Köpek balığı sanılarak taşlandı, gerçek sonradan anlaşıldı
Köpek balığı sanılarak taşlandı, gerçek sonradan anlaşıldı Kemer'de denizde görülen bir balık vatandaşları tedirgin etti. Bölgedekiler balığı taş atarak balığı kıyıdan uzaklaştırmak istedi. İlk başta köpek balığı olduğu düşünel balığın türü ortaya çıkınca herkes rahatladı.
13.07.2023 Haberler
Yer: Antalya! Köpek balığı sanılarak taşlandı, gerçek sonradan anlaşıldı
Yer: Antalya! Köpek balığı sanılarak taşlandı, gerçek sonradan anlaşıldı Kemer'de denizde görülen bir balık vatandaşları tedirgin etti. Bölgedekiler balığı taş atarak balığı kıyıdan uzaklaştırmak istedi. İlk başta köpek balığı olduğu düşünülen balığın türü ortaya çıkınca herkes rahatladı.
13.07.2023 Gündem
Mavi yelken balığı Kemer'de görüntülendi
Mavi yelken balığı Kemer'de görüntülendi Dünyanın en hızlı deniz canlısı olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na giren soyu tükenmek tehlikesiyle karşı karşıya olan yavru mavi yelken balığı (Marlin Fish Spearfishing), Antalya'nın Kemer ilçesinde görüntülendi. Kemer G Marina'da soyu tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan dünyanın en hızlı deniz canlısı olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na yavru mavi yelken balığını görenler, cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Bazılarının yunusa bazılarının ise kılıç balığına benzettiği yaklaşık 1,5 metre uzunluğundaki balık, uzun süre marina içinde yatlar ve gezi teknelerinin arasında yüzdü. Balık, renklerinin güzelliği ve hareketleriyle dikkati çekti.
11.09.2019 Yaşam