Kocatepe

Kocatepe

Son dakika kocatepe haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kocatepe gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kocatepe haber sayfamızda...

Kocatepe

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.250 kocatepe haberi bulunmuştur.
CHP lideri Özgür Özel, Bayraktar'ın cenazesine katıldı
CHP lideri Özgür Özel, Bayraktar'ın cenazesine katıldı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 59 yaşında hayatını kaybeden CHP TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar'ın cenaze törenine katıldı.
19.04.2024 Gündem
Kırklareli'de MHP'li Derya Bulut, belediye başkanı seçildi
Kırklareli'de MHP'li Derya Bulut, belediye başkanı seçildi Kırklareli'de 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, MHP'li Derya Bulut, belediye başkanı seçildi.
1.04.2024 Gündem
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu: Tokat, Türkiye'ye örnek olacak
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu: Tokat, Türkiye'ye örnek olacak Tokat'ta aday olan ve resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanı seçilen efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu konuştu: "Tokat, Türkiye'ye örnek olacak"
1.04.2024 Gündem
Turgut Altınok: Seçmenin iradesine sahip çıkacağız ve saygı duyacağız
Turgut Altınok: Seçmenin iradesine sahip çıkacağız ve saygı duyacağız Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara'da oyunu kullandı. Gazetecilere açıklamarda bulunan Altınok, "Seçmenin iradesine sahip çıkacağız ve saygı duyacağız" dedi.
31.03.2024 Haberler
Turgut Altınok: Seçmenin iradesine sahip çıkacağız ve saygı duyacağız
Turgut Altınok: Seçmenin iradesine sahip çıkacağız ve saygı duyacağız AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, "Demokrasi herkesin kendi hür iradesinin tecellisidir. Vatandaşımızın verdiği karara, oyuna, iradesine sahip çıkıp saygı duyacağız" dedi.
31.03.2024 Gündem
1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez oy verecek
1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez oy verecek 18 yaşını dolduran 1 milyon 32 bin 610 gencin ilk kez oy kullanma hakkı elde ettiği seçimde, 30’ü büyükşehir olmak üzere 81 il, 973 ilçe, 390 beldenin yeni belediye başkanı belirlenecek.
31.03.2024 Gündem
Türkiye sandığa gidiyor! Liderler nerede oy kullanacak?
Türkiye sandığa gidiyor! Liderler nerede oy kullanacak? 31 Mart seçimleri için Türkiye sandık başına gitmeye hazırlanıyor. Siyasi liderlerin ve adayların nerede oy kullanacakları belli oldu.
30.03.2024 Gündem
Bakan Kacır Türksat 6A ile ilgili son bilgileri aktardı! 'Gözümüz daha da ilerilerde, daha yükseklerde'
Bakan Kacır Türksat 6A ile ilgili son bilgileri aktardı! 'Gözümüz daha da ilerilerde, daha yükseklerde' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Uşak'ın ardından bir dizi temasta bulunmak için Afyonkarahisar'a geldi. Bakan Kacır ilk olarak Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde (AKÜ), Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ile Gençlik Buluşması’nda öğrencilerle bir araya geldi.
28.03.2024 Gündem
Liderler yerel seçimde nerede oy kullanacak?
Liderler yerel seçimde nerede oy kullanacak? Türkiye 31 Mart Pazar günü sandık başına gitmeye hazırlanırken siyasi liderlerin ve adayların nerede oy kullanacakları belli oldu.
26.03.2024 Haberler
Liderler yerel seçimde nerede oy kullanacak?
Liderler yerel seçimde nerede oy kullanacak? Türkiye 31 Mart Pazar günü sandık başına gitmeye hazırlanırken siyasi liderlerin ve adayların nerede oy kullanacakları belli oldu.
26.03.2024 Gündem
'Hakim, savcı yardımcılığı sistemiyle kürsümüz güçleniyor'
'Hakim, savcı yardımcılığı sistemiyle kürsümüz güçleniyor' Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Rize Adalet Eğitim Merkezi'nde adliye personeline yönelik eğitim programı sonrasında düzenlenen sertifika törenine katıldı.
15.03.2024 Gündem
Bakan Yumaklı: Suyun da yüzde 77'sini tarım kullanmakta
Bakan Yumaklı: Suyun da yüzde 77'sini tarım kullanmakta Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "İnanıyorum ki etkin ve verimli politikalar üreterek, sektör paydaşlarının azmiyle, hep birlikte ülkemizi tarımda daha ileri taşıyacağız. Tabii bunun için en önemli argümanımız, tarımsal Ar-Ge'ye yaptığımız yatırımlardır" dedi.
14.03.2024 Gündem
Müzik nereye sen oraya
Müzik nereye sen oraya İngiltere’de bir turizm şirketi Taylor Swift’in “London Boy” şarkısından yola çıkarak şarkıda bahsi geçen yerlerin gezdirildiği turlar düzenliyor. İlk dinleyişte bir aşk şarkısı gibi görünse de insanın kafasına sahiden Londra’da turistik bir gezi yapma fikrini sokan bir şarkı “London Boy”. Shoreditch gecelerini, Brixton öğleden sonralarını bir göresiniz geliyor dinledikçe. Peki benzer turlar Türkiye’de düzenlenseydi, hani şarkılardan yola çıkılıp, nerelere gidilirdi acaba?
