Cumhurbaşkanı Erdoğan, Orban ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Orban ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile ikili görüşme gerçekleştirdi.
20.08.2023 Haberler
Türkiye ve Macaristan arasında çeşitli alanlarda ikili iş birliği anlaşmaları imzalandı
Türkiye ve Macaristan arasında çeşitli alanlarda ikili iş birliği anlaşmaları imzalandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyaret gerçekleştiren Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ı kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Macaristan Başbakanı Orban, kabülun ardından Türkiye ile Macaristan arasında çeşitli alanlarda iş birliğini içeren ikili anlaşmaların imza törenine başkanlık etti.
11.11.2021 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Macaristan Başbakanı Orban, Macaristan'dan iadesi gerçekleştirilen tarihi eserleri inceledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Macaristan Başbakanı Orban, Macaristan'dan iadesi gerçekleştirilen tarihi eserleri inceledi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyaret gerçekleştiren Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile Türkiye'den yasa dışı yollarla çıkarılan tarihi eserlerin Macaristan'dan ülkeye iadesi için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen törene katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Macaristan Başbakanı Orban, karşılama töreninin ardından Türkiye'den yasa dışı yollarla çıkarılan ve iadesi gerçekleştirilen tarihi eserleri birlikte inceledi.
11.11.2021 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik zirve öncesi diplomasi trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik zirve öncesi diplomasi trafiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Zirvesi için Brüksel'e gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ikili temasları başladı.
13.06.2021 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Başbakanı Orban ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Başbakanı Orban ile görüştü  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakü’de Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile görüştü.
14.10.2019 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a her zaman saygı duyuyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a her zaman saygı duyuyoruz Macaristan Başbakanı Orban, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'a her zaman saygı duyuyoruz. Avrupa'nın ve Macaristan'ın güvenliği büyük ölçüde Türkiye'ye bağlı." dedi.
16.05.2017 Siyaset
Macaristan Başbakanı'ndan mültecilere şok çağrı...
Macaristan Başbakanı'ndan mültecilere şok çağrı... Macaristan Başbakanı Viktor Orban, mülteci akınını görüşmek üzere geldiği Brüksel’de AP Başkanı Martin Schulz ile düzenlediği ortak basın toplantısında mültecilere, “Türkiye güvenli bir ülkedir, orada kalın. Gelmeniz oldukça riskli. Aileler, çocuklar ve kendiniz için orada kalmanız daha iyi” çağrısında bulundu.
3.09.2015 Dünya