“Mayk” lakaplı adam ölü bulundu!
“Mayk” lakaplı adam ölü bulundu! İstanbul Taksim’de bir kafeteryanın önünde erkek bir şahsın hareketsiz yattığını gören vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Ekiplerin yaptığı incelemelerin sonucunda şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Üstünde kimlik çıkmayan 40 yaşlarındaki şahsın çevre esnaf tarafından “Mayk” lakabıyla tanındığı öğrenildi.
24.10.2019 Gündem
Taksim'de şok görüntü! Oturur vaziyette...
Taksim'de şok görüntü! Oturur vaziyette... İstanbul Taksim’de bir kafeteryanın önünde erkek bir şahsın hareketsiz yattığını gören vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Ekiplerin yaptığı incelemelerin sonucunda şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Üstünde kimlik çıkmayan 40 yaşlarındaki şahsın çevre esnaf tarafından “Mayk” lakabıyla tanındığı öğrenildi.
24.10.2019 Gündem
Pop Kare: Avrupa yapımı diziler neden bu kadar revaçta? (
Pop Kare: Avrupa yapımı diziler neden bu kadar revaçta? ( La Casa de Papel, Marseille, Suburra, Umbre ve Dark... Son dönemin bu çok konuşulan Avrupa dizilerinin sırrı ne? Mayk ve İhsan, Pop Kare'de bu hafta Netflix'in Avrupa kökenli dizilerini konuşuyor. Tüm dünyada izlenen dizler bunu nasıl başardı? Dark ile La Casa de Papel dizileri neden bu kadar çok sevildi? Bu dizilerde dikkat çeken noktalar ne? Mayk ve İhsan Dark gibi daha evrensel olan mı yoksa Suburra ve Marseille gibi daha yerel dizileri tercih ediyor? Netflix'in Türkiye için çekeceği dizi nasıl olacak? Hepsi ve daha fazlası 24. bölümüyle Pop Kare'de.
23.02.2018 Yaşam
İsim değiştirme davası açmak daha kolay olamaz mı?
İsim değiştirme davası açmak daha kolay olamaz mı? İsim değiştirme ücretleri için Google'a soruyoruz ama birçok insan bu konuda 'bürokrasi' engeline takılmış durumda, kimse işini gücünü bırakıp da bu tarz bir işe kalkışmıyor. Ama anneniz babanız isminizi belirlerken size sormuyorlar. 'Tolgacan' ya da 'Pelinsu' gibi bir isimle yaşamak zorunda olmak sizce de fazlasıyla ağır bir yük değil mi?
13.03.2018 Hayat

Benzer Haber Etiketleri