıs'ta işçilerle bir araya geldi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 1 Mayıs'ta Ankara Sincan'da işçilerle bir araya geldi.
1.05.2024 Gündem
Bakan Işıkhan: Tüm emekçilerimizin hakkının korunması, öncelikli meselemiz
Bakan Işıkhan: Tüm emekçilerimizin hakkının korunması, öncelikli meselemiz "Emeğin, Sendikal Örgütlenmenin ve İstihdamın Geleceği" temasıyla düzenlenen 13. Çalışma Meclisi’nin kapanış toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda yapıldı. Bakan Işıkhan, "İşçimizin, memurumuzun ve tüm emekçilerimizin hakkının korunması, her zaman öncelikli meselemiz olmaya devam edecektir" dedi.
30.04.2024 Ekonomi
TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu, Bakanlık yetkililerini dinledi!
TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu, Bakanlık yetkililerini dinledi! Erzincan’ın İliç ilçesindeki maden ocağında meydana gelen ve 9 işçinin göçük altında kaldığı toprak kaymasının tüm yönleriyle araştırılarak muhtemel maden kazalarının önlenmesine yönelik tedbirlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu, AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu başkanlığında toplandı.
30.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 'Taksim' açıklaması: Miting yeri değildir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 'Taksim' açıklaması: Miting yeri değildir Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda "13. Çalışma Meclisi Yemeği"ne katıldı. Erdoğan, yemek sonrası önemli açıklamalarda bulundu. "1 Mayıs için yapılan dayatmaları masum bulmuyoruz. Taksim miting yeri değildir"
30.04.2024 Gündem
'Balıkçılığın gelişmesi için 22 yılda 42 milyar lira destek sağladık'
'Balıkçılığın gelişmesi için 22 yılda 42 milyar lira destek sağladık' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Balıkçılık sektörümüzün gelişmesi için son 22 yılda güncel rakamlarla; 23,2 milyar lira ÖTV indirimli yakıt desteği, 16,5 milyar lira yetiştiricilik desteği, 561,6 milyon lira küçük ölçekli balıkçılık desteği ve diğer desteklerle toplam 42 milyar lira destek sağladık" dedi.
30.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İstişare ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.