Kurban Pazarı

Kurban Pazarı

Son dakika kurban pazarı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kurban pazarı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kurban pazarı haber sayfamızda...

Kurban Pazarı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 348 kurban pazarı haberi bulunmuştur.
Kazadan yara almadan kurtuldu! Yakınlarına gülerek anlattı
Kazadan yara almadan kurtuldu! Yakınlarına gülerek anlattı Kocaeli'de şarampole devrilen aracın sürücüsü kazada yara almadan atlattı. Sürücü telefonla olayı yakınlarına gülerek anlattı.
22.10.2023 Haberler
Kazadan yara almadan kurtuldu! Yakınlarına gülerek anlattı
Kazadan yara almadan kurtuldu! Yakınlarına gülerek anlattı Kocaeli'de şarampole devrilen aracın sürücüsü kazada yara almadan atlattı. Sürücü telefonla olayı yakınlarına gülerek anlattı.
22.10.2023 Gündem
Kurban bayramına 4 gün kala hayvan pazarlarında hareketlilik devam ediyor
Kurban bayramına 4 gün kala hayvan pazarlarında hareketlilik devam ediyor Kurban Bayramı'na 4 gün kala hayvan pazarlarında satış işlemleri devam ediyor. Kurbanlık satışının sürdüğü noktalardan Bahçelievler'de Çobançeşme Mahallesi'ne kurulan pazarda da hafta sonu hareketliliği başladı. Hayvan satıcıları son günlerde, satışlarda yoğunluk beklediklerini ifade etti.
24.06.2023 Haberler
Ankara'da kurban pazarlarında denetleme
Ankara'da kurban pazarlarında denetleme Ankara'da, Kurban Bayramı öncesi İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince kurbanlıklar ve satış noktalarında denetim gerçekleştirildi.
18.06.2023 Haberler
Ankara'da kurban pazarlarında denetleme
Ankara'da kurban pazarlarında denetleme Ankara'da, Kurban Bayramı öncesi İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince kurbanlıklar ve satış noktalarında denetim gerçekleştirildi.
18.06.2023 Gündem
Sivas'ta şap hastalığı paniği! Kurban pazarı açılmayacak
Sivas'ta şap hastalığı paniği! Kurban pazarı açılmayacak Sivas İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, şap hastalığı nedeni ile karantina uygulaması devam ettiği için bu yıl kentte kurban pazarı açılmayacağını duyurdu. Vatandaşlara, kurbanlık hayvanları köy ve mahallelerdeki hayvancılık işletmelerinden temin etmeleri önerildi.
14.06.2023 Gündem
Kurban pazarında kıran kırana pazarlıklar
Kurban pazarında kıran kırana pazarlıklar Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde bayrama son 1 gün kala kurbanlık pazarına akın eden vatandaşlar yoğunluk oluşturdu.
8.07.2022 Haberler
Çiğli’de önlemler tamam
Çiğli’de önlemler tamam Çiğli Belediyesi ekipleri, Kaklıç kurban pazarı ile Ataşehir, Evka-2, Evka-5, Egekent, Sasalı ve Harmandalı mahallelerindeki kesim yerlerini Kurban Bayramı’na hazırlıyor.
7.07.2022 Ege
Hayvan pazarı hizmette
Hayvan pazarı hizmette Kurban Bayramı’nın son gününe kadar hizmet verecek olan Seferihisar Kurban Pazarı, yerli yetiştiricilerin özenle beslediği sağlıklı kurbanlıkları seçme olanağı sunacak.
5.07.2022 Ege
Kurban hazırlığı
Kurban hazırlığı İzmir Büyükşehir Belediyesi, kurban kesimleri için 8 büyükbaş ve 1 küçükbaş mobil kesim ünitesi ile 10 çadır kuruyor. Başkan Soyer, yurttaşların bir sorun yaşamaması için her önlemin alındığını söyledi.
4.07.2022 Ege
Kurban pazarının 1,3 tonluk Şampiyon'u
Kurban pazarının 1,3 tonluk Şampiyon'u Samsun'da kurulan hayvan pazarında en pahalı büyükbaş kurbanlık 60 bin TL, en ucuz büyükbaş kurbanlık ise 20 bin TL’den satılıyor. Pazarın canlı ağırlık ve fiyat rekoru ise 1 ton 300 kiloluk “Şampiyon” isimli tosuna ait.
27.06.2022 Haberler
İzmir’de kurban bereketi başladı
İzmir’de kurban bereketi başladı Bayrama sayılı günler kala Buca’daki Kaynaklar Kurban Pazarı hareketlendi. Ağırlığı 1 ton 200 kiloyu bulan sığır, 75 bin liradan satışa sunuldu. Pazarlıkta sıkıntılar yaşandı.
21.06.2022 Ege
Bayrama hazırlanıyor
Bayrama hazırlanıyor Bu yıl 9-12 Temmuz günlerine denk gelen Kurban Bayramı için geri sayım başladı.
16.06.2022 Ege
"Bu yıl da evde kalırsam kaçıracağım" deyip kurban satmaya çalıştı
"Bu yıl da evde kalırsam kaçıracağım" deyip kurban satmaya çalıştı ADANA'da ucuza kurban almak isteyenler, bayramın ikinci gününü tercih etti. Yoğunluğun yaşandığı pazarda, kurbanlık satan Musa Kaplan (23), '3 yıl oldu evde kaldım, gelin bu kardeşinize destek çıkın' diye bağırarak müşteri çekmeye çalıştı. Kaplan, gelen müşterilere, Bu yıl da evde kalırsam, kaçıracağım diye espri yaptı.
