Kanal İstanbul Projesi

Kanal İstanbul Projesi

Son dakika kanal istanbul projesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kanal istanbul projesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kanal istanbul projesi haber sayfamızda...

Kanal İstanbul Projesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.228 kanal istanbul projesi haberi bulunmuştur.
Murat Kurum'dan depremlerde hayatını kaybedenlerle ilgili açıklama
Murat Kurum'dan depremlerde hayatını kaybedenlerle ilgili açıklama AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, bir televizyon programında depremde hayatını kaybedenlerle ilgili söylemi hakkındaki soruya yanıt verdi.
1.02.2024 Haberler
Murat Kurum'dan depremlerde hayatını kaybedenlerle ilgili açıklama
Murat Kurum'dan depremlerde hayatını kaybedenlerle ilgili açıklama AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, bir televizyon programında depremde hayatını kaybedenlerle ilgili söylemi hakkındaki soruya yanıt verdi.
1.02.2024 Gündem
İstanbul ulaşımının can damarı! Kuzey Marmara Otoyolu büyüyor
İstanbul ulaşımının can damarı! Kuzey Marmara Otoyolu büyüyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Kuzey Marmara Otoyolu kapsamına, Nakkaş-Başakşehir kesimini de 30 Haziran 2020’de dâhil ettik. 2 kilometre ana gövde ve 20,8 kilometre bağlantı yolu olmak üzere 45 kilometrelik Nakkaş-Başakşehir kesimiyle projemizin toplam uzunluğu 443 kilometreye ulaştı. Nakkaş-Başakşehir kesimindeki çalışmaları 2026 yılında tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.
15.12.2023 Ekonomi
Kanal İstanbul projesinde son durum
Kanal İstanbul projesinde son durum Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, CNN Türk canlı yayınında gazeteci Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı. Bakan Uraloğlu, "350 kilometre hızda yeni bir süper hızlı tren." dedi.
9.09.2023 Haberler
Ankara- İstanbul arası 80 dakika! Bakan Uraloğlu: YHT Haydarpaşa'ya kadar gelecek
Ankara- İstanbul arası 80 dakika! Bakan Uraloğlu: YHT Haydarpaşa'ya kadar gelecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, CNN Türk canlı yayınında gazeteci Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı. Bakan Uraloğlu, "350 kilometre hızda yeni bir süper hızlı tren." dedi.
9.09.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: İstanbul'un tahliye planı hazır! İşte kullanılacak iki güzergah
Bakan Uraloğlu: İstanbul'un tahliye planı hazır! İşte kullanılacak iki güzergah Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, olası İstanbul depremi sonrası tahliye planını paylaşarak iki güzergaha dikkat çekti. Gazetecilerle bir araya gelen Bakan Uraloğlu, uçak biletindeki tavan fiyatı, Kanal İstanbul projesi, 6G çalışmaları ve pek çok başlıkta önemli açıklamalarda bulundu.
25.08.2023 Gündem
Görevimiz İstanbul! Dört aşamalı depreme hazırlık planı
Görevimiz İstanbul! Dört aşamalı depreme hazırlık planı İstanbul’un depreme hazırlanması konusunda dört aşamalı plan hazırladıklarını söyleyen Bakan Özhaseki, megakent için özel bir yasa çıkarmayı hesapladıklarını ifade etti.
10.08.2023 Gündem
Düşük faiz ve ihracat stratejisine devam
Düşük faiz ve ihracat stratejisine devam Önümüzdeki dönemde büyümeden taviz vermeden enflasyonda düşüş için çaba gösterilecek. Düşük faiz ve ihracatı artırma politikası devam edecek.
29.05.2023 Ekonomi
LC150+ Le Corbusier Exhibition Istanbul 2023
LC150+ Le Corbusier Exhibition Istanbul 2023 Organizasyonun ve sergi kuratörlüğünü GAD Vakfı tarafından yapılan “LC150+ Le Corbusier Exhibition Istanbul 2023” sergisi 29 Mayıs-15 Haziran 2023 tarihleri arasında İTÜ Mimarlık Fakültesi Taşkışla Kampüsü’nde gerçekleşek.
