Köfteci

Köfteci

Son dakika köfteci haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan köfteci gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan köfteci haber sayfamızda...

Köfteci

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 505 köfteci haberi bulunmuştur.
‘Esnaflık öğretmenlik kadar önemli’
‘Esnaflık öğretmenlik kadar önemli’ İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı TV canlı yayınında soruları yanıtladı.
30.03.2024 Gündem
‘31 Mart’ta köftecilerin zaferi olacak’
‘31 Mart’ta köftecilerin zaferi olacak’ İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, rakibi Murat Kurum’un kendisine yönelik söylediği “Bakanlıkların kapısından içeriye dahi giremezsin. Seni ancak bakanlığın kantinine köfteci olarak alırlar” sözlerine yanıt verdi.
28.03.2024 Gündem
İmamoğlu'ndan seçim güvenliğiyle ilgili açıklama
İmamoğlu'ndan seçim güvenliğiyle ilgili açıklama İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.
27.03.2024 Gündem
İmamoğlu: 'Kağıthane de Kasımpaşa da çürük'
İmamoğlu: 'Kağıthane de Kasımpaşa da çürük' İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Kağıthane’deki Cendere Deresi kıyısına yapılan 'Cendere Yaşam Vadisi' nde incelemelerde bulundu. İmamoğlu gazetecilere açıklamalarda da bulundu.
22.03.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu, para sayma görüntüleriyle ilgili konuştu: Alanın ifadesi belli
Ekrem İmamoğlu, para sayma görüntüleriyle ilgili konuştu: Alanın ifadesi belli İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kasımpaşa’da düzenlenen halk buluşmasına katıldı. İmamoğlu, “Buraya gelirken bu acemi, dersine çalışmayan aday demiş ki, hoşuma gitti; ‘Sen git köfteci dükkanı işlet’ demiş. Keşke o da benim yaşımda 21 yaşında köfteci dükkanı çalıştırsaydı. Kıymanın, etin ne olduğunu bilirdi. Pazarcının, marulun, salatanın nasıl yapıldığını, bulaşığın nasıl yıkandığını bilirdi. Bunları bilmediği, hayatı bilmediği için şu anda aslında hayatının en büyük hayat dersini veriyoruz ona hep birlikte. Hayatı öğreniyor, emekliyi, kadını, anneyi, çocuğu öğreniyor" dedi.
21.03.2024 Gündem
Sanal alem artık daha mı güvensiz?
Sanal alem artık daha mı güvensiz? Star Wars serisini çocukluğumdan bu yana severek takip ediyorum. Tabii benim ‘çocukluğumdan beri’ kıstasım oldukça geniş bir zaman aralığını kapsıyor. (Ben lisedeyken açılmış tarihi köfteci var)
25.02.2024 Ekonomi
Hayatı film olmuştu! Fenomen ismin depremle yarım kalan hikayesi
Hayatı film olmuştu! Fenomen ismin depremle yarım kalan hikayesi Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depreminde eşi, üç çocuğu, anne ve babasıyla birlikte Galeria Sitesi’nde hayatını kaybeden "Uçan Köfteci"si olarak bilinen Kadir Arslan’ın yakınları konuştu.
25.01.2024 Gündem
MASTERCHEF SERGEN KİMDİR? Sergen Özen aslen nereli, kaç yaşında? Köfteci dükkanı açtı mı?
MASTERCHEF SERGEN KİMDİR? Sergen Özen aslen nereli, kaç yaşında? Köfteci dükkanı açtı mı? MasterChef Sergen Özen hayatı ve kariyerine ilişkin bilgiler yarışmanın takipçileri tarafından araştırılıyor. Aslen Tekirdağlı olan Sergen Özen ilk kez katıldığı MasterChef'te 4'üncü olma başarısı göstermişti. Peki MasterChef Sergen kimdir?
20.12.2023 Bilgi Rehberi
Yeşilçam'da Seferoğulları'nın Suphi'si Cevdet Arıkan hayatını kaybetti
Yeşilçam'da Seferoğulları'nın Suphi'si Cevdet Arıkan hayatını kaybetti 120’nin üzerinde filmde rol alan ve Tosun Paşa’da ‘Suphi’ karakterine can veren oyuncu Cevdet Arıkan, 76 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi oyuncunun oğlu Cem Arıkan, Instagram hesabından duyurdu.
20.12.2023 Cadde
Kopardığı saçını yemeğine böyle attı
Kopardığı saçını yemeğine böyle attı Kocaeli'de bir kişi, karnını doyurduktan sonra kopardığı saç tellerini yemeğine koyarak parasının iadesini istedi. Yemeğin değiştirilmesini de kabul etmeyen müşterinin oyunu, güvenlik kamerasına bakıldığında ortaya çıktı. Olay, Kemal Sunal'ın "Meraklı Köfteci" filmini getirdi.
29.11.2023 Haberler
Dönercide akıllara durgunluk veren plan! Saçını kopardı, yemeğine attı
Dönercide akıllara durgunluk veren plan! Saçını kopardı, yemeğine attı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde geçtiğimiz günlerde lokantada akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.
