Kar Tatili Olan İller

Kar Tatili Olan İller

Son dakika kar tatili olan iller haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kar tatili olan iller gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kar tatili olan iller haber sayfamızda...

Kar Tatili Olan İller

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 81 kar tatili olan iller haberi bulunmuştur.
BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ 2023, KAR TATİLİ hangi illerde var 2023! || 6 Şubat Pazartesi okullar tatil mi, bugün okullara kar tatili var mı?
BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ 2023, KAR TATİLİ hangi illerde var 2023! || 6 Şubat Pazartesi okullar tatil mi, bugün okullara kar tatili var mı? Okulların tatil durumu hakkındaki son dakika gelişmeleri araştırılmaya başlandı. Kar yağışı pek çok ilde etkisini göstermeye başladı. 6 Şubat tarihinde okullarda 2.dönem başlayacak. Soğuk hava ve kar yağışı sonrasında gözler tatil haberi gelip gelmeyeceğine çevrildi. Bazı illerde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime ara verildi. Peki bugün okullar tatil mi? İşte 6 Şubat kar tatili olan iller...
5.02.2023 Bilgi Rehberi
10 OCAK'TA OKULLAR TATİL Mİ 2023, BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? || Kar tatili olan iller hangileri, yarın Bitlis, Tunceli, Artvin, Hakkari, Van'da okullar tatil mi?
10 OCAK'TA OKULLAR TATİL Mİ 2023, BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? || Kar tatili olan iller hangileri, yarın Bitlis, Tunceli, Artvin, Hakkari, Van'da okullar tatil mi? Okullarda kar tatili durumu ile ilgili bilgiler öğrenciler ve velilerin gündeminde bulunuyor. Van'ın 3 ilçesinde kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitim kapsamında okullar tatil edildi. 10 Ocak yani yarın yine kar nedeniyle okulların tatil edilip edilmeyeceği merak ediliyor. 41 şehir için kar yağışı uyarısı verilmişti. Peki 10 Ocak'ta okullar tatil mi, bugün Van'da okullar tatil olacak mı? Kar tatili olan iller hangileri?
9.01.2023 Bilgi Rehberi
BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 24 Mart Perşembe hangi illerde okul yok?
BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 24 Mart Perşembe hangi illerde okul yok? Kar tatili olan illerle ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Olumsuz hava koşulları, yoğun kar yağışı birçok ilde etkisini halen sürdürüyor. İl valilikleri ve kaymakamlıklardan kar tatili kararı da gelmeye devam ediyor. Peki, bugün (24 Mart) okul var mı?
23.03.2022 Gündem
İSTANBUL'DA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ, kamu çalışanları idari izinli mi? Cuma günü (18 Mart) okullar tatil mi? Kar tatili olan iller...
İSTANBUL'DA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ, kamu çalışanları idari izinli mi? Cuma günü (18 Mart) okullar tatil mi? Kar tatili olan iller... Bugün İstanbul'da okullar tatil mi? Okullarla ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Haftanın son gününe girilirken öğrenciler merakla okulların olup olmadığını araştırıyor. Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları sebebi ile çeşitli illerin valiliklerinden kar tatili haberi geliyor. Hangi il ve ilçelerde okullar tatil edildi?
18.03.2022 Gündem
BUGÜN (17 Mart) OKULLAR TATİL Mİ? Perşembe okul var mı, yok mu? Kar tatili olan iller...
BUGÜN (17 Mart) OKULLAR TATİL Mİ? Perşembe okul var mı, yok mu? Kar tatili olan iller... Bugün okul var mı, tatil mi oldu? Ülke genelinde etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle il ve ilçelerden peş peşe tatil kararı geliyor. Valilikler kar tatili açıklamasını paylaşılıyor. Gözler 17 Mart Perşembe gününde! Peki, hangi illerde okullar tatil?
16.03.2022 Gündem
BUGÜN (16 MART) OKUL VAR MI? Çarşamba günü okullar tatil mi, hangi illerde okullar kar tatili edildi?
