Kurt Adam

Kurt Adam

Son dakika Kurt Adam haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kurt Adam gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kurt Adam haber sayfamızda...

Kurt Adam

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.413 kurt adam haberi bulunmuştur.
İnsanken köpeğe dönüştü! Artık pati verip, yerde yuvarlanıyor
İnsanken köpeğe dönüştü! Artık pati verip, yerde yuvarlanıyor İnsan olmaktan çok sıkılmıştı üstelik çocukluk hayalini gerçekleştirmek büyük arzusuydu. Adı gizli tutulan adam iki milyon yen harcayarak köpeğe dönüşmeyi başardı. Artık sahibiyle yaptığı yürüyüşlerde; dört patisi üzerinde yürüyor, yere yatıp yuvarlanıyor hatta 'iyi bir köpek olup' çocukların kendisini sevmesini sabırla bekliyor.
12.02.2024 Dünya
‘Ay büyürken uyuyamam’
‘Ay büyürken uyuyamam’ Dolunay çıktığında saldırgan bir yaratığa dönüşen “kurt adam” adlı efsane bugüne kadar korku filmlerine, romanlara konu olmuştur.
11.02.2024 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
DEAŞ başını keserek öldürmüştü! 'Çölün Gelini'ni hiç terk etmeyen Halid Esad
DEAŞ başını keserek öldürmüştü! 'Çölün Gelini'ni hiç terk etmeyen Halid Esad Asırlardır kan ve gözyaşının eksik olmadığı Orta Doğu coğrafyasında amacı uğruna ölenlerden birisi de Suriyeli arkeolog Halid Esad. Kendini 'Çölün Gelini' olarak anılan Palmira Antik Kenti'ne adayan tutkulu arkeolog, terör örgütü DEAŞ’a karşı gösterdiği cesaretiyle hafızalara kazındı. İşte her detayıyla yaşananlar.
5.01.2023 Dünya
Üniversiteden çobanlığa! Ailesini bile karşısına alan Yörük kızı Ayşe: 'Belgeseldeki gibi değil'
Üniversiteden çobanlığa! Ailesini bile karşısına alan Yörük kızı Ayşe: 'Belgeseldeki gibi değil' Ayşe Erden, tüm sülalede Yörük kültürünü yaşatan tek ailenin en büyük çocuğu. Ailesinin baskısına rağmen üniversiteyi bitirir bitirmez koşa koşa köyüne dönerek çobanlık yapma kararı aldı. Bunu yaparken de tek bir beklentisi var: Kendini ait hissettiği topraklarda yaşamak. "Bu öyle belgeselde izleyip de öğrenilecek veya hissedilecek bir durum değil" diyen Yörük kızının kendisine karşı çıkanlara cevabı ise net.
5.01.2023 Gündem
Tuvaletini nasıl yapacağı bile belli! 50 gün içinde 'kurt' adam oldu
Tuvaletini nasıl yapacağı bile belli! 50 gün içinde 'kurt' adam oldu En büyük hayali kurt olabilmekti. Tüm hayatı boyunca bir kurt gibi yaşamanın nasıl bir deneyim olduğunu merak eden genç adam sonunda kararını verdi. Yaptığı binlerce liralık ödemeyle 50 günün sonunda isteğine kavuşan hayalperestin, tuvaletini nasıl yapacağı bile tasarlandı.
5.01.2023 Dünya
47 kedisiyle arabada yaşadığı ortaya çıktı
47 kedisiyle arabada yaşadığı ortaya çıktı ABD'de 32 dereceyi aşan hava sıcaklığı altında bir polisin camını tıklattığı araçta, evsiz bir adamla birlikte yaklaşık elli hayvanı buldu.
18.06.2022 Dünya
Hayvanat bahçesinin kamerasına yakalanan 'tuhaf yaratık' aranıyor
Hayvanat bahçesinin kamerasına yakalanan 'tuhaf yaratık' aranıyor ABD'deki bir hayvanat bahçesinin kamerasına yakalanan "tuhaf yaratığın" görüntüsü sosyal medyada viral oldu.
11.06.2022 Dünya
Parçalanmış ceset Güney Afrika'da 'kurt adam' paniğine yol açtı
Parçalanmış ceset Güney Afrika'da 'kurt adam' paniğine yol açtı Güney Afrika'daki Kwaqongqota köyünde bir kişinin ölmesinin ardından halk arasında "kurt adam" paniği yaşanıyor.
14.11.2021 Dünya
Van Helsing oyuncuları kimler? Van Helsing filminin konusu nedir?
Van Helsing oyuncuları kimler? Van Helsing filminin konusu nedir? Van Helsing filmi bu akşam izleyicilerle buluşacak. 2004 yılı yapımı Van Helsing filmi aksiyon/korku türündedir. Stephen Sommers ise yönetmen koltuğunda oturuyor. Peki Van Helsing oyuncuları kimler?
2.07.2021 Cadde
Kutsal Damacana 2: İtmen konusu nedir? Kutsal Damacana 2 oyuncuları
Kutsal Damacana 2: İtmen konusu nedir? Kutsal Damacana 2 oyuncuları Seri film olan Kutsal Damacana, ikincisi ile de büyük ilgi topladı. Kutsal Damacana 2: İtmen filmi oyucnu kadrosu dikkat çekerken konusu ise güldürmeye devam etti. Peki, Kutsal Damacana 2 filmi ne zaman çekildi?
16.03.2021 Cadde
Vampir Filmleri: Geçmişten Bugüne En Beğenilen Vampir Filmleri
Vampir Filmleri: Geçmişten Bugüne En Beğenilen Vampir Filmleri Geçmişten bugüne en beğenilen vampir filmleri nelerdir? Vampir filmleri içerisinde en yüksek puanlı olanlar hangileridir? Bu güne kadar en çok beğenilen izlemekten keyif alınan vampir filmlerinin başında olanlar hangileridir? İşte, tüm detaylar. 
27.01.2021 Kültür Sanat
Seri katilden kan donduran itiraf! '83 kadın öldürdüm'
Seri katilden kan donduran itiraf! '83 kadın öldürdüm'  Rusya’da ‘Kurt adam’ lakabıyla bilinen Mikhail Popkov isimli seri katilin bugüne kadar 200’e yakın kadını öldürdüğü iddiaları ülkede infiale yol açtı
21.07.2020 Dünya
Kutsal Damacana 2: İtmen ne zaman çekildi? - Kutsal Damacana 2: İtmen filmi konusu nedir? İşte oyuncu kadrosu
Kutsal Damacana 2: İtmen ne zaman çekildi? - Kutsal Damacana 2: İtmen filmi konusu nedir? İşte oyuncu kadrosu 2010 yapımı komedi türündeki Kutsal Damacana 2: İtmen filmi büyük ilgi görmüştü. Ünlü oyuncular Şafak Sezer, Mustafa Üstündağ ve Aydemir Akbaş'ın başrollerini paylaştığı filmi Kamil Aydın ve Ahmet Yılmaz'ın yönetti. İşte Kutsal Damacana 2: İtmen filmi hakkında merak edilenler haberimizde...
17.06.2020 Cadde
Mide ilacı yerine saçkıran ilacı verilen bebeklerde 'kurt adam' belirtileri görüldü
Mide ilacı yerine saçkıran ilacı verilen bebeklerde 'kurt adam' belirtileri görüldü İspanya'daki skandalda ilaç toplatıldı, Bir anne, "Oğlumun alnı, yanakları, kolları, bacakları ve elleri kıllarla kaplandı. Çok korkunçtu" dedi.
29.08.2019 Dünya
En ünlü 10 film canavarı
En ünlü 10 film canavarı Hayaletler, hortlaklar ve yeniden dirilen mumyalar!.. Korku filmleri her yaştan izleyiciyi cezbediyor. Peki sinema tarihindeki en korkunç canavarlar hangileri?
20.01.2020 Sanat
Dünya çapındaki en ilginç 5 sigorta çeşidi
Dünya çapındaki en ilginç 5 sigorta çeşidi Evinize, aracınıza ya da kendinize olası her türlü olumsuzluğa tedbir olması amacıyla sigorta yaptırabiliyorsunuz. Peki Kurt Adam'a karşı da sigorta yaptırabileceğinizi biliyor musunuz? İşte dünya çapındaki en ilginç sigorta çeşitlerinden bazıları...
27.08.2018 Hayat
Şehrin terasları kapılarını açıyor! İstanbul Rooftop festivali 8 Eylül'de!
Şehrin terasları kapılarını açıyor! İstanbul Rooftop festivali 8 Eylül'de! Sonbahar klasiği haline gelen ve bu sene üçüncüsü düzenlenecek olan İstanbul Rooftop Festival, katılımcılarına eşsiz bir festival deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.
10.08.2018 Gündem
Samsunspor, Yılmaz Vural'ı TFF'ye şikayet etti
Samsunspor, Yılmaz Vural'ı TFF'ye şikayet etti Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Eskişehirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural'ı kullandığı bazı ifadelerden dolayı Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) şikayet ettiklerini söyledi.
1.07.2020 1.Lig
Gaziantep'te yakalanan 'Kurt Adam' tutuklandı!
Gaziantep'te yakalanan 'Kurt Adam' tutuklandı! Gaziantep'te bir kişinin silah zoruyla kaçırılması üzerine baskın yapılan ve silah atölyesi bulunan evde gözaltına alınan Kurt Adam lakaplı şahıs ve 2 arkadaşı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
23.03.2018 Gündem
Adam kaçırma operasyonunda silah atölyesi bulundu
Adam kaçırma operasyonunda silah atölyesi bulundu Gaziantep'te aralarında anlaşmazlık bulunan Kurt adam lakaplı U.A ile F.G isimli iki şahıs, silah zoru ile S.A isimli şahsı, kaçırarak bir eve hapsetti.Polis düzenlediği baskında şahsı kurtarırken, düzenlenen evde silah atölyesi bulundu. Kurt adam lakaplı U.A'nın da aralarında bulunduğu 2 kişiyi gözaltına alan ekipler, evde el yapımı patlayıcı ele geçirdi Gaziantep'te M.Y isimli şahıs, S.A, isimli kişinin silah zoruyla kaçırıldığı yönündeki ihbarı üzerine Gaziantep Emniyet müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri Şahinbey ilçesine bağlı Turan Emeksiz Mahallesindeki bir eve operasyon düzenlendi. Eli ayağı bağlı vaziyette bulunan S.A, yaralı olarak kurtarılırken operasyonda silah atölyesi ele geçirildi. El yapımı bomba ele geçirildi Polis operasyonda 1 adet el yapımı (EYP) bomba, 6 adet parçalı halde kuru sıkı tabanca gövdesi, 7 adet tabanca sürgüsü, 7 adet çeşitli şarjör, 4 adet tabanca, metal kabza parçası, 16 adet plastik kabza, 16 adet çeşitli boylarda tabanca yayı, 84 parça çeşitli tabancalara ait namlu, tetik, horoz, emniyet cıvata parçası, 5 adet mengene, 6 adet matkap başlığı, 7 adet çeşitli ebatlarda pense, 7 adet çeşitli ebatlarda tornavida, 1 adet çekiş, plastik kutu içerisinde matkap, alyan gibi malzemeler, 3 adet 218 bin TL'lik senet, 5 adet tabanca, 3 adet pompalı tüfek, 18 adet av tüfeği mermisi, 1 adet elektro şok cihazı, 1 adet sustalı tabir edilen bıçak, 1 adet sallama tabir edilen bıçak, çok sayıda silah yapımında kullanılan silah parçaları ele geçirildi. Malzemeler muhafaza altına alınırken Kurt adam lakaplı U.A ile arkadaşı F. G gözaltına alındı. Şahıslardan F.G'nin uyuşturucu madde bulundurma, kasten yaralama gibi 23 adet çeşitli suçlardan kaydının olduğu, U.A'nın ise çeşitli suçlardan 2 adet kaydının bulunduğu belirlendi.
11.09.2019 Yaşam
Dünyanın en kıllı insanı mutluluğu aşkta buldu
Dünyanın en kıllı insanı mutluluğu aşkta buldu Vücudunun yüzde 98'i kılla kaplı olan ve bu sayede dünyanın en kıllı insanı ünvanına sahip olan ABD'li Larry Gomez, kıl sorununu öncelerde fazla dert etse de artık yaşadığı aşkın da yardımıyla kendisi ile barışık olmayı öğrendiğini söylüyor.
7.02.2021 Hayat
Wolfteam oyunu kavgası sonrası korkunç cinayet
Wolfteam oyunu kavgası sonrası korkunç cinayet İstanbul’da liseli R.A. ile Yunus Emre Şahin, internet kafede bilgisayar oyunu Wolfteam nedeniyle tartıştı. Sosyal medyada küfürleşen iki genç buluştu. Yunus Emre’nin yumruk attığı R.A. cebindeki bıçağı arkadaşının boğazına sapladı.
6.02.2018 Gündem
Harry Potter’la 20 yıl
Harry Potter’la 20 yıl Anka tüylü asasıyla çocukların içinde okuma ateşini yakan Harry Potter’la tanışalı tam 20 yıl oldu. Derslerle, saçıyla ve gelmiş geçmiş en karanlık büyücüyle uğraşan Harry’nin dünyasını, çevirmenleri Sevin Okyay ve Kutlukhan Kutlu ile konuştuk
1.07.2017 Pazar
Güray Vural için resmi teklif yapıldı!
Güray Vural için resmi teklif yapıldı! Akhisar Belediyespor, Trabzonspor'dan Güray'a karşılık Soner Aydoğdu ve Alper Uludağ talep etti.

Benzer Haber Etiketleri

Kurt Adam ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.