Korkunç Olay

Korkunç Olay

Son dakika korkunç olay haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan korkunç olay gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan korkunç olay haber sayfamızda...

Korkunç Olay

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.559 korkunç olay haberi bulunmuştur.
Sivas'ta korkunç olay! 85 yaşındaki görme engelli evinin balkonundan düştü
Sivas'ta korkunç olay! 85 yaşındaki görme engelli evinin balkonundan düştü Sivas'ta görme engelli olan 85 yaşındaki İbrahim Gürdaş 3. kattaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti.
26.04.2024 Gündem
Fatma'yı 4'üncü kattan ölüme itti! Arkasından gülüp, müzik açtı
Fatma'yı 4'üncü kattan ölüme itti! Arkasından gülüp, müzik açtı Kadıköy'de Fatma Duygu Özkan'ın Avukat Doğan Can Gündüz tarafından 4'üncü kattaki evin balkonundan atılarak öldürülmesiyle ilgili soruşturma tamamlandı. İfadesi alınan tanık M.Ç. kadının sert bir şekilde yere düştükten sonra şüphelinin aşağıya bakarak güldüğünü ve içeri geçerek müzik açtığını söyledi.
26.04.2024 Gündem
Diyarbakır'da korkunç olay! Yolcu koltuğunda gördüğü annesini tabancayla vurdu
Diyarbakır'da korkunç olay! Yolcu koltuğunda gördüğü annesini tabancayla vurdu Diyarbakır'da S.D. (17), cadde üzerinde bir otomobilin yolcu koltuğunda gördüğü annesi B.D.'yi (35) tabancayla vurdu. Hastaneye kaldırılan kadının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, şüpheli S.D. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.
25.04.2024 Gündem
Ankara'da korkunç olay! Tartışma kavgaya dönüştü, 2 kişi hayatını kaybetti
Ankara'da korkunç olay! Tartışma kavgaya dönüştü, 2 kişi hayatını kaybetti Ankara Altındağ ilçesinde bungalov imal eden Y.E.H., tartıştığı mesire alanı işletmecisi Murat Yılmaz ile mesire alanı çalışanı Alaeddin Albaba'yı tabancayla vurarak öldürdü.
24.04.2024 Gündem
14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü
14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü Korkunç olay Kahramanmaraş'ta yaşandı. 4 yaşındaki Sultan Akgül (4), amcasının oğlu A.A. (14) tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.
24.04.2024 Gündem
Fotoğraf çektirmek isterken yanardağa düştü! 75 metreden aşağı savruldu
Fotoğraf çektirmek isterken yanardağa düştü! 75 metreden aşağı savruldu Dünyaca ünlü yanardağı eşiyle gezdiği sırada, fotoğraf çektirmeye karar verdi. Attığı yanlış adım genç kadını ölümcül düşüşe savrulmasına yol açtı.
23.04.2024 Dünya
Aksaray'da korkunç olay! Ölen borçlusunun mezarını ateşe verip cesedi yakmak istedi
Aksaray'da korkunç olay! Ölen borçlusunun mezarını ateşe verip cesedi yakmak istedi Aksaray’da 8 gün önce tüfekle yaşamına son veren borçlusunun ödeme gününde mezarı başına giden alacaklı şahıs, mezarı kısmen açıp ateşe verirken, mezarı tamamen açmak üzereyken bekçi ve polis ekiplerince yakalandı. Tüm bu yaptıklarını sosyal medya hesabından canlı olarak yayınlayan şahsın konuşmaları ve yaptıkları tüyler ürpertti.
22.04.2024 Gündem
23 Nisan nedeniyle Valinin koltuğuna oturan depremzede Ali'nin sözleri yürekleri yaktı
23 Nisan nedeniyle Valinin koltuğuna oturan depremzede Ali'nin sözleri yürekleri yaktı 23 Nisan nedeniyle Hatay'da Vali Mustafa Masatlı'nın koltuğuna oturan depremzede Ali'nin sözleri yürekleri ısıttı. İşte o detaylar...
22.04.2024 Gündem
Bursa’da korkunç olay! 7 kedi parçalanmış halde ölü bulundu
Bursa’da korkunç olay! 7 kedi parçalanmış halde ölü bulundu Bursa İnegöl korkunç bir olay gerçekleşti. Boş bir arazide 6’sı yavru 7 kedi parçalanmış halde bulundu. İşte detaylar...
22.04.2024 Gündem
Trabzon'da feci kaza! TIR'ın üzerindeki kamyon dorsesi köprüye takıldı
Trabzon'da feci kaza! TIR'ın üzerindeki kamyon dorsesi köprüye takıldı Trabzon'da feci bir kaza meydana geldi. TIR'ın taşıdığı kamyon kasası köprüye çarptı. Feci kaza böyle fotoğraflandı.
22.04.2024 Gündem
Amasya'da korkunç olay! Engelli komşusunun burnunu kırdı ve sıcak su ile yaktı
Amasya'da korkunç olay! Engelli komşusunun burnunu kırdı ve sıcak su ile yaktı Amasya feci bir olay yaşandı. Engelli komşusu ile tartışan Mehmet Ü, komşusunun önce burnunu kırdı sonra da sıcak su ile yaktı. Mahkemeye çıkan Mehmet Ü. adli kontrolle serbest bırakıldı.
22.04.2024 Gündem
Pendik'te korkunç olay! Tineri içti, araca döküp kendini yaktı
Pendik'te korkunç olay! Tineri içti, araca döküp kendini yaktı Pendik'te ara sokakta park halindeki bir otomobilin içinde kısmen yanmış bir erkek cesedi bulundu. Olayın ayrıntıları ise kan dondurdu.
