Kayıp

Kayıp

Son dakika Kayıp haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kayıp gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kayıp haber sayfamızda...

Kayıp

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 37.379 kayıp haberi bulunmuştur.
Brezilya'da sel felaketi: En az 78 ölü, çok sayıda kayıp
Brezilya'da sel felaketi: En az 78 ölü, çok sayıda kayıp Eyalet Valisi Eduardo Leite, "Bu bir savaş senaryosu ve savaş sonrası tedbirlere ihtiyaç duyulacak." sözleriyle kentin durumunu savaş alanına benzetti.
6.05.2024 Dünya
75 yaşındaki kadın sır oldu! 5 gündür haber alınamıyor
75 yaşındaki kadın sır oldu! 5 gündür haber alınamıyor Eskişehir'de hayvanlarını otlatmaya çıkarttıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 75 yaşındaki kadının bulunması için başlatılan arama kurtarma çalışmaları 5 gündür sürüyor.
6.05.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
6.05.2024 Diğer
Bilirkişi raporu Edanur’un ölümünü böyle değerlendirdi: Ağır tedbirsizlik ve ilgisizlik var
Bilirkişi raporu Edanur’un ölümünü böyle değerlendirdi: Ağır tedbirsizlik ve ilgisizlik var İstanbul’da beş yaşındaki Edanur’un parkta su dolu çukura düşüp ölmesiyle ilgili İBB iştiraki İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Ali Sukas’ı yakalamak için çalışmalar sürerken, şirkette görevli bir mühendis tutuklandı.
6.05.2024 Gündem
Yargı'da Ilgaz'ı kaçıran adamın kim olduğu ortaya çıktı! Kiralık katil Nevzat
Yargı'da Ilgaz'ı kaçıran adamın kim olduğu ortaya çıktı! Kiralık katil Nevzat Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyiciyi Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, heyecanı zirveye taşıdı. Bülent'i şikayet eden Rafet ifşa oldu. Osman, Zümrüt'ün eşi Hüsnü'yü nasıl öldüreceğine karar verdi. Laçin, Yekta'ya rest çekti. Ilgaz'ı kaçıran adamın kim olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...
6.05.2024 Cadde
Brezilya’da sel ve toprak kayması: 55 ölü, 76 kayıp
Brezilya’da sel ve toprak kayması: 55 ölü, 76 kayıp Brezilya’nın güneyinde sağanak yağış, sel ve toprak kaymasına neden oldu. Yetkililer, birkaç gündür devam eden selde 55 kişinin hayatını kaybettiğini 76 kişinin ise kayıp olduğunu duyurdu. Brezilya ordusu, selden etkilenenlere yardım için havadan ve karadan faaliyetlerini sürdürüyor.
5.05.2024 Haberler
İnsanlık aranıyor!
İnsanlık aranıyor! Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası kaybolan oğlu Mustafa Batuhan Güleç’i arayan anne Sema Güleç, 2 kez dolandırıcıların eline düştü. Vicdansız dolandırıcılardan biri çaresiz kadına mezar açtırırken, diğeri oğluna yapılan büyüyü çözmek için yüklü para talep etti...
5.05.2024 Gündem
Osmanlı’da 1 Mayıs
Osmanlı’da 1 Mayıs Osmanlı’da batılılaşma hareketi işçi ve emekçi sınıflara da yansıdı. İlk 1 Mayıs kutlaması 1905 yılında İzmir’de yapıldı. 1912 yılında da İstanbul işçi yürüyüşüne sahne oldu. 1 Mayıs, Cumhuriyet döneminde de sıkıntılı bir süreçle kutlandı.
4.05.2024 Gündem
Kenya'daki sel felaketinde acı tablo: Can kaybı en az 219
Kenya'daki sel felaketinde acı tablo: Can kaybı en az 219 Doğu Afrika ülkesi Kenya'yı vuran şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde bilanço ağırlaşmaya devam ediyor. Buna göre, hayatını kaybedenlerin sayısı en az 219'a yükseldi.
4.05.2024 Dünya
Meksika'da kaybolan üç turistin cansız bedenine ulaşıldı
Meksika'da kaybolan üç turistin cansız bedenine ulaşıldı Meksika'da yetkililer, geçen hafta sonu Baja California'da kayıplara karışan iki Avustralyalı ve bir Amerikalının cansız bedenlerine ulaşıldığını açıkladı.
4.05.2024 Dünya
15 yaşındaki Damlasu her yerde aranıyor! 'Ne olur evladımı bulun!'
15 yaşındaki Damlasu her yerde aranıyor! 'Ne olur evladımı bulun!' Kars'ta 3 ay önce evinden kaçırılan 15 yaşındaki kızı Damlasu Badan'ı elinde fotoğrafı ile sokak sokak gezerek arayan Erdem Badan (47), "Ne olur evladımı bulun. Hayatından endişe ediyorum" dedi.
4.05.2024 Haberler
İngiltere’de bir dönem kapanıyor mu?
İngiltere’de bir dönem kapanıyor mu? İngiltere’de yapılan yerel seçimlerde oy sayma işlemleri sürerken, iktidardaki Muhafazakar Parti’nin ağır kayıp yaşadı.
4.05.2024 Dünya
Brezilya'da sel felaketi! 37 kişi yaşamını yitirdi, kayıplar var