28.05.2023 Mimarlık
Cumhurbaşkanı siyasete geri dönemeyecek
Cumhurbaşkanı siyasete geri dönemeyecek Millet İttifakı, 9 ana başlık altındaki 75 alt başlıkta 2300’den fazla hedef, politika ve projelerini şöyle açıkladı:
31.01.2023 Gündem
'İlk hedef yeni bir anayasa'
'İlk hedef yeni bir anayasa' 12 Eylül darbe anayasasının raf ömrünü çoktan doldurduğunu belirten Erdoğan, “Her şeyiyle milli iradenin ürünü yeni bir anayasayı yapmak, Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun ilk hedeflerinden biridir” dedi.
29.10.2022 Siyaset
Putin'in gaz teklifi! Cumhurbaşkanı Erdoğan Trakya'yı işaret etti
Putin'in gaz teklifi! Cumhurbaşkanı Erdoğan Trakya'yı işaret etti Rus lider Putin'in 'Avrupa için Türkiye’de büyük bir gaz merkezi kurulabilir’ sözleriyle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan Trakya'yı işaret ederek net mesajlar verdi.
14.10.2022 Siyaset
Bakan Karaismailoğlu balıkçılık sezonu açılışına katıldı
Bakan Karaismailoğlu balıkçılık sezonu açılışına katıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Beykoz Poyrazköy'de 2022-2023 balıkçılık sezonu açılışına katıldı.
31.08.2022 Gündem
Bakan Kurum'dan 'Kanal İstanbul' açıklaması
Bakan Kurum'dan 'Kanal İstanbul' açıklaması Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Kanal İstanbul'un iptal edildiği iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
27.08.2022 Ekonomi
Kanal İstanbul Projesi'nin ilk köprüsü yükseliyor
Kanal İstanbul Projesi'nin ilk köprüsü yükseliyor Kanal İstanbul projesindeki 6 köprüden ilki olan Sazlıdere Köprüsü’nün ayakları yükselmeye başladı. Başakşehir, Kayaşehir ve Bahçeşehir arasındaki ulaşımı sağlayacak Sazlıdere Köprüsü'nün güzergahı havadan çekilen görüntülerle ortaya çıktı.
9.06.2022 Ekonomi
Bakan Adil Karaismailoğlu Kıyı Emniyeti personeliyle iftar yaptı
Bakan Adil Karaismailoğlu Kıyı Emniyeti personeliyle iftar yaptı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü personeliyle iftar programında bir araya geldi.
26.04.2022 Siyaset
Son dakika: Bakan Kurum CNN Türk'te tarih vererek açıkladı: TOKİ müjdesini Cumhurbaşkanımız verecek
Son dakika: Bakan Kurum CNN Türk'te tarih vererek açıkladı: TOKİ müjdesini Cumhurbaşkanımız verecek Gelen son dakika haberine göre; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CNN TÜRK'te Tarafsız Bölge programında Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Bakan Kurum ev kira ve satış fiyatlarındaki artışlara ilişkin, "Konut ham maddelerindeki artış etkili oldu. Elbette fırsatçılık yapanlar vardır ama bunu genele mal etmemek gerekli diye düşünüyorum. Artışları biz bakanlıklar olarak denetimlerimizi düzenli olarak yapıyoruz." ifadelerini kullandı. Bakan Kurum, "Fikirtepe 60 bin vatandaşı ilgilendiren bir proje. Bitiyor, 2023'te teslimatları yapacağız. Vatandaşlar evlerinde oturmaya başlayacak." dedi. Kurum, "Biz TOKİ ile yakın zamanda sosyal konut projesini 81 ilde hayata geçireceğiz. Bu sene de Haziran veya Temmuz ayında TOKİ müjdesini Cumhurbaşkanımız verecek." ifadelerini kullandı. Bakan Kurum Yabancıya konut satışına dair, "Yabancıya konut satışının fiyatları artırması söz konusu değil. Önceki yıllara göre çok büyük bir artış yok. Bu satışların fiyatları 3-5 kat arıtma ihtimali yok. " dedi.
