Kashima Antlers

Kashima Antlers

Son dakika Kashima Antlers haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kashima Antlers gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kashima Antlers haber sayfamızda...

Kashima Antlers

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 48 kashima antlers haberi bulunmuştur.
Japonya J1 Ligi'nin şampiyonu Kawasaki Frontale
Japonya J1 Ligi'nin şampiyonu Kawasaki Frontale Kawasaki Frontale, ağırladığı en yakın takipçisi Gamba Osaka'yı 5-0 yenerek puanını 75'e yükseltti ve sezonun bitimine 4 maç kala ipi göğüsledi.  
25.11.2020 Dünyadan Futbol
Efsane isim Zico, Japonya günlerini anlattı...
Efsane isim Zico, Japonya günlerini anlattı... Flamengo'nun en büyük efsanesi 1991-1994 yılları arasında Japonya'da Kashima Antlers forması giydi ve 2002-2006 yılları arasında Japon Milli Takımını dört yıl boyunca yönetti. Gelin o günlerini onun ağzından dinleyelim.
17.05.2020 Futbol
Kupa koleksiyoncusu Zidane
Kupa koleksiyoncusu Zidane Real Madrid'in efsane futbolcusu ve mevcut teknik direktörü Zinedine Zidane, takımının başında çıktığı final maçlarını kaybetmiyor.
1.07.2020 İspanya La Liga
Zago, Antlers’in başına geçti
Zago, Antlers’in başına geçti Japonya’nın Kashima Antlers kulübü, Beşiktaş’ın eski futbolcusu Zago’nun teknik direktörlüğe getirildiğini açıkladı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Barca'nın Asya projesi Hiroki Abe A takımla ilk maçında!
Barca'nın Asya projesi Hiroki Abe A takımla ilk maçında! Barcelona'nın Asya pazarında daha güçlü konumda olmak için Japon ekibi Kashima Antlers'ten transfer ettiği 20 yaşındaki Hiroki Abe, A takım ile ilk maçına çıktığı anlar böyle görüntülendi.
17.11.2019 Futbol
Barcelona, Japon Hiroki Abe'yi transfer etti!
Barcelona, Japon Hiroki Abe'yi transfer etti! Barcelona, Japon forvet oyuncusu Hiroki Abe'yi Kashima Antlers'ten transfer etti.
1.07.2020 İspanya La Liga
Zidane, özlenen Real için yeniden görevde
Zidane, özlenen Real için yeniden görevde İspanya ekibi Real Madrid'de Zinedine Zidane dönemi, yaklaşık 9 ay aradan sonra yeniden başladı.
1.07.2020 İspanya La Liga
FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda final heyecanı
FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda final heyecanı 2018 FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda final heyecanı, İspanya temsilcisi Real Madrid ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ekibi El Ayn arasında yarın oynanacak karşılaşmayla yaşanacak.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Kashima Antlers - Real Madrid: 1-3
Kashima Antlers - Real Madrid: 1-3 2018 FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda İspanya ekibi Real Madrid, Japonya temsilcisi Kashima Antlers'i 3-1 yenerek finale kaldı.
1.07.2020 İspanya La Liga
FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda ilk finalist El Ayn oldu!
FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda ilk finalist El Ayn oldu! 2018 FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda River Plate'e normal süresi ve uzatma devreleri 2-2 biten maçta penaltılarda 5-4 üstünlük sağlayan El Ayn, finale yükseldi.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Kıtalarının en iyileri sahaya çıkıyor
Kıtalarının en iyileri sahaya çıkıyor FIFA'ya bağlı 6 konfederasyonun şampiyonları ile ev sahibi Birleşik Arap Emirlikleri'nin lig şampiyonunun katılacağı 2018 Kulüpler Dünya Kupası'nın ilk maçı yarın oynanacak.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Kashima Antlers şampiyon oldu
