Yaz aylarında klima çarpmasına ve mikrobuna dikkat!
Yaz aylarında klima çarpmasına ve mikrobuna dikkat! İklim değişikliğinin etkisiyle giderek artan sıcaklıklar, evlerde ve iş yerlerinde klima kullanımının artmasına neden olurken klimanın sağlığa etkisi ve doğru kullanımına yönelik soru işaretlerini de beraberinde getiriyor. Doç. Dr Emin Maden covid-19 pandemisinin yaşandığı bu dönemde, hem covid-19 enfeksiyonunun yayılmasına hem de klima kaynaklı enfeksiyonlara karşı dikkatli olunması gerektiğinin altını çizerek klima kullanımına yönelik önemli ipuçları paylaşıyor.
6.07.2020 Genel Sağlık
Klima çarpmasına karşı etkili öneriler
Klima çarpmasına karşı etkili öneriler Sıcak havalarda klimanın çalışmasıyla klima çarpmalarının gelmesi bir oldu. Peki klima çarpmasına karşı ne yapılabilir, ağrılar nasıl geçirilir?
16.06.2016 Genel Sağlık
Romatizma hastalarına klima uyarısı
Romatizma hastalarına klima uyarısı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Yahya Kemal Burkan, yoğun klima kullanımının, romatizmal rahatsızlıkları bulunanlara ciddi zararlar verdiğini söyledi
4.07.2013 Genel Sağlık
Klima çarpmasına karşı için!
Klima çarpmasına karşı için! Yaz aylarının her geçen sene bir öncekinden sıcak ve bunaltıcı geçmesi klimalara olan taleplerin gün geçtikçe artmasına sebep oldu.
3.08.2012 Genel Sağlık
Aman klima çarpmasın!
Aman klima çarpmasın! Son derece faydalı cihazlar olan klimaların doğru kullanılmadığında ciddi sağlık sorunlarına yol açabilecekleri belirtildi.
11.07.2012 Genel Sağlık