29.11.2023 Gündem
İstanbul’da eski eş dehşeti! Oğluna silah çekti, karısını kaçırmaya kalktı
İstanbul’da eski eş dehşeti! Oğluna silah çekti, karısını kaçırmaya kalktı Şişli’de bir kadın, eski eşi ve yanındaki iki kişi tarafından iş yerinde kaçırılmaya çalışıldı. Oğlunun gözü önünde silah çekilen kadın, adamların elinden zor kurtuldu.
5.11.2023 Haberler
İstanbul’da eski eş dehşeti! Oğluna silah çekti, karısını kaçırmaya kalktı
İstanbul’da eski eş dehşeti! Oğluna silah çekti, karısını kaçırmaya kalktı Şişli’de bir kadın, eski eşi ve yanındaki iki kişi tarafından iş yerinde kaçırılmaya çalışıldı. Oğlunun gözü önünde silah çekilen kadın, adamların elinden zor kurtuldu.
5.11.2023 Gündem
Altın Portakal Film Festivali'nin simgesi 'Venüs' hurdacıda bulundu
Altın Portakal Film Festivali'nin simgesi 'Venüs' hurdacıda bulundu Antalya'nın Altın Portakal Film Festivali'nin simgesi Venüs heykellerinden 1'i, kırık ve eskimiş halde yol kenarında tutuluyor. Heykeli işletmesinin önüne yerleştiren Ali Argın, "Hurdacıdan aldım. Sanırım kırıldığı için atılmış" dedi.
6.10.2023 Gündem
Bakhalar’ın manifestosu
Bakhalar’ın manifestosu Çocukluklarından beri ortak bir hayali paylaşan iki arkadaş olan Kemal Gürbey ve Serhat Okçu’nun 2016 yılında başlayan hikâyesi Bakhalar, kendi alternatif müziğini yaratarak yola devam ediyor.
6.08.2023 Kültür Sanat
Köfte Dedektifi iş başında
Köfte Dedektifi iş başında Köfte Dedektifi Fedai Ünal ülkemizde 400 çeşit köfte olduğunu söylerken, “Asıl ustalık iyi eti seçmektir” diyor.
8.07.2023 Pazar
Çiğ köfte mi kısır mı? Vedat Milor'un sözleri yeni bir tartışma başlattı
Çiğ köfte mi kısır mı? Vedat Milor'un sözleri yeni bir tartışma başlattı Gastronomi Yazarı Vedat Milor'un etsiz çiğ köfte için kısır demesi, çiğ köfteciler arasında tepkilere neden oldu.
15.06.2023 Haberler
Çiğ köfte mi kısır mı? Vedat Milor'un sözleri yeni bir tartışma başlattı
Çiğ köfte mi kısır mı? Vedat Milor'un sözleri yeni bir tartışma başlattı Gastronomi Yazarı Vedat Milor'un etsiz çiğ köfte için kısır demesi, çiğ köfteciler arasında tepkilere neden oldu.
15.06.2023 Gündem
Edirne'nin meşhur tava ciğerinde tavan fiyat delindi; porsiyonu 160 TL'ye çıktı
Edirne'nin meşhur tava ciğerinde tavan fiyat delindi; porsiyonu 160 TL'ye çıktı Edirne'de geçen ocak ayında porsiyonu 120 TL olarak belirlenip, tavan fiyat uygulamasına geçilen meşhur tava ciğerinde, bazı esnaf girdi maliyetlerini gerçekçe gösterip, porsiyonunu 140 ile 160 TL'den satmaya başladı.
2.06.2023 Ekonomi
Kuryeye satırla saldıran sürücü hakkında flaş karar
Kuryeye satırla saldıran sürücü hakkında flaş karar Zeytinburnu’nda kendisinden yol isteyen motosikletli kuryeyi önce darp eden ardından da satırla saldıran ve polis tarafından yakalanan sürücü, adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
18.05.2023 Gündem
İstanbul'da dehşet! Kuryeye yumruk atıp, satırla saldırdı
İstanbul'da dehşet! Kuryeye yumruk atıp, satırla saldırdı Fatih'te trafikte bir sürücü, kendisinden yol isteyen motosikletli kuryeyi önce darp etti ardından da satırla saldırdı. Motosikletinde yaklaşık 15 bin lira masraf çıkan Sefa Akyüz, “Bagajından satır çıkardı ve bana doğru sallamaya başladı. Bu olaydan dolayı ben işimden oldum, çalışamıyorum” dedi.
16.05.2023 Haberler
İstanbul'da dehşet! Kuryeye yumruk atıp, satırla saldırdı
İstanbul'da dehşet! Kuryeye yumruk atıp, satırla saldırdı Fatih'te trafikte bir sürücü, kendisinden yol isteyen motosikletli kuryeyi önce darp etti ardından da satırla saldırdı. Harekete geçen polis ekipleri saldırganı evinde yakaladı.
16.05.2023 Gündem
Balıkesirsporlu taraftarlar, Akhisar'da futbolculara saldırdı
Balıkesirsporlu taraftarlar, Akhisar'da futbolculara saldırdı TFF 2. Lig’de mücadele veren Balıkesirspor'un deplasmanda 2-0 kaybettiği Uşakspor maçı dönüşü futbolcular ile taraftarlar arasında bir restoranda kavga çıktı.
9.04.2023 2.Lig
Narlı soslara yasak yolda
Narlı soslara yasak yolda Nar ekşisi izlenimi veren sosların 30 Haziran 2024’ten itibaren satışı yasaklanıyor. Yasakla birlikte piyasada taklit ve tağşiş ürünlerin artabileceği yönünde endişeler bulunuyor.
25.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Köfteci ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.