Kızkalesi

Kızkalesi

Son dakika kızkalesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kızkalesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kızkalesi haber sayfamızda...

Kızkalesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 226 kızkalesi haberi bulunmuştur.
Kar uyarısı bile var! Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu paylaştı
Kar uyarısı bile var! Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu paylaştı Meteoroloji tarafından yeni hava durumu tahmin raporu yayımlandı. Sağanak yağışın pazar günü de yurt genelinde etkili olması bekleniyor. Birçok ile sarı kodlu uyarı verilirken sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.
4.05.2024 Gündem
Oyunu kullanan vatandaşlar sahillere akın etti
Oyunu kullanan vatandaşlar sahillere akın etti Mersin'de oy kullandıktan sonra sahile akın edenler, güneşli havanın keyfini çıkardı.
31.03.2024 Haberler
Oyunu kullanan vatandaşlar sahillere akın etti
Oyunu kullanan vatandaşlar sahillere akın etti Mersin'de oy kullandıktan sonra sahile akın edenler, güneşli havanın keyfini çıkardı.
31.03.2024 Gündem
Yüzlercesi kıyıya vurdu: Ölüsüne bile dokunmayın
Yüzlercesi kıyıya vurdu: Ölüsüne bile dokunmayın Merdin'in Erdemli ve Silifke ilçeleri sahillerine çok sayıda denizanası ölüsü vurdu.
14.03.2024 Gündem
Sahilde şaşkına çeviren görüntü: Deniz suyu çekilince kıyıya çıkıyor
Sahilde şaşkına çeviren görüntü: Deniz suyu çekilince kıyıya çıkıyor Türkiye'nin turizm merkezlerinden Mersin'de geçtiğimiz haftalarda yoğun bir şekilde kıyıya vuran denizanaları, son günlerde tekrar artmaya başladı.
13.03.2024 Haberler
Sahil'de şaşkına çeviren görüntü: Deniz suyu çekilince kıyıya çıkıyor
Sahil'de şaşkına çeviren görüntü: Deniz suyu çekilince kıyıya çıkıyor Türkiye'nin turizm merkezlerinden Mersin'de geçtiğimiz haftalarda yoğun bir şekilde kıyıya vuran denizanaları, son günlerde tekrar artmaya başladı.
13.03.2024 Gündem
'Bu türler zehirli, kesinlikle dokunmayın' uyarısı gelmişti! Flaş gelişme
'Bu türler zehirli, kesinlikle dokunmayın' uyarısı gelmişti! Flaş gelişme Türkiye'nin turizm merkezlerinden Mersin'de sahil kenarlarını dolduran zehirli denizanaları belediye ekipleri tarafından toplanmaya başlandı.
26.02.2024 Gündem
Denizanaları denizleri bastı! Marmara ve Akdeniz’de su ısındı, kirlilik arttı...
Denizanaları denizleri bastı! Marmara ve Akdeniz’de su ısındı, kirlilik arttı... Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı deniz suyunu da ısıttı. Buna kirlilik de eklenince Marmara Denizi’ni denizanaları bastı. Uzmanlar, bu istilanın yeni bir müsilaj dalgasının habercisi olduğunu belirtirken, Marmara’da kirliliğin azaltılması uyarısı yapıyor.
26.02.2024 Gündem
Sahilde şaşırtan manzara! 'İnşallah bir şeyin habercisi değildir'
Sahilde şaşırtan manzara! 'İnşallah bir şeyin habercisi değildir' Önemli turizm merkezlerinden Mersin’de zehirli iğneleri bulunan denizanası kabusu yaşanmaya başladı.
25.02.2024 Haberler
Sahilde şaşırtan manzara! 'İnşallah bir şeyin habercisi değildir'
Sahilde şaşırtan manzara! 'İnşallah bir şeyin habercisi değildir' Önemli turizm merkezlerinden Mersin’de zehirli iğneleri bulunan denizanası kabusu yaşanmaya başladı.
25.02.2024 Gündem
Yüzlercesi kıyıya vurdu! 'Tepsi' büyüklüğünde denizanaları tedirgin etti
Yüzlercesi kıyıya vurdu! 'Tepsi' büyüklüğünde denizanaları tedirgin etti Son birkaç gündür Doğu Akdeniz’i saran denizanaları, Mersin’in Erdemli ve Silifke sahillerine kadar indi. Silifke ve Erdemli ilçelerinde özellikle de turizmin merkezi Kızkalesi’nde ölü olarak sahile vuran denizanaları, tedirginliğe neden oluyor.
24.02.2024 Gündem
Bunları yapmadan Mersin’den dönmeyin
Bunları yapmadan Mersin’den dönmeyin Mersin tarihi ve turistik merkezlerinde her yıl on binlerce kişiyi ağırlıyor. Mersin’e gittiğinizde yapmadan dönmeyeceğiniz birçok şey var.
29.10.2023 Gündem
Kan donduran cinayet! Babasını boğarak öldürdü
Kan donduran cinayet! Babasını boğarak öldürdü Mersin’de uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen Ertuğrul Saygun (29), evde babası Ali Saygun'u boğarak öldürdü. Cinayet şüphelisi Saygun, memleketi Gaziantep’te yakalandı.
23.10.2023 Gündem
Doğu Akdeniz'i göçmen çayırı sarmaya başladı
Doğu Akdeniz'i göçmen çayırı sarmaya başladı Doğu Akdeniz'de istilacı balıklardan sonra, yerli deniz çayırlarının yerini Halophıla Stıpulacea olarak bilinen Kızıldeniz göçmeni deniz çayırı aldı.
