Jorge Arreaza

Jorge Arreaza

Son dakika Jorge Arreaza haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Jorge Arreaza gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Jorge Arreaza haber sayfamızda...

Jorge Arreaza

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 92 jorge arreaza haberi bulunmuştur.
Haiti Devlet Başkanı Moise'nin öldürülmesine bölgeden tepkiler
Haiti Devlet Başkanı Moise'nin öldürülmesine bölgeden tepkiler Haiti Devlet Başkanı Jovenel Moise'nin evinde uğradığı suikast sonucu hayatını kaybetmesinin ardından bölge ülkeleri ve birçok devlet başkanı taziye mesajı yayımlayarak saldırıyı kınadı.
7.07.2021 Dünya
Çavuşoğlu'ndan peş peşe kritik görüşmeler
Çavuşoğlu'ndan peş peşe kritik görüşmeler Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Venezuela Dışişleri Bakanı Jorge Arreaza ve Madagaskar Dışişleri Bakanı Dr. Djacoba A. S. Oliva Tehindrazanarivelo ile bir araya geldi.
19.06.2021 Gündem
Venezuela'nın COVAX aşıları, ABD yaptırımlarına takıldı
Venezuela'nın COVAX aşıları, ABD yaptırımlarına takıldı Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ülkesinin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) Aşıları Küresel Erişim Programı'na (COVAX) yaptığı ödemelerin bir kısmının dondurulmasına, uyguladığı yaptırımlar nedeniyle neden olan ABD'ye tepki gösterdi.
12.06.2021 Dünya
AB temsilcisi Venezuela'dan ayrıldı
AB temsilcisi Venezuela'dan ayrıldı Venezuela'da "istenmeyen kişi" ilan edilen Avrupa Birliği (AB) Temsilcisi Isabel Brilhante Pedrosa, dün ülkeden ayrıldı.
3.03.2021 Dünya
ABD, Venezuela'nın, AB Temsilcisini sınır dışı etmesini kınadı
ABD, Venezuela'nın, AB Temsilcisini sınır dışı etmesini kınadı ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, Venezuela’nın, Avrupa Birliği (AB) Temsilcisini sınır dışı etmesini kınadıklarını açıkladı.
25.02.2021 Dünya
AB, Venezuela'nın AB'deki diplomatik temsilcisini "istenmeyen kişi" ilan etti
AB, Venezuela'nın AB'deki diplomatik temsilcisini "istenmeyen kişi" ilan etti Avrupa Birliği (AB), Venezuela'nın AB'deki diplomatik misyon temsilcisi Büyükelçi Claudia Salerno Caldera'yı "istenmeyen kişi" ilan etti.
25.02.2021 Dünya
Venezuela ülkedeki AB Temsilcisini 'istenmeyen kişi' ilan etti
Venezuela ülkedeki AB Temsilcisini 'istenmeyen kişi' ilan etti Venezuela Dışişleri Bakanı Jorge Arreaza, Karakas'taki Avrupa Birliği (AB) Heyeti Başkanı Büyükelçi Isabel Brilhante Pedrosa'nın "istenmeyen kişi" ilan edildiğini ve ülkeden çıkması için kendisine 72 saat verildiğini açıkladı.
24.02.2021 Dünya
Pompeo: Venezuela'ya giden İran tankerlerine el konulması 'İlahi Adalet'
Pompeo: Venezuela'ya giden İran tankerlerine el konulması 'İlahi Adalet' ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Venezuela'ya giderken ele geçirilen tanker gemilerindeki yakıttan sağlanan gelirin, devlet destekli terör mağdurlarına verildiğini bildirdi.
13.01.2021 Dünya
Lima Grubu, Venezuela'da göreve başlayan yeni Ulusal Meclisi tanımayacak
Lima Grubu, Venezuela'da göreve başlayan yeni Ulusal Meclisi tanımayacak Venezuela'daki krize barışçıl çözüm bulma iddiasıyla oluşturulan Lima Grubu, ülkede 6 Aralık 2020'de yapılan parlamento seçimlerinin ardından yeni milletvekillerinin göreve başlaması üzerine yeni meclisi tanımadıklarını ve muhalif lider Juan Guaido'yu desteklemeye devam edeceklerini bildirdi.
8.01.2021 Dünya
ABD'de Kongre binasının işgal edilmesine ülkelerden peş peşe tepkiler!
ABD'de Kongre binasının işgal edilmesine ülkelerden peş peşe tepkiler! İtalya, Avusturya, İsveç, Litvanya, Danimarka, Yunanistan ve İspanya'nın aralarında bulunduğu Avrupa Birliği (AB) ülkeleri, ABD'nin başkenti Washington'da ABD Başkanı Donald Trump destekçilerinin Kongre binasına girmesiyle çıkan olaylara tepki gösterdi. Öte yandan dünyanın dört bir yanından ABD'deki kongre işgaline tepkiler çığ gibi büyüyor.
7.01.2021 Dünya
Venezuela imzaladı! 10 milyon doz...
Venezuela imzaladı! 10 milyon doz... Venezuela, Rusya’nın geliştirdiği Sputnik V isimli yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısından 10 milyon doz aşı alımı için anlaşma imzalandığını açıkladı.
30.12.2020 Dünya
Bakan Çavuşoğlu'ndan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayan mevkidaşlarına teşekkür
