Jsga

Jsga

Son dakika jsga haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan jsga gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan jsga haber sayfamızda...

Jsga

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 67 jsga haberi bulunmuştur.
Jandarma olmak isteyenler dikkat! 6940 uzman erbaş alınacak
Jandarma olmak isteyenler dikkat! 6940 uzman erbaş alınacak Jandarma Genel Komutanlığı sözleşmeli uzman erbaş alımı için ilana çıktı. İlana göre 6940 kişilik sözleşmeli uzman erbaş kadrosu açılacak.
18.09.2023 Ekonomi
Bakan Yerlikaya: Son terörist etkisiz hale getirilinceye dek, durmayacağız
Bakan Yerlikaya: Son terörist etkisiz hale getirilinceye dek, durmayacağız İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Subay ve Astsubay Öğrencileri Mezuniyet Töreni'ne katıldı. Yerlikaya, Jandarma Teşkilatı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı akademisinden 7 yılda 27 bin 302 öğrencinin mezun olduğunu belirtti.
22.08.2023 Gündem
Bakan Soylu: Bir muhalefet partisi ilk kez bir terörist için DNA raporu istedi
Bakan Soylu: Bir muhalefet partisi ilk kez bir terörist için DNA raporu istedi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin’de polisevine yönelik saldırı sonrasında yaşanan tartışmalar ile ilgili, “Bir muhalefet partisi ilk kez bir terörist için DNA raporu istedi. Başka bir şeyi tartıştırmadılar” dedi.
4.10.2022 Siyaset
5 ilde FETÖ operasyonu! EGM'den açıklama
5 ilde FETÖ operasyonu! EGM'den açıklama Ankara, İzmir, Mersin, Eskişehir ve Elazığ'da FETÖ'ye yönelik peş peşe operasyon haberleri paylaşıldı. Çok sayıda şüphelinin gözaltına alındığı bildirilirken Emniyet Genel Müdürlüğü'nden operasyonlara ilişkin detaylar paylaşıldı.
14.06.2022 Gündem
9 sözleşmeli bilişim personeli alınacak
9 sözleşmeli bilişim personeli alınacak Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre Jandarma Genel Komutanlığı'na 9 sözleşmeli bilişim personeli alınacak.
28.04.2022 Ekonomi
JGK 250 uzman erbaş alımı başvuru şartları neler? Jandarma Uzman erbaş alımı başvuru tarihleri...
JGK 250 uzman erbaş alımı başvuru şartları neler? Jandarma Uzman erbaş alımı başvuru tarihleri... Jandarma Uzman Erbaş alımı başvuruları hakkında araştırmalar sürüyor. 8-24 Nisan tarihleri arasında 250 lojistik alt branşlı sözleşmeli uzman erbaş temin edileceği Resmi Gazete'de yayımlanan ilan ile duyuruldu. Başvurular ise bugün alınmaya başlandı. Peki Jandarma Uzman erbaş alımı başvuru şartları neler?
8.04.2022 Gündem
Muvazzaf/sözleşmeli subay alınacak
Muvazzaf/sözleşmeli subay alınacak Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre sözleşmeli subay alımı yapılacak.
26.12.2021 Ekonomi
JANDARMA astsubay alımı başvuru ekranı, kılavuzu, şartları 2022: Jandarma muvazzaf astsubay alımı başvurusu nasıl ve nereden yapılır?
JANDARMA astsubay alımı başvuru ekranı, kılavuzu, şartları 2022: Jandarma muvazzaf astsubay alımı başvurusu nasıl ve nereden yapılır? Jandarma astsubay alımı başvuru ekranı ve kılavuzu başvuru yapacak adaylar tarafından merakla ediliyor. Jandarma Genel Komutanlığı muvazzaf/sözleşmeli astsubay alımı ve astsubay ve Sahil Güvenlik Komutanlığının sözleşmeli astsubay alımı başvuruları başladı. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığında eğitim-öğretim görecek astsubay alımı başvuru tarihleri ve şartları araştırılmaya başlandı. Peki Jandarma ve Sahil Güvenlik muvazzaf ve sözleşmeli astsubay alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte jandarma astsubay alımı başvuru ekranı...