BUGÜN (16 MART) OKUL VAR MI? Çarşamba günü okullar tatil mi, hangi illerde okullar kar tatili edildi? Bugün (16 Mart) okullar tatil mi? Yurdu etkisi altına alan olumsuz hava koşulları, yoğun kar yağışı, eğitime de engel olmaya devam ediyor. İl ve ilçelerden art arda kar tatili haberleri geliyor. Öğrencilerin aklındaki soru ise 'Bugün okul var mı, 16 Mart'ta hangi illerde okullar tatil?'
15.03.2022 Gündem
BUGÜN HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL EDİLDİ? 10-11 Mart kar tatili olan iller
BUGÜN HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL EDİLDİ? 10-11 Mart kar tatili olan iller KAR TATİLİ HABERLERİ peş peşe geliyor. Yoğun kar yağışının İstanbul'da 9 Mart'tan itibaren etkili olmaya başlamasıyla birlikte İstanbul Valiliği'nden tatil açıklaması geldi. İstanbul'da okullar 14 Mart'a a kadar tatil. Peki, diğer illerde okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil? İşte 10-11 Mart kar tatili olan iller.
11.03.2022 Gündem
Okullar bugün tatil mi kar tatili olan iller hangileri? 3 Mart okulların tatil edildiği il ve ilçeler hangileri?
Okullar bugün tatil mi kar tatili olan iller hangileri? 3 Mart okulların tatil edildiği il ve ilçeler hangileri? 3 Mart bugün hangi illerde okullar tatil? İl valiliklerinden eğitime ara açıklamaları peş peşe geliyor. Isparta ve Burdur'un ardından Denizli'de de eğitime 1 gün ara verildi. Peki, bugün hangi illerde okullar tatil?
3.03.2022 Gündem
Yarın okullar tatil mi? 11 Şubat'ta okullarda kar tatili yapılacak mı?
Yarın okullar tatil mi? 11 Şubat'ta okullarda kar tatili yapılacak mı? Kar yağışı çeşitli illerde etkisini göstermeye başladı. Bugün ise bazı yerlerde kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. Bugün okulların tatil olması sonrasında yarın ile ilgili durum araştırılıyor. Peki 11 Şubat'ta yarın okullar tatil mi?
10.02.2022 Gündem
Okullar tatil mi bugün? 9 Şubat Çarşamba hangi illerde okullar tatil edildi? Kar tatili olan iller...
Okullar tatil mi bugün? 9 Şubat Çarşamba hangi illerde okullar tatil edildi? Kar tatili olan iller... Bugün okullar, anaokulları, kreşler tatil mi? Kar yağışı ülkenin birçok ilinde etkisini sürdürürken soğuk hava da yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Meteoroloji'nin duyurduğu hava durumu raporu sonrası illerden peş peşe tatil kararı geliyor. Peki, hangi illerde okullar 9 Şubat Çarşamba günü tatil?
9.02.2022 Gündem
Bingöl, Bitlis ve Bolu'da bugün (20 Ocak) okullar tatil mi oldu? Valiliklerinden son dakika açıklama geldi...
Bingöl, Bitlis ve Bolu'da bugün (20 Ocak) okullar tatil mi oldu? Valiliklerinden son dakika açıklama geldi... Bugün hangi illerde okullar tatil sorusu ardından valiliklerden açıklamalar art arda geliyor. Ülkenin farklı noktalarında kar yağışı hız kesmeden sürerken Bingöl, Bitlis, Bolu'dan kar tatili haberi geldi. Öğrenciler, 'bugün Bingöl, Bitlis ve Bolu'da okullar tatil mi?' sorusunu yönlendiriyor.
19.01.2022 Gündem
SON DAKİKA || Yarın (20 Ocak) okullar tatil mi hangi illerde okullar tatil edildi? 20 Ocak (Yarın) kar tatili olan iller...
SON DAKİKA || Yarın (20 Ocak) okullar tatil mi hangi illerde okullar tatil edildi? 20 Ocak (Yarın) kar tatili olan iller... Ülke genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle birçok il ve ilçede eğitim ve öğretime ara verildi. Kar yağışı özellikle iç ve doğu kesimlerde etkili olurken Gaziantep Adana Karayolu ulaşıma kapandı. Peki 20 Ocak (yarın) hangi illerde okullar tatil edildi? İşte kar tatili olan iller?
