Kırmızı Kod

Kırmızı Kod

Son dakika kırmızı kod haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kırmızı kod gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kırmızı kod haber sayfamızda...

Kırmızı Kod

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 791 kırmızı kod haberi bulunmuştur.
Bakımevinde kan donduran olay! Şoke eden ifade ortaya çıktı
Bakımevinde kan donduran olay! Şoke eden ifade ortaya çıktı İstanbul Büyükçekmece’de, bir engelli bakımevinde hastaya şiddet uygulayan Nuri C. ile o anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden Melek P.'nin savcılık ifadeleri ortaya çıktı.
25.07.2023 Haberler
Bakımevinde kan donduran olay! Şoke eden ifade ortaya çıktı
Bakımevinde kan donduran olay! Şoke eden ifade ortaya çıktı İstanbul Büyükçekmece’de, bir engelli bakımevinde hastaya şiddet uygulayan Nuri C. ile o anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden Melek P.'nin savcılık ifadeleri ortaya çıktı.
25.07.2023 Gündem
Sel Karadeniz'i yuttu! Peş peşe uyarılar geldi
Sel Karadeniz'i yuttu! Peş peşe uyarılar geldi Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının arından sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış Zonguldak, Bartın,Karabük başta olmak üzere birçok kent vurdu. Etkili olan sağanak yağış nedeniyle Karabük-Zonguldak karayolunda heyelan meydana geldi. Öte yandan Meteoroloji yarın için de 10 kentte alarm verdi. Bakan Yerlikaya ve Bakan Tunç Bartın'a gidiyor.
9.07.2023 Gündem
Son dakika: Meteoroloji'den 16 il için uyarı
Son dakika: Meteoroloji'den 16 il için uyarı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava tahmin raporunu yayımladı. MGM tarafından bugün 16 il için sarı ve turuncu kodlu kuvvetli yağış uyarısı yapılırken, vatandaşların yaşanabilecek sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olması istendi.
5.06.2023 Gündem
Kastamonu’da sel tehlikesi: İnebolu ilçesi boşaltılıyor
Kastamonu’da sel tehlikesi: İnebolu ilçesi boşaltılıyor Kastamonu’nun İnebolu ilçe merkezinden geçen Söke Çayı’nda su seviyesinin yükselmesiyle çayın etrafında bulunan bodrum ve giriş katta oturanlar ile araçların tahliyesine başlandı.
5.06.2023 Haberler
Kastamonu’da sel tehlikesi: İnebolu ilçesi boşaltılıyor
Kastamonu’da sel tehlikesi: İnebolu ilçesi boşaltılıyor Kastamonu’nun İnebolu ilçe merkezinden geçen Söke Çayı’nda su seviyesinin yükselmesiyle çayın etrafında bulunan bodrum ve giriş katta oturanlar ile araçların tahliyesine başlandı.
5.06.2023 Gündem
'Ege'de savaş' diye sundular! 4 dakika 44 saniyelik 'şok' görüntü
'Ege'de savaş' diye sundular! 4 dakika 44 saniyelik 'şok' görüntü Yunan gazetesinin yayınladığı video kaydı, bir ay önce Didim'le Bulamaç Adası arasında çekildi. Ancak olayın bir de Türkiye tarafından çekilen görüntüsü vardı.
2.02.2023 Dünya
The Economist: Türkiye küçük Yunan adasını ele geçirebilir mi?
The Economist: Türkiye küçük Yunan adasını ele geçirebilir mi? Yunan ana karasına 580 kilometre uzaklıktaki adanın yeni bir parlama noktası olabileceğini kaydeden İngiliz dergisi, "Ancak her şey yolunda değil. Daniolos adlı savaş gemisi adanın etrafında devriye geziyor. Birkaç askeri kamyon limanı gözetliyor" dedi.
16.01.2023 Dünya
Miçotakis apar topar Gavda'da! Yunanistan'da yer yerinden oynuyor
Miçotakis apar topar Gavda'da! Yunanistan'da yer yerinden oynuyor Gözünü Türkiye'deki seçimlere diken Yunan medyasında iki ülkenin aynı ay sandığa gidebileceği yazıldı. Miçotakis ise, tam 26 yıl sonra ıssız adayı ziyaret eden ilk başbakan oluyor. Girit'in güneyindeki küçük adacık Gavda'ya gidişin nedeni ise, Türkiye.