21.07.2021 Yaşam
Akılalmaz pazarlık! Kurbanlık pazarlığında kolu çatladı
Akılalmaz pazarlık! Kurbanlık pazarlığında kolu çatladı Bursa’da hayvan pazarında kurbanlık satan Özgür Kahraman’ın (28) sağ kolu, Salih Güler (43) ile yaptığı pazarlık sırasında çatladı. Kolu sargıya alınan Kahraman, pazarlık yaptığı anların videosunu sosyal medya hesabından paylaştı.
19.07.2021 Haberler
Kurban pazarında ‘sahte para’ uyarısı
Kurban pazarında ‘sahte para’ uyarısı Adana'da polis ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarında sahte para uyarısı yaparak, bilgilendirici broşür dağıttı.
16.07.2021 Haberler
'Kurban pazarlarında tokalaşma tarihe karıştı'
'Kurban pazarlarında tokalaşma tarihe karıştı' Ankara Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hasan Kılınç, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde yeni tip koronavirüs (Kovid- 19) tedbirlerini hatırlatarak, "Kurban pazarlarında tokalaşma tarihe karıştı." ifadesini kullandı.
28.06.2021 Ekonomi
Kurban pazarında et paylaşımı sırasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
Kurban pazarında et paylaşımı sırasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı Tuzla'da iki grup arasında et paylaşımı sırasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. İki aile üyelerinin birbirine girdiği kavgada bıçaklar kullanıldı.
31.07.2020 Haberler
Kurban pazarında et paylaşımı kavgası! 3 yaralı
Kurban pazarında et paylaşımı kavgası! 3 yaralı Tuzla'da iki grup arasında et paylaşımı sırasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. İki aile üyelerinin birbirine girdiği kavgada bıçaklar kullanıldı.
31.07.2020 Gündem
Üniversite mezunu koyuncu!
Üniversite mezunu koyuncu! Adana’da özel bir şirkette müşteri temsilcisi olarak çalışan üniversite mezunu Derya Özdakak (24) boş zamanlarını, babası Hikmet Özdakak’a yardım etmek için geldiği kurbanlık pazarında değerlendiriyor. Koyun satışı yapan Derya Özdabak'ı görenler önce şaşırıyor sonra da tebrik ediyor.
29.07.2020 Haberler
TESK Başkanı Palandöken'den internet üzerinden kurbanlık alacaklara uyarı
TESK Başkanı Palandöken'den internet üzerinden kurbanlık alacaklara uyarı Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, internet üzerinden kurbanlık satın almayı düşünen vatandaşların dolandırılma tehlikesiyle karşı karşıya kalabileceğini belirterek, "Vatandaşlar mağdur olmamak için kurbanlıklarını internet üzerinden değil, kurban pazarına gidip görerek satın almalı." ifadelerini kullandı.
22.07.2020 Ekonomi
Sanal kurban pazarına yoğun ilgi
Sanal kurban pazarına yoğun ilgi Koronavirüs salgını online alışverişe olan ilginin artmasına neden olurken, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurbanlıkları da internetten satılmaya başlandı. Küçük ve büyükbaş binlerce kurbanlık, internet ortamında alıcısını bekliyor.
17.07.2020 Ekonomi
Kurban pazarında "tokalaşma çubuğu" ile pazarlık
Kurban pazarında "tokalaşma çubuğu" ile pazarlık Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte kurban satışının yapılacağı pazarlarda da hareketlilik başladı. Koronavirüs tedbirleri nedeniyle yeni normal hayata uygun bir şekilde tokalaşmadan maket el ile pazarlıklar yapılıyor. Pazarlıklar sırasında alıcılar fiyatların yüksek olduğundan yakınırken, satıcılar ise orta yolu bulacaklarını söylüyorlar.
16.07.2020 Haberler
6.5 milyarlık kurban pazarı
6.5 milyarlık kurban pazarı Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı Nihat Çelik, bu yıl 3.5 milyon küçükbaşın kurbanlık olarak ayrıldığını belirterek, “Talep olması durumunda kurbanlığa ayrılacak küçükbaş hayvanlarla sayı 5 milyon başa ulaşıyor. 5 milyon küçükbaş hayvanın değeri ise 6.5 milyar lirayı bulmaktadır” ifadesini kullandı.
14.07.2020 Ekonomi
Prof. Dr. Ayaz açıkladı! Kurbanlıklarda bugüne kadar Covid-19 tespit edilmedi
Prof. Dr. Ayaz açıkladı! Kurbanlıklarda bugüne kadar Covid-19 tespit edilmedi Tarım Bakanlığı Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Naim Deniz Ayaz, "Bugüne kadar daha çok kedi ve köpek ya da kürkü için yetiştirilen hayvanlarda Covid-19 etkeni tespit edildi. Bahsettiğimiz kurbanlık hayvanlarda; koyun, keçi, sığır, manda ve devede bugüne kadar Covid-19 etkeni henüz tespit edilmiş veya bildirilmiş vaka yok" dedi.
9.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kurban Pazarı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.