19.01.2022 Gündem
18 Ocak (bugün) okullar tatil mi, hangi illerde okul yok? İşte kar tatili olan iller
18 Ocak (bugün) okullar tatil mi, hangi illerde okul yok? İşte kar tatili olan iller Bugün okullar tatil mi? yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle il valiliklerinden taşımalı eğitime ara kararları peş peşe geliyor. Kişiler ise hangi illerde okulların tatil olduğunu merak ediyor. Eğitime ara haberleri gelmeye devam ediyor. İşte, tatil olan iller...
17.01.2022 Gündem
Kar tatili olan iller listesi 14 Ocak | Bugün okul var mı, okullar hangi illerde tatil edildi?
Kar tatili olan iller listesi 14 Ocak | Bugün okul var mı, okullar hangi illerde tatil edildi? Okullar tatil mi? Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları taşımalı eğitime engel olmaya devam ediyor. Ülkenin dört yanından art arda tatil haberleri geliyor. Peki, 14 Ocak'ta okullar tatil mi, hangi illerde eğitime ara verildi?
13.01.2022 Gündem
14 Ocak (Yarın) hangi illerde okullar tatil edildi? Kar tatili hangi illerde var? İşte bugün tatil olan il ve ilçeler...
14 Ocak (Yarın) hangi illerde okullar tatil edildi? Kar tatili hangi illerde var? İşte bugün tatil olan il ve ilçeler... Ülkemizin birçok bölgesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle birçok il ve ilçede eğitim ve öğretime ara verildi. Kar yağışının devam ettiği il ve ilçelerde ikamet eden öğrenciler yarın okullar tatil edilecek mi sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki Bugün hangi il ve ilçede okullar tatil edildi? Yarın 14 Ocak hangi illerde okullar tatil edilecek?
13.01.2022 Gündem
Bugün okullar tatil mi? 10 Ocak Pazartesi okul var mı, hangi illerde kar tatili olacak?
Bugün okullar tatil mi? 10 Ocak Pazartesi okul var mı, hangi illerde kar tatili olacak? Tunceli'de okullar tatil mi? Olumsuz hava koşulları nedeniyle tatil haberleri peş peşe geliyor. Haftanın ilk tatil duyurusu Tunceli'den yapıldı. Ardından 'Bitlis'te bugün okullar tatil mi?' sorusu gündeme geldi. Valiliklerden kar tatili açıklaması geliyor. Tunceli, Bitlis, Bingöl... İşte, kar tatili olan iller ve ilçeler...
9.01.2022 Gündem
Bugün okullar tatil mi? 24 Aralık (Bugün) kar tatili olan iller hangileri?
Bugün okullar tatil mi? 24 Aralık (Bugün) kar tatili olan iller hangileri? Yurdun büyük bölümünde etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitim ve öğretimde aksamalar meydana gelmeye devam ediyor. Doğu Anadolu'da esarete dönüşen kar yağışı nedeniyle birçok il ilçeleri ile zaman zaman zaman bağlantılarını kaybediyor. Karadeniz ve İç Anadolu'da ise zaman zaman etkili olan kar yağışı ulaşım ve eğitimde aksamaların yaşanmasına neden oluyor. Peki Bugün 24 Aralık kar tatili olan iller hangileri...
23.12.2021 Gündem
Bugün okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil? İşte kar tatili olan iller...
Bugün okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil? İşte kar tatili olan iller... Bartın-Zonguldak,-Kastamonu-Ordu'da bugün okullar tatil mi? Kar yağışı yurdun büyük bölümünde etkili olmaya devam ediyor. Doğu Anadolu ve İç Anadolu'nun ardından Karadeniz'de de etkili olan kar yağışının ardından Bartın-Zonguldak-Kastamonu gibi illerde eğitim gören öğrenciler okullar tatil mi bugün okullar tatil mi sorularına yanıt aramaya başladı. Konya'da iki gündür etkili olan kar yağışının ardından okulların yarın tatil olup olmayacağı ise merak ediliyor. Peki 22 Aralık okullar tatil mi?
22.12.2021 Gündem
SON DAKİKA 21 Aralık kar tatili olan iller: Bugün okullar tatil mi, hangi illerde kar tatili var?