10.12.2021 Gündem
Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı astsubay alım ilanı
Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı astsubay alım ilanı Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı astsubay alımı yapacak.
8.12.2021 Ekonomi
Sağlık Bakanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı personel alacak
Sağlık Bakanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı personel alacak Sağlık Bakanlığı, mesleki uygulamalı sınav ile sözlü sınav sonuçlarına göre 5 sözleşmeli personel istihdam edecek. Jandarma Genel Komutanlığı 6 sözleşmeli bilişim uzmanı alacak.
10.10.2021 Gündem
Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisine 15 akademisyen alınacak
Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisine 15 akademisyen alınacak Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisine (JSGA) 2 doktor öğretim üyesi ve 13 öğretim görevlisi alımı yapılacak.
9.09.2021 Gündem
Sağlık Bilimleri Üniversitesi'ne öğrenci alımı yapılacak
Sağlık Bilimleri Üniversitesi'ne öğrenci alımı yapılacak Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre Sağlık Bilimleri Üniversitesinde öğrenim görmek üzere öğrenci alınacak.
6.08.2021 Ekonomi
Jandarma öğrenci alımı başvurusu nasıl ve ne zaman yapılır 2021? Jandarma öğrenci alımı başvuru şartları neler?
Jandarma öğrenci alımı başvurusu nasıl ve ne zaman yapılır 2021? Jandarma öğrenci alımı başvuru şartları neler? Jandarma Genel Komutanlığı 912 öğrenci alımı gerçekleştirilecek. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesine 200 erkek öğrenci, Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokuluna 712 erkek öğrenci alınacak. Jandarma öğrenci alımı başvuru şartları ve detaylar merak ediliyor. Peki Jandarma öğrenci alımı başvurusu nasıl ve ne zaman yapılır 2021?
12.07.2021 Gündem
Jandarma Genel Komutanlığına 912 öğrenci alınacak
Jandarma Genel Komutanlığına 912 öğrenci alınacak Jandarma Genel Komutanlığının muvazzaf subay ihtiyacının karşılanması amacıyla Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesine 200 erkek öğrenci, muvazzaf astsubay ihtiyacını karşılamak amacıyla da Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokuluna 712 erkek öğrenci alınacak.
11.07.2021 Gündem
Jandarma subay alımı başvuru ekranı 2021: 550 Jandarma subay alımı başvuruları nasıl yapılır ve ne zaman bitiyor?
Jandarma subay alımı başvuru ekranı 2021: 550 Jandarma subay alımı başvuruları nasıl yapılır ve ne zaman bitiyor? Jandarma subay alımı başvuruları devam ediyor. 17 Şubat tarihinde başlayan başvurular 7 Mart tarihine kadar devam edecek. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığına 27'si erkek, 3'ü kadın olmak üzere 30 muvazzaf subay, 446'sı erkek, 74'ü kadın olmak üzere 520 sözleşmeli subay alınacak. Peki jandarma subay alımı başvuruları nasıl yapılır?
4.03.2021 Gündem
Jandarma ve Sahil Güvenlik için 590 sözleşmeli subay alınacak
Jandarma ve Sahil Güvenlik için 590 sözleşmeli subay alınacak Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığına, Jandarma Genel Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığında istihdam edilmek üzere 590 muvazzaf/sözleşmeli subay alınacak.
17.02.2021 Gündem
2021 Jandarma uzman erbaş alımı başvuru formu TIKLA: JGK (personel temin) uzman erbaş alımı boy-kilo tablosu ve başvuru şartları neler?