Brezilya'da sel felaketi! 37 kişi yaşamını yitirdi, kayıplar var Brezilya’nın Rio Grande do Sul eyaletinde etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 37’ye, kayıp olarak bildirilenlerin sayısı ise 70’e yükseldi.
3.05.2024 Haberler
Brezilya'da sel felaketi! 37 kişi yaşamını yitirdi, kayıplar var
Brezilya'da sel felaketi! 37 kişi yaşamını yitirdi, kayıplar var Brezilya’nın Rio Grande do Sul eyaletinde etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 37’ye, kayıp olarak bildirilenlerin sayısı ise 70’e yükseldi.
3.05.2024 Dünya
Olaylı İzmir derbisi davasında sanık için istenen ceza belli oldu
Olaylı İzmir derbisi davasında sanık için istenen ceza belli oldu İzmir'de, Göztepe ile Altay arasında olayların çıktığı ve Göztepeli taraftar Mehmet Çakır'ın işaret fişeğiyle yaralandığı derbiye ilişkin davada karar çıktı.
3.05.2024 Gündem
Kenya'daki sel felaketinde bilanço ağırlaşıyor: En az 210 ölü
Kenya'daki sel felaketinde bilanço ağırlaşıyor: En az 210 ölü Doğu Afrika ülkesi Kenya'yı vuran şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde bilanço ağırlaşıyor. Buna göre, hayatını kaybedenlerin sayısı en az 210'a yükseldi, 90 kişi ise hala kayıp.
3.05.2024 Dünya
Yer:Düzce! 13 yaşındaki Hanife, yatağında ölü bulundu
Yer:Düzce! 13 yaşındaki Hanife, yatağında ölü bulundu Düzce’de, Hanife Betül Keçe (13), ailesi ile yaşadığı evde sabah yatağında ölü bulundu. Keçe'nin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonrası belli olacak.
3.05.2024 Gündem
11 gün önce ortadan kayboldular! Kayıp kuzenlerden haber var
11 gün önce ortadan kayboldular! Kayıp kuzenlerden haber var Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, 22 Nisan’da evlerinden çıktıktan sonra haber alınamayan kuzenler İhsan (13) ve Muhammed A. (15), polis tarafından Konya’da şehirlerarası otobüste bulundu.
3.05.2024 Gündem
İngiltere'de oylar sayılıyor: Yerel seçimler ulusal siyaset açısından ne ifade ediyor?
3.05.2024 Dünya
Bakan Yerlikaya açıkladı: 77 ilde yeni operasyon... Çok sayıda gözaltı var
Bakan Yerlikaya açıkladı: 77 ilde yeni operasyon... Çok sayıda gözaltı var İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 77 ilde düzenlenen Sibergöz 37 operasyonlarından 156 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
3.05.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya açıkladı: 77 ilde yeni operasyon... Çok sayıda gözaltı var
Bakan Yerlikaya açıkladı: 77 ilde yeni operasyon... Çok sayıda gözaltı var İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 77 ilde düzenlenen Sibergöz 37 operasyonlarından 156 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
3.05.2024 Gündem
Son dakika: Bakanlık duyurdu: Türkiye, İsrail ile olan ticaretini tamamen durdurdu
Son dakika: Bakanlık duyurdu: Türkiye, İsrail ile olan ticaretini tamamen durdurdu Ticaret Bakanlığı, İsrail ile ticaretin tamamen durdurulduğunu açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada "Devlet düzeyinde alınan tedbirlerin ikinci aşamasına geçilmiş, İsrail’le ilgili ihracat ve ithalat işlemleri tüm ürünleri kapsayacak şekilde durdurulmuştur." ifadeleri kullanıldı.
2.05.2024 Ekonomi
Sakarya'da vahşet! Müşteri gibi taksiye binip öldürdüler
Sakarya'da vahşet! Müşteri gibi taksiye binip öldürdüler Sakarya’da 20 gündür kayıp olarak aranan ve ağaçlık alanda toprağa gömülü halde bulunan yabancı uyruklu şahsın ölümüne ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
2.05.2024 Haberler
Brezilya’da sel felaketi: En az sekiz ölü, 21 kayıp
Brezilya’da sel felaketi: En az sekiz ölü, 21 kayıp Brezilya’nın Rio Grande do Sul eyaletini vuran şiddetli yağışların sebep olduğu selde en az sekiz kişi hayatını kaybederken, 21 kişi ise kayboldu.
2.05.2024 Dünya
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın 'Mayıs' çıkışı sonrası Galatasaray'da Okan Buruk'tan paylaşım!
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın 'Mayıs' çıkışı sonrası Galatasaray'da Okan Buruk'tan paylaşım! Süper Lig'de şampiyonluk yarışı kıran kırana devam ederken İsmail Kartal'ın Mayıs çıkışı gündem oldu. Galatasaray'da Okan Buruk'tan ise cevap niteliğinde paylaşım geldi. Öte yandan Okan Buruk ödül töreninde 'Sahada konuşacağız' ifadesini kullandı.
2.05.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Kayıp ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.