13.04.2022 Siyaset
'Fiyatlardaki balon sönecek'
'Fiyatlardaki balon sönecek' Stokçuluk ve fahiş fiyatla daha sıkı mücadele edileceğini belirten Erdoğan, "Fiyatlardaki balon sönecek. Sabırla, dirayetle çalışarak bu dönemi geride bırakacağız" dedi.
13.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Bayramdan sonra açılıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Bayramdan sonra açılıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada 2053 Ulaştırma ve Lojistik ana planını açıklayarak "İnşallah bayramın hemen ertesinde Rize-Artvin Havalimanı'nın açılışını yapıyoruz." dedi.
12.04.2022 Haberler
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Bayramdan sonra açılıyor
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Bayramdan sonra açılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine sonrası yaptığı açıklamada 2053 Ulaştırma ve Lojistik ana planını açıklayarak "İnşallah bayramın hemen ertesinde Rize-Artvin Havalimanının açılışını yapıyoruz." dedi.
12.04.2022 Siyaset
KABİNE TOPLANTISI KARARLARI ne olacak? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarında
KABİNE TOPLANTISI KARARLARI ne olacak? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarında Kabine Toplantısı son buldu. Cumhurbaşkanı Külliyesi'nde yapılan Kabine Toplantısında iç ve dış gelişmeler kapsamlı olarak ele alındı. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak, hangi konular görüşülecek?
12.04.2022 Gündem
Son dakika: Erdoğan 'düzenlemelere hız vereceğiz' dedi ve açıkladı: Fiyatlardaki balon sönecek
Son dakika: Erdoğan 'düzenlemelere hız vereceğiz' dedi ve açıkladı: Fiyatlardaki balon sönecek Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bir kez daha toplandı. Toplantı 1 saat 45 dakika sürdü. Erdoğan toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarında, "Belirsizliğin yol açtığı tereddütler ortadan kalktıkça ürün arzının yeniden dengeye oturacağını, fiyatlardaki balonun söneceğini ümit ediyoruz. Gelir artışına yönelik tedbirler yanında gereksiz paniklerin önüne geçecek, piyasayı sakinleştirecek, tamahkarları dizginleyecek düzenlemelere hız vereceğiz" dedi. Erdoğan "İşbaşı eğitim programı kapsamında, mevcut çalışanlarının üzerine alacakları her işçinin 3 veya 6 ay boyunca tüm ücretlerini ve destek primlerini Çalışma Bakanlığımız karşılayacak." bilgisini paylaştı. Ukrayna-Rusya krizine değinen Erdoğan "Savaş ile yeni boyutlar kazanan küresel krizi fırsata dönüşecek adımları atıyoruz." açıklamasında bulundu.
12.04.2022 Siyaset
AK Parti'li Özkan: Hani sizin derdiniz parlamenter sistemdi?
AK Parti'li Özkan: Hani sizin derdiniz parlamenter sistemdi? AK Parti Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, "Diyorlar ki 'Biz güçlendirilmiş parlamenter sisteme geri döneceğiz'. Tamam, ne getireceksiniz? 'Kanal İstanbul projesi, Türkiye'nin yerli ve milli projeleri durdurulacak'. Hani sizin derdiniz parlamenter sistemdi?" dedi.
28.02.2022 Siyaset
‘7 hat birden inşa ediyoruz’
‘7 hat birden inşa ediyoruz’ Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Bakanlığımız, Pendik - Tavşantepe - Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı dahil İstanbul'da toplam uzunluğu 103 kilometre olan 7 ayrı raylı sistem hattında harıl harıl çalışıyor. Projelerimizi bu yılın ilk yarısından itibaren işletmeye açarak 2023 yılında hepsini halkımızın hizmetine sunmuş olacağız" dedi.
4.01.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: İstanbul'u birilerinin keyfine bırakamazdık
Bakan Karaismailoğlu: İstanbul'u birilerinin keyfine bırakamazdık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İstanbul'u birilerinin keyfine bırakamazdık. Bu nedenle Bakanlığımız, Pendik - Tavşantepe - Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı dahil İstanbul'da toplam uzunluğu 103 kilometre olan 7 ayrı raylı sistem hattında harıl harıl çalışıyoruz " dedi.
3.01.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kanal İstanbul Projesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.