Los Cabos

Los Cabos

Son dakika Los Cabos haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Los Cabos gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Los Cabos haber sayfamızda...

Los Cabos

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 50 los cabos haberi bulunmuştur.
Meksika’da 'Javier' alarmı! Okullar tatil edildi
Meksika’da 'Javier' alarmı! Okullar tatil edildi Büyük Okyanus’ta oluşan ve Meksika kıyılarına doğru yaklaşan Javier Fırtınası şiddetli yağışlara sebep olurken, bazı şehirlerde eğitime ara verildi.
2.09.2022 Dünya
ATP Finalleri'nde Tsitsipas'ın yerini Norrie
ATP Finalleri'nde Tsitsipas'ın yerini Norrie ATP Finalleri'nde sakatlanan Tsitsipas'ın yerini Norrie alacak.
17.11.2021 Tenis
Unutulmaz balayı
Unutulmaz balayı Cemiyet hayatında heyecanla beklenen Nazlı Kayı ile Hacı Sabancı’nın nikahı, aile arasında yapılan bir törenle kıyılmıştı.
21.10.2021 Cadde
Başına 'kılıç saplanan' köpek balığının katili aranıyor!
Başına 'kılıç saplanan' köpek balığının katili aranıyor! Kısa süre önce Meksika'nın Los Cabos kentindeki bir plajda kafasına "kılıç saplanan" kısa yüzgeçli bir mako köpek balığı karaya vurdu. Bunun ardından uzmanlar, "cinayet silahını" köpek balığının üzerinde bırakan katile dair tahminler yürütmeye başladı.
8.03.2021 Dünya
Genevieve Kasırgası'nın hızı saatte 185 kilometreye ulaştı: 2 ölü
Genevieve Kasırgası'nın hızı saatte 185 kilometreye ulaştı: 2 ölü Genevieve Kasırgasının Meksika’nın Baja California eyaletinin güney kıyılarına ulaşması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.
20.08.2020 Dünya
Meksika'da corona virüs vakaları artarken yeni normale dönüş devam ediyor
Meksika'da corona virüs vakaları artarken yeni normale dönüş devam ediyor Meksika'da Covid-19 vaka ve ölümlerindeki artışa rağmen, Baja California Sur eyaletinde de yeni normale dönüş başladı.
16.06.2020 Dünya
Tatil güzeli
Tatil güzeli Eva Longoria, Los Cabos tatiline devam ediyor.
8.01.2020 Cadde
Meksika'da kamyonette 9 ceset bulundu
Meksika'da kamyonette 9 ceset bulundu Savcılıktan yapılan açıklamada, Guerrero eyaletinin başkenti Chilpancingo ve Tixtla kenti arasındaki otoyolda bir kamyonette 9 ceset bulunduğu bildirildi.
6.05.2018 Dünya
Dünyada en çok cinayet işlenen kentler
Dünyada en çok cinayet işlenen kentler Tatile çıkacak olanlar için kuşkusuz güvenlik en önemli konulardan biri. Dünyanın bazı coğrafyaları bu konuda oldukça kötü bir şöhrete sahip. Suç oranlarının yüksekliğiyle ünlü kentler turistlerin gitmekten çekindikleri yerler arasında bulunuyor. İşte dünyanın en çok cinayet işlenen kentleri.
12.03.2018 Tatil
Dünyanın en tehlikeli şehirleri! Listenin zirvesinde Los Cabos var
Dünyanın en tehlikeli şehirleri! Listenin zirvesinde Los Cabos var Yeryüzündeki en tehlikeli 50 şehir listesinde ilk 10 kentten beşi Meksika'da. Brezilya’dan 17, Meksika’dan 12,  Venezuela’dan beş, Kolombiya’dan üç, Honduras’tan iki, El Salvador, Porto Riko ve  Guatemala’dan birer şehir, en tehlikeli kentler sıralamasına girdi.
8.03.2018 Dünya
Meksika'da köprülerde asılı 6 ceset bulundu
Meksika'da köprülerde asılı 6 ceset bulundu Meksika'da üç köprüde asılı halde 6 ceset bulundu. Daha önce benzer eylemlerde bulunan uyuşturucu kartellerinin bu cinayetleri işlediği tahmin ediliyor.
21.12.2017 Dünya
2018'in en trend rotaları
2018'in en trend rotaları 2017'yi geride bırakmaya hazırlanırken pek çok seyahat acentesi 2018'in favori rotalarını belirliyor. İşte 2018 yılında dünyada en çok ziyaret edilecek rotaları.
