Kesti

Kesti

Son dakika kesti haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kesti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kesti haber sayfamızda...

Kesti

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 18.839 kesti haberi bulunmuştur.
SON DAKİKA: Panathinaikos'tan Fatih Terim kararı! 'Başkanla görüştü ve oyunculara iletti'
SON DAKİKA: Panathinaikos'tan Fatih Terim kararı! 'Başkanla görüştü ve oyunculara iletti' Yunanistan şampiyonluk turunda AEK'ya deplasmanda 3-0 yenilerek şampiyonluk yarışında büyük darbe alan Panathinaikos'ta Fatih Terim'in geleceği netlik kazanıyor. Panathinaikos Başkanı Giannis Alafouzos ile Fatih Terim'in geçtiğimiz günlerde görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.
26.04.2024 Dünyadan Futbol
Survivor'da Aleyna ve Sercan dans etti! O anlar gündem oldu
Survivor'da Aleyna ve Sercan dans etti! O anlar gündem oldu Survivor All Star'ın çok konuşulan yarışmacılarından biri olan Aleyna Kalaycıoğlu, bu sefer Sercan Yıldırım ile gündeme geldi. Yarışmanın yayınlanan son bölümün, Sercan ve Aleyna arasında yaşanan dans damga vurdu. Sercan’ın Yunus Emre’yi uyarıp Aleyna ile dans etmesi sosyal medyada tepki topladı.
26.04.2024 Cadde
Mars'ta 'örümcekler' görüldü! Uzay aracı yakaladı, eşi benzeri yok
Mars'ta 'örümcekler' görüldü! Uzay aracı yakaladı, eşi benzeri yok Avrupa Uzay Ajansı'na ait uzay aracı tarafından 'Kızıl Gezegen'de yakalanan görüntüler nefes kesti. Uzmanlar, 'eşi benzeri olmayan' fenomenin ne olduğuna dair açıklama getirdi.
26.04.2024 Dünya
'Survivor All Star'da takım değişikliği! Ödül oyunu nefes kesti
'Survivor All Star'da takım değişikliği! Ödül oyunu nefes kesti Survivor All Star'da adaya veda eden son isim Berna Canbeldek olmuştu. Acun Ilıcalı takımlardaki kadın sayılarının dezavantaj olduğunu söyleyerek Kırmızı takımdan bir yarışmacının Mavi takıma geçmesini istedi. Ödül oyunu dişe diş mücadeleye sahne oldu. İşte detaylar...
26.04.2024 Cadde
PFDK'dan 4 Süper Lig kulübüne para cezası
PFDK'dan 4 Süper Lig kulübüne para cezası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş'a 312 bin TL, Trabzonspor'a 440 bin TL, MKE Ankaragücü'ne 432 bin TL ve Kayserispor'a 112 bin TL para cezası kesti.
25.04.2024 Süper Lig
Vücudu 'alkol' üretiyor! Eşi benzeri yok: Polis ceza yazınca ortaya çıktı
Vücudu 'alkol' üretiyor! Eşi benzeri yok: Polis ceza yazınca ortaya çıktı Polis tarafından yasal sınırın çok üzerinde içki içtiği gerekçesiyle üst üste ceza yazıldı. Ancak aslında içki içmemişti bile, bir süre sonra son derece nadir görülen bir rahatsızlığı olduğunu ve 'vücudunun alkol' ürettiğini keşfetti.
24.04.2024 Dünya
'Taş Kağıt Makas'ta heyecan dorukta! 'Artık sıra gerçek suçluların hak ettikleri cezayı almalarında'
'Taş Kağıt Makas'ta heyecan dorukta! 'Artık sıra gerçek suçluların hak ettikleri cezayı almalarında' 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', yeni bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 8’inci bölümünde, Umut’un Harun Yakar ve Kadri Palaz’ı köşeye sıkıştırdığı anlar izleyiciyle buluşacak.
24.04.2024 Cadde
Hadise söz kesti! 'Hep ellerinizi sımsıkı tutun'
Hadise söz kesti! 'Hep ellerinizi sımsıkı tutun' Son dönemde özel hayatıyla magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren 38 yaşındaki ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz, yakın arkadaşlarının söz yüzüklerini kesti. Sevilen isim o anları sosyal medya hesabından sevenlerinin beğenisine sundu.
24.04.2024 Cadde
Almanya’dan 6 beklenti!
Almanya’dan 6 beklenti! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier arasındaki görüşmenin gündeminde Avrupa Birliği dosyaları öne çıkıyor.
24.04.2024 Gündem
Antalya'da sahilde güneşlenen turistin öldüğü belirlendi
Antalya'da sahilde güneşlenen turistin öldüğü belirlendi Antalya Alanya'da Belarus uyruklu bir turist güneşlenirken hayatını kaybetti. Hareketsiz yatan turist yetkililere ihbar edildi ve kontrol sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.
23.04.2024 Gündem
Türk Yıldızları nefesleri kesti! Akın akın gelen insanlar sahilleri doldurdu
Türk Yıldızları nefesleri kesti! Akın akın gelen insanlar sahilleri doldurdu Türk Yıldızları yaptığı gösteri ile nefesleri kesti! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Antalya'da binler toplandı ve müthiş gösteri gerçekleşti. İşte o kareler...
23.04.2024 Gündem
Bekçi ve boksör arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim
Bekçi ve boksör arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bekçi ile pitbull cinsi köpeği ağızlıksız çocuk parkında dolaştırdığını iddia ettiği boksör arasında kavga çıktı. Bekçi sağ elini ısıran köpeğe yerden aldığı sopayı savurdu. Bunun üzerine boksör eline geçirdiği o sopayla bekçi ve arkadaşının kafasına vurdu.