2021 Jandarma uzman erbaş alımı başvuru formu TIKLA: JGK (personel temin) uzman erbaş alımı boy-kilo tablosu ve başvuru şartları neler? Jandarma uzman erbaş alımı başvuruları 21 Ocak 2021 tarihinde başladı. Jandarma 5 bin sözleşmeli uzman erbaş alımı ile ilgili ayrıntılar başvuru kılavuzunda yer aldı. 31 Ocak 2021 tarihine kadar jandarma uzman erbaş alımı için başvurular devam edecek. Jandarma personel temini ile ilgili ayrıntılar merak konusu. Peki JGK uzman erbaş alımı şartları ve boy-kilo detayları neler? İşte jandarma uzman erbaş alımı başvuru formu ile ilgili ayrıntılar...
24.01.2021 Gündem
Resmen yayımlandı! 5 bin sözleşmeli uzman erbaş alınacak
Resmen yayımlandı! 5 bin sözleşmeli uzman erbaş alınacak Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı, Jandarma Genel Komutanlığına 5 bin sözleşmeli uzman erbaş alınacağını duyurdu.
20.01.2021 Gündem
HDP’lileri arayan siyasetçilere tepki
HDP’lileri arayan siyasetçilere tepki İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 6-8 Ekim Kobani olaylarına ilişkin soruşturma kapsamında yöneticileri gözaltına alınan HDP’yi arayarak geçmiş olsun dileğinde bulunan siyasi parti genel başkanlarına tepki gösterdi.
7.10.2020 Siyaset
Jandarma Genel Komutanlığı'na 1300 erkek öğrenci alınacak
Jandarma Genel Komutanlığı'na 1300 erkek öğrenci alınacak Jandarma Genel Komutanlığı'nın muvazzaf subay ihtiyacını karşılamak amacıyla Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisine öğrenci alımı için başvurular başladı.
3.07.2020 Ekonomi
Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisine öğrenci alımı başvuruları başlıyor
Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisine öğrenci alımı başvuruları başlıyor Jandarma ve Sahil Güvenlik Fakültesine (JSGF) 300 öğrenci temini yapılacağı bildirildi.
2.07.2020 Gündem
Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Muvazzaf/Sözleşmeli subay alımı başvuru şartları neler?
Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Muvazzaf/Sözleşmeli subay alımı başvuru şartları neler? Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Muvazzaf/Sözleşmeli subay alımı yapacağını duyurdu. Başvuruların 16 Ocak tarihinde alınmaya başlamasının ardından Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda kariyer hedefleyen adaylar başvuru şartlarını araştırmaya başladı. Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Muvazzaf/Sözleşmeli subay alımı kapsamında toplamda 426 erkek aday 55 kadın aday alınacak. Peki Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Muvazzaf/Sözleşmeli subay alımı başvuru şartları neler?
22.01.2020 Gündem
2020 Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı muvazzaf/sözleşmeli subay alımı başvuru şartları
2020 Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı muvazzaf/sözleşmeli subay alımı başvuru şartları Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutalığı tarafından sözleşmeli muvazzaf sözleşmeli subay alımı yapacağını duyurdu. Başvuruların duyurulmasının ardından adaylar başvuru şartlarını araştırmaya başladı. 16-31 Ocak tarihleri arasında başvuruların alınacağı Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutalığı sözleşmeli subay alımı başvuru şartları da belli oldu. Peki Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutalığı sözleşmeli subay alımı başvuru şartları neler?
18.01.2020 Gündem
Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlıklarına subay alımı
Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlıklarına subay alımı Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığına muvazzaf ve sözleşmeli subay alımına ilişkin ilan Resmi Gazete'de yayımlandı.
16.01.2020 Gündem
JGK VE SGK Muvazzaf/Sözleşmeli subay başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları nelerdir?
JGK VE SGK Muvazzaf/Sözleşmeli subay başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları nelerdir? Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı erkek/kadın sözleşmeli subay alacak. Başvurular yarın başlıyor ve 31 Ocak'ta son bulacak. Sözleşmeli subay adayları şimdi detayları incelemek adına "Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Muvazzaf/Sözleşmeli subay başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları nelerdir?" sorusunu yöneltiyor.
15.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Jsga ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.