2.03.2024 Pazar
Görenler şaşkına döndü! Spiderman kostümlü kişi saat kulesine tırmandı
Görenler şaşkına döndü! Spiderman kostümlü kişi saat kulesine tırmandı Berat Kandili günü Spiderman kostümü giyen bir kişi Kocatepe Camii önünde bulunan saat kulesine tırmandı.
24.02.2024 Haberler
Görenler şaşkına döndü! Spiderman kostümlü kişi saat kulesine tırmandı
Görenler şaşkına döndü! Spiderman kostümlü kişi saat kulesine tırmandı Berat Kandili günü Spiderman kostümü giyen bir kişi Kocatepe Camii önünde bulunan saat kulesine tırmandı.
24.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KAAN açıklaması: Daha neler gelecek...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KAAN açıklaması: Daha neler gelecek... Afyonkarahisar mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Parçası 'kalorifer peteğine benziyor' diyen hazımsızlara, KAAN projesini baltalamaya çalışan işbirlikçilere rağmen milli muharip uçağımız göklerle buluştu." ifadelerini kullandı.
21.02.2024 Haberler
'Yol verme' kavgasında motosiklet sürücüsü silahla vuruldu
'Yol verme' kavgasında motosiklet sürücüsü silahla vuruldu Antalya'da taksi şoförü İ.N., 'yol verme' nedeniyle çıkan kavgada aracının camını kıran motosiklet sürücüsü İsa Köşker'i (35) silahla vurdu.
18.02.2024 Haberler
'Yol verme' kavgasında motosiklet sürücüsü silahla vuruldu
'Yol verme' kavgasında motosiklet sürücüsü silahla vuruldu Antalya'da taksi şoförü İ.N., 'yol verme' nedeniyle çıkan kavgada aracının camını kıran motosiklet sürücüsü İsa Köşker'i (35) silahla vurdu.
18.02.2024 Gündem
'Palalı Sabri' cinayetine ilişkin şüpheliler adliyeye sevk edildi
'Palalı Sabri' cinayetine ilişkin şüpheliler adliyeye sevk edildi Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldırması nedeniyle "Palalı Sabri" adıyla tanınan Sabri Çelebi, Beyoğlu Talimhane'de aracının içinde yapılan silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Çelebi'ye silahla ateş açan Çetin G.'nin de aralarında olduğu 8 şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
5.02.2024 Gündem
'Palalı Sabri'nin ölümü sonrası peş peşe gözaltılar
'Palalı Sabri'nin ölümü sonrası peş peşe gözaltılar Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldırması nedeniyle "Palalı Sabri" adıyla tanınan Sabri Çelebi'nin ölümüyle ilgili başlatılan soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.
3.02.2024 Gündem
'Palalı Sabri' lakabıyla tanınan Sabri Çelebi öldürüldü!
'Palalı Sabri' lakabıyla tanınan Sabri Çelebi öldürüldü! Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldırması nedeniyle "Palalı Sabri" adıyla tanınan Sabri Çelebi, Beyoğlu Talimhane’de gece saatlerinde uğradığı silahlı saldırıda öldürüldü. Saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı.
2.02.2024 Gündem
Bir ilçe bunu konuşuyor! AK Parti ve CHP'li adayın adı da soyadı da aynı
Bir ilçe bunu konuşuyor! AK Parti ve CHP'li adayın adı da soyadı da aynı 31 Mart yerel seçimlerine 67 gün kala Artvin’in Hopa ilçesinden ilginç bir benzerlik haberi geldi. Aynı ilde seçim çalışmalarına devam eden CHP’li adaylar ve AKP'li aday adayları arasından Hopa'da Utku Cihan ismini taşıyan 2 aday olması dikkat çekti. Seçim çalışmalarına devam eden isimler, bu benzerliğe ilişkin Milliyet.com.tr'ye konuştu.
24.01.2024 Gündem
AK Parti'de büyük heyecan: 17’si büyükşehir, 48 belediye başkan adayı belli oluyor
AK Parti'de büyük heyecan: 17’si büyükşehir, 48 belediye başkan adayı belli oluyor Pençe Kilit Harekâtı Bölgesi’nde 9 askerin şehit olduğu terör saldırısı nedeniyle ertelenen AK Parti’nin aday tanıtım toplantısının Ankara ayağı bugün ATO Congresium’da gerçekleştirilecek.
18.01.2024 Haberler
AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI KİMLER OLACAK 2024? 📍 AK Parti Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı kim olacak ve ne zaman açıklanacak?
AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI KİMLER OLACAK 2024? 📍 AK Parti Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı kim olacak ve ne zaman açıklanacak? AK Parti belediye başkan adayları merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde 26 ilin AK Parti belediye başkan adayları açıklanmıştı. Gözler diğer illere çevrildi. AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve diğer illerin belediye başkan adaylarının açıklanacağı tarih belli oldu. Peki AK Parti belediye başkan adayları kimler olacak, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı ne zaman açıklanacak?
18.01.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Kocatepe ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.