23.04.2024 Haberler
Milli boksör ve bekçi arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim
Milli boksör ve bekçi arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bekçi ile pitbull cinsi köpeği ağızlıksız çocuk parkında dolaştırdığını iddia ettiği boksör arasında kavga çıktı. Bekçi sağ elini ısıran köpeğe yerden aldığı sopayı savurdu. Bunun üzerine boksör eline geçirdiği o sopayla bekçi ve arkadaşının kafasına vurdu.
23.04.2024 Gündem
Almanya Cumhurbaşkanı'ndan Türkiye açıklaması! "Türkler ülkemizin inşasına yardımcı oldu"
Almanya Cumhurbaşkanı'ndan Türkiye açıklaması! "Türkler ülkemizin inşasına yardımcı oldu" İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya gelen Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'den Türkiye açıklaması. Steinmeier "Türkler ülkemizin inşasına yardımcı oldu" dedi.
22.04.2024 Gündem
Türk Yıldızlarının provası bile nefes kesti
Türk Yıldızlarının provası bile nefes kesti Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda gerçekleştirecekleri gösteri öncesi Antalya'da son prova uçuşlarını gerçekleştirdi.
22.04.2024 Haberler
Canını hiçe saydı, drift atan otomobilin üzerine atladı
Canını hiçe saydı, drift atan otomobilin üzerine atladı Edirne’de bir araya gelen Trakya’daki modifiyeli otomobilseverlerin gösterisi sırasında bir vatandaş canını hiçe sayarak drift atan otomobilin üzerine atladı, yürekleri ağza getirdi.
22.04.2024 Haberler
Yenilmez armada Bayer Leverkusen'de tarih yazan Türk: Devin Özek
Yenilmez armada Bayer Leverkusen'de tarih yazan Türk: Devin Özek Bundesliga'da 128 yıl sonra şampiyonluk ipini göğüsleyip bir ilki gerçekleştiren Bayer Leverkusen'de Xabi Alonso ve Türk asıllı yardımcısı Devin Özek tarihe adını altın harflerle yazdırdı.
22.04.2024 Almanya Bundesliga
Denizlispor'da büyük kriz! Futbolcular, başkana ulaşamıyor
Denizlispor'da büyük kriz! Futbolcular, başkana ulaşamıyor TFF 3. Lig'e düşen Denizlispor'da büyük kriz yaşanıyor. Futbolculardan Gökhan Süzen, verilen sözlerin tutulmadığını ve çeklerin karşılıksız çıktığını ifade etti. Gökhan Süzen kulüp yöneticilerine ve başkana ulaşamadıklarını ifade etti.
22.04.2024 3.Lig
Galatasaray, Pendikspor engeline takılmadı! Süper Lig'de haftayı lider kapattı
Galatasaray, Pendikspor engeline takılmadı! Süper Lig'de haftayı lider kapattı Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Galatasaray, Pendikspor engelini 4-1'lik skorla geçti.
22.04.2024 Galatasaray
Sultanlar Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe! Eczacıbaşı'na set vermedi
Sultanlar Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe! Eczacıbaşı'na set vermedi Vodafone Sultanlar Ligi play-off final serisi 5'inci maçında Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i konuk etti. Büyük heyecana sahne olan final maçında sarı-lacivertliler rakibine set vermedi ve şampiyonluğa ulaştı.
21.04.2024 Voleybol
Nefes kesen bölüm
Nefes kesen bölüm Kanal D’de her çarşamba heyecan dolu sahnelerin yer aldığı ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun son bölümü nefes kesti.
19.04.2024 Cadde
'Taş Kağıt Makas' nefes kesti! Rıza ve Fecir karşı karşıya
'Taş Kağıt Makas' nefes kesti! Rıza ve Fecir karşı karşıya Kanal D’nin, sevilen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', aksiyon dolu bir bölümle ekrana geldi. Umut’un hem babası hem de kendisi için sürdürdüğü adalet savaşında dengeler sürekli değişirken; heyecanın bir an bile dinmediği 7’nci bölüm izleyicilerin beğenisini topladı.
18.04.2024 Cadde
Rodri: Sahada yalnızca bir takım vardı
Rodri: Sahada yalnızca bir takım vardı Real Madrid'e penaltılarla elenen Manchester City'de sahanın başarılı isimlerinden Rodri maç sonrası açıklamalarda bulundu.
18.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Frankfurt, Barış Alper Yılmaz için kesenin ağzını açtı! Dev rakam
Frankfurt, Barış Alper Yılmaz için kesenin ağzını açtı! Dev rakam Bu sezon Galatasaray'da başarılı bir performans ortaya koyan ve Avrupa'dan birçok kulübün transfer listesinde yer alan Barış Alper Yılmaz'a yeni bir talip daha çıktı.
18.04.2024 Galatasaray
Beşiktaşlı futbolculardan Samet Aybaba'ya tepki! 'Çürümüş bir takımımız var' demişti
Beşiktaşlı futbolculardan Samet Aybaba'ya tepki! 'Çürümüş bir takımımız var' demişti Beşiktaş Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba oyunculara yönelik "6. kez hoca değiştirdiniz, helal olsun. Çürümüş bir takımımız var" ifadelerini kullanmıştı. Siyah-beyazlı futbolculardan Aybaba'nın bu beyanatına tepki geldi.
18.04.2024 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Kesti ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.