8.12.2017 Tatil
Sofia Richie çıplak güneşlendi!
Sofia Richie çıplak güneşlendi! Justin Bieber'ın sevgilisi olarak adını duyuran ABD'li model Sofia Richie, yeni erkek arkadaşı Scott Disick ile Meksika'de tatil yapıyor.
7.11.2017 Cadde
Sofia Richie çıplak güneşlendi!
Sofia Richie çıplak güneşlendi! Justin Bieber'ın sevgilisi olarak adını duyuran ABD'li model Sofia Richie, yeni erkek arkadaşı Scott Disick ile Meksika'de tatil yapıyor.
7.11.2017 Cadde
Dünyanın en lüks 10 oteli
Dünyanın en lüks 10 oteli Geceliği binlerce dolara mal olan saraydan farksız otel odaları dudak uçuklatıyor. Üstelik içlerinden biri de Türkiye'de. İşte dünyanın en lüks 10 oteli.
25.09.2017 Tatil
Lidia Meksika’yı vurdu
Lidia Meksika’yı vurdu ABD’yi vuran Harvey kasırgasının ardından Lidia Kasırgası da Meksika’yı vurdu. Turizm bölgesi Los Cabos’u saatte 100 kilometre hızla vuran kasırga ve aşırı yağmur hayatı felç etti.
1.09.2017 Dünya
Extreme Sailing Series sponsoru Palmarina oldu
Extreme Sailing Series sponsoru Palmarina oldu Bodrum Palmarina, dünyanın en prestijli yelken yarışları olarak nitelendirilen ‘Extreme Sailing Series’ etkinliğinin resmi sponsoru oldu.
30.05.2017 Tatil
Jennifer Aniston gençlere taş çıkardı
Jennifer Aniston gençlere taş çıkardı Jennifer Aniston, kendisi gibi oyuncu olan eşi Justin Theroux ile tatil yapıyor.
13.02.2017 Cadde
Jennifer Aniston gençlere taş çıkardı
Jennifer Aniston gençlere taş çıkardı Jennifer Aniston, kendisi gibi oyuncu olan eşi Justin Theroux ile tatil yapıyor.
13.02.2017 Cadde
Justin Bieber ile Sofia Richie aşkına abla tepkisi
Justin Bieber ile Sofia Richie aşkına abla tepkisi Son dönemde sık sık sevgili değiştiren genç şarkıcı Justin Bieber'ın aşkı iki kız kardeşi birbirine düşürdü.
2.09.2016 Cadde
Justin Bieber ile Sofia Richie aşkına abla tepkisi
Justin Bieber ile Sofia Richie aşkına abla tepkisi Son dönemde sık sık sevgili değiştiren genç şarkıcı Justin Bieber'ın aşkı iki kız kardeşi birbirine düşürdü.
2.09.2016 Cadde
Sharapova böyle görüntülendi!
Sharapova böyle görüntülendi! Rus tenisçi Maria Sharapova, doping yaptığını itiraf etmesinin ardından bu hafta Meksika'da Amerikalı komedyen Chelsea Handler ile birlikte görüntülendi.
1.07.2020 Diğer
Ankara kulislerinde bu konuşuluyor
Ankara kulislerinde bu konuşuluyor Antalya'daki G20 zirvesinde Türkiye, ilk kez cumhurbaşkanı seviyesinde temsil edilecek. Kulislere göre Erdoğan'ın, sayılı uluslararası zirvelerden biri olan Antalya'daki G20 Zirvesi'nin seçim kampanyalarının sürdüğü bir döneme denk gelmesininin uygun olmayacağını değerlendirdiği ve bu nedenle seçimin 25 gün öne çekilmesini istediği konuşuluyor. Ayrıca kulislerde; "Erdoğan; Obama, Putin, Merkel gibi liderlerle birarada olacağı toplantıda seçimin ardından yer almak istedi" yorumları da yapılıyor.
21.08.2015 Siyaset
Hard Rock’dan dünyanın en büyük müzik yarışması
Hard Rock’dan dünyanın en büyük müzik yarışması Hard Rock, müzisyenleri dünyanın en büyük müzik grubu yarışmasına katılmaya çağırıyor: Hard Rock Rising
21.01.2015 Kültür Sanat
Nükleer Başlıklı Kız Hard Rock Cafe İstanbul’da
Nükleer Başlıklı Kız Hard Rock Cafe İstanbul’da İstanbul’un eğlence hayatının hatrı sayılır mekanları arasına hızla giriş yapan Hard Rock Cafe Istanbul, dinleyiciyi amatör ve profesyonel birçok farklı şarkıcı ve grup ile ücretsiz olarak buluşturmaya devam ediyor.
19.01.2015 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Los Cabos ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.