Kötü

Kötü

Son dakika kötü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kötü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kötü haber sayfamızda...

Kötü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 128.874 kötü haberi bulunmuştur.
Sobanın üstündeki sıcak patatesi yiyen çocuk ölümden döndü
Sobanın üstündeki sıcak patatesi yiyen çocuk ölümden döndü Kars'ta, annesinin dışarıda olduğu sırada sobanın üzerinde pişen sulu patatesi yiyen 6 yaşındaki Muhammet Emir Çiçek, nefes alamaz hale gelince Elazığ'a sevk edildi. Özel bir hastanede Uzm. Dr. Güneri Atalan ve ekibinin tedavisi sonucu tedavi edilen ve 6 gün komada kalan Muhammet, sağlığına kavuşmasıyla taburcu edildi.
11.05.2024 Haberler
Patates yedi, 6 gün komada kaldı: Hiçbir belirti yoktu
Patates yedi, 6 gün komada kaldı: Hiçbir belirti yoktu Kars'ta, annesinin dışarıda olduğu sırada sobanın üzerinde pişen sulu patatesi yiyen 6 yaşındaki Muhammet Emir Çiçek, nefes alamaz hale gelince Elazığ'a sevk edildi. Uzm. Dr. Güneri Atalan ve ekibinin tedavisi sonucu tedavi edilen ve 6 gün komada kalan Muhammet, sağlığına kavuşmasıyla taburcu edildi.
11.05.2024 Gündem
Zayn Malik: Gerçekten aşık olup olmadığımı bilmiyorum!
Zayn Malik: Gerçekten aşık olup olmadığımı bilmiyorum! One Direction grubunun üyelerinden Zayn Malik, 2015'te ünlü model Gigi Hadid ile aşk yaşamaya başlamıştı. 2020'de çocuk sahibi olan ikili, 2021'de ayrılmıştı. Malik, son röportajında gerçekten aşık olup olmadığımı bilmediğini söyleyerek; akıllara eski sevgilisini getiren açıklamalar yaptı.
11.05.2024 Cadde
‘İstilacılar nasıl yenilir şefler çözecek’
‘İstilacılar nasıl yenilir şefler çözecek’ Institut Français Türkiye, geçtiğimiz gün İstanbul şubesinde “Akdeniz, Baskı Altında Bir Deniz” temalı bir söyleşi gerçekleştirdi.
11.05.2024 Gündem
Tahkim Kurulu'ndan Al Musrati kararı!
Tahkim Kurulu'ndan Al Musrati kararı! TFF Tahkim Kurulu, Al Musrati'ye verilen 2 maçlık cezayı onadı.
10.05.2024 Beşiktaş
Kahramanmaraş'ta 146 kişinin öldüğü sitenin müteahhidinin ifadesi ortaya çıktı
Kahramanmaraş'ta 146 kişinin öldüğü sitenin müteahhidinin ifadesi ortaya çıktı Kahramanmaraş’ta 2 bloğu yıkılarak 146 kişinin hayatını kaybettiği Hamidiye Sitesi’nin müteahhidi tutuklu Ahmet Kara, hakim karşısına çıktı. O dönem Kahramanmaraş Belediyesi Fen İşleri Müdür de olan ve ‘Bilinçli taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma suçundan 22.5 yıla kadar hapsi istenen Kara, binanın ana taşıyıcı unsurlarından 4 yıl önce vefat eden fenni mesul inşaat mühendisi Hacı Gitmiş’in sorumlu olduğunu belirterek, “Hacı Gitmiş işini layıkıyla yapmıştır. Ayrıca davaya konu binaların çap alınmasından yapı kullanım izin belgesi alınıncaya kadar 34 yerde 18 kamu görevlisinin imzaları bulunmaktadır.” dedi.
10.05.2024 Gündem
Cihan Çanak yarışı! Süper Lig devleri peşinde
Cihan Çanak yarışı! Süper Lig devleri peşinde Standard Liege forması giyen Cihan Çanak'ın Süper Lig devlerinin radarında olduğu öğrenildi.
10.05.2024 Süper Lig
Beşiktaş'ta Ernest Muçi'ye Premier Lig kancası!
Beşiktaş'ta Ernest Muçi'ye Premier Lig kancası! Beşiktaş'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Ernest Muçi'ye Premier Lig ekibinin talip olduğu öğrenildi.
10.05.2024 Beşiktaş
Serge Gnabry'den EURO 2024 öncesi kötü haber!
Serge Gnabry'den EURO 2024 öncesi kötü haber! Bayern Münih'in yıldızı Serge Gnabry'nin yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapattığı öğrenildi.
10.05.2024 Almanya Haberleri
Esenyurt'ta 2 kişinin öldüğü tekel bayi baskını! Öldürdü; 'kardeşim gibi severdim' dedi
Esenyurt'ta 2 kişinin öldüğü tekel bayi baskını! Öldürdü; 'kardeşim gibi severdim' dedi Esenyurt'ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayi saldırısıyla ilgili 10 sanığın yargılandığı dava 12 Temmuz’a ertelendi. Duruşmada savunma yapan tutuklu sanık Tarık Özer, “Yunus Emre’nin silahını çıkartıp kardeşimi vurmasıyla olay başladı. Ben oğlumu ve kardeşimi koruma içgüdüsüyle hareket ettim. Yunus Emre’yi kardeşim gibi severdim” dedi.
10.05.2024 Gündem
Göztepe Başkanı Ankersen'den transfer açıklaması
Göztepe Başkanı Ankersen'den transfer açıklaması Göztepe Başkanı Rasmus Ankersen transfere dair önemli açıklamalarda bulundu.
10.05.2024 Göztepe
Evliliğe büyük veto!
Evliliğe büyük veto! İnci Taneleri 9 Mayıs Perşembe yayınlanan 14. Bölümde Nehir, sevgilisi Arcan'ın annesinden veto yiyor!
