Galatasaray Lestienne'nin peşinde!
Galatasaray Lestienne'nin peşinde! Süper Lig tarihinin en değerli ikinciliği için mücadele eden ve son haftaya Beşiktaş'ın bir puan önünde giren Galatasaray transfer için düğmeye bastı.
30.06.2020 Galatasaray
Club Brugge zirve aşkına: 5-2
Club Brugge zirve aşkına: 5-2 Belçika Ligi'nin 27. haftasında zirveyi kovalayan Club Brugge deplasmanda Oud-Heverlee Leuven'i 5-2 mağlup ederek Standard Liege'nin puan kaybettiği haftada zirveye 1 adım daha yaklaştı. Galibiyeti getiren goller Thomas Meunier, Lior Refaelov, Jesper Jorgensen, Tom de Sutter ve Maxime Lestienne'den geldi.
24.02.2014 Futbol
Club Brugge zirve takibini sürdürdü
Club Brugge zirve takibini sürdürdü Belçika Ligi'nde lider Standard Liege'nin ardından 2. sırada bulunan Club Brugge sahasında Kortrijk'i 3-1 mağlup etti.  Timmy Simons'un 2 penaltı golü ve Maxime Lestienne'nin tek golü maçı 3-0'a getirirken, Jesper Jorgensen'in kendi kalesine attığı gol skoru belirledi.
15.02.2014 Futbol
Brugge zirve takibini sürdürdü
Brugge zirve takibini sürdürdü Belçika Pro Lig'in 20 haftasında zirve mücadelsi veren Club Brugge deplasmanda Gent'i 3-1 mağlup etti. Waldemar Sobota'nın 2 ve Maxime Lestienne galibiyeti getirdi.
22.12.2013 Futbol
Club Brugge şampiyonluğa inandı
Club Brugge şampiyonluğa inandı Belçika Pro Lig Şampiyonluk Grubu 8 . hafta maçında Club Brugge deplasmanda Standard Liege'i 4-2 yenerek maç fazlası ile liderliğe yükseldi. Brugge'nin golleri Maxime Lestienne, Oscar Duarte, Lior Refeelov ve Victor Vazquez'den geldi.
13.05.2013 Futbol
Anderlecht kaçan penaltıya yanıyor
Anderlecht kaçan penaltıya yanıyor Belçika Pro Lig Şampiyonluk Grubu 6. hafta maçında Club Brugge sahası Jan Breydel'de güçlü rakibi Anderlecht'i 2-1 mağlup etmeyi başardı. Maxime Lestienne'nin 2 golü ile 3 puana uzanan Club Brugge şampiyonluk iddiasını dürdürdü. Anderlecht ise bu mağlubiyet ile büyük yara aldı. Karşılaşmada Anderlecht'in golcü ismi Dieumerci Mbokani son dakikada penaltıdan yararlanamadı.
29.04.2013 Futbol
Club Brugge'ün şampiyonluk umudu!
Club Brugge'ün şampiyonluk umudu! Belçika Pro Lig şampiyonluk grubu maçında Club Brugge deplasmanda Lokeren'i 4-1 mağlup etti. Club Brugge bu galibiyetle şampiyonluk umutlarını yeşertti.
6.04.2013 Futbol