Kervansaray

Kervansaray

Son dakika Kervansaray haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kervansaray gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kervansaray haber sayfamızda...

Kervansaray

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 525 kervansaray haberi bulunmuştur.
İki kentte peş peşe kaza! 21 kişi yaralandı
İki kentte peş peşe kaza! 21 kişi yaralandı Bingöl’de minibüs ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 15 kişi yaralandı. Batman’da ise 1 tanker, 1 hafif ticari araç ve 1 otomobilin karıştığı zincirleme kazada 1'i ağır 6 kişi yaralandı.
14.04.2024 Gündem
Karadeniz’in en büyük müzesi açıldı! Bakan Ersoy: 1 ay boyunca ücretsiz
Karadeniz’in en büyük müzesi açıldı! Bakan Ersoy: 1 ay boyunca ücretsiz Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Yeni Samsun Müzesi’nin açılış törenine katıldı.
13.03.2024 Gündem
“Müzecilikte öncü ve örnek alınan bir Türkiye var”
“Müzecilikte öncü ve örnek alınan bir Türkiye var” Yeni Samsun Müzesi’nin açılışında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Yaklaşık 20 yılda müzecilik sahasında kat ettiğimiz muazzam mesafe, uluslararası alanda en saygın ödüllerle tescillenmiştir. Bugün müzecilikte öncü ve örnek alınan bir Türkiye var” dedi.
13.03.2024 Ekonomi
Genç fotoğrafçının feci ölümü! Uçurumdan düştü
Genç fotoğrafçının feci ölümü! Uçurumdan düştü Doğa gezintisinden dönerken hayatını kaybeden fotoğrafçıdan geriye ATV'si ile çekilmiş görüntüleri kaldı
5.02.2024 Gündem
Evlenecek gençlere kredi desteği! Başvuru tarihi belli oldu
Evlenecek gençlere kredi desteği! Başvuru tarihi belli oldu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na ilişkin çalışmaların tamamlandığını belirterek, "Başvuruları 15 Şubat'ta almaya başlayacağız. Başvuruları e-Devlet aracılığıyla alacağız" dedi.
4.02.2024 Ekonomi
'Rotahane Projesi' ile Erzurum'a gelen heyet, tarihi ve turistik yerleri gezdi
'Rotahane Projesi' ile Erzurum'a gelen heyet, tarihi ve turistik yerleri gezdi Türkiye’nin zengin kültürel varlıklarını tanıtmak ve bu varlıkların iç turizm bağlamında farkındalığını arttırmak amacıyla hayata geçirilen Rotahane, Erzurum’da kültür ve tarih dolu bir yolculuk yaptı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un kurucusu olduğu Rotahane’nin 66’ncı durağı olan Erzurum’da Urartulardan Osmanlılara, Selçuklulardan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş dönemine kadar birçok eser, katılımcıların büyük beğenisini kazandı.
21.01.2024 Haberler
'Rotahane Projesi' ile Erzurum'a gelen heyet, tarihi ve turistik yerleri gezdi
'Rotahane Projesi' ile Erzurum'a gelen heyet, tarihi ve turistik yerleri gezdi Türkiye’nin zengin kültürel varlıklarını tanıtmak ve bu varlıkların iç turizm bağlamında farkındalığını arttırmak amacıyla hayata geçirilen Rotahane, Erzurum’da kültür ve tarih dolu bir yolculuk yaptı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un kurucusu olduğu Rotahane’nin 66’ncı durağı olan Erzurum’da Urartulardan Osmanlılara, Selçuklulardan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş dönemine kadar birçok eser, katılımcıların büyük beğenisini kazandı.
21.01.2024 Gündem
KÜTAHYA VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN
KÜTAHYA VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN KÜTAHYA VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN RESTORASYON VEYA ONARIM KARŞILIĞI KİRALAMA İŞİ İHALE İLANI Aşağıda vasıfları yazılı olan Vakıf taşınmaz, İhale dosyasında mevcut Şartname ve Eklerinde belirtilen esaslar dahilinde Restore edilerek kullanılmak-işletilmek üzere, belirlenen kira bedelleri üzerinden artış yapılmak suretiyle "Vakıf Kültür Varlıklarının Restorasyon veya Onarım Karşılığı Kiraya Verilmesi İşlemlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik" kapsamında uzun süreli olarak (Restorasyon veya Onarım Karşılığı Kiralama) ihalesine çıkarılmıştır...
27.12.2023 Resmi İlanlar
İncesu-Yeşilhisar kültür rotası
İncesu-Yeşilhisar kültür rotası Örenşehir’deki mozaiklerden İncesu’nun Osmanlı yapılarına, Yeşilhisar kaya yerleşimlerinden, Soğanlı’nın peri bacalarına, eşsiz bir kültür yolculuğuna hazır mısınız?
18.12.2023 Arkeoloji
OKULLAR TATİL Mİ? 📢 18 ARALIK (YARIN) okullar tatil edildi mi ve kar tatili var mı? Hangi il ve ilçelerde okullar tatil edilecek?
OKULLAR TATİL Mİ? 📢 18 ARALIK (YARIN) okullar tatil edildi mi ve kar tatili var mı? Hangi il ve ilçelerde okullar tatil edilecek? Yurt genelinde etkili olan soğuk ve yağışlı hava bazı il ve ilçelerde kar yağışına neden oluyor. O il ve ilçelerde ikamet eden öğrenci ve veliler 18 Aralık (Yarın) okullar tatil mi, kar tatili var mı sorularına yanıt aramaya devam ediyor. Peki 18 Aralık (Yarın) okullar tatil edildi mi?