27.07.2023 Gündem
Bakan Nebati: Türkiye Yüzyılı'nda güçlü büyümeye devam edeceğiz
Bakan Nebati: Türkiye Yüzyılı'nda güçlü büyümeye devam edeceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Mersin İş Dünyası Buluşması'nde önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati, Türkiye'nin makroekonomik görünümüne ilişkin enflasyon ve büyüme performansı ile ilgili önemli bilgiler verdi.
2.05.2023 Haberler
Bakan Nebati: Türkiye Yüzyılı'nda güçlü büyümeye devam edeceğiz
Bakan Nebati: Türkiye Yüzyılı'nda güçlü büyümeye devam edeceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Mersin İş Dünyası Buluşması'nde önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati, Türkiye'nin makroekonomik görünümüne ilişkin enflasyon ve büyüme performansı ile ilgili önemli bilgiler verdi.
2.05.2023 Ekonomi
Bakan Nebati: "5 yıl içerisinde 6 milyon İstanbulluyu güvenli yuvalara kavuşturmuş olacağız"
Bakan Nebati: "5 yıl içerisinde 6 milyon İstanbulluyu güvenli yuvalara kavuşturmuş olacağız" Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul'da yüzyılın dönüşümünü başlatacak adımları attıklarını belirterek, "Avrupa yakasındaki rezerv alanlarımızda 500 bin, Asya yakasındaki rezerv alanlarımızda 500 bin konut yapmayı hedefliyoruz. Buralara taşıyacağımız nüfusla büyük oranda seyrelteceğimiz mevcut yerleşim yerlerinde de 500 bin konutu yerinde dönüştürmeyi planlıyoruz. Her yıl 300 bin, 5 yılda toplam 1.5 milyon yeni konutla, en az 6 milyon İstanbulluyu güvenli yuvalara kavuşturmuş olacağız" dedi.
25.04.2023 Ekonomi
Kızkalesi’nde deniz 100 metre çekildi
Kızkalesi’nde deniz 100 metre çekildi Mersin’in Erdemli ilçesindeki UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi’ndeki Kızkalesi sahilinde deniz suyu çekildi.
23.02.2023 Gündem
Kızkalesi'nde deniz suyu 100 metre çekildi
Kızkalesi'nde deniz suyu 100 metre çekildi Mersin'in tatil beldesi Kızkalesi'nde deniz suyu yaklaşık 100 metre çekildi. Geçen hafta Anamur ve Bozyazı'da çekilen deniz suyu ise yükselip tekrar eski seviyesine ulaştı.
22.02.2023 Haberler
Otomobilinin depremde kırılan camlarını çuvalla kapatıp Hatay’dan Mersin'e gitti
Otomobilinin depremde kırılan camlarını çuvalla kapatıp Hatay’dan Mersin'e gitti Hatay’da meydana gelen depremde ailesi ile göçük altından çıkan Ümit Okyay (47) kırılan camlarını naylon ve çuval parçasıyla kapattığı otomobiliyle kilometrelerce yol yaparak Mersin'e geldi.
14.02.2023 Gündem
Kış ortasında deniz ve kum keyfi
Kış ortasında deniz ve kum keyfi Türkiye'nin birçok ilinde hava sıcaklığı sıfırın altında seyrederken turizm merkezleri arasında önemli bir yere sahip olan Mersin'in Kızkalesi sahiline yarıyıl tatili için gelenler güneş ve denizin tadını çıkardı. Hava sıcaklığının 20 derecede seyrettiği kentte güneşi fırsat bilen bazı gençler tıpkı yaz günüymüş gibi denizde yüzüp, kuma gömüldü.
22.01.2023 Haberler
KİLİKYA’NIN İNCİLERİ
KİLİKYA’NIN İNCİLERİ Hititlerden Asurlulara, Antik Yunan’dan Roma’ya nice uygarlığa kucak açan Kilikya, bereketli topraklarının her karışı tarih dolu uçsuz bucaksız bir açık hava müzesi; Adana ve Mersin de bu cennetin gözdeleridir.
20.11.2022 Arkeoloji
Akdeniz'de dikenli zehirli deniz kestanesi istila hızı yüzde 108
Akdeniz'de dikenli zehirli deniz kestanesi istila hızı yüzde 108 Akdeniz'in turizm bölgelerinden Mersin’de belirlenen 9'ar metrekarelik iki noktada uzun zehirli dikenlere sahip istilacı tür deniz kestanelerinin yoğunluğunun iki ay içerisinde temizlendikten sonra yeniden yerleşme oranı yüzde 108 olarak tespit edildi.
24.07.2022 Haberler
İstila hızı yüzde 108! "Ciddi bir alternatif protein kaynağı olarak olabilir"
İstila hızı yüzde 108! "Ciddi bir alternatif protein kaynağı olarak olabilir" Akdeniz'in turizm bölgelerinden Mersin’de belirlenen 9'ar metrekarelik iki noktada uzun zehirli dikenlere sahip istilacı tür deniz kestanelerinin yoğunluğunun iki ay içerisinde temizlendikten sonra yeniden yerleşme oranı yüzde 108 olarak tespit edildi.
24.07.2022 Gündem
Turizm merkezlerinde bayram öncesi yoğunluk
Turizm merkezlerinde bayram öncesi yoğunluk Türkiye'nin turizm merkezleri arasında önemli bir yere sahip olan Kızkalesi başta olmak üzere Mersin sahillerinde bayram öncesinde yoğunluk yaşanmaya başladı.
3.07.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kızkalesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.