5.01.2023 Dünya
'Türkiye'nin en büyük savaş gemisi kolay hedef'
'Türkiye'nin en büyük savaş gemisi kolay hedef' TCG Anadolu için 'fazlasıyla büyük' ve 'ıskalamak mümkün değil' gibi skandal ifadelere yer veren Yunan medyasının bir diğer odak noktası, Türkiye ve Yunanistan'da bu yıl gerçekleşecek seçimler. Kathimerini, "Erdoğan seçimi kazanacak mı?" diye sordu.
3.01.2023 Dünya
Yunanistan hayal gördü! 'Ankara ateşle oynuyor'
Yunanistan hayal gördü! 'Ankara ateşle oynuyor' ABD Dışişleri Bakanlığı'nın açıklamasını skandal başlıklarla sunan Yunan basını, Washington'ın desteğini arkasına alan yorumlara yer verdi: 'Türkiye Girit'in kara sularının genişletilmesinden korkuyor.'
30.12.2022 Dünya
Tahrik turunun son durağı Türkiye sınırı oldu!
Tahrik turunun son durağı Türkiye sınırı oldu! Girit Adası çevresinde kara sularını 12 mile çıkarma planına Ankara'nın 'Casus Belli' diyerek kırmızı çizgi çekmesi, Yunanistan'ı sarstı. Girit'ten başlayarak Türkiye'nin dibindeki adaları gezen Yunan Genelkurmay Başkanı Floros, bugün Meriç Nehri üstünde poz verdi. ABD ordusu ise, resmi internet sitesinden yeni bir fotoğraf paylaştı.
29.12.2022 Dünya
'Aralıksız teyakkuz: Kırmızı kod!' Yunan medyası kendini aştı: NATO gafil avlandı
'Aralıksız teyakkuz: Kırmızı kod!' Yunan medyası kendini aştı: NATO gafil avlandı Son günlerde gündemden düşmeyen kilit Gavda Adası'yla birlikte Kaş'ın karşısında yer alan Meis ve Çamada'yı ziyaret eden Yunan Genelkurmay Başkanı, sürekli teyakkuz emri verdi. Gerilimin bir kez daha 'kırmızı'ya çıktığını yazan Yunan medyası ise, NATO'nun gafil avlandığını savundu.
28.12.2022 Dünya
Son dakika | Devlet Bahçeli'den asgari ücret mesajı: Memnuniyetle karşılıyoruz
Son dakika | Devlet Bahçeli'den asgari ücret mesajı: Memnuniyetle karşılıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2023 seçimlerindeki adaylığıyla ilgili MHP lideri Bahçeli partisinin grup toplantısında net mesajlar verdi. Marmaris'te yaşanan orman yangını sonrası idam tartışmalarını yararlı gördüklerini belirten Bahçeli, kanun teklifi gelirse destek olacaklarını ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünkü asgari ücret açıklamalarını memnuniyetle karşıladıklarını söyleyen Bahçeli, 'Milletimizin lehine olacak her kararında yanında duracağımızın teminatını veriyoruz.' dedi.
28.06.2022 Siyaset
Saniyeler içinde köprüler yıkıldı
Saniyeler içinde köprüler yıkıldı Kırmızı kod verilen Bartın, Kastamonu, Zonguldak ve çevresinde derelerin taşmasıyla yollar göle döndü, ev ve işyerlerini su bastı. Saniyeler içinde köprüler yıkıldı. Bir yıl önce kâbusu yaşayan Bozkurt yine selle boğuştu.
28.06.2022 Gündem
Sel suları 2 köprüyü yıktı, evleri su bastı
Sel suları 2 köprüyü yıktı, evleri su bastı Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde şiddetli yağışın etkisiyle taşan sel suları 2 köprüyü yıktı, bir mahallede ise evleri sel suları bastı.
27.06.2022 Haberler
Kırmızı kodlu alarm! İş yerlerini açmayın, üst katlara çıkın
Kırmızı kodlu alarm! İş yerlerini açmayın, üst katlara çıkın AFAD ile Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından kırmızı kod uyarısı yapılan Kastamonu’da sabah saatlerinde çay ve dereler taşmaya başladı. İnebolu ilçe merkezinden geçen çayın taşma noktasına gelmesinden ötürü iş yerlerinin açılmaması ve giriş ile birinci katta oturan vatandaşlarında üst katlara çıkması uyarısı yapıldı. Bölgeyle ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan da açıklama geldi.