17.12.2023 Bilgi Rehberi
Iğdır'da kar yağışı! Okullara bir gün ara verildi
Iğdır'da kar yağışı! Okullara bir gün ara verildi Iğdır'da kar nedeniyle bazı okullarda yarın eğitime ara verildi.
17.12.2023 Gündem
Türkiye'de ilk ve tek! Ormanın içindeki türbeye gelen aç kalmıyor
Türkiye'de ilk ve tek! Ormanın içindeki türbeye gelen aç kalmıyor Bolu'da ormanlık alanda bulunan Tokadi Hayreddin Hazretleri Türbesi, manevi iklimiyle her yıl binlerce yerli ve yabancı vatandaş tarafından ilgi görüyor. Ömrünü İslam'a hizmete adayan Tokadi Hayreddin Hazretleri'nin son yıllarını geçirdiği bölgede, gelen her ziyaretçiye yemek ikram ediliyor.
10.12.2023 Gündem
Kırşehir’de 100 güvercin çalan 2 şüpheli yakalandı
Kırşehir’de 100 güvercin çalan 2 şüpheli yakalandı Kırşehir’de, 3 mahallede kümeslerden yaklaşık 100 güvercin çaldıkları belirlenen 2 şüpheli, polis tarafından yakalandı.
5.12.2023 Haberler
Kırşehir’de 100 güvercin çalan 2 şüpheli yakalandı
Kırşehir’de 100 güvercin çalan 2 şüpheli yakalandı Kırşehir’de, 3 mahallede kümeslerden yaklaşık 100 güvercin çaldıkları belirlenen 2 şüpheli, polis tarafından yakalandı.
5.12.2023 Gündem
İki lise öğrencisi alkollü sürücü kurbanı! Geriye aldığı ödül kaldı...
İki lise öğrencisi alkollü sürücü kurbanı! Geriye aldığı ödül kaldı... Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı kazada ölen lise öğrencileri Emre Çakıl (17) Denizli'de arkadaşı İklim Göksu Dönmez (17) ise Uşak'ta toprağa verildi.
15.10.2023 Gündem
Otomobilin çarptığı iki genç hayatını kaybetti! Alkollü sürücü kaçtı
Otomobilin çarptığı iki genç hayatını kaybetti! Alkollü sürücü kaçtı Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, yolun karşısına geçmek isteyen İklim Göksu Dönmez (17) ile aynı yaşlardaki bir kişi, otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.
15.10.2023 Gündem
Han İsminin Anlamı Nedir? Han Ne Demek, Hangi Anlama Gelir?
Han İsminin Anlamı Nedir? Han Ne Demek, Hangi Anlama Gelir? İsimler içerdikleri anlamlar ile güzel ve özel olmaktadır. Bu sebeple isim seçilirken öncelikle içerdikleri anlamlar araştırmaktadır. Bu sebeple bu yazımızda sizlerle eski Türkçeden günümüze kadar ulaşmış olan isimlerden birisi olan Han isminin anlamı hakkında bilgileri derledik.
25.09.2023 Eğitim
Emine Erdoğan: Türkiye dünyanın vicdanı olmayı sürdürüyor
Emine Erdoğan: Türkiye dünyanın vicdanı olmayı sürdürüyor ABD'de Türkevi’nde düzenlenen “Sosyal Refahın Adil Dağılımı” temalı programa katılan Emine Erdoğan, "Varisi olduğu köklü miras çerçevesinde devletimiz, bugün de dünyanın vicdanı olmayı sürdürmektedir" dedi.
21.09.2023 Gündem
Kuşadası’nda hayat sokakta!
Kuşadası’nda hayat sokakta! Kuşadası Sokak Festivali ilgi gördü. Belediye Başkanı Günel, “Müzik, sanat, lezzet ve eğlence dolu bir haftasonu geçireceğiz” dedi
29.07.2023 Ege
Hem öğrenip hem eğleniyorlar
Hem öğrenip hem eğleniyorlar Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nin sürdürdüğü Benim Mahallem projesi kapsamında düzenlenen Cankurtaran Yaz Kampı yeni sezona merhaba dedi.
8.07.2023 Ege
Ege’nin iki yakasını birleştirdi
Ege’nin iki yakasını birleştirdi Kuşadası Belediyesi ve Giritliler Federasyonu (GİRİTFED) tarafından bu yıl 11. kez düzenlenen Uluslararası Giritliler Festivali’nin ikinci günü birbirinden renkli etkinliklere sahne oldu.
26.06.2023 Ege
Lütfi Suyolcu unutulmadı
Lütfi Suyolcu unutulmadı 16 Mayıs 1995 tarihinde evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Kuşadası’nın eski belediye başkanlarından Mustafa Lütfi Suyolcu, ölümünün 28’inci yılında unutulmadı.
18.05.2023 Ege
‘Sağlık ve mutluluk getirsin’
‘Sağlık ve mutluluk getirsin’ Kuşadası’nda ilçe protokolü vatandaşla bayramlaştı.
22.04.2023 Ege
Kapadokya’nın gözdesi Selime Katedrali'nde bahar yoğunluğu
Kapadokya’nın gözdesi Selime Katedrali'nde bahar yoğunluğu Aksaray'da bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte Selime Katedrali'nde ve Ihlara Vadisi'nde turist yoğunluğu yaşanıyor. Çoğunluğu Endonezyalı ve Hindistanlı olmak üzere Rusya'dan, Çin'den ve Avrupa’dan birçok turist geliyor.
19.04.2023 Gündem
Otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybetti! Genç kadının kimliği belli oldu
Otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybetti! Genç kadının kimliği belli oldu Kocaeli’nin Gebze ilçesinde önceki akşam otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden ve kimliği tespit edilemeyen kadının Eylem Tavşan (30) olduğu belirlendi.
18.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kervansaray ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.