Bakan Çavuşoğlu'ndan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayan mevkidaşlarına teşekkür Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sosyal medya üzerinden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayan çeşitli ülkelerden mevkidaşlarına teşekkür etti.
29.10.2020 Siyaset
‘Dostlar zor günler için de gereklidir’
‘Dostlar zor günler için de gereklidir’ Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro tarafından kabul edildi.
19.08.2020 Siyaset
Türkiye ile Venezuela arasında 4 anlaşma imzalandı
Türkiye ile Venezuela arasında 4 anlaşma imzalandı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Venezuela ziyareti çerçevesinde Türkiye ile Venezuela arasındaki 4 anlaşmaya imza attı.
18.08.2020 Haberler
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Venezuela'da konuştu! İkili iş birliği vurgusu
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Venezuela'da konuştu! İkili iş birliği vurgusu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Venezuela Dışişleri Bakanı Jorge Arreaza ile ticaretten tarıma, inşaattan sağlık alanına, eğitimden turizme kadar birçok alanda iki ülke arasındaki iş birliğini ele aldıklarını belirterek, "Bugüne kadar iyi işler yaptık ancak daha iyisini yapmalıyız." dedi.
18.08.2020 Siyaset
Güney Amerika’da ‘Akdeniz’ mesaisi
Güney Amerika’da ‘Akdeniz’ mesaisi Üç günlük Güney Amerika ziyareti gerçekleştiren Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, bugün Dominik Cumhuriyeti’nde ABD Dışişleri Bakanı Pompeo ile kritik bir görüşme yapacak
16.08.2020 Dünya
Bakan Çavuşoğlu, Dominik Cumhuriyeti, Haiti ve Venezuela'ya gidiyor
Bakan Çavuşoğlu, Dominik Cumhuriyeti, Haiti ve Venezuela'ya gidiyor Dıişleri Bakanlığı, Bakan Mevlüt Çavuşoğlu'nun 16- 18 Ağustos'ta Dominik Cumhuriyeti, Haiti ve Venezuela'ya resmi ziyaret gerçekleştireceğini duyurdu.
14.08.2020 Siyaset
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Venezuelalı mevkidaşıyla  görüştü
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Venezuelalı mevkidaşıyla görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Venezuelalı mevkidaşı Jorge Arreaza ile bir görüşme gerçekleştirdi.
28.07.2020 Siyaset
Türkiye'den Venezuela'ya tıbbi malzeme yardımı
Türkiye'den Venezuela'ya tıbbi malzeme yardımı Türkiye'nin yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgınına karşı kullanılması için Venezuela'ya gönderdiği tıbbi malzemeleri taşıyan uçak Karakas'a ulaştı.
18.07.2020 Gündem
"Türkiye ile Venezuela Arasındaki Ticaretin Geliştirilmesi Anlaşması"  onaylandı
"Türkiye ile Venezuela Arasındaki Ticaretin Geliştirilmesi Anlaşması" onaylandı Türkiye ile Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti arasında 17 Mayıs 2018'de imzalanan Ticaretin Geliştirilmesi Anlaşması'nın her iki ülkedeki onay süreci tamamlandı.
3.07.2020 Ekonomi
'İstenmeyen kişi' ilan edilmişti! Maduro hükümeti vazgeçti
'İstenmeyen kişi' ilan edilmişti! Maduro hükümeti vazgeçti Venezuela'da hükümet, pazartesi aldığı Avrupa Birliği'nin (AB) Venezuela'daki temsilcisini "istenmeyen kişi" ilan etme kararından vazgeçti.
2.07.2020 Dünya
İran'ın gönderdiği son petrol yüklü tanker Venezuela kara sularına ulaştı
İran'ın gönderdiği son petrol yüklü tanker Venezuela kara sularına ulaştı İran'ın, Venezuela'ya gönderdiği beşinci ve son petrol yüklü tankerin Venezuela kara sularına girdiği açıklandı.
1.06.2020 Ekonomi
İran'ın gönderdiği dördüncü petrol yüklü tanker Venezuela kara sularına girdi
İran'ın gönderdiği dördüncü petrol yüklü tanker Venezuela kara sularına girdi İran'ın, Venezuela'ya gönderdiği petrol yüklü beş tankerden dördüncüsünün Venezuela kara sularına girdiği açıklandı.
29.05.2020 Ekonomi
İran'ın gönderdiği petrol tankerlerinden ikincisi Venezuela kara sularına ulaştı
İran'ın gönderdiği petrol tankerlerinden ikincisi Venezuela kara sularına ulaştı İran'ın, Venezuela'ya gönderdiği petrol yüklü beş tankerden ikincisinin Venezuela kara sularına girdiği açıklandı.
26.05.2020 Dünya
Son dakika haberi: Ruhani ABD'yi açık açık tehdit etti
Son dakika haberi: Ruhani ABD'yi açık açık tehdit etti Gelen son dakika haberlerine göre; İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Venezuela'ya akaryakıt taşıyan ülkesine ait petrol tankerlerine ABD'nin olası müdahalesinin Washington için sorunlara yol açacağı uyarısında bulundu.
23.05.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Jorge Arreaza ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.