Kashima Antlers şampiyon oldu Asya Futbol Konfederasyonu (AFC) Şampiyonlar Ligi'nde Japonya'nın Kashima Antlers takımı şampiyon oldu.
1.07.2020 Futbol
Dünya futbolunda çok önemli hafta
Dünya futbolunda çok önemli hafta Avrupa ve dünya futbolunda bu hafta sonu, birçok önemli karşılaşmaya sahne olacak.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
İranlı kadınlar maçlara erkek kılığına giriyor
İranlı kadınlar maçlara erkek kılığına giriyor İran'da kadınların futbol mücadelesi filmleri aratmadı. Kadın taraftarlar statta yerlerini alabilmek için erkek kılığına giriyor.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Arthur Zico hamburger satmaya başladı
Arthur Zico hamburger satmaya başladı Brezilyalı eski ünlü futbolcu, teknik direktör Arthur Zico kendi markasıyla hamburger satmaya başladı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Arthur Zico, Japonya'ya döndü!
Arthur Zico, Japonya'ya döndü! Bir dönem Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğünü de yapan Brezilyalı efsane futbolcu Arthur Zico, Japon ekibi Kashima Antlers'in sportif direktörü oldu.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
2018 FIFA Dünya Kupası'nda H Grubu: Japonya
2018 FIFA Dünya Kupası'nda H Grubu: Japonya Rusya'nın ev sahipliği yapacağı 21. FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek Japonya Milli Takımı, hepsi üst üste olmak üzere 6. kez Dünya Kupası'nda yer alacak.
1.07.2020 Dünya Kupası
Zidane, Barcelona'yı ikiye katladı
Zidane, Barcelona'yı ikiye katladı İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Real Madrid ile iki yılda 8 kupa kazanan Zinedine Zidane, Barcelona'yı bu alanda ikiye katladı.
1.07.2020 İspanya La Liga
FIFA Kulüpler Dünya Kupası başlıyor
FIFA Kulüpler Dünya Kupası başlıyor FIFA'ya bağlı 6 konfederasyonun şampiyonları ile ev sahibi Birleşik Arap Emirlikleri'nin lig şampiyonunun katılacağı turnuvanın ilk maçı, yarın El-Cezire ile Auckland City arasında oynanacak. UEFA Şampiyonlar Ligi kupasının sahibi Real Madrid'in 13 Aralık'taki yarı final karşılaşmasından itibaren dahil olacağı turnuvanın finali, 16 Aralık'ta yapılacak.
1.07.2020 İspanya La Liga
590 günde 7. kupa!
590 günde 7. kupa! Real Madrid, ezeli rakibi Barcelona’yı 3-1’in rövanşında 2-0 yenerek İspanya Süper Kupası’nda mutlu sona ulaştı. Teknik Direktör Zidane 590 günlük kariyerine 7 kupa sığdırdı.
1.07.2020 İspanya La Liga
Zidane Real'de kendini aştı
Zidane Real'de kendini aştı Real Madrid'deki teknik direktörlük döneminde 7. kupasını kazanan Zinedine Zidane, İspanyol ekibinde forma giydiği yıllara göre daha parlak bir kariyere ulaştı.
1.07.2020 İspanya La Liga
Zinedine Zidane kupaya doymuyor
Zinedine Zidane kupaya doymuyor Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, Manchester United'ı yenerek kazandıkları UEFA Süper Kupa ile İspanyol ekibindeki başarılarına bir yenisini ekledi.
1.07.2020 İspanya La Liga
'Var' mı yok mu?
'Var' mı yok mu? Konfederasyonlar Kupası yarı finalinde bariz penaltının es geçilmesi, Video Yardımcı Hakemi (VAR) tartışmaya açtı.
1.07.2020 Futbol
Arthur Zico bombası! Geri dönüyor...
Arthur Zico bombası! Geri dönüyor... Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Arthur Zico, Türkiye'ye geri dönüş sinyali verdi.
30.06.2020 Kayserispor
Dünya kulüpler şampiyonu Real Madrid
Dünya kulüpler şampiyonu Real Madrid Japonya'nın Kashima Antlers takımını, uzatma sonunda 4-2 yenen İspanyol ekibi Real Madrid, FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nı son 3 yılda 2. kez kazandı.
19.12.2016 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Kashima Antlers ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.