Kardashian'dan seksi elbise
Kardashian'dan seksi elbise Ne yapsa olay olan Kim Kardashian hamileyken tercih ettiği dar elbiselerle her seferinde adından söz ettirmeyi başarıyor.
6.07.2020 Hamilelik
Kim Kardashian dar elbiselerden vazgeçmiyor
Kim Kardashian dar elbiselerden vazgeçmiyor Kim Kardashian Kourtney Kardashian ve Caitlyn Jenner ile yemeğe giderken giydiği elbiseyle yine gündem oldu. Kardashian hamileliği gittikçe ilerlese de dar kıyafetlerden vazgeçmiyor.
6.07.2020 Hamilelik
Kim Kardashian dar elbiseden vazgeçmiyor
Kim Kardashian dar elbiseden vazgeçmiyor 34 yaşındaki hamile yıldız Kim Kardashian dar elbiselerden vazgeçmiyor. Eşiyle Malibu'da görüntülenen Kardashian'ın karnının da iyice çıktığı belli oluyor.
6.07.2020 Hamilelik
Kim Kardashian First Lady olma yolunda
Kim Kardashian First Lady olma yolunda Kanye West 2020 yılı başkanlık yarış için aday olduğunu açıklayınca tüm magazin gündemi sarsıldı. Bu haberin yanı sıra Kardashian terchi ettiği kıyafet de olay oldu.
31.08.2015 Moda
Kim Kardashian'ın hamile kıyafetleri
Kim Kardashian'ın hamile kıyafetleri Hamileyken de seksiliğinden ve dekoltesinden ödün vermeyen Kim Kardashian'ın hamileyken tercih ettiği kıyafetler...
22.07.2015 Stil
Kim Kardashian'ın hamile stili
Kim Kardashian'ın hamile stili Her yaptığı olay olan Kim Kardashian hamileliğinde tercih ettiği kıyafetlerle de gündem olmaya devam ediyor. Eşiyle yemeğe giderken görüntülendiği elbisesi yine dekoltesiyle dikkat çekti.
6.07.2020 Hamilelik