Enstitünün ürettiği üzüm ve koruk suyu 'yok satıyor'
Enstitünün ürettiği üzüm ve koruk suyu 'yok satıyor' Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü tarafından üzümden elde edilen katma değeri artırmak üzere üretilen üzüm ve koruk suyu, yoğun ilgi görüyor.
9.07.2021 Ekonomi
Resmen sağlık deposu! Şişesi 4 liradan satılıyor
Resmen sağlık deposu! Şişesi 4 liradan satılıyor Manisa'da üzüme alternatif ürün olarak üretilen üzüm suyuna yoğun ilgi var. Mineral ve vitamin deposu olma özelliği ile sağlık açısından pek çok fayda içeren üzüm suyunun 250 mililitrelik şişesi 4 liradan, 1 litreliği ise 12 liradan satılıyor. "Üzüm suyunun faydaları nelerdir?" diye merak ediyorsanız Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürü Akay Ünal'a kulak verin...
6.07.2021 İçecek Tarifleri
Koruk suyunun şaşırtıcı faydaları
Koruk suyunun şaşırtıcı faydaları Ege ve Marmara'da sık tüketilen, üzümün ham halinden üretilen koruk suyunun sayısız faydaları olduğunu biliyor muydunuz? İşte koruk suyunun vücuda şaşırtıcı faydaları...
Metrobüste körük bölümündeki yer için kavga ettiler
Metrobüste körük bölümündeki yer için kavga ettiler E-5 Karayolu Sefaköy mevkiinde metrobüse binen 2 şahıs, körük bölümündeki yer nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine birbirlerine küfürler yağdıran şahıslardan biri diğerine, “seni çok kötü yaparım” diyerek tehdit etti. Kameralara yansıyan kavga vatandaşların araya girmesiyle son buldu. Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü sabah saatlerinde E-5 Karayolu Sefaköy mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Sefaköy istasyonundan metrobüse binen 2 kişi, yer olmaması nedeniyle araçların birbirine bağlanması sağlayan körüğe geldi. Burada şahıslar yer nedeniyle birbirleriyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar küfür etmeye başladı. Tansiyonun bir anda yükseldiği olayda vatandaşlar araya girerek tarafları uzaklaştırdı. Ancak körükte tutulan genç küfür etmeyi sürdürerek çevresindeki demir parçalarına vurmaya başladı. Uzaklaştırılan gencin karşılık vermeye devam etmesi üzerine körükteki genç, “seni çok kötü yaparım” diyerek tehdit etmeye başladı. Bir süre birbirlerini tehdit ederek küfürleşen gençleri vatandaşlar ayırdı. Yaşananlar ise bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.
11.09.2019 Haberler
Otobüs ortadan ikiye ayrıldı!
Otobüs ortadan ikiye ayrıldı! Brezilya'nın Palhoca kentinde şehir içi hat seferini yapan bir otobüs yolculuk sırasında ikiye ayrıldı. Otobüsün körüğü yolcuların üzerine devrilirken, yolcuların panikle kaçıştığı anlar kameralara böyle yansıdı.
11.09.2019 İlginç Videolar
THY uçağı körüğe çarptı
THY uçağı körüğe çarptı İstanbul-Helsinki seferini yapan Türk Hava Yolları’na (THY) ait yolcu uçağı havalimanına iniş yaptıktan sonra terminal önünde park pozisyonuna girerken körüğe çarptı. Kaza sonucu uçağın ön kapısında hasar meydana geldi.
17.05.2015 Gündem
Uçağı kaçırınca öyle bir şey yaptı ki...
Uçağı kaçırınca öyle bir şey yaptı ki... Atatürk Havalimanı’nda Tanzanya Kilimanjaro’ya gidecek olan bir yolcu, uçağını kaçırınca körük kapısını kırarak uçağa binmeye çalıştı. Kapının kapanmasının ardından uçağa binmek isteyen alkollü yolcu gözaltına alındı.
11.09.2019 Yaşam
Ateşi böyle harladı
Ateşi böyle harladı Evlerinin bahçelerinde ateş yakıp eğlenmek isteyen gençler, ateşi körüklemek için ilginç bir yol buldu.
11.09.2019 İlginç Videolar
Krizi takip ediyoruz, lütfen körük tutmasınlar
Krizi takip ediyoruz, lütfen körük tutmasınlar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, piyasalarda yaşanan global dalgalanmanın Türkiye’yi olumsuz yönde etkileceği yönünde açıklama yapan iş dünyası temsilcilerine tepki gösterdi.
12.10.2008 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri