Likud Partisi

Likud Partisi

Son dakika Likud Partisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Likud Partisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Likud Partisi haber sayfamızda...

Likud Partisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 443 likud partisi haberi bulunmuştur.
İsrailli kaynaklar konuştu: Göze göz, dişe diş!
İsrailli kaynaklar konuştu: Göze göz, dişe diş! İran'ın hafta sonu ilk kez topraklarından İsrail'i hedef almasına gece saatlerinde karşılık geldi, nükleer tesislerin konumlandığı İsfahan'da duyulan patlamalar dünyada ses getirdi. Şok etkisi yaratan saldırı hakkında açıklama yapan İsrailli kaynaklar, "Göze göz, dişe diş" dedi. 
19.04.2024 Dünya
'Açlık silahı savaş suçu!' Birleşmiş Milletler duyurdu: Yemek yemedikleri için bilinçleri duruyor
'Açlık silahı savaş suçu!' Birleşmiş Milletler duyurdu: Yemek yemedikleri için bilinçleri duruyor Aylar süren uyarılardan sonra, BM’nin desteğiyle hazırlanan bir rapor, Gazze’deki insani facianın, insan eliyle oluşturulan bir açlık felaketine yol açtığını kanıtlayan net istatistikler sundu.
28.03.2024 Dünya
Rehine yakınlarıyla dalga geçti! İsrailli vekilden skandal
Rehine yakınlarıyla dalga geçti! İsrailli vekilden skandal İsrailli vekil Keti Shitrit, rehine yakınlarıyla adeta dalga geçen bir paylaşımda bulundu. Keti'nin sözleri kısa sürede tepki çekerden İsrail medyasında da eleştirilerin odağı haline geldi.
8.01.2024 Dünya
Kendi partisi üstünü çizdi! Yüzde 79'u Netanyahu'yu suçluyor
Kendi partisi üstünü çizdi! Yüzde 79'u Netanyahu'yu suçluyor Savaş, Netanyahu'ya koltuğunu mu kaybettiriyor? İsrail'de bazı bakan ve vekillerin güvenoyunu çekerek Netanyahu'yu başbakanlıktan düşürmeyi görüştüğü iddia edildi. Kendi partisinde bile Netanyahu'yu suçlayanların yüzde 79 civarında olduğunu söyleyen TEPAV Dış Politika Programı Direktörü ve eski diplomat Gülru Gezer milliyet.com.tr'ye çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
16.11.2023 Dünya
'Nehirden denize kadar!' Dünyanın konuştuğu slogan ne anlama geliyor?
'Nehirden denize kadar!' Dünyanın konuştuğu slogan ne anlama geliyor? Dünyanın dört bir yanındaki protestolarda duyuldu, Filistin'e destek gösterilerinde pankartlara yazıldı. İngiltere, Avustralya ve Almanya gibi ülkelerde yasaklanan sloganın kökleri on yıllar öncesine dayanıyor. İsrail yanlılarının çarpıttığı sloganın izini sürdük.
9.11.2023 Dünya
İsrailli bakan dünyayı dehşete düşürdü! İşgal sonrası plan
İsrailli bakan dünyayı dehşete düşürdü! İşgal sonrası plan İsrail'in Gazze'yi karadan işgali birinci haftasını doldururken İsrailli bakan, kara harekatı sonrası ülkenin planını açıkladı. Söz konusu gelişme dünya basınında kısa sürede gündem oldu.
2.11.2023 Dünya
İsrail'de kaos: 'İç savaşın başlangıcındayız!'
İsrail'de kaos: 'İç savaşın başlangıcındayız!' Netanyahu ve fanatik koalisyon ortaklarının geri adım atmaması üzerine aralarında pilotların da bulunduğu yüzlerce yedek asker görevini bıraktığını duyurdu. İç güvenlik servisi Şin Bet'in bir önceki direktörü Argaman'ın sözleri ise, depreme yol açtı.
20.07.2023 Dünya
İsrail'de çatışma korkusu! İlk fotoğraflar
İsrail'de çatışma korkusu! İlk fotoğraflar Başbakan Netanyahu'nun Savunma Bakanı'nı kovması İsrail'i allak bullak etti, geri adım sinyalini koalisyon ortaklarının istifa resti izledi. Ülke tarihinin en büyük grevi havalimanları ve limanların kapanmasına yol açtı. Uluslararası haber ajansları, parlamento önünden dünyaya fotoğraflar servis ediyor.
27.03.2023 Dünya
6. Netanyahu dönemi çalkantılı başladı
6. Netanyahu dönemi çalkantılı başladı İsrail’de 2019 yılından beri yapılan 5 erken seçimin ardından, Likud Partisi lideri Binyamin Netanyahu, ülkenin en sağcı hükümetini kurarak 6. kez başbakanlık koltuğuna oturdu.
31.12.2022 Dünya
Biden: Netanyahu ile çalışmayı dört gözle bekliyorum
Biden: Netanyahu ile çalışmayı dört gözle bekliyorum ABD Başkanı Joe Biden, göreve başlayan yeni İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu tebrik ederek, "Başbakan Netanyahu ile çalışmayı dört gözle bekliyorum" dedi.
29.12.2022 Dünya
İsrail'de yüzlerce kişi hükümeti protesto etmek için sokağa çıktı
İsrail'de yüzlerce kişi hükümeti protesto etmek için sokağa çıktı İsrail'in kuzeyindeki Hayfa kentinde yüzlerce kişi İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu tarafından hükümetin kurulmasını protesto etmek için sokağa çıktı.
24.12.2022 Dünya
Netanyahu en sağcı hükümeti kurdu
Netanyahu en sağcı hükümeti kurdu İsrail’de Likud Partisi Lideri Binyamin Netanyahu, zorlu koalisyon pazarlıkları sonrası anlaşma sağladı.
23.12.2022 Dünya
Netanyahu ile Dini Siyonizm koalisyonda anlaştı
Netanyahu ile Dini Siyonizm koalisyonda anlaştı İsrail'de başbakanlık koltuğuna oturması beklenen Benyamin Netanyahu aşırı sağcı Dini Siyonizm Partisi ile koalisyon anlaşmasına vardı. Anlaşma, Netanyahu'nun Likud Partisi'ni geçen ay yapılan seçimlerin ardından yeni hükümeti kurmaya bir adım daha yaklaştırdı.
2.12.2022 Dünya
Netanyahu aşırı sağcılarla el sıkıştı!
Netanyahu aşırı sağcılarla el sıkıştı! İsrail’de hükümeti kurmakla görevlendirilen Likud Partisi lideri Binyamin Netanyahu, aşırı sağcı Yahudi Gücü Partisi lideri Itamar Ben-Gvir ile yürüttüğü koalisyon görüşmelerinde anlaşma sağladı. Netanyahu’nun, kurulacak hükümette Ben-Gvir’in Ulusal Güvenlik Bakanı olmasını kabul ettiği belirtildi.
26.11.2022 Dünya
İsrail'de koalisyon görüşmelerinde ilerleme sağlandı
İsrail'de koalisyon görüşmelerinde ilerleme sağlandı İsrail'de hükümeti kurmakla görevlendirilen Likud Partisi lideri Binyamin Netanyahu, aşırı sağcı Yahudi Gücü Partisi lideri Itamar Ben-Gvir ile yürüttüğü koalisyon görüşmelerinde anlaşma sağladı. Netanyahu, Ben-Gvir’in Ulusal Güvenlik Bakanı olmasını kabul etti.
25.11.2022 Dünya
Tahıl Koridoru’na 120 günlük uzatma
Tahıl Koridoru’na 120 günlük uzatma Tahıl Koridoru Anlaşması’nın imzalanmasında anahtar rol üstlenen Türkiye, 19 Kasım’da son bulacak anlaşmada “süre uzatımı” için de devreye girerek önemli bir diplomatik başarıya daha imza attı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, anlaşmanın 19 Kasım’dan itibaren 120 gün süreyle uzatıldığı müjdesini sosyal medya hesabından duyurdu.
18.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Netanyahu ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Netanyahu ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail’de hükümeti kurmakla görevlendirilen Likud Partisi Genel Başkanı Binyamin Netanyahu ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
17.11.2022 Siyaset
Netanyahu hükümeti kurma görevini aldı
Netanyahu hükümeti kurma görevini aldı İsrail’de 1 Kasım’da gerçekleşen seçimde aşırı sağcı müttefikleriyle birlikte 120 sandalyeli mecliste 64 sandalye elde eden Likud Partisi lideri Binyamin Netanyahu, hükümeti kurma görevini İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog’dan aldı.
14.11.2022 Dünya
İsrail'de hükümeti kurma görevi Netanyahu'ya verildi
İsrail'de hükümeti kurma görevi Netanyahu'ya verildi İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, 1 Kasım’da yapılan genel seçimlerin ardından hükümeti kurma görevini eski Başbakan ve muhalefet lideri Binyamin Netanyahu'ya verdi.
13.11.2022 Dünya
İsrail’de Netanyahu’nun sağ bloğu 64 sandalye kazandı
İsrail’de Netanyahu’nun sağ bloğu 64 sandalye kazandı İsrail'de düzenlenen genel seçimlere dair resmi sonuçların açıklaması ile eski Başbakan ve muhalefet lideri Binyamin Netanyahu liderliğindeki sağ blok 120 sandalyeli mecliste 64 sandalye kazandı.
3.11.2022 Dünya
İsrail’de eski Başbakan Netanyahu’nun sağ bloğu seçimi önde götürüyor
İsrail’de eski Başbakan Netanyahu’nun sağ bloğu seçimi önde götürüyor İsrail’de sandık çıkış anketlerine göre, eski Başbakan Binyamin Netanyahu’nun sağ bloğu seçimi önde götürürken, 120 sandalyeli mecliste 62 sandalye kazanması bekleniyor.
1.11.2022 Dünya
ABD Kongresi üyeleri İsrail'in Ukrayna'ya silah vermesi için bastırıyor
ABD Kongresi üyeleri İsrail'in Ukrayna'ya silah vermesi için bastırıyor Rusya'nın uyarıları karşısında Ukrayna'nın silah sistemleri sevkiyatı talebini geri çeviren İsrail üzerinde ABD Kongresi üyelerinin baskısı artıyor.
24.10.2022 Dünya
Netanyahu kampanyaya AVM’de başladı
Netanyahu kampanyaya AVM’de başladı İsrail’de hükümetin meclisi feshetmesi ve 1 Kasım’da seçim kararı alınmasının ardından, muhalefetteki Likud Partisi lideri Binyamin Netanyahu hızlı başladı.
2.07.2022 Dünya
İsrail Başbakanı Bennett, evindeki gıda harcamaları için kamu bütçesini kullanmayacak
İsrail Başbakanı Bennett, evindeki gıda harcamaları için kamu bütçesini kullanmayacak Bir TV kanalının Bennett'in gayrı resmi bir şekilde çalışma ofisi olarak da kullandığı evindeki yüksek harcamaları gündeme taşıdı. Önce selefi Netanyahu'yu suçlayan İsrail Başbakanı geri adım atarak artık mutfak harcamalarını kendi cebinden karşılayacağını duyurdu.
28.04.2022 Dünya
Netanyahu geri adım attı, Gantz Adalet Bakanı oldu
Netanyahu geri adım attı, Gantz Adalet Bakanı oldu İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, lideri olduğu Likud partisi milletvekili Ofir Akunis'in Adalet Bakanlığı için yapılan oylamanın Yüksek Mahkemece dondurulması üzerine, söz konusu bakanlığa koalisyon ortağı ve Savunma Bakanı Benny Gantz'ın getirilmesini kabul etti.
28.04.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Likud Partisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.