22.04.2024 Gündem
Tersanede feci kaza! Başmühendis öldü, müdür ağır yaralı
Tersanede feci kaza! Başmühendis öldü, müdür ağır yaralı Yalova’da bulunan Hatsan Tersanesi’nde yaşanan iş kazasında müdür ağır yaralanırken, tersanenin gemi başmühendisi Özkan Kara ise hayatını kaybetti.
21.04.2024 Gündem
20 gün önce atanmıştı! Erkek hemşirenin sır ölümü
20 gün önce atanmıştı! Erkek hemşirenin sır ölümü Gaziantep'in Nizip ilçesinde yakınlarının 2 gündür haber alamadığı erkek hemşire, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
21.04.2024 Gündem
Hurdacı gibi davranan polisten baskın!
Hurdacı gibi davranan polisten baskın! Uyuşturucu şüphelisi E.G., hurdacı gibi davranan polisin baskınıyla yakalandı.
21.04.2024 Gündem
Gaziantep’te korkunç olay! 14 yaşındaki kız, babasını uykudayken öldürdü
Gaziantep’te korkunç olay! 14 yaşındaki kız, babasını uykudayken öldürdü Gaziantep'te 14 yaşındaki kız çocuğu, babasını uykudayken bıçaklayarak öldürdü. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.
21.04.2024 Haberler
Gaziantep’te korkunç olay! 14 yaşındaki kız, babasını uykudayken öldürdü
Gaziantep’te korkunç olay! 14 yaşındaki kız, babasını uykudayken öldürdü Gaziantep'te 14 yaşındaki kız çocuğu, babasını uykudayken bıçaklayarak öldürdü. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.
21.04.2024 Gündem
Trump'ın davasının görüldüğü binanın önünde korkunç olay! Kendini yaktı
Trump'ın davasının görüldüğü binanın önünde korkunç olay! Kendini yaktı Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın yargılandığı “sus payı” davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi.
19.04.2024 Dünya
Sarıyer'de korkunç olay! Taksi şoförünü öldürüp otomobilden attılar
Sarıyer'de korkunç olay! Taksi şoförünü öldürüp otomobilden attılar Sarıyer’de taksici Yaşar Yanıkyürek, aracı gasp edildikten sonra bıçaklanarak yol kenarına atıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden Yanıkyürek'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken polis ekipleri Yanıkyürek'i bıçaklayarak öldüren kişi yada kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.
17.04.2024 Gündem
Korkunç olay! Zihinsel engelli adam kendisine kızan babasını öldürdü
Korkunç olay! Zihinsel engelli adam kendisine kızan babasını öldürdü Isparta’da, konuşma ve zihinsel engelli Kamil Yıldırım (39), kıyafetlerini sobada yakmaya çalıştığı için kendisine kızıp, odunla eline vuran babası Süleyman Yıldırım'ı (79) öldürdü.
13.04.2024 Gündem
Solingen saldırganı yakalandı! Evin kapısını havaya uçurup içeri girdiler
Solingen saldırganı yakalandı! Evin kapısını havaya uçurup içeri girdiler Almanya'da 31 yıl sonra yine bir kundaklamayla gündeme gelen Solingen'de, Bulgaristan Türkü anne ve baba ile iki çocukları yaşamını yitirdi. Yangından günler sonra gerçekleşen palalı bir saldırıyı izleyen polisler, saldırgana ulaştı.
10.04.2024 Dünya
Güney Afrika'da korkunç olay! Polisin yakaladığı hayvan kaçakçısı zehirli yılanla intihar etti
Güney Afrika'da korkunç olay! Polisin yakaladığı hayvan kaçakçısı zehirli yılanla intihar etti Güney Afrika'da polis tarafından yakalanan bir hayvan kaçakçısı, ev araması sırasında zehirli yılana kendisini ısırtarak intihar etti.
9.04.2024 Dünya
Cezaevinde ölü bulundu! Cenazesi köyde istenmeyince, başka yerde defnedildi
Cezaevinde ölü bulundu! Cenazesi köyde istenmeyince, başka yerde defnedildi Mersin'de anne ve oğlu evde, baba ise araçta yanmış halde bulunan ailenin cinayete kurban gittiğinin ortaya çıkmasının ardından yakalanarak konulduğu cezaevinde intihar eden katil zanlısının cenazesi, köyünde istenmediği için farklı bir yerde toprağa verildi.
9.04.2024 Gündem
Evde tadilat yapıyordu korkunç olay! Spiral makinesi ile hastaneye kaldırıldı
Evde tadilat yapıyordu korkunç olay! Spiral makinesi ile hastaneye kaldırıldı Bursa’nın İnegöl ilçesinde Salih E. (37), evinde tadilat için demir profil keserken, elini spiral makinesine kaptırdı. Salih E. spiral makinesiyle hastaneye kaldırıldı.
6.04.2024 Gündem
Korkunç olay! Anne ve çocuğu evde, baba ise arabada yanarak ölmüş halde bulundu
Korkunç olay! Anne ve çocuğu evde, baba ise arabada yanarak ölmüş halde bulundu Mersin'in Erdemli ilçesinde anne ve çocuğu evde, baba ise araçta olmak üzere 3 kişi yanarak ölmüş halde bulundu.
5.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Korkunç Olay ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.