10.05.2024 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay Konferans Salonu'nda düzenlenen İdari Yargı Günü ve Danıştay'ın 156. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni'nde konuşma yapıyor.
10.05.2024 Haberler
İngiltere ekonomisi resesyondan çıktı
İngiltere ekonomisi resesyondan çıktı İngiltere ekonomisi resesyondan çıkmayı başardı. İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi (ONS) ilk çeyrekte GSYH'nin önceki üç aya göre %0,6 arttığını bildirdi.
10.05.2024 Uzmanpara
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yargı eleştirilemez değildir!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yargı eleştirilemez değildir! Katıldığı törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Yargı eleştirilemez değildir. Yargının kararlarını beğenmeyebiliriz. Buna kimse engel olamaz, olmamalıdır. Terörü övmediği, şiddeti övmediği insanlar düşüncelerini paylaşabilir.' dedi.
10.05.2024 Gündem
Ankaragücü'nden Emre Belözoğlu ve Atakan Çankaya tepkisi
Ankaragücü'nden Emre Belözoğlu ve Atakan Çankaya tepkisi MKE Ankaragücü, Emre Belözoğlu ve Atakan Çankaya'ya edilen küfürlerin ardından Beşiktaş'ın PFDK'ya sevk edilmemesine tepki gösterdi.
10.05.2024 Ankaragücü
İbrahim Erkal'sız yedi yıl! Ünlü sanatçılardan vefa
İbrahim Erkal'sız yedi yıl! Ünlü sanatçılardan vefa Merhum sanatçı İbrahim Erkal için anma programı düzenlendi. Ünlü şarkıcı anısına çıkarılan 'Hürmet' albümünde yer alan Serkan Kaya, Ceylan, Zehra, Kafadar Grubu, Irmak Arıcı, Sufle ve Aydilge, Erkal'ın sevilen şarkılarını seslendirdi.
10.05.2024 Magazin
İbrahim Erkal'sız yedi yıl! Ünlü sanatçılardan vefa
İbrahim Erkal'sız yedi yıl! Ünlü sanatçılardan vefa Merhum sanatçı İbrahim Erkal için anma programı düzenlendi. Ünlü şarkıcı anısına çıkarılan 'Hürmet' albümünde yer alan Serkan Kaya, Ceylan, Zehra, Kafadar Grubu, Irmak Arıcı, Sufle ve Aydilge, Erkal'ın sevilen şarkılarını seslendirdi.
10.05.2024 Cadde
Metaverse gözlüğü dikkat çekti! 'Ebru Polat herkesi gözetliyor'
Metaverse gözlüğü dikkat çekti! 'Ebru Polat herkesi gözetliyor' Bir süre avukat olarak görev yaptıktan sonra kariyerini bambaşka bir alan olan müzik üzerine kurmaya karar veren Ebru Polat, önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Metaverse gözlüğü ile görüntülenen Polat, ayaküstü gazetecilerle konuşarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
10.05.2024 Cadde
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu!
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu! 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu yarışmasında zirveye çıkanlar ödüllerini aldı.
10.05.2024 Diğer
İnci Taneleri'nde duygu seli! Nehir ile Cihan yıllar sonra yan yana geldi
İnci Taneleri'nde duygu seli! Nehir ile Cihan yıllar sonra yan yana geldi Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 14. bölümü yayınlandı. Azem'in kızını arayışının önüne kimin tarafından engel konulduğu ortaya çıktı. Reyyaz, Sırat'tan kalan her şeyin başına Cihan'ı geçirdi. Yıllar sonra abla kardeş yan yana geldi. İşte detaylar...
10.05.2024 Cadde
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı! Transfer teklifini açıkladı
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı! Transfer teklifini açıkladı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Teknik direktör adaylarına dair gelen soruyu cevaplayan Hasan Arat, genç futbolcuya gelen transfer teklifini duyurdu.
9.05.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta transfer harekatı! 2 yıldız birden gündemde
Beşiktaş'ta transfer harekatı! 2 yıldız birden gündemde Beşiktaş'ta gelecek sezon adına kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlıların, 2 yıldızı birden kadrosuna katmak için harekete geçtiği öğrenildi.
9.05.2024 Beşiktaş
PFDK'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç kararı! Cezası belli oldu
PFDK'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç kararı! Cezası belli oldu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a 60 gün hak mahrumiyeti ve 520 bin TL para cezası verdi.
9.05.2024 Fenerbahçe
3 kulüp PFDK’ya sevk edildi
3 kulüp PFDK’ya sevk edildi TFF Hukuk Müşavirliği, Beşiktaş, Trabzonspor ve Fatih Karagümrük’ü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk etti.
9.05.2024 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Kötü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.