SON DAKİKA 21 Aralık kar tatili olan iller: Bugün okullar tatil mi, hangi illerde kar tatili var? 21 Aralık bugün okulların tatil olup olmayacağı merak konusu. Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok ilde okullar tatil edilmişti. Kar yağışı sonrasında gözler salı günü için tatil kararı gelip gelmeyeceğine çevrildi. 21 Aralık bugün okullar tatil mi, kar tatili olacak mı?
21.12.2021 Gündem
Okullar bugün tatil mi? 20 Aralık (pazartesi) kar tatili olan iller hangileri? İşte, İstanbul, Ankara, İzmir'de son durum
Okullar bugün tatil mi? 20 Aralık (pazartesi) kar tatili olan iller hangileri? İşte, İstanbul, Ankara, İzmir'de son durum Kar tatili son dakika gelişmeleri öğrencilerin gündeminde bulunuyor. Konya'da kar yağışı etkisini gösterdi. Kar yağışı sonrasında Konya'da kar tatili olup olmayacağı merak ediliyordu ve açıklama geldi. Gelişme ardından 'hangi illerde okullar tatil oldu?' sorusu merak edilmeye başladı. Peki bugün 20 Aralık'ta kar tatili olan iller hangileri?
20.12.2021 Gündem
Bugün hangi illerde okullar tatil 2021? 20 Aralık'ta İstanbul ve Ankara'da okullar tatil mi? İşte, kar tatili olan iller
Bugün hangi illerde okullar tatil 2021? 20 Aralık'ta İstanbul ve Ankara'da okullar tatil mi? İşte, kar tatili olan iller Pazartesi (20 Aralık) okullar tatil mi? Ülke genelinde olumsuz hava koşulları nedeniyle iller, eğitime ara verdiklerini duyuruyor. Konya'nın ardından; Karaman, Aksaray, Adana, Bingöl, Kars, Tunceli gibi şehirlerde yoğun kar yağışı eğitimi etkiledi. Peki, bugün okullar tatil mi, hangi illerde okullar tatil edildi?
20.12.2021 Gündem
Kar tatili olan iller-16 Şubat 2021! Hangi illerde okullarda kar tatili var? İşte il il liste...
Kar tatili olan iller-16 Şubat 2021! Hangi illerde okullarda kar tatili var? İşte il il liste... Kar tatili olan iller öğrenciler tarafından merakla araştırılıyor. Kar yağışı yurdun belirli kesimlerinde etkisini gösterdi. Kar tatili olan iller ise belli oldu. Peki 16 Şubat kar tatili olan iller hangileri? Hangi illerde okullarda kar tatili var?
16.02.2021 Gündem
Kar tatili olan iller hangileri? 15 Şubat 2021 Kar tatili olan yerler açıklandı
Kar tatili olan iller hangileri? 15 Şubat 2021 Kar tatili olan yerler açıklandı Yurt genelini etkisi altına alan kar yağışı birçok ilde ve ilçede olumsuz şartlara neden oldu. Çalışan veya yüz yüze eğitim görenler kar tatili haberlerini incelemeye başladı. Peki kar tatili olan iller hangileri? 15 Şubat 2021 Kar tatili olan yerler neresi? İşte Yetkililer tarafından açıklanan kar tatili olan iller...
15.02.2021 Gündem
Nerede okullar tatil oldu? Okullar yarın da tatil olacak mı?
Nerede okullar tatil oldu? Okullar yarın da tatil olacak mı? Yurt genelinde etkili olan kar yağışı bazı illerde eğitime engel oldu. Bugün bazı illerde okullar tatil ilan edildi. Milyonlarca öğrenci ise okullar yarın da tatil olacak mı arayışına geçti.
25.02.2019 Gündem
17 Ocak Perşembe Okullar tatil mi? İşte o iller...
17 Ocak Perşembe Okullar tatil mi? İşte o iller... Olumsuz hava şartları sebebiyle okullarda eğitime ara veriliyor. Öğrenciler ise okullar nerede tatil edildi merak ediyor. İşte 17 Ocak 2019 Perşembe günü kar tatili olan iller...
17.01.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kar Tatili Olan İller ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.