27.06.2022 Haberler
Kırmızı alarm! Kastamonu’da çay ve dereler taşmaya başTI
Kırmızı alarm! Kastamonu’da çay ve dereler taşmaya başTI AFAD ile Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından kırmızı kod uyarısı yapılan Kastamonu’da sabah saatlerinde çay ve dereler taşmaya başladı. İnebolu ilçe merkezinden geçen çayın taşma noktasına geldi. Bölgeyle ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan da açıklama geldi.
27.06.2022 Gündem
Karadeniz'de sel suları evleri sarıyor! En kritik saatler
Karadeniz'de sel suları evleri sarıyor! En kritik saatler AFAD ile Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından kırmızı kod uyarısı yapılan Kastamonu, Bartın, Sinop ve Zonguldak'ta şiddetli yağış etkili oluyor. Çay ve derelerin taştığı bölgede, binaların giriş katlarını su basarken, bölge halkı da üst katlara çıkmaları konusunda uyarıldı. Öte yandan tahliyelerle ilgili de dikkat çeken bir görüntü paylaşıldı. 5 Bakan sel bölgesine gitti. İşte peş peşe gelen kritik açıklamalar...
27.06.2022 Gündem
Kastamonu'da beklenen şiddetli yağış öncesi kriz masası oluşturuldu
Kastamonu'da beklenen şiddetli yağış öncesi kriz masası oluşturuldu İçişleri Bakanlığına bağlı Afet ve Acil Durumu Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından, meteorolojik anlamda kırmızı kod uyarısı yapılan Kastamonu'da 00.00-23.59 saatleri arasında etkili olması beklenen şiddetli yağış öncesi tüm kurumların katılımıyla kriz masası oluşturuldu
26.06.2022 Gündem
6 kent için kırmızı alarm! Şehirde araçlar suya gömüldü
6 kent için kırmızı alarm! Şehirde araçlar suya gömüldü Geçen yıl sel felaketinin yaşandığı Batı Karadeniz'de kırmızı alarm. Bartın, Kastamonu ve Sinop güne sağanakla başladı. Bazı bölgelerde sağanakla birlikte dereler taşarken Zonguldak'taki yedi emin deposunda bulunan araçlar suya gömüldü. AFAD bölgede son durumu aktardı ve ilgili birimlerin teyakkuza geçtiğini bildirdi. Bakan Soylu'dan uyarıları dikkate alın hatırlatması geldi. Öte yandan Bartın'da, etkisini arttırması beklenen yağmur yağışı nedeniyle hamile ve engelli kamu çalışanlara idari izin verildi. İşte detaylar...
26.06.2022 Gündem
Etna'da bu yılın ilk patlaması
Etna'da bu yılın ilk patlaması İtalya'nın Sicilya adasında bulunan Etna yanardağı, yeniden faaliyete geçerek 2022'nin ilk patlamasını gerçekleştirdi.
12.02.2022 Dünya
Avrupa'nın en aktif yanardağı Etna bir kez daha lav püskürttü
Avrupa'nın en aktif yanardağı Etna bir kez daha lav püskürttü İtalya'nın Sicilya Adası'nda bulunan Etna Yanardağı yeniden faaliyete geçerek, lav ve kül püskürttü. Üç bin 330 metre yüksekliğindeki Etna, Avrupa'nın en büyük ve en aktif yanardağı olarak biliniyor.
11.02.2022 Dünya
41 saatlik yağış, evleri su altında bıraktı
41 saatlik yağış, evleri su altında bıraktı Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğünün kırmızı kod ile uyarıda bulunduğu Antalya’nın Finike ilçesinde 41 saatlik yağış sonrası zemin kattaki birçok daire sular altında kaldı.
31.12.2021 Gündem
Antalya'da son 3 yılın yağış rekoru kırıldı
Antalya'da son 3 yılın yağış rekoru kırıldı Meteoroloji'nin 3 ilçesini kırmızı, kent merkezini ise turuncu kodla uyardığı Antalya'da son 3 yılın yağış rekoru kırıldı. 2018 yılında metrekareye 490 kilogram yağışın düştüğü Kemer ilçesine bağlı Ovacık köyüne metrekareye 421 kilogram yağmur yağdı.
31.12.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kırmızı Kod ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.